Как да инсталирате Neptune Rising на Kodi

>

В това ръководство ще ви кажа как да инсталирате Neptune Rising на Kodi 18.3 / 18.2 Leia и Kodi Krypton 17.6. Изображенията в това ръководство са от Kodi Krypton, но те се отнасят и за Kodi Leia. Най-хубавото на Kodi (по-рано известен като XBMC) е, че той има абсолютно същия интерфейс на всички платформи. Така че, ако използвате компютър, Android TV кутия, Nvidia Shield или Fire TV Stick, същото ръководство ще работи за вас.

Neptune Rising е добавка на Kodi, която работи като търсачка за филми и телевизионни предавания. Той има различни секции за филми от 80-те години, най-новите филми, филми за гангстери и др., Което наистина е полезно да намерите подходящите неща, които търсите. Той е един от най-старите тичащи добавки. Въпреки че продължава да предоставя потоци, издигането на Нептун не е най-надеждното. Има няколко добавки с по-добро качество, за да проучите. Може да искате да разгледате нашия списък с най-добрите Kodi Addons.

Забележка: Триковете с Fire Stick не одобряват нарушаване на авторски права. Предлагаме на потребителите да използват тази добавка за гледане само на филми / телевизионни предавания, които са достъпни в публичното пространство. Гледането на съдържание, защитено с авторски права, без разрешение е незаконно и може да ви изпадне в законни проблеми.

Сега, когато знаете какво представлява Neptune Rising Addon, нека започнем със стъпка по стъпка ръководството за инсталация.

: Neptune Rising е стар аддон и вероятно вече не се поддържа от разработчиците. Можете да опитате някоя от другите добавки от нашия списък с най-добрите Kodi Addons. 

Как да инсталирате Neptune Rising Kodi Addon

Преди да започнем с действителните стъпки, моля, включете „Неизвестни източници“ във вашето приложение Kodi. Ако не сте наясно, това може да стане, като отидете в Настройки > Настройки на системата (или Система в Kodi 18)> Добавки > Неизвестни източници. След като се включи „Неизвестни източници“, следвайте стъпките по-долу.

Внимание KODI Потребители: Прочетете, преди да продължите

Kodi Addons / builds предлага неограничен стрийминг на съдържание, но също така може да ви изпадне в правни проблеми, ако бъдете хванати за стрийминг на безплатни филми / телевизионни предавания / спорт. На потребителите на Kodi настоятелно се препоръчва винаги да свързват VPN, докато стриймират онлайн. Добрият KodN VPN крие вашата идентичност, заобикаля правителственото наблюдение, геоблокираното съдържание и дроселирането на ISP (което също помага при без буферно стрийминг).

Използвам ExpressVPN, който е най-бързият и сигурен VPN. Инсталирането е много лесно на всяко устройство, включително Amazon FireStick. Вие получавате 3 месеца безплатно и спестявате 49% от годишните си планове. Също така, той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако не сте доволни, винаги можете да поискате възстановяване на средства.

Кликнете ТУК, за да получите 3 месеца безплатно и спестите 49% от ExpressVPN

Прочетете: Как да инсталирате и използвате Kodi VPN

Стъпка 1: Щракнете върху иконата Settings (cog) в горния ляв ъгъл на началния екран на Kodi.

настройките на Neptune kodi

Стъпка 2: Отворете File Manager и след това щракнете двукратно върху „Add Source“

добавете репо източник за издигане на нептун kodi addon

Стъпка 3: Ще се отвори изскачащо поле. Тук щракнете върху „None“ и след това въведете MRFreeWorld Reop URL за изтегляне - http://legionworldtv.com/zips/ и напишете „freeworld“В полето за име.

как да инсталирате повишаване на нептун

Тук ще въведете името

Нептуно изгряващо репо

Стъпка 4: Върнете се на началната страница на Kodi и кликнете върху менюто „Добавки“ в лявата странична лента.

Нептун изгряващи филми Адон

Стъпка 5: Сега щракнете върху иконата на кутия форма (инсталатор на пакети) в горната лява част на началната страница на Kodi.

инсталатор на пакети kodi

Стъпка 6: Отворете „Инсталиране от Zip файл.“ Сега изберете „freeworld“И след това щракнете repository.mrfreeworld.zip както е показано на изображенията по-долу.

как да стигнем изгряването на Нептун

Нептун Издигащ се коди аддон

Стъпка 7: Изчакайте известно време и ще получите известието, че добавката MR FREEWORLD е инсталирана. След като извести, можете да преминете към следващата стъпка.

