Как да инсталирате Incursion Kodi Addon на 17.6 Krypton

>

Incursion е друг добавка на Kodi, който ви позволява да предавате филми, предавания и различни други категории видео съдържание на вашия компютър, смартфони и Amazon Fire TV Stick. Нахлуването може да се похвали със солидна колекция от съдържание, включваща редица най-нови филми, наградени спектакли, последните епизоди, документални филми и много други. Този адон е изграден върху друг изключително популярен аддон, наречен Завет. Ето защо ще намерите редица прилики между двете, включително интерфейса и оформлението на папките. Съдържанието също е почти същото. Но, Incursion Kodi Addon е изграден с помощта на актуализираните кодове и следователно се очаква да предложи някои подобрения в производителността пред своя предшественик.

Нашествието, подобно на други най-добри добавки на Kodi, не е домакин на никакво съдържание. Но той извлича множество потоци за видео от най-надеждните източници. Това гарантира, че винаги има работеща връзка, от която можете да възпроизвеждате видеото. Предлагат се потоци както в пълен HD 1080, така и в 720 HD. Нека сега научим как да инсталирате Incursion Kodi addon на вашия компютър / смартфони / FireStick.

UPDATE: Нашествието не получава никакви актуализации и не си струва да се инсталира. Едва ли извлича потоци, следователно спряхме да актуализираме това ръководство. Предлагам да проверите списъка си с популярни Kodi Addons, които работят добре на датата.

Как да инсталирате инкузия Kodi Addon

Преди да започнете да инсталирате Incursion на Kodi 17.6, нека ви покажа как да подготвите своето приложение Kodi за инсталации на Addon на трети страни.

 1. Кликнете върху Настройки на Kodi в горния ляв ъгъл на екрана
 2. Отворете Настройки на системата и щракнете върху „Добавки“ в менюто от лявата странична лента
 3. Включете „Неизвестни източници“

Вашето приложение Kodi вече е готово да приема добавки на трети страни като Incursion. Следвайте стъпките по-долу, за да инсталирате добавка Incursion Kodi на вашия Fire Stick, компютър или смартфон.

 • Отидете на Настройки на Kodi
 • Файлов мениджър > Добавяне на източник

добавете репо източник kodi

 • Кликнете върху „няма“ и добавете URL адрес на репо за вход - http://addons4kodi.site
 • Въведете „Incursion“ в полето за име на източника. Можете да го наречете каквото искате, обаче, най-добре е да го поддържате актуално.

URL-адрес на хранилището за нахлуване

 • Отидете на началната страница на Kodi и отворете менюто „Добавки“ от опциите вляво.
 • Отворете „Инсталатор на пакети“

инсталатор на пакети kodi

 • Щракнете върху „Инсталиране от Zip File“ и следвайте този път - Нахлуване > хранилище > repository.incursion > incursion.repository.x.x.x.zip

как да инсталирате нахлуване kodi addon

 • Изчакайте уведомлението за успех горе вдясно. След като репост е инсталиран, преминете към следващата стъпка.
 • Отворете „Инсталиране от хранилище“
 • Кликнете върху „Инкрисионно хранилище“ > „Добавки за видео“ > нахлуване

инсталирайте нахлуване kodi addon

 • Щракнете върху „Install“, за да изтеглите и инсталирате Incursion Kodi Addon на вашето устройство.

как да инсталирате нахлуване на kodi

 • Изчакайте известно време и в горния десен ъгъл на екрана трябва да видите известието „Инсталирана добавка за включване“. Това е всичко.
 • Отидете на началната страница на Kodi > Добавки > Видео добавки > Нахлуване. Можете да проучите добавката сега.

Преди да започнете да стриймирате с Kodi Addons / Builds, бих искал да ви предупредя, че всичко, което стриймирате в Kodi, е видимо за вашия интернет доставчик и правителството. Това означава, че поточното съдържание, защитено с авторски права, (безплатни филми, телевизионни предавания, спорт) може да ви изпадне в правни проблеми.

На потребителите на Kodi настоятелно се препоръчва да свързват VPN, докато стриймират. А VPN за Kodi ще заобикаля превключването на ISP, държавния надзор и гео ограничаването на популярни добавки. Винаги се свързвам ExpressVPN на всичките ми поточни устройства и ви предлагам да направите същото.

ExpressVPN е най-бързият и сигурен VPN. Той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че можете да го използвате свободно през първите 30 дни и ако не сте доволни от представянето (което е много малко вероятно), можете да поискате пълно възстановяване.

ЗАБЕЛЕЖКА: Ние не насърчаваме нарушаването на законите за авторското право. Но какво ще стане, ако неволно предавате съдържание от нелегитимен източник? Не винаги е лесно да се каже разликата между легитимен и незаконен източник.

