Как да инсталирате и използвате Real-Debrid на Kodi / Firestick

>В това ръководство ще ви покажа как да настроите и използвате Real-Debrid в приложенията Kodi 18.5 Leia и Kodi 17.6 Krypton и FireStick. Когато добавите Real Debrid към приложения на Kodi или FireStick, получавате множество нови потоци за определен филм или телевизионно шоу. Той е може би най-популярният мултихостер, поддържан на платформата Kodi и е съвместим с почти всички редовно използвани добавки. Real Debrid на Kodi и FireStick също ви предлага изобилие от източници на пълна HD поток, които няма да намерите никъде другаде. Това може просто да преобрази напълно вашето преживяване Kodi. Самият Real-Debrid не е добавка, а инструмент за улесняване на неограничените изтегляния чрез добавките, които вече използвате. Прочетете пълното ръководство, за да се насладите на буферирането без HD поточно предаване на Kodi.

Kodi е известно, че предоставя качествено съдържание чрез стотици хостери от цял ​​свят. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате Kodi и да конфигурирате някои от най-добрите коди добавки. Тези добавки действат като агрегатори и ви дават достъп до множеството връзки за стрийминг за исканите видеоклипове. На платформата Kodi се поддържа цяла широчина на добавките за агрегатори. На Коди има безплатни часове и часове забавление.

Това е страхотно! Но, има малък проблем. Може би сте забелязали, че повечето от наличните потоци за любимия ви филм или телевизионен сериал са с ниска резолюция. Ще намерите много хостове, предлагащи 720p или по-ниско качество. Въпреки това, намирането на 1080p пълна HD стрийминг е трудно. Дори когато има пълни HD потоци, те не работят в по-голямата си част. С напредването на нашите хардуерни и дисплейни технологии, интернет връзките ни стават по-бързи и светът вече стъпва до 4K резолюция, много от нас не биха се съгласили на нищо по-малко от поне 1080 пълна HD резолюция. Това е мястото, където Real Debrid влиза в картината.

Същото важи и за приложенията FireStick. Въпреки че можете да гледате съдържание, използвайки безплатните връзки за стрийминг, те може не винаги да са надеждни. Когато обаче сдвоите поддържаните приложения с Real Debrid, вашето гледане ще се подобри драстично.

Какво е Real-Debrid

истински дебрид

Real Debrid е мултихостер, който предлага на своите абонати достъп до първокласните стрийминг източници, които никой друг потребител не може да получи. Компанията се популяризира като „неограничен изтеглител“, който ви позволява да оптимизирате скоростта на изтегляне до пълния потенциал на вашата интернет връзка и ви дава достъп до първокласните хостове. С активиран Real-Debrid ще имате много нови (и никога не виждани досега) източници за стрийминг, добавени към вашия списък.

Обърнете внимание, че Real Debrid НЕ е добавка; това е просто мултихостер, който добавя допълнителни източници към съществуващия ви списък. За да работи, трябва вече да имате поне една от поддържащите добавки. За щастие, Real Debrid се поддържа от редица най-добри Kodi добавки, като Exodus Redux, Neptune Rising и няколко FireStick приложения, включително Cinema HD, Bee TV, CatMouse APK и други.

Ако търсите повече нови и работещи източници за поточно предаване с пълно HD, високоскоростно изтегляне и коригиране на проблеми с буферирането на Kodi, Real-Debrid е това, което бихте искали да обмислите. Тази услуга работи с различни медийни платформи. В това ръководство научаваме как да използваме Real Debrid на Kodi. Продължавайте да се настройвате!

Как да настроите реални дебридни акаунти онлайн

Първо трябва да се регистрираме за услугите на Real Debrid онлайн и да създадем акаунт. Този акаунт ще ви е необходим, за да активирате Real Debrid на Kodi (за него ще поговорим по-подробно по-късно). Първо, нека научим как да се регистрирате за Real Debrid.

Преди да се регистрирате с Real-Debrid, Бих искал да ви кажа нещо, което повечето хора не са наясно. Сред потребителите съществува погрешно схващане, че когато използват Real-Debrid, техните поточни дейности са частни, тъй като всичко идва чрез Real-Debrid сървърите. Ако обаче преминете през Политиката за поверителност на Real-Debrid, тя ясно заявява, че тя записва данните на потребителите като IP адрес, геолокация и дейности за изтегляне. Освен това той заявява, че може да разкрие данните на потребителите по правни причини. По-долу е екранна снимка на политиката за поверителност на Real-Debrid, взета от нейния уебсайт.

реална дебридна политика за поверителност

Ако искате да запазите анонимността на своята поточна дейност и да избегнете попадането на личните ви данни в ръцете на законните власти, единственият и най-добрият начин е - използвайте Kodi VPN.

