Как да инсталирате 13 клоуна видео Addon на Kodi

>

В този урок ще ви покажа как да инсталирате 13 Clowns Video addon на Kodi 18.2 / 18.1 Leia / Krypton 17.6. Можете да използвате предоставените тук инструкции, за да инсталирате този добавка на FireStick, Android Mobiles, Компютри и всички други устройства, съвместими с Kodi.  

13 клоуни Kodi addon е една приятна изненада, на която се натъкнах съвсем наскоро. След като тествате и го използвате за известно време, има пълен смисъл да го споделите с вас. Този адон не само ви носи редовните филми и телевизионни предавания, но също така събира някои възхитителни специални предложения. Например, ще намерите цял каталог от стари филми, сортирани по десетилетие. След това има някои популярни филми, доставени като любими на програмиста. Ще намерите и раздел „Месечни прожектори“ с няколко готини специални предложения.

: 13Клоуните вече не се предлагат. Можете да опитате клонирането му - IT Addon или да разгледате още опции от нашия списък с Best Addons. 

Актуализация: Адонът първоначално използваше Lambda Scrapers, също използван от много популярния Exodus Redux addon. Въпреки това, разработчиците са зарязали Lambda и са го заменили с общността Civitas Scrapers. Първоначално Civitas не се представяше добре, но сега работи добре както на Kodi Leia, така и на Krypton.

Как да инсталирате 13 клоуна Kodi Addon

Процесът на инсталиране се разделя като цяло на две части, както следва:

  • Част 1: Разрешаване на инсталирането от неизвестни източници
  • Част 2: Инсталирайте 13Clowns Video Kodi Addon

Подробните инструкции по-долу ще обхванат и двете части. Да започваме

Част 1: Разрешаване на неизвестни източници

Това е предпоставка да се позволи инсталирането на добавки, получени от източници на трети страни. Това са добавките, които не са част от официалното хранилище на Kodi.

Поради съображения за сигурност такива добавки не са разрешени. Но когато инсталирате безопасна добавка като 13Clowns Video на Kodi, не е нужно да се притеснявате за тази настройка. Ето как го променяте:

1) След стартиране на Kodi, останете на началния екран и щракнете върху Настройки опция в горния ляв ъгъл (това е иконата на зъбчатка, която трябва да търсите)

как да инсталирате 13 клоуна kodi addon

2) Сега отворете елемента Системни настройки 

Кликнете Система ако използвате Kodi 18 Leia

13 клоуни видео коди аддон

3) Продължете напред и изберете елемента от менюто Добавки в лявата част на следващия прозорец. След като направите това, отидете на дясната част и включете опцията, която гласи Неизвестни източници

13 клоуна коди аддон

4) Този бърз иска да се увери, че знаете какво правите. Кликнете да и продължете

инсталирайте 13clowns видео kodi addon

Нека сега да ви насоча през стъпките за инсталиране. Процесът е прост. Всичко, което трябва да направите, е да следвате внимателно всяка стъпка. Ето ни:

Част 2: Инсталирайте 13 клоуна Аддон на Kodi

13Clowns addon процесът на инсталиране включва добавяне на източника, инсталиране на хранилището и инсталиране на добавката от хранилището. Ето как става:

1) Отворете Kodi Настройки още веднъж след като се върнете към началния екран

как да инсталирате 13clowns на kodi

2) Отворете следния прозорец Файлов мениджър (тя е горе вляво в Kodi Leia 18)

13clowns addon

3) Продължете и щракнете Добавяне на източник както виждате на изображението, предоставено по-долу

13clowns kodi addon

4) Щракнете опция на прозореца, който се появява след това

инсталирайте 13 клоуна kodi addon

5) С помощта на екранната клавиатура, която виждате по-нататък, продължете напред и въведете следния URL адрес: [Премахната, тъй като не работи сега]

Преди да се удари в Добре бутон, проверете отново URL адреса, за да се уверите, че е правилен

13 клоуна източник URL

6) Ще се върнете на прозореца, където сте кликнали по-рано. Придвижете се до полето с етикет Въведете име за този медиен източник

Сега въведете име, с което искате да идентифицирате този източник. Например, аз го именувам 13clowns

Повторно проверете всичко още веднъж и щракнете Добре

13 клоуна репо връзка

7) Добавихте източника. Сега отново отидете на началния екран на Kodi и щракнете Добавки

настройки на addons

8) Щракнете върху Инсталатор на пакети (тя е в горния ляв ъгъл и се показва като отворена кутия. Проверете изображението)

инсталатор на пакети

9) Щракнете Инсталиране от zip файл

как да инсталирате 13clowns kodi addon

10) Щракнете 13Clowns или името на източника, което сте добавили по-рано

13 клоуна аддон на kodi

11) Отворете zip файла repository.13clowns-x.x.x.zip

„X.x.x“ представлява номера на версията на zip файла. Докато пишех това ръководство, 1.0.15a беше наличната версия.

13 клоуна на коди

12) Сега, изчакайте 13Clowns Repo Добавка е инсталирана известие, което се показва в горната дясна част на прозореца.

Успешно сте инсталирали желаното хранилище. Нека сега да инсталираме добавката.

13clowns хранилище

13) Щракнете Инсталиране от хранилище в същия прозорец, в който сте кликнали Инсталиране от zip файл по-рано

инсталирайте 13 клоуна аддон

14) След това щракнете 13Клоуни Репо

как да инсталирате 13 клоуна kodi addon

15) Отворена Видео добавки

13 клоуна видео добавки

16) Щракнете 13 видеоклипове за клоуни

13 клоуна видео

17) Продължете и щракнете Инсталирай долу вдясно

как да инсталирате 13clowns видео addon на kodi

18) Изчакайте завършването на инсталацията на addon. Ще получите потвърждението под формата на известието 13Clowns Video Add-on е инсталиран (тя се показва в горната дясна част на дисплея ви)

13clowns видео kodi

Това ще бъде всичко. Успешно сте инсталирали добавката 13 Clowns Kodi.

