Hvordan installere søvnløshet Kodi Builds

>

I denne opplæringen vil jeg vise deg hvordan du installerer Insomniacs Builds på Kodi 18.1 - Kodi 18.5 Leia. Instruksjonene gitt her fungerer på alle Kodi-kompatible enheter. Du kan installere dette bygget på FireStick, Fire TV, Fire TV Cube, Mac & Windows, Android-mobiler, Android-TV-er og -bokser og mer. 

Team Insomniacs gir deg et par bygg du kan prøve på Kodi. Denne veiviseren er vert for to bygg mens jeg skriver denne guiden. Svart & Gold Build er min personlige favoritt. Derfor vil jeg bruke det til demonstrasjonsformål her. Du kan imidlertid velge hvilken som helst annen bygning du vil fra denne katalogen. La oss komme i gang.

Klikk her for å lese vår ansvarsfraskrivelse før du fortsetter.

Hvordan installere søvnløshet bygger på Kodi

Dette er en forutsetning for å installere tredjepartsbygg som Insomniacs Kodi Builds. Standard sikkerhetssystemet til Kodi tillater ikke slike builds eller tillegg. Derfor vil vi omgå det. Følg disse instruksjonene:

# 1: Klikk på Kodi innstillinger på startskjermen (jeg snakker om tannhjulikonet)

hvordan du installerer søvnløshet bygger på kodi

# 2: Klikk nå Systeminnstillinger på skjermen som åpnes neste.

Kodi 18 brukere klikker System

installer søvnløshet kodi bygger

# 3: Gå videre og velg Add-ons til venstre for neste vindu

søvnløshet bygger på kodi

# 4: Til høyre for det samme vinduet, sjekk om Ukjente kilder er aktivert eller deaktivert. Hvis den er deaktivert, aktiverer du den

kodi søvnløshet bygger

# 5: Klikk Ja for å bekrefte intensjonen din om å aktivere det

Ved å gjøre dette tillater du Kodi å installere Insomniacs Kodi builds. La oss komme i gang nå.

Trinn for trinn Installasjonsprosedyre

Jeg skal nå ta deg gjennom trinnvis prosess for å installere denne builden. Det er mange trinn involvert. Imidlertid, hvis du følger dem nøye, og i den rekkefølgen jeg har lagt dem ut, vil du få et av Insomniacs-byggene på Kodi om noen minutter.

Jeg bryter også ned prosedyren i de følgende delene, slik at det er lettere for deg å følge trinnene:

  • Del 1: Legg søvnløshetskilden til Kodi
  • Del 2: Install Insomniacs Builds Wizard på Kodi
  • Del 3: Installer ønsket Insomniacs-bygg på Kodi

Vi kommer nå i gang uten videre.

Merk følgende: Kodi Builds har ubegrenset streaminginnhold, men kan også få deg i juridiske problemer. Kodi-brukere må bruke en VPN for å skjule identiteten sin mens de streamer filmer / TV-show / sport. Dessuten er mange populære Addons geo-blokkerte og vil kreve en VPN for å fungere.

Jeg personlig bruker og anbefaler ExpressVPN som er den beste VPN-en for Kodi. Du kan få 3-måneders gratis og spare 49% på årsplanene.

Del 1: Legg til søvnløshetskilden

Ved å legge til kilden, mener jeg ganske enkelt at vi vil gi Kodi kildeadressen der den vil hente Insomniacs-veiviseren. Slik gjøres det:

# 1: Start Kodi-appen og klikk igjen innstillinger fra startskjermen

søvnløshet bygger på kodi

# 2: Klikk Filbehandler i neste vindu

søvnløshet kodi bygger

# 3: Gå videre og klikk Legg til kilde

installere søvnløshet bygger

# 4: Det du ser nå er dette vinduet. Klikk der det står

kodi søvnløshet bygger

# 5: Et nytt vindu vises med muligheten til å oppgi kildeadressen eller banen. Skriv inn følgende bane i det tomme feltet øverst, og klikk deretter OK: http://wiz.insomniacs.party/

hvordan få søvnløshet bygger på kodi

# 6: Du kommer nå tilbake til dette vinduet. Du må navngi kilden nå ved å merke det markerte feltet Skriv inn et navn for denne mediekilden. Du kan velge hvilket som helst navn du vil identifisere denne kilden med, i et av trinnene senere.

