Как да инсталирате Fire TV GURU Build on Kodi 17.6 Krypton

>

Голяма част от потребителите на Kodi искат да инсталират Kodi на Amazon Fire Stick. Ако сте от този клас хора или ако очаквате скоро да придобиете Amazon Fire Stick, тогава може да искате да помислите за изграждането на Fire TV GURU. Той е разработен от FireTVGuru, поради което го прави естествен избор за устройствата Fire TV Stick.

ЗАБЕЛЕЖКА: Тази компилация вече НЕ работи. Можете да разгледате списъка с най-добрите Kodi надстройки. Предлагам да опитате Titanium или можете също да разгледате нашия списък с най-добрите Kodi Builds. 

FireTVGuru разработи тази специална Kodi Build за стрийминг устройства на Amazon. Инсталационният файл е с малък размер в сравнение с повечето от изградените Kodi на пазара днес. Пълната му версия е с размер 300MB +. С него ще се наслаждавате на поточно и изтегляне на медийно съдържание без проблеми.

Независимо от това, в случай, че се сблъсквате с инсталационни предизвикателства, ще получите голяма част от информацията за отстраняване на неизправности от официалния уебсайт на Fire TV Guru. Препоръчваме да направите чиста инсталация на Fire TV GURU Kodi Build. Този акт ще му даде пълно разпространение на вашия Kodi. Във всеки случай можете да изберете стандартната инсталация, която ви позволява да запазите съществуващите добавки и настройки. Ако търсите още опции, разгледайте тук най-добрите програми на Kodi.

fire tv guru build firestick

Fire TV GURU Build: Какво трябва да очаквате?

Fire TV GURU Build опакова огромна колекция от популярни добавки Kodi. Тези добавки са източник на неговото поточно съдържание. Сред популярните добавки са Globe TV, Picasso, Bennu, Bucky Movies, Fire Fitness, Bass Box, FTFA, Nfl Games, Quantum, SkyNet, NBC Sports Live Extra, IPTV Bonanza, Falcon Sports, Covenant, Not Sure, Elysium, Боб отприщи и Тайкс. Потребителският му интерфейс е прост и лесен за навигация.

Внимание KODI Потребители: Прочетете, преди да продължите

Kodi Addons / builds предлага неограничено поточно съдържание, но също така може да ви изпадне в правни проблеми, ако бъдете хванати за стрийминг на безплатни филми / телевизионни предавания / спорт. На потребителите на Kodi настоятелно се препоръчва винаги да свързват VPN, докато стриймират онлайн. Добрият KodN VPN крие вашата идентичност, заобикаля правителственото наблюдение, геоблокираното съдържание и дроселирането на ISP (което също помага при без буферно стрийминг).

Използвам ExpressVPN, който е най-бързият и сигурен VPN. Инсталирането е много лесно на всяко устройство, включително Amazon FireStick. Вие получавате 3 месеца безплатно и спестявате 49% от годишните си планове. Също така, той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако не сте доволни, винаги можете да поискате възстановяване на средства.

Кликнете ТУК, за да получите 3 месеца безплатно и спестите 49% от ExpressVPN

Прочетете: Как да инсталирате и използвате Kodi VPN

Стъпки как да инсталирате Fire TV GURU Kodi Build on FireStick

Update: Fire TV Guru вече не работи. Съобщава се, че FTG разработчикът е спрял да работи върху него и връзките към сървъра вече са прекъснати. Можете да разгледате други работещи компилации тук.

  Sådan installeres Duggz Kodi Build

Сега, когато вече сте наясно какво е изграждането на Fire TV Guru и какво можете да очаквате, когато е инсталиран на вашия Fire TV Stick, нека започнем с ръководството за инсталиране. Моля, обърнете внимание, че това ръководство ще работи само за FireStick. Ако искате да инсталирате на вашия компютър с Windows или MacBook, преминете към втория метод по-долу.