Коди нептун се издига

Стъпка 8: Отворете „Инсталиране от хранилище“ и отворете „MR FREEWORLD“

инсталирайте нептун, издигащ се от mr free world repo

Стъпка 9: Сега отворете папката „Видео добавки“ и изберете добавка „Нептун изгряващ“.

Видео добавки с повишаване на Нептун

издигане на нептун

Стъпка 10: Щракнете върху бутона „Инсталиране“.

как да инсталирате нептун нарастващ kodi addon

Ако използвате Kodi Leia, щракнете върху OK, когато се появи изскачащият прозорец със списъка с „допълнителни добавки“, които ще бъдат инсталирани с Neptune Rising.

Стъпка 11: Изчакайте известно време и ще получите известието „Надстройка на Neptune Rising инсталирана“. Ако инсталацията не е успешна поради грешка в зависимостите, споменах я в следващия раздел на това ръководство. Продължавай да четеш.

Neptune Rising не успя да инсталира зависимост

Получавам няколко запитвания относно добавката с повишаване на Нептун, че се сблъскват с грешка „Неуспешно инсталиране на зависимост.“ Обсъдих проблема с няколко потребители и разбрах, че проблемът е решен за почти всички само чрез просто инсталиране на Add- На. Това, което трябва да направите, е - да премахнете изходния URL адрес на репо, да премахнете MrFreeWorld хранилище, да излезете от Kodi. Сега стартирайте процедурата за инсталиране от стъпка 1 на това ръководство.

За да премахнете URL адреса на Source Repo, отидете на Настройки > Файлов мениджър. Изберете източника и щракнете с десния бутон, ако използвате компютър, натиснете дълго, ако използвате устройство с докосване, или натиснете бутона на менюто на вашето дистанционно FireStick. Сега кликнете Премахване на източника

За да премахнете хранилището MrFreeWorld, отидете на Начален екран на Kodi > Добавки > Моите добавки >Допълнително хранилище > Г-н Freeworld > Uninstall

Друг начин за поправяне на грешката в зависимост е инсталирането на добавката на Съглашението. Заветът идва с няколко зависимости, които обикновено липсват в други добавки.

Ако все пак получите грешката, ето моето ръководство за коригиране на неуспешна инсталация на зависимост от Neptune Rising или друга добавка. Ако все още не можете да го поправите, уведомете ме в коментарите по-долу.

Разгледайте Израстващия Нептун Коди Адон

След като сте инсталирали Neptune Rising на Kodi 17.6, можете да получите достъп до добавката, като отидете на началната страница на Kodi > Добавки > Видео добавки.

как да се използва Neptune нараства kodi addon

След като отворите добавката, ще видите различните папки за филми, телевизионни предавания, списък на IMDB и т.н. Можете да я проучите според вашите предпочитания.

нептун, издигащ се kodi

Ако имате проблеми с буферирането, ето как да коригирате проблемите с буферирането на Kodi.

Нептун се издига Няма налична грешка в потока

Както знаете, Neptune Rising е просто търсачка, която търси потоци от различни източници. Възможно е някои от филмите / телевизионните предавания да нямат налични потоци, така че в този случай няма да имате грешка на разположение. Предлагам ви да опитате да играете различно шоу и да видите дали все още получавате грешката. Вероятно би трябвало да работи добре, но ако все още не виждате никакви потоци, трябва да изчистите кеша на Addon.

Отворете добавката за Neptune Rising, отидете на „Инструменти“ и кликнете върху „Изчистване на кеша“. Кликнете върху „да“, когато поиска потвърждение. Сега рестартирайте Kodi и опитайте играта отново. Надявам се, че трябва да работи до сега.

изчистване на кеша на нептун, нарастващ kodi addon

Ако все още не работи, опитайте други добавки от нашия списък с най-добрите Kodi Addons.

Проблеми за буфериране в Нептун

Буферирането на Kodi е често срещан, но смущаващ проблем, който трябва да бъде решен за гладко преживяване на поточно предаване. Няколко потребители съобщиха за проблеми с буферирането на Neptune Rising Addon. Така че, ако сте един от тях, предлагам да опитате с Real Debrid, който предлага много нови източници за стрийминг, които работят безпроблемно, дори когато играете 1080p с пълна HD резолюция.

Също така, вижте как да получите субтитри и да настроите Trakt с Kodi.

Ако имате някакви проблеми при инсталирането на Neptune Rising на Kodi / Fire Stick, уведомете ме в коментарите. Радвам се да помогна ��

Кликнете тук, за да получите секретни трикове за рязане на кабели директно във вашата пощенска кутия.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me