Hvordan installere Planet MMA på Kodi

>

I denne guiden vil jeg vise deg hvordan du installerer Planet MMA på Kodi 18.4 Leia og Kodi 17.6 Krypton. Guiden fungerer for alle slags Kodi-enheter, inkludert Amazon Fire TV Stick, PC-er og smarttelefoner.

Du finner mange Kodi-tillegg for filmer og TV-serier. Du vil også finne noen få sportsgrenser som dekker en rekke populære idretter. Men, Planet MMA er det eneste tillegget som er dedikert til MMA og tilbyr omfattende dekning av denne sporten. Dette tillegget ble tidligere kjent som UFC Finest. På grunn av noen årsaker måtte UFC Finest imidlertid legges ned. Heldigvis har den kommet tilbake med et annet navn og i en helt ny pakke. Ikke bare har grensesnittet til addon sett en makeover, det har også lagt til en rekke nye strømmer fra de siste hendelsene til de siste telekassene. Det er mange strømmer for MMA-relaterte TV-serier, spillomslag, dokumentarer og andre UFC-arrangementer. Det er virkelig en godbit for alle MMA-fans der ute.

: Planet MMA stenger av. Vennligst prøv andre idretter og bryting addons på listen over beste Kodi Addons.

I denne guiden vil jeg ta deg gjennom installasjonsprosessen til Planet MMA på Kodi. Siden Kodi har samme grensesnitt på alle plattformer, er instruksjonene i denne guiden gjeldende for FireStick, PC, Android-smarttelefoner, Android TV og alle andre støttede enheter.

Hvordan installere Planet MMA Kodi Addon

Siden Planet MMA er et tredjeparts Addon, må du tillate ukjente kilder før du kan laste ned og installere Planet MMA Kodi Addon.

Slik tillater du ukjente kilder på Kodi-appen.

  • Åpne Innstillinger (kuggeikon)
  • Klikk på "Systeminnstillinger" i Krypton eller "System" i Kodi Leia
  • Åpne "Tillegg" på venstre sidefelt
  • Slå på "Ukjente kilder" til høyre

Nå er du klar til å installere Planet MMA på Kodi. Følg trinnene nedenfor.

Gå til Innstillinger (tannhjulikon)

kodi-innstillinger

Åpne Filbehandling > Legg til kilde

legg til repokilde kodi

Klikk “Ingen” og skriv denne URL-en til One Nation Repo: http://onenation.info/Repo/

Skriv inn “OneNation”I navnefeltet. Du kan velge et annet navn, men prøv å holde det relevant slik at du kan gjenkjenne det senere.

hvordan du installerer planet mma kodi addon

Gå tilbake til Kodi-hjemmesiden og klikk på "Tilleggs-menyen" på venstre sidefelt

Klikk på Package Installer (det boksformede ikonet øverst til venstre på skjermen)

kodi pakke installasjonsprogram

Åpne “Installer fra zip-fil” og klikk “OneNation” som du la til tidligere.

hvordan du installerer planet mma på kodi

Klikk “repository.onenation-x.x.x.zip”Og vent på varslingsmelding øverst til høyre.

installer planet mma kodi

Åpne "Install from Repository" og klikk på "OneNation" repo.

installer planet mma fra overherredepot

Klikk nå på videotillegg  > Planet MMA

planet mma wwe bekjempe kodi addon

Klikk “Installer” for å laste ned og installere Planet MMA Kodi Addon

hvordan du installerer planet mma kodi addon for å se live wwe-kamper

Klikk OK på ledeteksten med listen over ekstra tillegg (bare Kodi Leia)

Vent noen sekunder på suksessvarsling øverst til høyre på skjermen.

Gå tilbake til Kodi-hjemmesiden, så finner du Planet MMA Addon i avsnittet "Tillegg".

Før du begynner å streame med Kodi Addons / Builds, vil jeg advare deg om at alt du streamer på Kodi er synlig for ISP og regjeringen. Dette betyr at streaming av opphavsrettsbeskyttet innhold (gratis filmer, TV-serier, sport) kan føre til juridiske problemer.

Kodi-brukere anbefales på det sterkeste å koble til et VPN mens de streamer. En VPN for Kodi vil omgå ISP-throttling, Government Surveillance og geo-restriksjon på populære tillegg. Jeg kobler meg alltid sammen ExpressVPN på alle streamingapparatene mine, og jeg foreslår at du gjør det samme.

ExpressVPN er den raskeste og sikreste VPN. Det kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette betyr at du kan bruke den fritt de første 30 dagene, og hvis du ikke er fornøyd med ytelsen (som er svært usannsynlig), kan du be om full refusjon.

MERK: Vi oppfordrer ikke til brudd på lovene om opphavsrett. Men hva om du ender opp med å streame innhold fra en uekte kilde? Det er ikke alltid like lett å se forskjellen mellom en legitim og ulovlig kilde.

