Как да инсталирате Nole Cinema Addon на Kodi

>

В този урок ще демонстрирам как да инсталирам добавката Nole Cinema на Kodi 18.1 до Kodi 18.4 Leia и Kodi 17.6 Можете да инсталирате този добавка на всички съвместими с Kodi устройства, като използвате инструкциите, предоставени тук, включително Android Mobiles, Amazon FireStick & Fire TV, Mac & Windows PC и други.

Ако търсите аддон, който предлага огромна колекция от филми, Ноди Кино Коди аддон е този, който трябва да гледате. От най-новата до най-старата, тя ви позволява да гледате всичко, което искате. Освен редовните категории, Nole Cinema има и някои интересни категории, като например Класика, Фентъзи, Гангстер, Война и др. Освен това има специален раздел за колекции, който съдържа Boxsets и други категории.

Nole Cinema е само филмова добавка. Ако търсите телевизионни предавания, можете да разгледате други добавки в нашия списък с най-добрите коди добавки. За филмите предполагам, че нищо не става по-добро от този аддон. Това, което го прави още по-добро, е играта с едно щракване. Кликнете върху филма, който искате да гледате и просто изберете между SD, 720p, 1080p в зависимост от наличността. Ако обаче искате повече връзки, има опция за търсене, която изстъргва множество потоци от мрежата. Освен това, с Real-Debrid сдвоени, можете дори да намерите 4K поточни опции.

: Nole Cinema вече не работи. Можете да разгледате други добавки в нашия списък с най-добрите коди добавки. 

Забележка: Ако обработката на метаданни забавя навигацията, можете да я изключите в настройките на добавката. Ще ви покажа как веднага след процеса на инсталиране.

Как да инсталирате Nole Cinema Addon на Kodi

Преди да започнете с процедурата за инсталиране, бихте искали да се уверите, че Kodi е готов за инсталиране на добавки на трети страни. За целта ще трябва да активирате опцията за защита - Неизвестни източници. Ето как се прави:

1) Отворете приложението Kodi на вашето устройство и когато началният екран се зареди, щракнете върху Настройки (трябва да търсите иконата на зъбно колело в горната лява част)

как да инсталирате nole cinema addon на kodi

2) Сега искате да щракнете Система (Kodi 18) или Системни настройки (Kodi 17.6)

как да инсталирате nole cinema kodi addon

3) Отляво на следващия екран изберете Addons. Сега отидете до дясната част и ако Неизвестни източници е деактивиран / изключен, щракнете върху него и го включете

изтегли nole кино аддон на kodi

4) За да запазите опцията, не забравяйте да щракнете да когато бъдете подканени следващия

ноле кино коди аддон

Nole Cinema Kodi addon е безопасен, тъй като лично съм го тествал. Но би било добра идея отново да деактивирате Неизвестни източници, след като го инсталирате.

Нека започнем с процедурата за инсталиране.

Nole Cinema Addon: Подробна процедура за инсталиране

Сега ви давам стъпките за инсталиране на добавката Nole Cinema на Kodi. Не трябва да отнема повече от пет минути, за да се пусне и добави поточно любимото ви съдържание. Ето какво трябва да направите:

1) Върнете се на началния екран на приложението Kodi и отворете Настройки елемент отново

как да вземем ноле кино аддон на kodi

2) Сега искате да отворите Файлов мениджър

инсталирайте nole cinema kodi addon

3) Продължете и щракнете Добавяне на източник от двете страни на прозореца

изтегли nole кино аддон на kodi

4) Щракнете, където пише в секцията „Въведете пътеките или прегледайте местата за медия.“

ноле кино аддон

5) Въведете следния URL адрес точно така, както съм го предоставил (той е чувствителен към регистър): http://www.planet-universe.co.uk
Кликнете Добре

ноле кино коди аддон

6) Сега маркирайте полето на екрана, където ви иска да въведете името на източника на медия. Въведете всяко име, с което искате да идентифицирате този източник, като например планета
Кликнете Добре

ноле кино коди аддон

7) Трябва да се върнете на началния екран на Kodi още веднъж. Натиснете неколкократно бутона за връщане, за да го направите. От началния екран щракнете Добавки отляво

как да инсталирате nole cinema kodi addon

8) В следния прозорец отидете в горния ляв ъгъл и щракнете върху отворена кутия опция, която също се нарича Package Installer

ноле кино аддон на kodi

9) След това отворете Инсталиране от zip файл

ноле кино

10) Продължете и щракнете планета или името на източника, което сте добавили по-рано

инсталирайте ноле кино на kodi

11) Отворете zip файла хранилище.rings.zip на следващия екран

ноле кино аддон

12) Изчакайте, докато видите Инсталирана е добавка за пръстен на хранилище Saturn съобщение за потвърждение се появява в горния десен ъгъл

пръстен от хранилище на Сатурн

13) Отворена Инсталиране от хранилище

инсталирайте nole cinema addon

14) Щракнете Пръстен на хранилището на Сатурн

ноле кино коди аддон

15) Отворена Видео добавки

ноле кино

16) Щракнете Няма кино

инсталирайте nole cinema kodi addon

17) Продължете и щракнете Инсталирай следващия

как да инсталирате nole cinema addon на kodi

18) Ако използвате Kodi 18 (или която и да е от издадените му повторения), ще видите този допълнителен изскачащ прозорец.
Кликнете Добре

стъпки за инсталиране на nole cinema kodi addon

19) Изчакайте инсталацията на добавката Nole Cinema Kodi. Не трябва да отнема повече от няколко минути. След като инсталацията приключи, Инсталирана е добавка Nole Cinema известия се плъзга от горния десен ъгъл

Ръководство за инсталиране на ноле кино

Това е! Успешно сте инсталирали добавката Nole Cinema на Kodi.

