Как да инсталирате Liberatus Kodi Addon

>

В този урок ще ви предоставя подробни инструкции за инсталиране на добавка на Liberatus на Kodi. Инструкциите ще работят за Amazon FireStick, Android TV Box, Mobiles, Nvidia Shield, Компютри и всички други поддържани от Kodi хардуер & софтуерни платформи.

Сигурно сте забелязали, че най-високо оценените добавки като изгряването на Нептун и Плацентата не се справят толкова добре, колкото преди от спирането на Blamo Repo. Тези добавки са достъпни чрез алтернативни хранилища и вече не Blamo. Непрекъснато търся нови добавки за филми и телевизионни предавания. Радвам се, че открих няколко наистина готини варианта, като например Liberatus Kodi addon.

Liberatus е бърз коди аддон с масивен каталог от филми и шоу програми. Библиотеката със съдържание също се актуализира редовно. С този добавка на Kodi можете с часове да гледате любимото си съдържание. Получава ви качествени потоци, които ви позволяват да започнете бързо. Освен това добавката поддържа Real Debrid, като ви дава достъп до още по-качествени връзки с много, които могат да предават видеоклипове с пълна HD резолюция. Нека се научим да инсталираме добавка на Liberatus на Kodi. Ето ни:

Как да инсталирате Liberatus Kodi addon

UPDATE: РЕПО ЗА ТОВА ДОПЪЛНЕНИЕ НЕ РАБОТИ НЯКОЙ. Моля, разгледайте нашия списък с най-добре работещите Kodi Addons.

Сега ще научите как да изтеглите и инсталирате добавката Liberatus на Kodi. За да направя метода по-прост, разделих потока на процеса на три части, както следва:

  • Част 1: Активиране на неизвестни източници
  • Част 2: Добавете източник на BCRepo
  • Част 3: Инсталирайте Liberatus Kodi addon от Bandicoot Builds Repository

Сега ще преминем през всяка част в същия ред, както е посочен по-горе.

Част 1: Активиране на неизвестни източници

Kodi няма да ви позволи да изтегляте никакви добавки на трети страни като Liberatus, докато не активирате неизвестните източници. Тази опция е деактивирана по подразбиране, за да не позволи на Kodi да инсталира злонамерени, вредни добавки. Но можете да го активирате за добавката на Liberatus Kodi. Следвайте стъпките по-долу:

  Cómo instalar 13 Clowns Video Addon en Kodi

# 1: Стартирайте приложението Kodi на устройството си

# 2: Навигирайте горе вляво и отворете Настройки

как да инсталирате liberatus kodi addon

# 3: Изберете и отворете Системни настройки

настройки на системата kodi

# 4: Щракнете Добавки опция отляво

# 5: Изберете Неизвестни източници вдясно на същия екран и го включете, ако е ИЗКЛ

kodi liberatus addon

# 6: Щракнете да за да го включите, когато се покаже следното подкана. Liberatus Kodi addon е безопасен.

неизвестни източници

Сега продължаваме с процеса на инсталиране.

Част 2: Добавете източника към Kodi

Kodi трябва да знае откъде да изтеглите нещата. И за това е необходимо да го насочите към източника (сървъра), откъдето ще се случи изтеглянето. И така, за да инсталирате добавката Liberatus на Kodi, ето как ще добавите неговия източник:

# 1: Отворете Kodi Настройки отново от началния екран

начална страница на kodi

# 2: Сега отворете Файлов мениджър опция, когато се появи следният прозорец

kodi файлов мениджър

# 3: Продължете напред и щракнете Добавяне на източник

как да получите liberatus kodi addon

# 4: В следния прозорец щракнете

kodi liberatus addon

# 5: Въведете следния изходен URL адрес в следващия прозорец:  http://coots.co/_bcrepo/

Това е източникът, от който ще получим добавката на Liberatus Kodi. Уверете се, че сте въвели URL адреса правилно. 

Hit Добре 

liberatus kodi addon

# 6: Сега името на източника трябва да бъде посочено в определеното поле. Името на източника не трябва да е нещо конкретно. Можете да въведете всичко, което харесвате.

Ще го направя подходящ и разпознаваем като напишете bcrepo като име на източник

Hit Добре отново

liberatus на kodi

По този начин източникът е добавен. Преминаваме към последната част сега.

Внимание KODI Потребители: Прочетете, преди да продължите

Kodi Addons / builds предлага неограничено поточно съдържание, но също така може да ви изпадне в правни проблеми, ако бъдете хванати за стрийминг на безплатни филми / телевизионни предавания / спорт. На потребителите на Kodi настоятелно се препоръчва винаги да свързват VPN, докато стриймират онлайн. Един добър Kodi VPN крие вашата идентичност, заобикаля правителственото наблюдение, геоблокираното съдържание и дроселирането на ISP (което също помага при без буферно стрийминг).

Използвам ExpressVPN, който е най-бързият и сигурен VPN. Инсталирането е много лесно на всяко устройство, включително Amazon FireStick. Вие получавате 3 месеца безплатно и спестявате 49% от годишните си планове. Също така, той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако не сте доволни, винаги можете да поискате възстановяване на средства.