Използвам и препоръчвам ExpressVPN, който е най-сигурният и бърз VPN за Kodi.

Сега, след като сте наясно с риска, нека ви покажа как да получите Real-Debrid акаунт за Kodi.

# 1. Посетете https://real-debrid.com и кликнете върху бутона „Регистриране“ горе вдясно (също в долната дясна част)

# 2. Ще се появи формулярът за регистрация. Въведете личните данни, както е посочено, и натиснете бутона „Регистрирайте се безплатно“

реална сметна сметка

# 3. Сега ще получите имейл на имейл адреса, който сте посочили по-горе, с молба да потвърдите акаунта си. Кликнете върху връзката, за да потвърдите и активирате акаунта Real-Debrid

# 4. Сега се върнете на https://real-debrid.com и кликнете върху бутона „Вход“ в горния десен ъгъл на страницата. Влезте с идентификационните данни, които сте създали в момента на регистрация.

истински безплатен акаунт

Успешно създадохте акаунта в Real Debrid. Сега можете да добавите Real Debrid към Kodi и да започнете да използвате услугите. Можете да използвате услугите безплатно. Не забравяйте обаче, че получавате достъп до ограничени функции с безплатния акаунт.

С безплатния акаунт можете да използвате Real-Debrid само между 6 AM и 12 PM Централноевропейско време (от 5 до 11 ч. GMT).

По време на прозореца с безплатна употреба (можете да го наречете Щастливи часове) голям процент от първокласните хостери са офлайн.

Ако искате да се насладите на пълнофункционална услуга Real Debrid, можете да закупите един от наличните премиум планове. Повече за премиумното членство по-долу.

Функции за членство в Real Debrid Premium & Ценообразуване

Разработчиците на Real-Debrid претендират за някои от следните допълнителни функции и предимства с премиум акаунта:

 1. До 300 Mbps високоскоростно изтегляне и стрийминг
 2. Едновременно изтегляне и стрийминг
 3. Неограничен трафик
 4. HTML 5 стрийминг без никакви приставки
 5. Без реклами и нулево време за чакане
 6. Изобилие от нови потоци в пълно HD, HD и SD качество

Real Debrid предлага четиристепенно ценообразуване с различна продължителност на абонамента и точки за вярност. Цената е в евро. Предоставих груба оценка в щатски долари според текущия валутен курс. Ето списъка с плановете:

 1. 15 дни: 3 Eur ($ 3.70) и 150 точки за вярност
 2. 30 дни: 4 Eur ($ 4,93) и 200 точки за вярност
 3. 90 дни: 9 Eur ($ 11.09) и 450 точки за вярност
 4. 180 дни: 16 Eur ($ 19,71) и 800 точки за вярност

Според уебсайта на Real-Debrid най-популярният е планът за 90 дни.

Точките за вярност предлагат допълнителен продължителен достъп до услугите. Ако сте събрали 1000 точки за вярност, ще получите 30 дни безплатен достъп до премиум услуги.

реална дебридна цена за коди

Можете да извършите плащането, като използвате всички основни кредитни и дебитни карти. Можете също да използвате Bitcoin и Amazon Pay. На снимката по-долу са изброени всички налични начини на плащане.

Сега, след като сте се регистрирали за услугите (безплатни или премиум), нека сега научим как да използваме Real Debrid с Kodi.

Как да настроите Real Debrid на Kodi (18 & 17.6)

Настройването на Real-Debrid на Kodi е доста лесно. Но всяка стъпка трябва да се следва по правилния начин. Така че, моля, прочетете внимателно това ръководство.

Забележка: Следният метод е за Kodi 17.6, работещ на Windows 10. Посочих разликите от Kodi 18, когато се налага. Интерфейсът на Kodi е почти еднакъв на всички устройства, включително Amazon Fire TV Stick и по този начин този метод ще работи на всички устройства. Ако сте нов потребител на Fire Stick, ето как да джейлбрейк FireStick и инсталиране на Kodi върху него.

Разработчиците на Kodi официално пуснаха Kodi 18.5 Leia. Можете да продължите да използвате Kodi Krypton 17.6. Ако обаче искате да надстроите до Kodi 18, проверете как да актуализирате Kodi и да получите най-новата версия на Leia.

Да започваме!

# 1. Стартирайте Kodi на устройството си и отворете Настройки (икона на зъбчатка горе вляво, както на изображението по-долу)

kodi у дома

# 2. Сега изберете „Настройки на системата“ (или просто „Система“ в Kodi 18)

настройки на системата kodi

# 3. В долния ляв ъгъл до иконата на зъбното колело, ако пише „Основно“ (или нещо различно от „Разширено“), продължавайте да щракнете, докато не видите „Разширено“ (вижте двете изображения по-долу)

истински дебрид коди

kodi разширени системни настройки

# 4. Сега изберете Добавки в лявата странична лента (докоснете устройства с докосване или задръжте курсора на мишката върху компютър)

# 5. Изберете „Управление на зависимостите“ отдясно

kodi управляват зависимостите

# 6. Превъртете надолу до края и изберете „URLResolver"

важно!! Използват се някои добавки, като Exodus Redux ResolveURL зависимост вместо URLResolver.  Можете да намерите един или и двете.