Ще използваме приложението FireDL в този метод, който се счита за най-лесен, тъй като трябва да изпълнявате минимални действия от ваша страна. Ще изтеглим Fire MC APK и той ще инсталира изградения Fire TV Guru на вашия FireStick.

Етап 1: Включете захранването на вашия Amazon Fire TV Stick. Потърсете и инсталирайте приложението „FireDL“ от магазина за приложения на Amazon.

инсталиране на fire tv guru на firestick с firel apk

Стъпка 2: След като инсталирате приложението FireDL, отворете го и след това въведете 941172 в полето URL. Той автоматично ще се преобразува в APK файл за изтегляне.

изтегляне firemc на firestick

Стъпка 3: FireDL ще започне да изтегля Fire MC APK, така че изчакайте, докато приключи.

изтегляне fire tv guru build on firestick

Стъпка 4: Когато изтеглянето завърши, щракнете върху опцията „Инсталиране“

Стъпка 5: След инсталирането изберете „Open“

Стъпка 6: След няколко секунди на екрана ще видите някои инструкции, просто щракнете върху „Отхвърли“

Стъпка 7: Сега можете да изберете предпочитаните настройки тук и натиснете „Продължи“

Стъпка 8: Отворете „Build Menu“ и след това изберете Build, който искате да инсталирате. Ще получите опцията да инсталирате „main“ и „Lite“ build.

Стъпка 9: Сега трябва да видите две опции „Fresh Install“ и „Standard Install“. Ако искате да запазите старите добавки и данни, отидете на Стандартна инсталация, иначе е необходимо да инсталирате Fresh инсталация.

Стъпка 10: Щракнете върху „Да“ и след това „Инсталиране“

инсталирайте пожарна телевизия гуру kodi изграждане на огън стик

Стъпка 11: Кликнете върху „Принудително затваряне“

Стъпка 12: Сега отидете на началната страница на FireStick и отворете Настройки > Приложения > Управление на инсталираните приложения. Тук трябва да видите приложението „FireMC“. Просто го отворете.

открит огън телевизионен гуру на огън пръчка

Стъпка 13: Това е всичко. Сега имате Fire TV Guru изграден на вашия FireStick. Дайте малко време за изграждането да се подготви. Няма да имам против да чакам още 15 минути след отварянето на Fire TV Guru за първи път. Всеки път, когато трябва да отворите Fire TV Guru на Fire TV Stick, можете просто да следвате Стъпка 12 по-горе.

как да инсталирате fire tv guru на kodi firestick

Преди да започнете да стриймирате с Kodi Addons / Builds, бих искал да ви предупредя, че всичко, което предавате в Kodi, е видимо за вашия интернет доставчик и правителството. Това означава, че поточното съдържание, защитено с авторски права, (безплатни филми, телевизионни предавания, спорт) може да ви изпадне в правни проблеми.

На потребителите на Kodi настоятелно се препоръчва да свързват VPN, докато стриймират. А VPN за Kodi ще заобикаля превключването на ISP, държавния надзор и гео ограничаването на популярни добавки. Винаги се свързвам ExpressVPN на всичките ми поточни устройства и ви предлагам да направите същото.

ExpressVPN е най-бързият и сигурен VPN. Той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че можете да го използвате свободно през първите 30 дни и ако не сте доволни от представянето (което е много малко вероятно), можете да поискате пълно възстановяване.

ЗАБЕЛЕЖКА: Ние не насърчаваме нарушаването на законите за авторското право. Но какво ще стане, ако неволно предавате съдържание от нелегитимен източник? Не винаги е лесно да се каже разликата между легитимен и незаконен източник.

  So installieren Sie das BOOM Sports Addon auf Kodi 17.6 Krypton

И така, преди да започнете стрийминг на Kodi, ето как да получите VPN защита в 3 прости стъпки.

Етап 1: Вземете абонамента за ExpressVPN ТУК.

Стъпка 2: Кликнете ТУК за да изтеглите и инсталирате приложението ExpressVPN на вашето устройство.

Стъпка 3: Щракнете върху иконата Power, за да свържете VPN сървър. Това е всичко. Вашата връзка вече е защитена с най-бързата и най-добрата VPN за Kodi.

