Как да инсталирате BK Link Build on Kodi

>

В този стъпка по стъпка урок ще научите как да инсталирате BK Link Build on Kodi 17.6 Krypton. BK Link е една от най-добрите разработки на Kodi за филми / телевизионни предавания и тежи около 300MB. Ако планирате да го използвате на по-стара Fire Stick, тя може да не работи толкова гладко, колкото бихте очаквали. Въпреки това, 2-ро поколение Amazon Fire Stick с Alexa, PC, Nvidia Shield работи отлично и не бива да получавате проблеми с замразяването.

: BK Link Build в момента не е наличен в Помощника за цифрови потоци. Моля, опитайте една от другите компилации в нашия списък с най-добрите Kodi Builds.

Връзки към BK все още не са налични на Kodi Leia 18.0. Надявам се обаче, че разработчиците ще пуснат итерацията на Leia скоро.

как да инсталирате bk връзки изграждане на kodi

С BK връзки Kodi Build ще получите няколко най-добрите Kodi Addons, предварително инсталирани, което означава, че не е необходимо да извършвате инсталацията за всеки от тези Addons. Някои от тези добавки са The Dogs Bollocks, Neptune Rising, Superpremacy и други.

Забележка: Препоръчвам ви да рестартирате Kodi на фабричните настройки, преди да инсталирате кодирането на Kodi. Това ще гарантира, че ще постигнете възможно най-доброто представяне с желаната от вас изграждане на Kodi.

Сега нека да видим как да инсталирате BK връзки, изградени на Kodi 17.6 Krytpon за FireStick / PC / Nvidia Shield или други кутии Kodi.

Стъпки за инсталиране на BK Link Build on Kodi 17.6

Бих искал да кажа, че BK Links не е официална версия на Kodi и ще трябва да активирате инсталацията от неизвестни източници на приложението си Kodi. Без да го разрешава, Kodi няма да позволи инсталирането на Kodi Addon / Build от трети страни.

  • Отворете Настройки в горния ляв ъгъл на началната страница на Kodi.
  • Отворете „Настройки на системата“ и изберете „Добавки“ в лявата странична лента.
  • Включете „Неизвестни източници“. Щракнете върху „Да“ за потвърждение.

Сега, когато Kodi е готов да инсталира BK Link Build, следвайте стъпка по стъпка ръководството по-долу.

Етап 1: Отворете „Настройки“ на началната страница на Kodi (вижте иконата на зъбно колело в горната лява част на началната страница на Kodi)

настройки на kodi

Стъпка 2: Кликнете върху „File Manager“ и отворете „Add Source“

добавете репо източник kodi

Стъпка 3: Щракнете върху „None“ и въведете http://streamdigital.org/wiz/ и след това щракнете върху OK. На следващия екран ще трябва да напишете името на източника на медия. Именувам го „магьосник”За това ръководство, можете да го назовете каквото искате. След като добавите име и URL, щракнете върху OK.

bk връзки изграждане на връзка за изтегляне

Стъпка 4: Отидете на началната страница на Kodi > Добавки > Инсталатор на пакети.

инсталатор на пакети kodi

Стъпка 5: Отворете Инсталиране от Zip File > магьосник > plugin.program.sdwiz.zip

инсталирайте bk връзки изграждане на репо от zip файл

Стъпка 6: Изчакайте няколко минути и ще видите екрана с информация, както е показано на изображението по-долу. Щракнете върху „Отхвърли“, за да го затворите.

bk връзки за изграждане на информация екран

Стъпка 7: Щракнете върху „Продължи“ при следващия изскачащ прозорец. Можете също да промените настройките в този изскачащ прозорец, преди да щракнете върху Продължи.

настройки за bk връзки kodi build

Стъпка 8: Отворете „Меню за изграждане“

меню за изграждане на връзки към bk

Стъпка 9: Кликнете върху „Връзки към BK“

инсталирайте bk връзки, изградени на kodi

Стъпка 10: Тук ще видите две опции за инсталиране - Fresh Install и Standard Install. Първата опция ще нулира Kodi на фабричните настройки, а последната просто ще инсталира конструкцията, без да докосва съществуващите ви данни.

Препоръчвам „Fresh Install“, тъй като осигурява най-добрата производителност на Kodi изгражда. След като щракнете върху „Fresh Install“, той ще поиска вашето потвърждение за нулиране на Kodi към фабричните настройки по подразбиране. Щракнете върху OK.

свежа инсталация bk връзки изграждане на kodi

Стъпка 11: Kodi вече ще изтегли BK Link build, който е с размер почти 300 MB.

изтегляне bk връзки изграждане на kodi firestick

Стъпка 12: След като BK Link Build се изтегли, той ще инсталира всички необходими файлове и след това ще поиска "Force Close". Просто го направи.

сила затвори kodi

Стъпка 13: Стартирайте изграждането на Kodi и BK връзки ще бъде първото нещо, което виждате.

как да инсталирате bk връзки изградени на firestick или kodi

Ето как инсталирате BK Връзки, изградени на Kodi 17.6. Ако се сблъскате с някакви проблеми при инсталирането на FireStick / PC, не се колебайте да коментирате по-долу.

Създаването на връзки към BK не работи

Понякога получавам заявки, че BK Връзките изграждат не работи на Kodi / FireStick. Е, възможната и най-честата причина за потоци, които не са налични в BK Връзки за изграждане, е проблемът със сървъра. Въпрос на известно време и веднага щом проблемът със сървъра е решен, изграждането на BK Връзки трябва да работи добре. Ако обаче това не е проблемът със сървъра, горещо ви препоръчвам да инсталирате отново BK Link Kodi build, следвайки това ръководство. Това е бързо и най-добро решение.

BK Връзки Kodi Build не се инсталира

Докато няма проблем със сървъра, BK връзките трябва да се инсталират лесно с ръководството по-горе. Въпреки това повечето потребители, които се сблъскват с инсталационните проблеми, са тези, които правят грешки в изходния URL адрес. Предлагам ви да прегледате URL адреса, който сте добавили в стъпката „Добавяне на източник“. Трябва да е http://streamdigital.org/wiz/ или няма да работи.

Ако все още не можете да инсталирате BK Link build, уведомете ме за точния ви проблем в коментарите по-долу.

BK Link Алтернатива за изграждане на връзки

Ако не харесвате BK Link Build по някаква причина или не можете да накарате да работи безпроблемно, има няколко други компилации, които можете да инсталирате на устройството си. Вижте връзките по-долу за някои от популярните компилации.

Как да инсталирате No Limits Magic Build
Как да инсталирате Slamious Build
Как да инсталирате Titanium Build

Това не са единствените налични конструкции като алтернатива на BK Връзките. Можете да разгледате пълния списък на компилациите тук.

Кликнете тук, за да получите секретни трикове за рязане на кабели директно във вашата пощенска кутия.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me