Как да инсталирате Duggz Kodi Build

>

В този урок ще дам инструкциите за инсталиране на Duggz Kodi Build. Можете да използвате тези инструкции на всички съвместими с Kodi платформи, включително Android TV, Android Boxes, Android смартфони & Таблетки, пожарна телевизия Amazon & FireStick 4K, Windows / Mac компютри и др.

Duggz Kodi build е включен в нашия най-добър списък за изграждане на Kodi по различни причини. Първо, той подготвя десетки добавки за всякакъв вид стрийминг, включително най-новите епизоди, филми, телевизионни канали на живо, спортно съдържание, детско съдържание и други. Duggz също е прилично бърз за изграждане, което отнема повече от 670 MB на вашето хранилище.

Интерфейсът на изграждането е чист. Един поглед върху него и ще разберете, че би бил лесен за използване. На началния му екран има повече от 15 категории, за да започнете бързо. В това ръководство ще намерите бързи и лесни стъпки за инсталиране на Duggz Build на Kodi. Продължавай да четеш!

: Тази компилация в момента не работи. Моля, опитайте други версии от Best Kodi Builds.

Как да инсталирате Duggz Kodi Build

Инсталацията ще бъде процес от 3 части, както следва:

 • Част 1: Разрешаване на неизвестни източници
 • Част 2: Инсталиране на Duggz Pro Media Wizard
 • Част 3: Инсталиране на Duggz Kodi Build

Разбивайки процеса на части, се опитвам да го направя по-организиран и по-лесен за разбиране. Нека следваме всяка част една по една (в реда, посочен по-горе).

Част 1: Разрешаване на неизвестни източници

Това е най-важната част, защото ако опцията „Неизвестни източници“ не е активирана, не можете да инсталирате никакви надстройки на трети страни на Kodi. Следвайте прости стъпки по-долу:

1. Стартирайте Kodi на вашето устройство

2. Щракнете върху Настройки икона / опция (намерете го в горния ляв ъгъл на екрана)

как да инсталирате duggz kodi build

3. Отворете елемента Системни настройки на следващия прозорец

инсталирайте duggz изграждане на kodi

4. В лявата част на екрана ще видите странична лента. Кликнете Добавки от тази странична лента

5. Останете на същия екран с избрани Добавки и включете превключвателя до Неизвестни източници

duggz изграждане на kodi

6. Сега трябва да видите следното предупреждение. В него пише, че добавките или компилациите на трети страни могат да навредят на вашето устройство. Те могат, ако не са тествани. Duggz Build е безопасно. Кликнете да

duggz kodi build

Успешно сте конфигурирали настройките на Kodi, за да разрешите надстройки на трети страни. Нека сега инсталираме изграждането на Duggz на Kodi.

Част 2: Инсталиране на Duggz Pro Media Wizard

Wizard е добавка с различни помощни инструменти и обикновено е домакин на някои Kodi изгражда. Duggz Pro Media Wizard е дом на няколко Duggz вътрешни сгради. За да инсталирате Duggz Kodi build, първо ще трябва да инсталираме Pro Media Wizard. Така го правим:

1. Щракнете върху Настройки икона на Kodi отново на началния си екран

как да инсталирате duggz kodi build

2. Сега отворете елемента Файлов мениджър на следния екран

duggz build

3. Продължете и щракнете Добавяне на източник. Както можете да видите на изображението, което прикрепих по-долу, опцията Добавяне на източник е от двете страни на екрана. Можете да изберете всеки от тях, който харесвате.

как да инсталирате duggz build

4. Сега, когато видите този прозорец, щракнете върху опцията

duggz изграждане на стъпки за инсталиране

5. Въведете следния URL адрес на този екран и щракнете Добре когато си готов: http://addplugin.xyz

Забележка: Въведете URL адреса внимателно и точно както е показано тук

duggz kodi източник за изграждане

6. Сега дайте име на източника / URL адреса, който току-що въведете по-горе. Не е необходимо да бъде конкретно име. Но най-добре е да го направите подходящ за източника. Нека да продължим с duggz. Кликнете Добре

как да получите duggz kodi build

7. Сега искате да се върнете към началния екран на Kodi

8. Щракнете Добавки наляво

настройки на addons

9. Щракнете върху иконата на отворената кутия. Можете да намерите тази икона в горния ляв ъгъл на екрана, която виждате по-долу на изображението

инсталатор на пакети kodi

10. Продължете и щракнете Инсталиране от zip файл

как да инсталирате duggz build на kodi

11. Сега щракнете duggz или друго име на източник, което сте добавили по-рано

изтегляне duggz kodi build

12. Щракнете Duggzwizard следващия

duggz kodi съветник за изграждане

13. Щракнете zip файла с име program.duggzpromediawizard.zip

как да добавите duggz изграждане на kodi

14. Изчакайте уведомлението - DuggzProMediaWizard Добавка е инсталирана

Това ще отнеме известно време. Приблизително 3-4 минути. Докато инсталирате добавката, не бихте виждали никаква активност на екрана. Но бъдете търпеливи, тъй като инсталацията се извършва на заден план.

съветник за медиите duggz pro

15. Вече може да видите подкана с бележките на програмиста (понякога не се появява). Ако го направите, щракнете Отхвърляне

16. Сега трябва да видите следния изскачащ прозорец с куп настройки. Ако искате да активирате някакви настройки, изберете ги. Ако не, просто щракнете продължи за да продължите

как да инсталирате duggz kodi build

17. Когато се появи този изскачащ прозорец, можете да щракнете Меню за изграждане и отидете на секцията за изграждане на съветника. Подчертах игнорирам защото ще ви насоча към менюто Build от началния екран на Kodi

меню за изграждане на duggz

18. Ако тези изскачащи прозорци се появят отново, щракнете върху същите бутони (Отхвърлете, Продължете и игнорирайте).