Ако виждате и двете, когато сте следвали стъпки 6 до 17 за URLResolver, повторете ги за ResolveURL.

Забележка: Ако не виждате URL Resolver, ще трябва да инсталирате Covenant Kodi Addon, преди да изпълните тази стъпка. За ResolveURL можете да инсталирате добавка Exodus Redux.

истински дебрид на коди

# 7. Изберете „Конфигуриране“ на следващия екран

конфигурира kodi url резолвер

# 8. Изберете „Universal Resolvers“ на екрана, който се появява

kodi универсални разделители

# 9. Превъртете надолу, докато не видите секцията „Real-Debrid“. В този раздел кликнете върху „Приоритет“

Настройки на истински дебрид kodi url resolver

# 10. Използвайте мишката, клавиатурата или докоснете, за да въведете стойността 90 (точно) и изберете „Готово“

реални настройки debr kodi url resolutionver

# 11. Сега натиснете бутона „ОК“ отдясно (тази стъпка е важна или стойността на приоритета отново ще се върне на 100)

запишете истински настройки на кодове debrid

#12. Кликнете отново върху „Конфигуриране“ (вижте # 7 по-горе)

конфигурира kodi url резолвер

# 13. Изберете „Universal Resolvers“ отново и превъртете надолу до секцията „Real-Debrid“. Изберете „(Re) Упълномощаване на моя акаунт“

Забележка - Преди да изберете „(Пре) оторизиране на моя акаунт“, най-добре е да отидете на https://real-debrid.com/device и да влезете първо, ако още не сте го направили. Това ще ви спести време в следващата стъпка, тъй като се изисква бързо изпълнение.

код истински дебрид

# 14. Сега на екрана ще видите код (вижте изображението по-долу), който трябва да въведете на https://real-debrid.com/device

Ето какво трябва да знаете:

 • Кодът ще остане валиден / активен само за 2 минути (120 секунди)
 • Кодът не може да бъде копиран и поставен. Ще трябва да го въведете ръчно
 • Ще трябва да влезете в акаунта Real-Debrid (този, който сте създали, докато се регистрирате за услугата) на уебсайта, за да оторизирате услугите на Kodi
 • Този код НЕ е чувствителен към регистъра

настройте истински дебрид на kodi

#15. Ето как ще изглежда страницата за упълномощаване на https://real-debrid.com/device. Кликнете върху „Продължи“, за да продължите

настройка на истински дебри

# 16. Ако въведете правилния код и в рамките на 120 секунди, това ще видите на уеб страницата

как да използвате истински дебрид на kodi

# 17. И това ще видите на Kodi (горе вдясно) - Известие с надпис „Разрешен за реално премахване на разрешения“)

kodi истинско разрешение за дебрид

Така добавяте Real Debrid към Kodi 18 Leia или 17.6 Krypton. Сега, когато е свършено, нека ви покажа как да използвате Real-Debrid с Kodi. Ако се сблъскате с някакви проблеми, когато следвате всяка стъпка, не се колебайте да коментирате по-долу.

Преди да започнете да стриймирате с Kodi Addons / Builds, бих искал да ви предупредя, че всичко, което предавате в Kodi, е видимо за вашия интернет доставчик и правителството. Това означава, че поточното съдържание, защитено с авторски права, (безплатни филми, телевизионни предавания, спорт) може да ви изпадне в правни проблеми.

На потребителите на Kodi настоятелно се препоръчва да свързват VPN, докато стриймират. А VPN за Kodi ще заобикаля превключването на ISP, държавния надзор и гео ограничаването на популярни добавки. Винаги се свързвам ExpressVPN на всичките ми поточни устройства и ви предлагам да направите същото.

ExpressVPN е най-бързият и сигурен VPN. Той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че можете да го използвате свободно през първите 30 дни и ако не сте доволни от представянето (което е много малко вероятно), можете да поискате пълно възстановяване.

ЗАБЕЛЕЖКА: Ние не насърчаваме нарушаването на законите за авторското право. Но какво ще стане, ако неволно предавате съдържание от нелегитимен източник? Не винаги е лесно да се каже разликата между легитимен и незаконен източник.

И така, преди да започнете стрийминг на Kodi, ето как да получите VPN защита в 3 прости стъпки.

Етап 1: Вземете абонамента за ExpressVPN ТУК.

Стъпка 2: Кликнете ТУК за да изтеглите и инсталирате приложението ExpressVPN на вашето устройство.