  Kuusi parasta Kodi-vaihtoehtoa vuonna 2023

Кликнете ТУК, за да получите 3 месеца безплатно и спестите 49% от ExpressVPN

Прочетете: Как да инсталирате и използвате Kodi VPN

Част 3: Инсталирайте Liberatus Kodi Addon

Ще видите, че тази част е допълнително разделена на две части. Първо ще инсталираме хранилището на Bandicoot Builds от източника, който добавихме по-горе. От това хранилище ще инсталираме добавката Liberatus на Kodi. Ето как става:

# 1: Отвори Добавки на началния екран на Kodi

liberatus addon on kodi

# 2: Отворете Инсталатор на пакети икона, която се намира в горния ляв ъгъл на следващия екран (тя е тази, която наподобява отворена кутия)

инсталатор на пакети kodi

# 3: Сега щракнете върху опцията Инсталиране от zip файл

liberatus kodi addon

# 4: След това щракнете bcrepo или друго име, което може би сте добавили по-рано, докато добавяте източника

kodi liberatus addon

# 5: На тази страница ще видите няколко файла. Намерете и отворете repository.bandicootbuilds

хранилище на liberatus kodi addon

# 6: Сега трябва да видите zip файл repository.bandicootsbuilds-1.8.2.zip. Отворете този файл.

Забележка: Може да видите номер на версия, различен от 1.8.2. Това не е проблем. Просто отворете файла, независимо от номера на версията.

как да инсталирате liberatus на kodi

# 7: След около минута потвърждението за инсталиране на хранилището на Bandicoots Buildes ще се покаже в горната дясна част на екрана ви Kodi.

И така, това е начина, по който инсталирате хранилището на Bandicoot Builds. Нека сега инсталираме добавката Liberatus Kodi.

инсталирайте liberatus addon на kodi

# 8: Докато останете в същия прозорец, където се появи горното известие, щракнете Инсталиране от хранилище

хранилище liberatus

# 9: Отворено Bandicoot Build Repository

bandicoot изгражда хранилище

# 10: Щракнете Видео добавки

как да получите liberatus kodi addon

# 11: Напред и щракни Liberatus

как да инсталирате liberatus addon на kodi

# 12: Щракнете Инсталирай да започнете да инсталирате добавката Liberatus на Kodi

kodi liberatus addon

# 13: Изчакайте, докато видите Либерална добавка е инсталирана потвърждение в горния десен ъгъл на прозореца. Ето как знаете, че добавката най-накрая е инсталирана.

как да добавите liberatus addon на kodi

Това са всички стъпки, които трябва да следвате, за да инсталирате Liberatus Add-on. Наслади се.

Откриване на Либератус Коди Адон

Сега, когато сте инсталирали добавката, нека да го изследваме заедно малко. Докато вие сами ще откриете по-голямата част от него, аз ще се докосна до основите на това.

За да отворите Liberatus, ето какво трябва да направите:

  • Отидете на началния екран на Kodi
  • отворено Добавки
  • Кликнете Видео добавки
  • Ето иконата на Либерат. Щракнете върху него и го отворете.
  Top 6 Best Kodi Alternatives to Use in 2023

как да използвате liberatus kodi addon

Liberatus е вашият основен addi Kodi addon. Ако сте използвали подобен аддон преди (като Нептун изгряване, плацента и т.н.), ще намерите много сходства между тях.

Ето основния екран на добавката Kodi Liberatus:

преглед на liberatus addon

Както виждате, има разделът за филми (филми) и телевизионни предавания. Това е най-малкото, което бихте могли да очаквате от всяка добавка при поискване.

Liberatus също така ви позволява да упълномощавате Real Debrid веднага от главния екран. Не е нужно да се придвижвате до настройките на добавката.

Отворете една от опциите. Избирам Филми за вашето забавление (раздел Филми). Ето как се разделя допълнително на подкатегории:

как да гледате филми с liberatus kodi addon

Addon е поставил списъците на TMDB в горната част. Това ви помага веднага да изберете популярните и най-високо оценените филми.

Ако сте фен на вселените на комиксите на DC и Marvel, Liberatus има отделни категории за вас. Това ви улеснява в поточно предаване на тези филми. Не е нужно да търсите други категории и жанрове.

Liberatus Kodi addon също има категория, която ви позволява да избирате филми по жанр. Но също така е поставил най-популярните жанрове точно на главния екран, включително екшън филми, приключенски филми, анимационни филми, комедийни филми, криминални филми и други.

Отворете категорията телевизионни предавания (ТВ предавания за вашето удоволствие) от главния екран и ще забележите, че предаванията се организират в различни редовни категории като екшън, приключения, анимация, комедия, престъпност, документални филми и т.н..

Това е почти всичко за добавката на Liberatus Kodi. Този адон е доста прям. Не трябва да изпитвате никакви затруднения при търсенето и навигацията.

Навиване

Известното Blamo Repo, което беше домакин на най-популярните и най-използваните добавки като Плацента, Нептун, Уран, беше закрито. Въпреки че тези добавки вече са достъпни чрез други източници, те не са толкова добри, колкото преди. За щастие, много нови добавки се появиха и някои от тях са сериозно добри. Либератусът изглежда е обикновен адон, но вероятно е също толкова добър, колкото тези популярни аддони бяха в разцвета си. Liberatus Kodi addon е бърз, има огромна колекция и носи надеждни потоци от мрежата.

Свързани:

Как да инсталирате Kodi на FireStick
Как да коригираме Olpair, Tvad.me/pair Грешка
Как да инсталирате множество Kodi Builds
Как да инсталирате DeathStar Kodi Addon

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me