Преди да започнете да стриймирате с Kodi Addons / Builds, бих искал да ви предупредя, че всичко, което предавате в Kodi, е видимо за вашия интернет доставчик и правителството. Това означава, че поточното съдържание, защитено с авторски права, (безплатни филми, телевизионни предавания, спорт) може да ви изпадне в правни проблеми.

На потребителите на Kodi настоятелно се препоръчва да свързват VPN, докато стриймират. А VPN за Kodi ще заобикаля превключването на ISP, държавния надзор и гео ограничаването на популярни добавки. Винаги се свързвам ExpressVPN на всичките ми поточни устройства и ви предлагам да направите същото.

ExpressVPN е най-бързият и сигурен VPN. Той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че можете да го използвате свободно през първите 30 дни и ако не сте доволни от представянето (което е много малко вероятно), можете да поискате пълно възстановяване.

ЗАБЕЛЕЖКА: Ние не насърчаваме нарушаването на законите за авторското право. Но какво ще стане, ако неволно предавате съдържание от нелегитимен източник? Не винаги е лесно да се каже разликата между легитимен и незаконен източник.

И така, преди да започнете стрийминг на Kodi, ето как да получите VPN защита в 3 прости стъпки.

Етап 1: Вземете абонамента за ExpressVPN ТУК.

Стъпка 2: Кликнете ТУК за да изтеглите и инсталирате приложението ExpressVPN на вашето устройство.

Стъпка 3: Щракнете върху иконата Power, за да свържете VPN сървър. Това е всичко. Вашата връзка вече е защитена с най-бързата и най-добрата VPN за Kodi.

свържете expressvpn за kodi

Никога не насърчаваме или насърчаваме нарушаване на авторски права. Но ние също не искаме да се озовете в юридическите проблеми. Освен това ние вярваме в правото на неприкосновеност на личния живот и сме неговият категоричен застъпник.

Бърз преглед на 13 клоуна Kodi Addon

За достъп до този добавка, отидете на началния екран на Kodi и от там отидете на Добавки > Видео добавки

как да използвате 13 клоуна на kodi

Това е, което виждате на главния екран на 13Clowns Video. С категории като Филми & Телевизионни предавания, изглежда като обикновен добавка за съдържание по заявка. Но, той идва и с някои специални. Има 13Clowns Random Favorites, които, както подсказва името, съдържа някои популярни филми, предимно стари.

13 клоуна на коди

Щракнете върху кино категория и ще намерите някои специални подкатегории като Актьорски колекции, Boxset Collection, Коледни колекции, Детски колекции, Колекции от филми за автомобили и стари филми, хронологично подредени по десетилетие.

как to.use 13 клоуни kodi addon

Ако искате да гледате нови кликове, превъртете надолу и ще намерите редовните категории като жанрове, най-популярни, най-гласувани, нови филми и т.н..

13 категории клоуни видео добавки

В следващия раздел ще ви покажа как правилно да настроите Cravitas Scrapers. Може да помогне, ако получите грешка „Без потоци“, докато се опитвате да възпроизвеждате любимите си видеоклипове.

Поправете 13 клоуни Няма наличен поток Грешка: Настройте Civitas Scrapers

Ако не можете да възпроизведете видеоклиповете или исканите видеоклипове не получават потоци, ето решението, което може да работи.

1) Щракнете Изберете пакети за скрепер на главния екран на 13Clowns Video addon

13 клоуна няма поток

2) Уверете се, че доставчиците е избран раздел отляво. Ще забележите това Скрепери на Civitas е избран за доставчик на скрепер. Разработчиците са премахнали Lambda и Global скрепери.

инсталирайте 13clowns видео addon

3) Щракнете Отворете Настройките за стъргалки на Civitas

инсталирайте 13clowns видео addon

4) Ще се появи нов прозорец. Отново пазете доставчиците опция вляво избрана. Отдясно щракнете Cvitas Scrapers доставчици по подразбиране

13Clowns Video Kodi Addon

5) Сега щракнете върху Чуждестранен раздела отляво и отдясно щракнете Активиране на всички чуждестранни доставчици

13Clowns Video Kodi Addon

6) Ако имате платен абонамент за Real Debrid, щракнете Само дебрид отляво и отдясно щракнете Активиране на всички Debrid доставчици

Kodi Addon 13clowns видео

7) След като всичко се погрижи, щракнете Добре

Kodi Addon 13clowns видео

Това може да поправи Без потоци проблем

присъда 

Открих този аддон едва наскоро (докато пиша това ръководство) и ми отне само един бърз поглед, за да се впечатля. 13 Клоуни Kodi addon има някои специални категории, които трудно могат да се намерят в други популярни добавки. Аз съм голям фен на класиката и има солидна библиотека от филми още от 50-те години.

13 клоуни ви обслужват и с най-новите филми и телевизионни предавания. С прости думи, това е пълен пакет. Той е заменил Lambda Scrapers с Cravitas Scrapers. Много потоци не се играят. Надявам се, че поради прехода и 13Clowns ще се върнат към висококачествено стрийминг.

Свързани:

Най-добрите Kodi Addons
Най-добрите Kodi Builds
Серен Коди Адон
Yify Филми HD Addon

Кликнете тук, за да получите секретни трикове за рязане на кабели директно във вашата пощенска кутия.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me