Как да инсталирате BOOM Sports Addon на Kodi 17.6 Krypton

>

BOOM е един от най-добрите добавки на Kodi, работещи днес. Също така, това е чудесна алтернатива, ако търсите да замените Sportsdevil Kodi addon по някаква ваша причина. Най-добрата част от добавката на BOOM е, че разработчиците продължават да го актуализират, така че да работи през цялото време. Конкретният спортен аддон включва секции, включващи футбол, голф, мото спорт, бокс ММА и много други.

Ако вече сте използвали BOOM в миналото и той спря да работи за вас. Не се притеснявайте, сега трябва да работи без никакви грешки. Екипът на BOOM промени наскоро изходния репо и това е причината потребителите да не могат да го инсталират със старото си репо. В това ръководство ще ви покажа как можете да инсталирате BOOM addon на Kodi 17.6 Krypton за PC и FireStick.

ръководство за инсталиране на boom kodi addon

Преди да започнем ...

Това е много важно за потребителите на Kodi. Ако предавате съдържание, защитено с авторски права, на Kodi, има вероятност да се сблъскате с известия DMCA за нарушаване на авторски права. Освен това вашият интернет доставчик проследява вашите дейности и може да забави скоростта ви, ако бъде използван от добавки Kodi на трети страни за стрийминг на неоторизирано съдържание. Най-добрата ви защита е Kodi VPN, която поддържа всички ваши онлайн дейности анонимни. Горещо ви препоръчвам да получите добра Kodi VPN, преди да стриймвате безплатни филми / телевизионни предавания / Спорт.

Стъпки за инсталиране на Boom Kodi Krypton Addon на PC / FireStick

Сега, когато знаете какво е Boom Kodi Addon, нека ви насочвам стъпка по стъпка, за да инсталирате този аддон на Kodi Krypton. Ако се сблъскате с някакви грешки при инсталирането или поточното предаване с BOOM addon, запишете в секцията за коментари по-долу.

Забележка: Boom Add-on не работи отсега. Той дава грешка „Не успяхме с код за грешка -404.“ Ще актуализирам работното решение скоро, ако намеря такова. Междувременно вижте как да инсталирате Mobdro и Kick Off на Kodi.

Етап 1: Стартирайте приложението Kodi на вашия компютър или Fire TV / FireStick.

Стъпка 2: Отворете „Настройки“ от горния ляв ъгъл, както е подчертано на изображението по-долу.

настройки на kodi

Стъпка 3: Отворете „File Manager“ от менюто с настройки.

kodi файлов мениджър

Стъпка 4: Щракнете двукратно върху „Добавяне на източник“

добавете репо източник kodi

Стъпка 5: Докоснете „Няма“

щракнете върху нито един kodi

Стъпка 6: Сега добавете URL адреса на източника на репо като http://burrtv.tech/boom/repo/ и натиснете OK.

как да инсталирате boom на kodi

Стъпка 7: Преименуване на репо име от репо на стрела и щракнете върху OK.

бум коди аддон

Стъпка 8: Просто проверете дали данните са правилни и щракнете върху OK.

инсталирате boom kodi addon

Стъпка 9: Отидете на началния екран на Kodi и кликнете върху „Добавки“, последвано от „Инсталатор на пакети“, както е подчертано на изображението по-долу.

инсталатор на пакети kodi

Стъпка 10: Отворете „инсталирайте от zip файл“

инсталирате от zip файл kodi

Стъпка 11: Кликнете на repository.boom и изчакайте известно време, за да се инсталира правилно. Трябва да видите известието в горния десен ъгъл, когато хранилището е инсталирано успешно.

Стъпка 12: Сега отворете „Инсталиране от хранилище“

инсталирате kodi от хранилище

Стъпка 13: Отворете „Boom Repository“ тук.

boom kodi addon repository

Стъпка 14: Отворете добавката „Бум“, посочена в средата на три опции.

как да инсталирате boom addon на kodi

Стъпка 15: Щракнете върху „инсталирайте“, за да инсталирате Boom Addon на Kodi Krypton. Това работи по същия начин както за PC, така и за FireStick и Fire TV.

Стъпка 16: Върнете се на началния екран на Kodi и кликнете върху Добавки > Видео добавки. Тук трябва да видите Boom Addon. Наслади се.

Внимание KODI Потребители: Прочетете, преди да продължите

Kodi Addons / builds предлага неограничен стрийминг на съдържание, но също така може да ви изпадне в правни проблеми, ако бъдете хванати за стрийминг на безплатни филми / телевизионни предавания / спорт. На потребителите на Kodi настоятелно се препоръчва винаги да свързват VPN, докато стриймират онлайн. Добрият KodN VPN крие вашата идентичност, заобикаля правителственото наблюдение, геоблокираното съдържание и дроселирането на ISP (което също помага при без буферно стрийминг).

Използвам ExpressVPN, който е най-бързият и сигурен VPN. Инсталирането е много лесно на всяко устройство, включително Amazon FireStick. Вие получавате 3 месеца безплатно и спестявате 49% от годишните си планове. Също така, той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако не сте доволни, винаги можете да поискате възстановяване на средства.

Кликнете ТУК, за да получите 3 месеца безплатно и спестите 49% от ExpressVPN

Прочетете: Как да инсталирате и използвате Kodi VPN

Ако имате някакви затруднения в някоя от горните стъпки, вижте видеото по-долу.

Видео ръководство: Как да инсталирате BOOM Addon на Kodi 17.6 Krypton

Надявам се, че сте успели да инсталирате Boom Kodi addon на вашия PC / Fire TV или FireStick. Ако все още се борите с някоя от стъпките, не се колебайте да коментирате по-долу. Бих се радвал да ви насоча. Също така, ако все още не сте защитени, вземете Kodi VPN и бъдете в безопасност.

Свързани:

  • Най-добрите Kodi Builds
  • Как да инсталирате Covenant Kodi Addon
  • Как да инсталирате Kodi на FireStick
  • Как да гледате Световната купа на FIFA на Kodi

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me