Как да инсталирате Durex Build на Kodi 17.6

>

Durex Build многократно се включва сред най-добрите Kodi надстройки в последно време. Тази компилация драстично променя външния вид и усещането на Kodi, прави начина на Kodi UI по-интуитивен, добавя множество нови функции и функции и подобрява вашите колекти за изживяване Kodi. Durex Build за Kodi 17.6 Krypton носи голяма библиотека от добавки, до които можете да получите достъп с натискането на бутона, без да се налага да ги инсталирате поотделно.

Плацента, Нептун изгряващ, Уран са някои от неговите предварително инсталирани, добавени добавки, но списъкът не свършва тук. Е, вероятно започва тук. Разгледайте колекцията му от добавки Kodi и ще намерите почти всичко за вашите нужди за забавление. Durex Kodi изгражда също така добавя няколко нови скрепера, за да гарантира, че най-добрите потоци са ви представени, когато addon търси източниците за вашето любимо съдържание.

Durex Build работи безпроблемно на всички поддържани от Kodi устройства, включително смартфони, компютри и устройства за стрийминг на телевизор. Всъщност той е идеален за джайлбрейк устройствата FireStick и Fire TV. Като цяло, Durex е една невероятна конструкция на Kodi и аз ще ви помогна да го получите веднага. В това ръководство ще ви покажа как да инсталирате Durex Build на Kodi. Продължавай да четеш!

Актуализация: Durex Build вече не работи. Xanax build е най-добрата алтернатива за Durex. Можете също да разгледате нашия списък с най-добрите Kodi надстройки.

КАК ДА ИНСТАЛИРАМЕ СГРАДА DUREX НА KODI 17.6

Забележка: Следният метод на инсталация работи на всички поддържани от Kodi устройства, като смартфони, компютри, FireStick и т.н..

Durex е разработка на Kodi от трети страни и за да инсталираме такива компилации, ние трябва да позволим на неизвестните източници в Kodi. И така, преди да продължим напред, ето какво трябва да промените настройките за защита:

Отидете на началния екран на Kodi и отворете Настройки > Системни настройки > Добавки. Вдясно ще видите опцията „Неизвестни източници“. Ако е деактивиран или изключен, включете го, като преместите превключвателя до него, както е показано на изображението по-долу

как да инсталирате durex build на kodi

Когато се появи следното предупредително съобщение, просто щракнете върху „Да“ и го игнорирайте. Durex build е една от най-надеждните разработки на Kodi.

durex build

Сега вече сте готови да инсталирате Durex Kodi build.

Инсталирането на компилация е малко по-различно от инсталирането на обикновена добавка. За да съм сигурен, че нещата остават прости, разделих процеса на 3 различни стъпки, както следва:

- СТЪПКА 1: Добавете източник на Durex Wizard към Kodi

- СТЪПКА 2: Инсталирайте Durex Wizard от източника

- СТЪПКА 3: Инсталирайте Durex Build на Kodi с помощта на Durex Wizard

Нека разгледаме всеки по един.

Внимание: Kodi Builds носи неограничен поток на съдържание, но също така може да ви изпадне в правна неприятност. Потребителите на Kodi трябва да използват VPN, за да скрият самоличността си, докато стриймират филми / телевизионни предавания / спорт. Освен това много популярни Addons са блокирани географски и ще изисква VPN за работа.

Аз лично използвам и препоръчвам ExpressVPN което е най-доброто VPN за Kodi. Можете да получите 3 месеца безплатно и да спестите 49% от годишните си планове.

СТЪПКА 1: Добавете източник на Durex Wizard към Kodi

Това е частта, в която насочваме Kodi към местоположението на сървъра на съветника Durex. Ето как става:

# 1. Отворете менюто „Настройки“, като щракнете върху иконата на зъбно колело / зъбно колело в горната лява част на началния екран на Kodi, точно под логото на Kodi

durex kodi build

# 2. Сега продължете напред и отворете „File Manager“

durex надграждане на kodi

# 3. Кликнете върху „Добавяне на източник“ в следващия прозорец. Ако имате твърде много източници, може да се наложи да превъртите малко надолу, за да намерите тази опция.

как да инсталирате durex build на firestick

# 4. Когато видите следния диалогов прозорец, кликнете върху „“

как да инсталирате durex build на kodi

# 5. Въведете URL адреса на източника като http://www.drxbld.com/wiz/

Това е частта, в която е важно да бъдете внимателни. Една грешка с грешка ще провали процеса. Така че, въведете URL адреса точно така, както съм го предоставил.

Кликнете върху „OK“, след като въведете URL адреса

# 6. Сега щракнете върху полето под „Въведете име за източника на тази медия“ и въведете „Durex“ (без кавички). Всъщност можете да въведете всяко име по ваш избор. Бих препоръчал да използвате име, с което лесно да идентифицирате този източник с по-късно. Натиснете OK след въвеждане на името

как да инсталирате durex kodi build

Добре! Ето как добавяте източника. Да преминем към следващата част.

