Как да инсталирате Medusa Kodi Addon

>

В този урок ще ви покажа как да инсталирате Medusa addon на Kodi. Можете да използвате инструкциите за инсталиране на добавката на всички поддържани Kodi платформи. Това включва Amazon FireStick, iOS & Android мобилни устройства, Android TV Box, Mac, Window & Linux компютри и др.

Medusa Kodi addon ви представя огромна библиотека от филми и телевизионни предавания. Тук не само ще намерите най-новите филми и епизоди, но и можете да разгледате масивна колекция от филми от миналото. Медуза изглежда като вилица на някога много популярна, а сега нефункционална добавка Посейдон. Той взаимства простотата и лекотата на използване от своя предшественик. Въпреки това той предлага и няколко подобрения.

Вероятно първото нещо, което ще забележите, е бързата му навигация. Можете бързо да разглеждате категории и да се надявате от една опция в друга. Medusa също извлича потоците бързо и възпроизвежда избраната връзка почти веднага. Не ми отне време да разбера, че тя трябва да е част от нашия списък с най-добрите Kodi Addons. Засега аддонът изглежда страхотно и се надявам да продължи по същия начин за дълго.

: Този аддон вече не работи, тъй като хранилището на Ukodi не работи. Моля, опитайте една от другите добавки от нашия списък с най-добрите Kodi Addons 

Как да инсталирате Medusa Addon на Kodi

Първото нещо, което искате да направите, е да подготвите Kodi за инсталиране на добавки на трети страни като Medusa. Вътрешната настройка за сигурност на Kodi предотвратява инсталирането на такива добавки.

Активиране на неизвестни източници на Kodi

Следвайте стъпките по-долу:

# 1 Отворете приложението Kodi и отидете на Настройки (за това щракнете върху иконата на зъбно колело на началния екран)

как да инсталирате medusa kodi addon

# 2 Сега искате да кликнете Система (Kodi 18) или Системни настройки (Kodi 17.6)

medusa kodi addon

# 3 В следния прозорец щракнете върху Добавки в менюто отляво

kodi medusa addon

# 4 Сега навигирайте надясно и ако Неизвестни източници е изключен, щракнете върху превключвателя и го включете

инсталирайте medusa addon на kodi

# 5 В това предупредително съобщение се казва, че инсталирането на добавки на трети страни може да бъде рисковано. Аз обаче лично съм тествал и използвал Medusa addon. Така че, бъдете сигурни, че е безопасно.

Кликнете да

medusa kodi addon

Сега да започнем с действителния процес на инсталиране.

Medusa Kodi Addon: Инструкции за инсталиране

Процесът на инсталиране може да бъде малко дълъг. Но, не е трудно по никакъв начин. Единственото нещо, което трябва да сте сигурни е, че следвате внимателно всяка стъпка и в същия ред, в който е била заложена. Ето стъпките:

# 1 Отворете Настройки отново от началния екран на Kodi

медуза аддон

# 2 Изберете Файлов мениджър следващия

kodi medusa addon

# 3 Щракнете Add-източник (от двете страни на екрана)

стъпки за инсталиране на medusa addon на kodi

# 4 Щракнете, където виждате

medusa kodi addon

# 5 Въведете този URL адрес / път в празното пространство, което виждате в горната част на следващия прозорец: https://uk1.site/Repo

Проверете повторно URL адреса и ако е правилен, щракнете Добре

medusa kodi addon

# 6 Сега ще се върнете в този прозорец. Маркирайте празното пространство със заглавие Въведете име за този медиен източник. В това празно пространство въведете името на източника, с който искате да го идентифицирате. От вас зависи какво въвеждате.

Назовавам го UK1

Кликнете Добре когато си готов

kodi medusa

# 7 Ако използвате Kodi 18 Leia, натиснете бутона за връщане веднъж, за да се върнете към Настройки. Кликнете Добавки и преминете към стъпка # 10.