И така, преди да започнете стрийминг на Kodi, ето как да получите VPN защита в 3 прости стъпки.

Етап 1: Вземете абонамента за ExpressVPN ТУК.

Стъпка 2: Кликнете ТУК за да изтеглите и инсталирате приложението ExpressVPN на вашето устройство.

Стъпка 3: Щракнете върху иконата Power, за да свържете VPN сървър. Това е всичко. Вашата връзка вече е защитена с най-бързата и най-добрата VPN за Kodi.

свържете expressvpn за kodi

Защо нахлуването не се инсталира на Kodi

Нахлуването е достъпно чрез собствено хранилище „Нахлуване“. Сървърът, в който се намира хранилището, е ефективен и работи добре в по-голямата си част. Въпреки това, в някои редки случаи сървърът се спуска, което води до проблеми с инсталацията.

Ако не сте в състояние да инсталирате Incursion Kodi addon от сървъра, има голяма вероятност проблемът да е в края на сървъра. Или ще срещнете затруднения при добавянето на източника към Kodi, или може да не успеете да инсталирате хранилището. Прекъсванията на сървъра винаги са на радара на разработчиците и следователно те се коригират доста бързо. Като потребител, единствената опция е да изчакате сървърът отново да започне да работи.

Сървърът обаче не е единственият фактор, който причинява проблеми с инсталацията. Проблемът може дори да е локален. Разбира се, първото нещо, което трябва да сте сигурни, е, че вашето устройство е свързано към интернет. Опитайте да използвате друго приложение, което изисква интернет.

След като установите свързаност с интернет, бих предложил да рестартирате Kodi, както и вашия компютър / FireStick / Smartphone. След рестарта следвайте стъпките за инсталиране от стартиране.

Рестартирането може да изглежда по-опростено решение, но понякога по чудо коригира някои трудни проблеми, които другите методи за отстраняване на неизправности не могат.

Защо нахлуването Kodi Addon не работи

Често сървърите са виновни сървъри, когато става дума за проблеми, свързани с добавки. Както казах преди, Incursion сървърът е добър и работи точно както всеки друг популярен сървър на Addon. Но понякога се сблъсква с проблеми. В резултат на това потребителите не могат да извличат потоците или видеоклиповете не се възпроизвеждат.

Ако се опитвате да използвате добавка Incursion Kodi по време на планирана поддръжка на сървър или престой, той няма да работи. Когато има проблеми със сървъра, единственият начин е да изчакате и да позволите на сървъра да започне да работи отново.

В случай, че Нашествието не работи изобщо, сървърът може да не е проблемът. Вероятно има локален проблем, който предотвратява играта на Incursion. Отново се уверете, че FireStick е свързан с интернет.

Ако Incursion Kodi addon спря да работи след период на употреба, един или повече от неговите файлове може да са се повредили или да се повредят. В такъв случай преинсталирането обикновено е единственият начин да се поправи. От началния екран на Kodi, отворете Добавки > Видео добавки и изберете Incursion. Кликнете върху бутона „Деинсталиране“ в долния десен ъгъл. Сега, продължете напред и инсталирайте Incursion, следвайки метода, който споделихме с вас по-горе.

Има голям шанс това да отстрани проблема и отново да накара Incursion.

Разбира се, рестартирането остава като един от основните методи за отстраняване на проблеми. Бързо рестартирайте Fire Stick / PC и стартирайте Kodi отново. Рестартирането освежава ОС, системните файлове и приложенията и решава много проблеми.

Ако никой от тях изглежда не работи, може да се наложи да нулирате Kodi на FireStick / PC или да деинсталирате и да го инсталирате отново. Възстановяването или деинсталирането на Kodi ще заличи всичките ви данни и добавки. Така че, архивирайте данните на Kodi, преди да предприемете тези действия.

Още Kodi добавя за инсталиране

Нахлуването трябва да е достатъчно за повечето от вашите нужди, но ако искате да получите повече топ Kodi Addons, проверете връзките по-долу.

 • Как да инсталирате Supremacy на Kodi
 • Как да инсталирате Placenta на Kodi
 • Как да инсталирате Uranus Kodi Addon
 • Как да инсталирате Gaia Kodi Addon

заключение

Incursion е добавка на Kodi, която ви позволява да гледате любимите си филми, предавания и други видеоклипове на вашия FireStick. Нашествието използва рамката на Завета и следователно много прилича на този популярен аддон. Разбира се, Incursion има актуализираните кодове и следователно предлага и подобрена производителност. Със солиден каталог на съдържание и възможност за извличане на няколко потока, Incursion може да бъде една от основните ви добавки за забавление в Kodi. Той е лесен за инсталиране и настройка и още по-лесен за използване. Можете да започнете само с няколко кликвания.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me