СТЪПКА 2: Инсталирайте Durex Repository от източника

В тази част ще добавим Durex Repository на Kodi от източника, който току-що добавихме. Ето стъпките:

# 1. Върнете се на началния екран на Kodi и кликнете върху „Добавки“

durex kodi build

# 2. Намерете и щракнете върху опцията „Инсталатор на пакети“. Той е в горната лява част и изглежда като отворена кутия, както е показано на изображението по-долу

как да натрупам durex build

# 3. Следващото нещо, което трябва да направите, е да кликнете върху „Инсталиране от zip файл“

ръководство за инсталиране на durex

# 4. Сега намерете името на източника, което добавихте малко назад, и щракнете върху него. В това ръководство избрахме името „Durex“. Това е, което ще щракна

инсталирайте durex build

# 5. Сега трябва да видите няколко zip файлове тук. Това, което искаме да разопаковаме, е файлът с име „plugin.program.drxwizard-6.0.zip". Изберете и щракнете върху този файл. Не забравяйте, че 6.0 е номерът на версията към момента на писане на това ръководство. Тя може да се промени, ако бъде издадена нова версия.

durex kodi build изтегляне

# 6. Сега изчакайте известието за „Durex Wizard Add-on Installed“, което ще се появи горе вдясно. Това може да отнеме известно време (3-4 минути)

durex kodi build

# 7. Успешно сте инсталирали Durex Wizard от източника. Но преди да инсталираме изграждането на Durex Kodi, ще трябва да преминем през някои изскачащи съобщения. Например, когато видите следния изскачащ прозорец, кликнете върху бутона „Отхвърляне“ в долната част

Durex съветник

# 8. Сега ще видите този поп да ви моли да активирате някоя от изброените настройки. Ако смятате, че искате да направите някои промени, изберете съответно опциите. Ако няма какво да промените, просто щракнете върху „Продължи“

durex съветник kodi

# 9. Ще се появи друг изскачащ прозорец, питащ дали искате да отворите менюто за изграждане. Ще го направим по-късно. Така че просто кликнете върху „Игнориране“, за да продължите.

как да инсталирате съветника на Durex

Така че, по принцип трябва да продължите да щракнете върху Отхвърли, Продължете и игнорирайте, докато накрая не се отървете от изскачащите прозорци.

След като направим това, можем да инсталираме изграждането на Kodi Durex с помощта на съветника за Durex.

СТЪПКА 3: Инсталирайте Durex Build на Kodi с помощта на Durex Wizard

Добре! Сега да преминем към последната фаза на процеса на инсталиране. Сега ще инсталираме изграждането на Durex Kodi чрез съветника Durex, който току-що инсталирахме. Ето стъпките, които трябва да следвате:

# 1. Върнете се на началния екран на Kodi и отворете Добавки > Програмни добавки Трябва да можете да видите иконата на Durex Wizard тук. Върви напред и го отвори.

как да инсталирате durex build

# 2. Сега отворете опцията „Builds >От списъка

как да инсталирате durex kodi build

# 3. Ще видите Build Kodi Durex под заглавието Krypton Builds. Както можете да видите, има няколко сървъра, от които да инсталирате тази надстройка. Можете да изберете всеки сървър, който харесвате. Ако обаче един сървър не работи, винаги можете да изберете друг.

Първият работеше за мен. Ще продължа напред и ще го отворя.

durex build за коди криптон

# 4. Сега трябва да изберете между „Fresh Install“ и „Standard Install“. Както може би се досещате, Fresh Install ще заличи всичките ми съществуващи данни на Kodi и ще ги върне към фабричните настройки, преди да инсталирате Durex Build на Kodi.

Стандартната инсталация, от друга страна, ще възстанови някои данни. Но няма гаранция, че ще запази всичко това.

Нямам важни данни, които да запазя. Така че, ще продължа с Fresh Install.

durex изграждане на нова инсталация

# 5. Ще ви попита дали искате да върнете конфигурацията на Kodi по подразбиране. Кликнете върху „Продължи“

как да инсталирате нова версия durex build

# 6. Durex Kodi build вече ще започне да се инсталира. Може да отнеме 4-5 минути или дори повече. Изчакайте изтеглянето да завърши.

как да инсталирате durex на kodi

# 7. След като Durex Build се инсталира на Kodi, това е съобщението, което ще видите. „Презареждане на потребителския профил“ всъщност не прави много. Така че ще щракнете върху „Принудително затваряне“. Това ще прекрати приложението на Kodi.

сила затвори kodi

# 8. Сега, стартирайте отново приложението Kodi на вашето устройство. Ето как ще изглежда началният екран на Kodi с Durex Build.

как да инсталирате durex kodi build

Това е всичко, което трябва да направите, за да инсталирате Durex Kodi build!

Заключение: Durex Kodi Build

Durex Build лесно е една от най-добрите разработки на Kodi, на които попаднах наскоро. Въпреки че е богата на функции, това става лесно на моето устройство. Има солидна колекция от предварително инсталирани добавки. Durex Build също е добре да разгледате и да си взаимодействате. Надявам се това ръководство да ви помогне да инсталирате Durex Build без никакви излишни. Ако имате въпроси или коментари, попълнете ни чрез секцията за коментари по-долу.

Свързани:

Как да инсталирате Titanium Kodi Build
Как да инсталирате Misfit Mods Lite Build
Как да инсталирате No Limits Magic Build
Как да инсталирате множество Kodi Builds на FireStick
Как да инсталирате Addons над Builds

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me