Ако използвате Kodi Krypton 17.6, следвайте следващата стъпка

инсталирайте medusa addon на kodi

# 8 Върнете се на началния екран на Kodi. Кликнете Добавки в лявата лента на менюто

medusa kodi

# 9 Отворете иконата, подобна на кутията, горе вляво. Нарича се Инсталатор на пакети

инсталирайте medusa addon

# 10 Щракнете Инсталиране от zip файл

medusa kodi addon

# 11 Щракнете UK1 (или кликнете върху друго име на източник, което сте избрали в стъпка # 6 по-рано)

как да инсталирате medusa addon на kodi

# 12 Продължете и щракнете върху zip файла repository.uk1-x.x.x.zip

Забележка: Номер на версията на този zip файл е заменен с x.x.x тук. Ако файлът е актуализиран, той може да се промени от това, което виждате на изображението

medusa kodi addon

# 13 Изчакайте, докато видите uk1 Добавка е инсталирана съобщение в горната дясна част на прозореца

как да получите kodi medusa addon

# 14 Сега отворете опцията Инсталиране от хранилище на същия екран

kodi medusa addon

# 15 Отворено UK1 хранилище

medusa addon on kodi

# 16 Щракнете Видео добавки следващия

medusa kodi addon

# 17 Щракнете медуза

kodi medusa addon

# 18 Щракнете Инсталирай бутон в долната дясна част

как да инсталирате medusa addon на kodi

# 19 Ако използвате Kodi 18 Leia, ще видите тази подкана и списъка с допълнителни добавки, които се инсталират с Medusa. Кликнете Добре

Забележка: Ако използвате Kodi Krypton, няма да видите това изскачащо меню

медуза аддон

# 20 Изчакайте Инсталирани добавки на Medusa уведомление. Не трябва да отнема повече от минута

kodi medusa

Страхотен! Medusa Kodi addon вече е инсталиран на вашето устройство. Напред и се наслаждавайте.

Бърз преглед на Medusa Kodi Addon

Първо, нека да видим как да получите достъп до Medusa. Всъщност е много лесно От началния екран на Kodi, отидете на Добавки > Видео добавки и щракнете върху Medusa. Ако нямате много инсталирани добавки, можете дори да забележите добавката на самия начален екран.

как да получите medusa addon на kodi

Medusa е добавка по заявка, която предлага редовен избор на стрийминг - Филми & Телевизионни предавания. Както е видно от изображението по-горе, той следва стандартния дизайн с редовни опции. Просто кликнете върху категорията Филми или телевизионни предавания и потърсете какво искате да гледате.

kodi medusa addon

Подобно на повечето добавки, ще откриете, че тези основни категории са допълнително разделени на подкатегории. Например, когато отворите филми от главния екран, ще намерите подкатегории като жанрове, година, актьор и т.н. Тези подкатегории обикновено имат повече подкатегории в.

Medusa Kodi addon има специална категория Critters Corner на главния екран с някои специални възможности за стрийминг. Има няколко 100 най-добри категории като 100 блюда за всички времена, 100 най-добри екшън, 100 най-добри приключения, 100 най-добра биография и много други. Този раздел ви дава достъп до филми от миналото. Открих филмови заглавия, датирани още през 50-те години. Това е нещо, което не виждате много често с масовите добавки при поискване.

водач на медуза Адон

Този аддон обикновено извлича качествени връзки и ви позволява да стриймвате с резолюция до 1080p. Също така ви позволява да влизате с вашия акаунт в Real-Debrid, като ви предлага потоци с по-високо качество и възпроизвеждане без буфер.

присъда

Medusa е един от най-добрите добавки на Kodi, които използвам напоследък. Изглежда като обикновен аддон с редовни категории. Най-важното обаче е, че се грижи за всички основи много ефективно. Разполага с голяма библиотека от филми & Телевизионни предавания. Той използва множество скрепери, за да извади десетки връзки от различни източници. Това е бърз аддон. Навигацията е бърза и гладка, а възпроизвеждането е почти моментално. Ако искате да гледате филми и предавания, Medusa Kodi addon е това, което трябва да опитате.

Свързани:

Как да използвате Kodi
Как да инсталирате Exodus Redux
Как да инсталирате Seren Addon
Как да инсталирате Rising Tides

Кликнете тук, за да получите секретни трикове за рязане на кабели директно във вашата пощенска кутия.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me