Успешно сте инсталирали Duggz Pro Media Wizard на Kodi. Сега ще инсталираме Duggz Build на Kodi.

Част 3: Инсталирайте Duggz Kodi Build

Сега всичко, което ви остава, е да инсталирате Duggz Kodi изграждането от Duggz Pro Media Wizard. Това е лесно. Просто следвайте стъпките по-долу:

1. Както ви казах, от началния екран на Kodi ще преминем към менюто Build на съветника. И така, върнете се на началния екран на Kodi

2. Отидете на Добавки > Програмни добавки

3. Щракнете върху DuggzProMediaWizard

отворен съветник за duggz pro

4. Щракнете (Duggz) изгражда

duggz всичко в едно изграждане

5. Тук има две конструкции на Duggz. Ще отида с Duggz All in One Krytpon.  Но може също така да изберете Duggz Black Glass компилация.

инсталирате duggz kodi build

6. Продължете и щракнете Свежо инсталиране. Щракването върху Fresh Install ще нулира вашия Kodi, ще изчисти всички съществуващи данни и ще възстанови Kodi до настройките по подразбиране. Според мен това е най-добрият начин да инсталирате изграждането на Kodi. Ако обаче искате да запазите някои данни, можете също да опитате Standard Install

свежо инсталиране duggz kodi build

7. Когато бъдете подканени, щракнете продължи да се съгласи за възстановяване на Kodi до настройките по подразбиране

как да инсталирате duggz build на kodi

8. Изчакайте изтеглянето на компилацията. Това е голяма конструкция от 459 MB и инсталацията ще отнеме известно време. Това може да отнеме няколко минути в зависимост от скоростта на вашия интернет и географското ви местоположение.

изтегляне duggz kodi build

9. Когато се изтегли компилацията, тя ще започне да се инсталира. Както можете да видите, изтеглянето на 459 инсталира близо 677 MB данни на вашето устройство. Наистина е доста тежка конструкция, особено за устройства с нисък спектър на медия като FireStick

инсталиране на duggz build

10. Когато инсталацията приключи, щракнете Принудително затваряне

Това е! Успешно инсталирате компилация от Duggz Kodi.

Преглед на Kodi Duggz Build

Duggz build вероятно разполага с повече категории, отколкото всяка друга версия на началния си екран. Освен това разполага с голяма база данни с видео добавки за филми, предавания, спорт, бокссети, телевизия на живо, деца, възрастни и какво ли още не. Ето списъка на медийните категории, които трябва да откриете:

 • Телевизионни предавания
 • кино
 • Boxsets
 • Комедия
 • документален филм
 • Децата
 • Небелни филми
 • 4K филми
 • WWE / UFC
 • спортен
 • Повторни възпроизвеждания
 • тренировка
 • музика
 • Възрастни XXX
 • Безплатна телевизия
 • Настигам

Както можете да видите, Duggz Kodi Build има секции за деца и възрастни точно на началния екран. Така че, бъдете внимателни, преди да предадете контролите на децата си.

как да използвате duggz kodi build

Ето списъка с най-добрите добавки, които се предлагат предварително с Duggz Build on Kodi:

 • Мъртва звезда
 • Monster Munch
 • здрав разум
 • Превъзходни спортове
 • Scrubs
 • Yoda
 • На Flix
 • отцепник
 • численост
 • Изход Редукс
 • Пещера на човек
 • Flix Sport
 • Вълшебният дракон
 • SportsDevil
 • cCloud TV

Както е очевидно, има много добри опции за филми и предавания и приличен избор за спорт и телевизия на живо.

duggz build addons

присъда

Duggz е прилична изграждане на Kodi като цяло. Въпреки че е с голям размер, той работи безпроблемно на моя компютър, когато позволих на добавките да се актуализират след първоначалното изпълнение. Няма изненади, това забави моята FireStick. Но не беше толкова бавно, колкото си мислех. Просто имах нужда да демонстрирам малко търпение. Нямах нищо против, защото буквално можех да събера почти всичко на едно място.

Стабилността може да бъде малка грижа. Сградата се срива два пъти, докато се опитвах да я инсталирам на FireStick. Трябваше да нулирам Kodi, преди да успея да го инсталирам успешно. Въпреки това, тя протича без никакви сривове след инсталирането.

Duggz Kodi build има дебела библиотека от Kodi addons за всички ваши нужди за стрийминг. DeathStar, The Magic Dragon, cCloud TV, Exodus Redux, SportsDevil са едни от най-добрите добавки на Kodi в наши дни.

Duggz Kodi build е част от най-добрите ни Kodi надстройки и заслужава мястото по много причини. Ако размерът на сглобяването не е голяма за вас, препоръчвам ви да го опитате. Бих искала също така да знам как сте харесали това изграждане. Моля, споделете вашия опит с нас чрез секцията за коментари по-долу.

Свързани:

Как да инсталирате Kodi на FireStick
Как да инсталирате Reset Kodi на Firestick
Как да инсталирате Sandman Kodi Builds
Как да инсталирате добавяне на субтитри към Kodi

Кликнете тук, за да получите секретни трикове за рязане на кабели директно във вашата пощенска кутия.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me