свържете expressvpn за kodi

Видео ръководство за инсталиране на Fire TV Guru на Kodi 17.6 (FireStick)

Ако не можете да разберете ръководството за стъпка по стъпка по-горе, гледайте видеоклипа по-долу.

Как да инсталирате Fire TV Guru Build на Kodi 17.6 Krypton (FireStick / PC)

Забележка – това ръководство ще работи както за FireStick, така и за компютър (Windows / Mac).

Етап 1: Стартирайте Kodi на вашия FireStick.

Стъпка 2: Кликнете върху „Настройки“ в горния ляв ъгъл.

настройки на kodi

Стъпка 3: Отидете на „Мениджър на файлове“ в менюто „Настройки“.

kodi файлов мениджър

Стъпка 4: Щракнете двукратно върху последната опция „Добавяне на източник“

добавете репо източник kodi

Стъпка 5: Кликнете върху „None“ в изскачащото поле.

щракнете върху нито един kodi

Стъпка 6: Сега въведете изходния URL адрес като http://ftg.nosleephosting.xyz/notmewizard/FTG/ и щракнете върху OK. Много потребители съобщават, че не могат да инсталират FTG Wizard. Причината е, че те все още опитват стария URL адрес, който е http://firetvguru.net/fire. Така че, ако сте един от тях, използвайте горния URL адрес с удебелени букви.

огън тв гуру изграждане на връзка за изтегляне

Стъпка 7: Въведете „FTG“ в полето за име и натиснете OK.

огън телевизионен гуру съветник

Стъпка 8: Върнете се на главния екран на приложението Kodi и кликнете върху менюто „Добавки“ в лявата странична лента. Сега потърсете иконата с формата на кутия (инсталатор на пакети) в горния ляв ъгъл. Отвори го.

инсталатор на пакети kodi

Стъпка 9: Отворете „Инсталиране от Zip файл“ и след това щракнете върху „FTG“, който току-що добавихме в стъпки 6 и 7.

ftg инсталация на съветника на Firestick kodi kripton

Стъпка 10: Ще се отвори нов диалогов прозорец, щракнете върху „plugin.program.firetv.zip“. След това изчакайте известно време, така че Wiz Wizard Fire TV да се инсталира на Kodi. Това може да отнеме до 5 минути. Трябва да видите известието в горния десен ъгъл, когато е готово.

инсталирайте fire tv guru wizard addon

Стъпка 11: Сега трябва да видите изскачащ прозорец с информация за надстройката. Просто кликнете върху „Отхвърляне“

информация за съветника ftg

Стъпка 12: Сега ще видите още едно изскачащо меню с няколко опции. Можете да изберете / премахнете избора според вашите предпочитания. След това натиснете „Продължи“

настройки на съветника за гуру на телевизия

Стъпка 13: Ще се появи нов изскачащ прозорец, че нямате инсталирани FTG надстройки с опция да отидете в „Меню за изграждане“. Щракнете върху него.

меню за изграждане на гуру телевизия

Стъпка 14: Тук можете да видите всички налични програми за създаване на Fire TV Guru Krypton. Просто изберете изграждането, което искате да инсталирате. Можете да инсталирате или Full build или Lite build.

изберете fire tv guru main build или lite build

Стъпка 15: Сега изберете „Fresh Install“, ако не искате да запазите старите си добавки / данни, в противен случай щракнете върху „Standard Install“. Предпочитам Fresh install.

огън тв гуру изграждане свеж инсталирате

Стъпка 16: Помощникът на Fire TV Guru (FTG) вече ще изтегли изграждането на Fire TV Guru за Kodi Krypton. След като бъде изтеглен, той ще извлече файловете и ще го инсталира без допълнителни действия от ваша страна. Най-накрая Kodi ще се рестартира и ще видите, че Fire TV Guru Build е инсталиран на вашия FireStick.