Стъпка 3: Щракнете върху иконата Power, за да свържете VPN сървър. Това е всичко. Вашата връзка вече е защитена с най-бързата и най-добрата VPN за Kodi.

свържете expressvpn за kodi

Как да използвате Real-Debrid на Kodi

Е, с повечето добавки всъщност не е необходимо да правите нищо специално или допълнително, за да използвате Kodi Real Debrid, след като се регистрирате за услугите и го разрешите в приложението Kodi. Това е както обикновено. Просто отворете филма или телевизионното шоу, което искате да гледате и ще видите добавени редица нови потоци. Real-Debrid работи с по-голямата част от съдържанието, предоставящо добавки, включително популярните като Covenant, Exodus и много други.

В двете изображения по-долу можете да видите разликата в броя на потоците преди и след добавяне на Real Debrid към Kodi. Ясно можем да видим, че има много повече потоци с Real Debrid (източникът на поток от Real Debrid има „RD“ в него)

Преди Real-Debrid на Kodi:

код истински дебрид

След Real-Debrid на Kodi:

истински дебрид коди

Какво става, ако Real-Debrid не се активира автоматично

В повечето добавки Real Debrid е активиран автоматично и не се изисква допълнителна промяна в настройките. Изходът и Съглашението са такива примери, при които просто получавате достъп до съдържанието с вече попълнени Real Debrid потоци.

Ако обаче не виждате RD потоци, изброени с определена добавка, ще трябва да го активирате. Точно такъв е случаят с добавката за повишаване на Нептун. Ако използвате Neptune Rising (или друга добавка с изключен по подразбиране RD), ето какво трябва да направите:

# 1. От началния екран на Kodi, отидете на Добавки > Видео добавки и отворен Neptune Rising.

# 2. Изберете „Инструменти“ от списъка

инструменти за издигане на нептун

# 3. Отворете НАСТРОЙКИ: Доставчици

Нептун изгряващ истински дебрид

# 4. Изберете „Доставчици“ в лявата странична лента. Сега включете „Активиране на доставчици на дебрид“, като преместите превключвателя надясно. Кликнете върху „OK“ (не забравяйте да го направите).

използвайте истински дебрид с рискован от нептун kodi addon

Сега продължете напред и ще получите достъп до филма или телевизионното шоу, което искате да гледате. Ще видите новите потоци от RD.

Как да използвате Real Debrid с FireStick Apps

Предполагам, че вече сте се регистрирали за премиум акаунта за Real Debrid. Ако не, вижте този раздел в това ръководство.

Real Debrid е съвместим с няколко приложения на FireStick на трети страни. Настройването на Real Debrid в приложение е сравнително по-лесно да го настроите на Kodi.

За демонстрационни цели ще сдвоим Real Debrid с приложението Cinema HD V2. Стъпките обаче работят повече или по-малко по същия начин с другите съвместими приложения.

Ето как го правите:

1: Отворете приложението, с което искате да сдвоите Real Debrid

Често ще намерите опцията Real Debrid в Настройките на приложението. И можете да намерите Настройките в главното меню.

Следва екрана на Cinema HD, където ще щракнете върху опцията за меню в горния ляв ъгъл

истински дебрид на войн

2: Сега кликваме Настройки в падащото меню

как да използвате истински дебрид с приложения за ограждане

3: Може да се наложи да превъртите малко надолу, за да намерите опцията Real Debrid

Щракнете върху него, когато го намерите

щракнете върху истински дебрид на приложението Firestick

4: Сега трябва да видите прозорец с код

как да настроите истински дебрид на военен

5: Отворете връзката real-debrid.com/device в мобилен или компютърен браузър

Въведете кода, показан на вашия телевизор

Може да се наложи да влезете в профила си в Real Debrid, ако още не сте

6: Върнете се към приложението на FireStick, където ще видите, че Real Debrid е упълномощен

истински дебридски фистрек е разрешен

7: Продължете напред и започнете да стриймирате. Ще намерите различни нови връзки с „RD“, които са идентифицирани като Real Debrid връзки

Обобщавайки

Значи, това е почти за създаването на Real-Debrid Kodi Вече можете да започнете да изследвате новите потоци, за да гледате любимите си филми и предавания в пълно HD качество. Използвам Real-Debrid от известно време и в по-голямата си част смятам, че си струва парите, които похарчих. Само в някои редки случаи се сблъсквам с проблеми, при които не успях да накарам някои потоци да работят. Но тогава винаги бих могъл да скоча до друг източник. В крайна сметка RD добавя цял куп нови потоци към моите добавки. Надявам се, че сте намерили тази статия за полезна. Ако имате въпроси или предложения, не се колебайте да ни уведомите в секцията за коментари по-долу. С удоволствие ще ви признаем. Честит стрийминг!

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me