Hvordan installere Slamious Kodi Build

>

I denne guiden lærer du å installere Slamious Build på Kodi. Trinnene som gis her fungerer på FireStick, Mac, Linux, Windows, Mobiles, Raspberry Pi og mer.

Slamious kommer fra den store katalogen til Slamious Wizard. Selv om Slamious Wizard har mange bygg, skiller Slamious Kodi build seg tydelig ut. Denne gjennomtenkte designen er perfekt for ikke bare nybegynnere, men også erfarne brukere.

Bygget tar seg av alle streamingbehovene dine gjennom de øverste Kodi-tilleggene som følger med forhåndsinstallert. Det brukervennlige grensesnittet sørger for at du aldri opplever noen problemer mens du utforsker og navigerer i bygningen. Nesten alt du trenger er allerede tilgjengelig på hovedskjermen.

Da jeg begynte å bruke denne builden, var jeg tydelig på at jeg vil skrive deg en guide og også ta den med i listen over Best Kodi Builds.

Klikk her for å lese vår ansvarsfraskrivelse før du fortsetter.

Slik installerer du Slamious Build på Kodi

Bygginstallasjonsprosessen er enkel, men vanligvis langtrukket. Så la oss dele det opp i to brede deler, slik at det er lettere for deg å følge. Dette er hva vi skal gjøre:

Del 1: Tillat bygg fra ukjente kilder (forutsetning)
Del 2: Installer Slamious Kodi Build

Vi kan nå starte med hver del hver for seg.

Merk følgende: Kodi Builds har ubegrenset streaminginnhold, men kan også få deg i juridiske problemer. Kodi-brukere må bruke en VPN for å skjule identiteten sin mens de streamer filmer / TV-show / sport. Dessuten er mange populære Addons geo-blokkerte og vil kreve en VPN for å fungere.

Jeg personlig bruker og anbefaler ExpressVPN som er den beste VPN-en for Kodi. Du kan få 3-måneders gratis og spare 49% på årsplanene.

Del 1: Tillat de ukjente kildene

Slamious er en tredjepart Kodi build. Når du prøver å installere en slik build, vil det interne sikkerhetssystemet til Kodi forhindre deg i å gjøre det. Dette er for å sikre at ingen skadelige programmer blir installert automatisk. Slamious build er trygt. Derfor vil vi omgå denne begrensningen ved å følge disse trinnene:

# 1: Tilgang innstillinger fra startskjermen til Kodi-applikasjonen. Du finner dette alternativet øverst til venstre

hvordan installere slamious bygge på kodi

# 2: Åpne varen System på følgende skjermbilde

slamious bygge på kodi

# 3: Det du trenger å velge nå er elementet til venstre Add-ons. Når du gjør det, ser du relaterte alternativer til høyre. En av dem er Ukjente kilder. Dette er alternativet du vil forsikre deg om at er PÅ. Slå på bryteren og slå den på hvis den er AV

hvordan installere slamious bygge på kodi

# 4: Når denne advarselen vises på skjermen din, fortsett og klikk Ja. Igjen, du ignorerer denne advarselen fordi Slamious Kodi build er hundre prosent sikkert.

slamious bygge på kodi

Del 2: Installer Slamious Build på Kodi

Nå kan du installere bygget på Kodi. Installasjonsprosessen vil omfatte å legge til kildestien / lenken, installere Slamious Wizard og til slutt installere Slamious Kodi build. Vi kommer til å dekke alt i trinnene som følger:

# 1: Få tilgang til Kodi innstillinger en gang til

hvordan installere slamious bygge på kodi

# 2: Gå nå til Filbehandler og åpne den

slamious build for kodi

# 3: Velg alternativet Legg til kilde på neste vindu (hver side)

slamious kodi build

# 4: Gå videre og klikk i følgende popup-vindu

slamious build kodi

# 5: Når du blir bedt om det, skriver du inn følgende lenke i det angitte området: http://slamiousbuilds.com/repo

Klikk OK å fortsette

kodi slamious build

# 6: Merk nå området der det ber deg om å oppgi navnet på mediekilden. Skriv inn et navn du kan huske. Du kan komme inn slamious som jeg gjorde

Klikk OK

slamious bygge på kodi

Du har lagt til kildelinken. Vi kommer til neste del nå: Installer Slamious Wizard

# 7: Gå tilbake til Kodi-innstillingene og klikk Add-ons

Merk: Hvis du fortsatt bruker Kodi 17.6, går du til startskjermen og klikker på Tillegg, etterfulgt av ikonet for åpen boks i øvre venstre hjørne

slamious bygge på kodi

# 8: Åpne alternativet Installer fra zip-fil

hvordan installere slamious bygge på kodi

# 9: Gå videre og klikk slamious eller navnet du valgte tidligere

slamious bygge på kodi

# 10: Du skal nå se en zip-fil på denne skjermen. Trykk på det. Den heter Slamious Repo.zip

hvordan du kan få slamious bygge på kodi

# 11: Vent på Slamious Repo Tillegg installert beskjed. Det vises i øverste høyre hjørne.

slamious build installasjonsguide

# 12: Klikk nå Installer fra depot

# 13: Klikk Slamious Repo

slamious build installasjonsguide

# 14: Klikk Programtillegg

hvordan installere slamious bygge på kodi

# 15: Åpent Slamious Wizard

slamious kodi build

# 16: Klikk Installere

last ned slamious bygge på kodi

# 17: Vent på Slamious Wizard Add-on installert beskjed

trinn for å installere slamious bygge på kodi

# 18: Klikk Avskjedige når denne ledeteksten vises

slamious kodi build

# 19: Du kan nå se et popup-vindu med et sett med Innstillinger. Klikk Fortsette.

trinn for slamious bygge på kodi

# 20: Nå ser du denne popup. Klikk Bygg meny og begynn å installere Slamious Kodi build (hopp til trinn 23).

Imidlertid, hvis du klikket på Ignorer og nå trenger å få tilgang til Slamious build-menyen, følger du de neste to trinnene

kodi slamious build

# 21: Gå til Kodi-startskjermen og naviger til Add-ons > Programtillegg. Her finner du Slamious-veiviseren. Trykk på det!