изтегляне fire tv guru build

Ако получите изскачащ прозорец с опции „Reload Profile“ и „Force Close“, щракнете върху „Force Close“ и след това стартирайте отново приложението Kodi. След като отворите изграждането на Fire TV Guru за първи път, дайте му известно време (15 минути трябва да са достатъчни), преди да започнете да го използвате.

  Sådan installeres MC 1080P Kodi Addon

Fire TV Guru не работи

Някои потребители съобщават, че Fire TV Guru не работи върху своя Fire TV Stick. Бих препоръчал да изключите Fire Stick, да изключите захранването от източника на захранване, да изключите рутера и да включите всички тези обратно след 5 минути. Сега изграждането на Fire TV Guru трябва да работи добре.

Ако във всеки случай, Fire TV Guru не работи, следвайки инструкциите по-горе, най-добре е да инсталирате отново конструкцията, вместо да откриете точния проблем. Ще спестите много време.

Fire TV Guru: Няма налични потоци

Ако виждате, че няма налични потоци, има големи шансове вашият интернет доставчик да ви блокира да предавате съдържание с FTG. Винаги можете да получите VPN, за да избегнете такива проблеми.

Fire TV GURU Build: Насладете се на нов свят на забавление!

На върха на своя масивен списък с популярни добавки, Fire TV GURU Kodi Build идва с изчистен, красив интерфейс. Менюто е организирано в категории, които са допълнително разделени на подкатегории. Следните са основните категории на тази изграждане на Kodi:

Телевизионни предавания

Всички обичаме телевизионни предавания. Поне всички са гледали епизод от дадено телевизионно шоу. Лично аз гледах два сезона на телевизионното шоу в Готъм Сити в продължение на три дни по време на едноседмична бавна работна почивка. Е, преживяването беше страхотно. С Fire TV GURU Kodi Build ще се насладите на поточно предаване на някои от най-високо оценените телевизионни предавания. Интерфейсът на тази категория е проектиран по чист, организиран начин за лесна навигация.

кино

В допълнение към телевизионните предавания от различни жанрове, тази версия на Kodi носи масивен списък с най-високо оценени филми във вашия свят на дигитално забавление. В случай, че обичате да гледате филм всеки ден след работа, тогава сте закрили гърба си. Категорията включва редица филтри, които можете да използвате, когато се насочвате към желаните видове филми.

Телевизия на живо

С Fire TV GURU Kodi Build, гарантирам, че ще прокарате кабелната си телевизия. Вземете да се насладите на безплатни телевизионни предавания на живо от САЩ и Великобритания, както и от други части на света! Съществува и категория за „Предавания на живо“, в която освен всичко друго са представени новинарски бюлетини!

Нейното място

Секция, която е специално проектирана за момичета. В него има телевизионни сериали, романтика и популярни предавания, които всяко момиче може да пожелае.

Музика и потоци

Насладете се на поточно предаване на някои от най-добрите класации от САЩ и Великобритания. Освен това има приятен потребителски интерфейс с филтри, които можете да използвате, когато търсите желаните статии и жанрове.

Детски кътчета

Тази категория включва детско съдържание като анимационни филми, комични филми и анимации. Децата ви ще се наслаждават на поточно предаване от неограничен център от детско съдържание.

спортен

В спортния център всички любители на спорта ще се радват на спортни акценти и резултати на живо. Ще получите да разглеждате подкатегориите за най-новите събития по целия свят!

Други версии за FireStick

Ако искате да изпробвате още надстройки на FireStick, прегледайте връзките по-долу.

  • Как да инсталирате No Limits Magic Build
  • Как да инсталирате CellarDoor TV Kodi Build
  • Как да инсталирате Titanium на Kodi

Fire TV GURU Изгради присъда!

Докато Fire TV GURU Kodi Build е специално проектиран за Fire Stick на Amazon, той все още е подходящ за всички поточни устройства Kodi. Винаги се уверете, че сте разрешили инсталирането на софтуер на трети страни, за да избегнете грешки по време на инсталационния процес. За подробни грешки в Kodi можете да проверите дневника за повече информация.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me