Преди да започнете да стриймирате с Kodi Addons / Builds, бих искал да ви предупредя, че всичко, което предавате в Kodi, е видимо за вашия интернет доставчик и правителството. Това означава, че поточното съдържание, защитено с авторски права, (безплатни филми, телевизионни предавания, спорт) може да ви изпадне в правни проблеми.

На потребителите на Kodi настоятелно се препоръчва да свързват VPN, докато стриймират. А VPN за Kodi ще заобикаля превключването на ISP, държавния надзор и гео ограничаването на популярни добавки. Винаги се свързвам ExpressVPN на всичките ми поточни устройства и ви предлагам да направите същото.

ExpressVPN е най-бързият и сигурен VPN. Той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че можете да го използвате свободно през първите 30 дни и ако не сте доволни от представянето (което е много малко вероятно), можете да поискате пълно възстановяване.

ЗАБЕЛЕЖКА: Ние не насърчаваме нарушаването на законите за авторското право. Но какво ще стане, ако неволно предавате съдържание от нелегитимен източник? Не винаги е лесно да се каже разликата между легитимен и незаконен източник.

И така, преди да започнете стрийминг на Kodi, ето как да получите VPN защита в 3 прости стъпки.

Етап 1: Вземете абонамента за ExpressVPN ТУК.

Стъпка 2: Кликнете ТУК за да изтеглите и инсталирате приложението ExpressVPN на вашето устройство.

Стъпка 3: Щракнете върху иконата Power, за да свържете VPN сървър. Това е всичко. Вашата връзка вече е защитена с най-бързата и най-добрата VPN за Kodi.

свържете expressvpn за kodi

Деактивирайте обработката на мета данни за по-бърза навигация

Обработката на метаданни значително забавя навигацията и също може да бъде дразнеща. Можете да го изключите лесно и да се насладите на по-бърза навигация. Следвай тези стъпки:

1) Отидете на началния екран на Kodi и отворете Добавки > Видео добавки.

2) Изберете иконата Nole Cinema и натиснете бутона на менюто на вашето дистанционно (щракнете с десния бутон върху компютъра или дълго докосване на мобилни телефони и други устройства с докосване), за да изведете изскачащото меню

3) Щракнете Настройки

изключете мета данни на nole cinema addon

4) Изберете персонализиране опция вляво и в дясната част на екрана, под доставчика на метаданни, деактивирайте опцията Активиране на метаданни

мета обработка на данни на ноле кино аддон

Вече сте готови да използвате добавката Nole Cinema на Kodi без никакви препятствия.

Бърз поглед към кино Nole Kodi Addon

Бихте искали да отидете на Добавки > Видео добавки от началния екран на Kodi за достъп до добавката Nole Cinema. Addon има и няколко музикални видеоклипа също. Следователно ще го намерите и в добавки за музика.

как да използвам ноле кино аддон на kodi

Основният екран на Nole Cinema включва два раздела: Жанр & Колекции

Разделът „Жанр“ включва няколко категории, включително Нови издания, Класика, Екшън, Приключения, Анимация, Комедия, Престъпление и много други.

използвайки ноле кино аддон

Превъртете надолу, за да видите секцията за колекция, която включва Boxsets и други:

ноле кино коди аддон

Nole Cinema е само филмова добавка на Kodi. Тук няма да намерите никакви телевизионни предавания.

присъда

Nole Cinema Kodi addon е чудесна опция за гледане на любимите ви филми. Той навигира бързо, след като деактивирате обработката на метаданни в настройките на добавката. В Addon има огромна библиотека от филми, вариращи от класиката до най-новите издания. Функцията с едно щракване ви позволява да започнете поток доста бързо. Можете също да преминете към режима на изстъргване, като щракнете върху Търсене след щракване на заглавието на филма. Качеството на потока също е много добро. От SD до 1080p (а също и 4K, ако имате Real Debrid), можете да поточно в резолюцията по ваш избор. Nole Cinema е добър избор за филми.

Свързани:

Как да инсталирате Scrubs Addon на Kodi
Как да инсталирате Watch Dogs Kodi Addon
Как да инсталирате 7 от 9 Kodi Addon
Как да инсталирате Exodus v8 Kodi Addon

Кликнете тук, за да получите секретни трикове за рязане на кабели директно във вашата пощенска кутия.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me