slamious bygge på kodi

# 22: Klikk deretter bygger

slamious bygge på kodi

# 23: Nå, her er Slamious Build-menyen for deg. Klikk på Slamious bygge

hvordan installere slamious bygge på kodi

# 24: Du må velge mellom Fresh Install og standardinstallasjon

Fresh Install er alltid mitt personlige valg fordi jeg mener at alle bygg fungerer bedre når den installeres fra bunnen av på Kodi

slamious build

# 25: Hvis du valgte Fresh Install, vil Kodi bekrefte om du ønsker å gå videre med valget. Klikk Fortsette for ditt samtykke

slamious kodi build

# 26: Slamious Wizard vil først raskt tørke Kodi rent og deretter begynne å laste ned Slamious Kodi Build. Dette tar vanligvis to til tre minutter. Det kan imidlertid variere avhengig av nettverkstilkoblingen og enhetsspesifikasjonene

last ned slamious bygge på kodi

# 27: Når installasjonen er ferdig, blir du spurt om du ønsker å installere noe Slamious Kodi build-tema. Mens du skriver denne guiden, er det to temaer. Du kan fortsette med Install Theme, eller du kan hoppe over dette trinnet og installere temaet senere. Jeg velger sistnevnte.

Klikk Avbryt temaer

installere slamious bygge på kodi

# 28: Klikk nå Tvinge nær når du blir bedt om det

tvinge tett kodi

Slik installerer du Slamious build på Kodi fra Slamious Wizard.

Før du begynner å streame med Kodi Addons / Builds, vil jeg advare deg om at alt du streamer på Kodi er synlig for ISP og regjeringen. Dette betyr at streaming av opphavsrettsbeskyttet innhold (gratis filmer, TV-serier, sport) kan føre til juridiske problemer.

Kodi-brukere anbefales på det sterkeste å koble til et VPN mens de streamer. En VPN for Kodi vil omgå ISP-throttling, Government Surveillance og geo-restriksjon på populære tillegg. Jeg kobler meg alltid sammen ExpressVPN på alle streamingapparatene mine, og jeg foreslår at du gjør det samme.

ExpressVPN er den raskeste og sikreste VPN. Det kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette betyr at du kan bruke den fritt de første 30 dagene, og hvis du ikke er fornøyd med ytelsen (som er svært usannsynlig), kan du be om full refusjon.

MERK: Vi oppfordrer ikke til brudd på lovene om opphavsrett. Men hva om du ender opp med å streame innhold fra en uekte kilde? Det er ikke alltid like lett å se forskjellen mellom en legitim og ulovlig kilde.

Så før du begynner å streame på Kodi, slik får du VPN-beskyttelse i tre enkle trinn.

Trinn 1: Få ExpressVPN-abonnement HER.

Steg 2: Klikk HER for å laste ned og installere ExpressVPN-appen på enheten din.

Trinn 3: Klikk på Power-ikonet for å koble til en VPN-server. Det er alt. Forbindelsen din er nå sikker med den raskeste og beste VPN-en for Kodi.

koble expressvpn for kodi

Oversikt over Slamious Kodi Build

Når du har installert build, kan du få tilgang til den ved å åpne Kodi-applikasjonen på nytt. Du får presentert følgende startskjermbilde:

hvordan du bruker slamious bygge på kodi

Hvis dette er første kjøring, må du forsikre deg om at du lar bygget få minutter til å oppdatere tillegg, plugins og innstillinger. Dette tar imidlertid litt, og sørger for at byggingen din går greit senere.

Følgende er kategoriene på hovedskjermen til Slamious build som lar deg begynne å strømme øyeblikkelig:

  • Filmer
  • TV-programmer
  • Direktesendt TV
  • sport
  • Kids
  • Musikk

Disse kategoriene er stilt opp på hovedmenylinjen på hovedskjermen. Når du velger en kategori, viser undermenylinjen ytterligere det aktuelle alternativet. I skjermdumpen over valgte jeg for eksempel filmer og de relaterte alternativene inkludert videotillegg, nye utgivelser, etc. fylte undermenylinjen.

Hvis du ønsker å utforske den komplette listen over forhåndsinstallerte tillegg som følger med Slamious Kodi build, kan du gå til tillegg > Video-tillegg fra hovedmenyen på startskjermen.

Her er listen over noen av de populære videotilleggene som er tilgjengelige med Slamious:

  • Yoda
  • cCloud TV
  • SportsDevil
  • Den magiske dragen

bruker slamious bygge på kodi

Kjennelse

Slamious wizard er vert for mer enn et dusin builds. Jeg har prøvd mange og tror at Slamious er noe av deres beste. La oss snakke om addons først, et veldig viktig aspekt ved ethvert Kodi-bygg. Slamious pakker masse forhåndsinnlastede tillegg som jeg har listet over. Den lar deg streame show, filmer, sport, live TV og mer.

Brukergrensesnittet til bygget er enkelt og likevel tiltalende. Slamious Kodi build er flytende og lar deg lette gjennom navigering. Totalt sett er det designet for god brukeropplevelse. Bygget er også lett og fungerer derfor problemfritt også på enheter med lite RAM.

I slekt:

Slik installerer du Kodi på FireStick
Hvordan oppdatere Kodi
Hvordan bruke Kodi
Hvordan tilbakestille Kodi

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me