Jeg plukker navnet insomniacs

Klikk OK

installere søvnløshet kodi builds

Det er slik du legger til kilden eller banen til kilden til Kodi. Vi går nå til neste del.

Del 2: Installer Insomniacs Wizard

Veivisere fungerer ofte som verktøyet med forskjellige vedlikeholdsalternativer. I disse dager brukes de imidlertid først og fremst til installasjon av bygg på Kodi. For å installere Insomniacs Kodi builds, installerer vi først Insomniacs Wizard. Slik gjør du:

# 1: Gå til Kodi-startskjermen en gang til og klikk Add-ons (på venstre sidefelt)

hvordan få søvnløshet bygger på kodi

# 2: Finn åpen boks ikonet i øverste venstre hjørne av følgende skjermbilde og klikk på det (ikonet blir også referert til som Pakkeinstallatør)

kodi søvnløshet bygger

# 3: Klikk nå på alternativet Installer fra zip-fil

kodi søvnløshet bygger

# 4: Når du ser følgende vindu, finn kildenavnet du la til tidligere, og klikk på det. For eksempel klikker jeg insomniacs som det er navnet jeg valgte

kodi søvnløshet bygger

# 5: Klikk nå på zip-filen ClickMeToInstall.glidelås

søvnløshet bygger på kodi

# 6: Vent til varselet sier Insomniacs-Wizard Add-on installert. Dette kan ta mer enn ett minutt.

Merk: Når veiviseren blir installert, viser ikke Kodi noen aktivitet. Men ikke bekymre deg, installasjonen skjer i bakgrunnen. Bare vær tålmodig og vent på bekreftelsen.

søvnløshet kodi bygger

# 7: Så snart veiviseren er installert, vises tre popup-vinduer én etter én. Den første popupen er utviklerens notater. Les den hvis du vil. Klikk Avskjedige når du er ferdig

kodi søvnløshet bygger

# 8: På den andre popupen finner du en mengde innstillinger. Noen er valgt, andre er ikke. For å aktivere en hvilken som helst innstilling, velg den. Du kan også forlate den uten å velge noen innstilling. Når du er klar, klikk Fortsette

installer søvnløshet-veiviseren

# 9: Klikk på den tredje Overse.

Ja, vi vil gå til Build Menu, men vi vil gjøre det fra startskjermen til Kodi. Hvis du ønsker å gå dit direkte, klikker du på Build Menu i stedet

søvnløshet kodi veiviser

Du har installert Insomniacs Wizard. Du er klar til å gå.

Del 3: Installer Insomniacs Kodi Builds

Vi bruker nå Insomniacs Wizard-tillegget for å installere builds. Mens jeg skriver denne guiden, vert denne guiden 4 Kodi builds:

  • Lidenskap ledet oss her
  • Svart & Gullbygg

I denne guiden vil jeg bruke Svart & Gullbygg til demonstrasjonsformål. Følg trinnene nedenfor:

# 1: Gå tilbake til startskjermen til Kodi

# 2: Klikk Add-ons til venstre

# 3: Klikk Programtillegg i neste vindu. Klikk på Insomniacs-veiviseren -ikonet når du ser det.

kodi søvnløshet bygger veiviser

# 4: I neste vindu, klikk bygger fanen øverst til venstre

Kodi 18 Leia: Du vil se et annet grensesnitt. Klikk på Bygg-alternativet.

trinn for å installere søvnløshet bygger på kodi

# 5: Klikk på Insomniacs - Svart & Gullbygg (avhengig av din Kodi-versjon)

søvnløshet kodi bygger

# 6: Klikk Installere knappen til høyre

Kodi 18 Leia: Klikk Fresh Install

hvordan få søvnløshet kodi bygger

# 7: Klikk Ja, installer for å bekrefte at du ønsker å installere build

Kodi 18 Leia: Klikk på Fortsett

installer søvnløshet svart og gullbygg

# 8: Vent til byggingen skal installeres. Bygget vil først laste ned dataene og deretter installere. Det tar 3-4 minutter.

søvnløshet kodi bygger svart og gull

# 9: Når build er installert, klikk OK å tvinge nær Kodi

søvnløshet bygger på kodi

Det er det! Du har installert Insomniacs-bygget på Kodi. Bare fortsett og start Kodi på nytt for at byggingen skal tre i kraft.