Så før du begynner å streame på Kodi, slik får du VPN-beskyttelse i tre enkle trinn.

Trinn 1: Få ExpressVPN-abonnement HER.

Steg 2: Klikk HER for å laste ned og installere ExpressVPN-appen på enheten din.

Trinn 3: Klikk på Power-ikonet for å koble til en VPN-server. Det er alt. Forbindelsen din er nå sikker med den raskeste og beste VPN-en for Kodi.

koble expressvpn for kodi

Planet MMA Addon fungerer ikke

Planet MMA Kodi addon ble lagt ned for ikke så lenge siden og hadde sluttet å virke helt. Men utviklerne har introdusert den og nå er den i full drift. Hvis du prøvde å bruke Planet MMA i løpet av den ble lagt ned, ville det ikke fungert. Siden det er i drift igjen, fortsett og installer det ved å følge instruksjonene vi har delt ovenfor. Det må fungere!

I tilfelle du har installert den på nytt og den fremdeles ikke fungerer, kan det sannsynligvis skyldes serverproblemet. Planet MMA er et stabilt tillegg, og serverproblemer er ikke veldig hyppige. Men serverproblemer er heller ikke-eksisterende. Hvis det er serveren som forårsaker problemet, er det eneste alternativet å vente på at den skal fungere igjen. Den gode nyheten er at slike problemer ofte er midlertidige og raskt blir tatt hånd om av utviklerne.

Tilleggsproblemer er ikke alltid serverrelaterte. Noen ganger er problemene lokale og må fikses på enheten din. Planet MMA vil for eksempel ikke fungere hvis den ikke ble installert ordentlig. Eller det er en sjanse for at noen addon-filer kan ha ødelagt. De lokale problemene kan tas vare på gjennom noen vanlige fikser.

Når tilleggsprogrammet ikke fungerer i det hele tatt, avslutter du Kodi-programmet og prøver å starte enheten på nytt. Omstart er kjent for å fikse en rekke problemer, til og med de tilsynelatende kompliserte. Når du starter enheten på nytt, oppdateres operativsystemet, tømmer rotet i minnet og oppdaterer også appene.

Hvis omstart ikke fungerer, vil det være en god ide å avinstallere og installere Planet MMA-appen på nytt. Hvis en fil er ødelagt eller ikke er installert ordentlig tidligere, vil appen å installere på nytt ta seg av problemet. Gå til Kodi-startskjermen og naviger til tillegg > Mine tillegg. Velg Planet MMA-appen herfra og trykk på 'Avinstaller' -knappen. Nå, installer appen ved å følge instruksjonene våre ovenfor.

Planet MMA installerer ikke på Kodi

I et av installasjonstrinnene ovenfor, må du oppgi URL-adressen til kilden eller repoen du vil installere Planet MMA fra. URLen peker til stedet der depotet er lagret på en server. Det er viktig å oppgi URL-adressen riktig, ellers peker den ikke til riktig serverplassering av repoen. Den vanligste grunnen til at et tillegg ikke ville installere på Kodi, er at brukere ofte skriver inn URL-adressen feil.

Så prøv å installere appen på nytt, og sørg for at du oppgir nettadressen nøyaktig slik den er vist.

Selvfølgelig kan ikke serverproblemene utelukkes når du opplever installasjonsproblemer. Hvis problemet er ved serverens slutt, vil du sannsynligvis ikke kunne komme forbi trinnet der du legger til kilden, selv når du skriver inn URL-en riktig. Som et resultat vil depot ikke installeres, og etter hvert vil du ikke kunne få Planet MMA. Som allerede sagt, for serverproblemer er venting den eneste løsningen.

Å starte enheten på nytt er også et alternativ du ønsker å vurdere. Det kan løse problemet.

Hvis ingenting fungerer, kan det hende du må tilbakestille Kodi til standard fabrikkinnstillinger. Å tilbakestille Kodi vil slette alle dataene, inkludert tillegg og innstillinger. Du kan også ta sikkerhetskopi av Kodi slik at du kan gjenopprette noen av dataene. Du kan følge guiden min for å installere Kodi på FireStick.

Kunne ikke installere avhengigheter er et annet problem du kan støte på. Gå gjennom guiden vår for hvordan fikse mislyktes i å installere en avhengighet for å ta vare på dette problemet.

Konklusjon

Hvis du er en MMA-fan, vil du elske Planet MMA-opplevelsen på Kodi. Dette er kanskje det eneste Kodi-tillegget som er dedikert til alt som er MMA. Fra innspillingene av høyprofilkampene til dokumentarer og UFC-eventdekning, finner du alt her. Planet MMA ble lagt ned en stund, men nå er den i gang og virker stabil. Gå foran og prøv det!

Klikk her for å hente Secret Cord-Cutting Tricks direkte til innboksen din.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me