Før du begynner å streame med Kodi Addons / Builds, vil jeg advare deg om at alt du streamer på Kodi er synlig for ISP og regjeringen. Dette betyr at streaming av opphavsrettsbeskyttet innhold (gratis filmer, TV-serier, sport) kan føre til juridiske problemer.

Kodi-brukere anbefales på det sterkeste å koble til et VPN mens de streamer. En VPN for Kodi vil omgå ISP-throttling, Government Surveillance og geo-restriksjon på populære tillegg. Jeg kobler meg alltid sammen ExpressVPN på alle streamingapparatene mine, og jeg foreslår at du gjør det samme.

ExpressVPN er den raskeste og sikreste VPN. Det kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette betyr at du kan bruke den fritt de første 30 dagene, og hvis du ikke er fornøyd med ytelsen (som er svært usannsynlig), kan du be om full refusjon.

MERK: Vi oppfordrer ikke til brudd på lovene om opphavsrett. Men hva om du ender opp med å streame innhold fra en uekte kilde? Det er ikke alltid like lett å se forskjellen mellom en legitim og ulovlig kilde.

Så før du begynner å streame på Kodi, slik får du VPN-beskyttelse i tre enkle trinn.

Trinn 1: Få ExpressVPN-abonnement HER.

Steg 2: Klikk HER for å laste ned og installere ExpressVPN-appen på enheten din.

Trinn 3: Klikk på Power-ikonet for å koble til en VPN-server. Det er alt. Forbindelsen din er nå sikker med den raskeste og beste VPN-en for Kodi.

koble expressvpn for kodi

Svart og gull Kodi Build: et raskt blikk

La meg raskt introdusere deg for Black and Gold Kodi Build. Som navnet gir det bort, bruker bygningens tema hovedsakelig de svarte og gullfargene. Det er også tydelig fra bildet av startskjermen til bygningen jeg har vedlagt nedenfor.

hvordan installere søvnløshet kodi bygger

Selv om jeg personlig liker rettferdige skrifttyper, appellerer visuelle bilder til meg. Grensesnittet er ryddig og fritt for rot. Fontene er store, noe som gjør det enkelt å lese.

Bygget har en standardlayout av hovedmenylinjen og undermenylinjen satt sammen over bredden på bygget.

Bygget har også spesielle kategorier som ett-klikk. Denne delen gir deg tilgang til videotilleggene som spiller av ett-klikks filmer og viser. Du trenger ikke å vente på at strømmingskoblingene skal lastes opp.

Alt-til-en-tilleggene The Magic Dragon og DeathStar finner også sine separate kategorier på startskjermen.

Bygget tilbyr en god samling av addons inkludert DeathStar, The Magic Dragon, Exodus Redux, SportsDevil, Fladnag Addons og mange flere. Det betyr at det er timer og timer med streaming tilgjengelig til din disposisjon.

hvordan du bruker kodi søvnløshet bygger

Kjennelse

Team Insomniacs tilbyr oss en liten, men solid samling av Kodi builds. Det svarte & Gold Build jeg har brukt i denne guiden er det beste etter min mening. Denne konstruksjonen er verken for tung til å forårsake ytelsesproblemer eller for lett til å gå glipp av viktige funksjoner og tillegg.

Jeg har prøvd Black and Gold Build på FireStick og Android Box. Det fungerer behagelig selv på disse moderat utstyrte enhetene. Det klarer seg enda bedre på Windows- og Mac-datamaskiner. Nøkkelen ligger i å la byggingen oppdatere addon, skins på første kjøring.

Bygget pakker også hvert tillegg jeg bruker til underholdning på forespørsel (filmer og show). Live TV-avdelingen er ikke så bra. Men du kan installere tilleggspartnere fra tredjeparter for å gjøre det bedre.

Alt i alt, svart & Gull er en solid konstruksjon og en av grunnene til at Insomniacs Builds nå er en del av vår beste Kodi Builds-liste.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me