Как да инсталирате Planet MMA на Kodi

>

В това ръководство ще ви покажа как да инсталирате Planet MMA на Kodi 18.4 Leia и Kodi 17.6 Krypton. Ръководството ще работи за всички видове Kodi устройства, включително Amazon Fire TV Stick, компютри и смартфони.

Ще намерите много добавки от Kodi за филми и телевизионни предавания. Ще намерите и няколко спортни добавки, покриващи редица популярни спортове. Но, Planet MMA е единственият аддон, който е посветен на MMA и предлага цялостно покритие на този спорт. Този аддон преди беше известен като UFC Finest. Поради някои причини обаче UFC Finest трябваше да бъде изключен. За щастие, той се завърна с различно име и в напълно нов пакет. Не само, че интерфейсът на добавката е видял преобразуване, но също така е добавил редица нови потоци от последните събития към миналите предавания. Има много потоци за свързани с MMA телевизионни предавания, игра на живо, документални филми и други UFC събития. Това наистина е почерпка за всички фенове на ММА навън.

: Planet MMA се изключва. Моля, опитайте други спортове и борба добавки в нашия списък с най-добрите Kodi Addons.

В това ръководство ще ви преведа през процеса на инсталиране на Planet MMA на Kodi. Тъй като Kodi има един и същ интерфейс във всички платформи, инструкциите в това ръководство са приложими за FireStick, компютър, смартфони с Android, Android TV и всички други поддържани устройства.

Как да инсталирате Planet MMA Kodi Addon

Тъй като Planet MMA е трета страна Addon, ще трябва да разрешите неизвестни източници, преди да можете да изтеглите и инсталирате Planet MMA Kodi Addon.

Ето как да разрешите неизвестни източници в приложението Kodi.

  • Отворете Настройки (икона на зъбчатка)
  • Щракнете върху „Настройки на системата“ в Криптън или „Система“ в Kodi Leia
  • Отворете „Добавки“ в лявата странична лента
  • Включете „Неизвестни източници“ отдясно

Сега сте готови да инсталирате Planet MMA на Kodi. Следвайте стъпките по-долу.

Отидете на Настройки (икона на зъбчатка)

настройки на kodi

Отворете File Manager > Добавяне на източник

добавете репо източник kodi

Кликнете върху „None“ и въведете този URL адрес на One Nation Repo: http://onenation.info/Repo/

Тип "OneNation“В полето за име. Можете да изберете друго име, но се опитайте да го поддържате подходящо, за да можете да го разпознаете по-късно.

как да инсталирате planet mma kodi addon

Върнете се на началната страница на Kodi и кликнете върху менюто „Добавки“ в лявата странична лента

Щракнете върху Инсталатор на пакети (иконата с формата на кутия в горната лява част на екрана)

инсталатор на пакети kodi

Отворете „Инсталиране от Zip File“ и кликнете върху „OneNation“, който сте добавили по-рано.

как да инсталирате planet mma на kodi

Кликнете върху „repository.onenation-x.x.x.zip"И изчакайте уведомление за успех горе вдясно.

инсталирате планета mma kodi

Отворете „Инсталиране от хранилище“ и щракнете върху „OneNation“ репо.

инсталирайте planet mma от хранилище за надмощие

Сега кликнете върху Добавки за видео  > Планета ММА

планета mma wwe бой коди аддон

Щракнете върху „Install“, за да изтеглите и инсталирате Planet MMA Kodi Addon

как да инсталирате планета mma kodi addon за гледане на битки на wwe на живо

Кликнете върху OK в подсказката със списъка с допълнителни добавки (само Kodi Leia)

Изчакайте няколко секунди за уведомяване за успех в горния десен ъгъл на екрана.

Върнете се на началната страница на Kodi и в секцията „Добавки“ ще намерите Planet MMA Addon.

Преди да започнете да стриймирате с Kodi Addons / Builds, бих искал да ви предупредя, че всичко, което предавате в Kodi, е видимо за вашия интернет доставчик и правителството. Това означава, че поточното съдържание, защитено с авторски права, (безплатни филми, телевизионни предавания, спорт) може да ви изпадне в правни проблеми.

На потребителите на Kodi настоятелно се препоръчва да свързват VPN, докато стриймират. А VPN за Kodi ще заобикаля превключването на ISP, държавния надзор и гео ограничаването на популярни добавки. Винаги се свързвам ExpressVPN на всичките ми поточни устройства и ви предлагам да направите същото.

ExpressVPN е най-бързият и сигурен VPN. Той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че можете да го използвате свободно през първите 30 дни и ако не сте доволни от представянето (което е много малко вероятно), можете да поискате пълно възстановяване.

ЗАБЕЛЕЖКА: Ние не насърчаваме нарушаването на законите за авторското право. Но какво ще стане, ако неволно предавате съдържание от нелегитимен източник? Не винаги е лесно да се каже разликата между легитимен и незаконен източник.

И така, преди да започнете стрийминг на Kodi, ето как да получите VPN защита в 3 прости стъпки.

Етап 1: Вземете абонамента за ExpressVPN ТУК.

Стъпка 2: Кликнете ТУК за да изтеглите и инсталирате приложението ExpressVPN на вашето устройство.

Стъпка 3: Щракнете върху иконата Power, за да свържете VPN сървър. Това е всичко. Вашата връзка вече е защитена с най-бързата и най-добрата VPN за Kodi.

свържете expressvpn за kodi

Planet MMA Addon не работи

Planet MMA Kodi addon беше изключен не много отдавна и напълно спря да работи. Но разработчиците са го въвели отново и сега той работи напълно. Ако се опитвате да използвате Planet MMA през периода, в който е бил изключен, нямаше да работи. Тъй като отново работи, продължете и го инсталирайте, следвайки инструкциите, които споделихме по-горе. Трябва да работи!

В случай, че сте го преинсталирали и той все още не работи, вероятно това ще се дължи на проблема със сървъра. Planet MMA е стабилна добавка и проблемите със сървъра не са много чести. Но проблемите със сървъра също не съществуват. Ако проблемът е сървърът, единственият вариант е да изчакате отново да стане функционален. Добрата новина е, че подобни проблеми често са временни и бързо се грижат от разработчиците.

Проблемите с добавките не винаги са свързани със сървъра. Понякога проблемите са локални и трябва да бъдат коригирани на устройството ви. Например, Planet MMA няма да работи, ако не е инсталиран правилно. Или има вероятност някой файл с добавки да се е повредил. Локалните проблеми могат да бъдат разрешени чрез някои общи корекции.

Когато добавката не работи изобщо, излезте от приложението Kodi и опитайте и рестартирайте устройството си. Известно е, че рестартирането отстранява редица проблеми, дори привидно сложните. Рестартирането на устройството освежава операционната система, изчиства затрудненията в паметта и освежава приложенията също.

Ако рестартирането не работи, би било добра идея да деинсталирате и преинсталирате приложението Planet MMA. Ако файл е повреден или не е инсталиран правилно по-рано, преинсталирането на приложението ще се погрижи за проблема. Отидете на началния екран на Kodi и отворете Добавки > Моите добавки Изберете приложението Planet MMA оттук и натиснете бутона „Деинсталиране“. Сега преинсталирайте приложението, като следвате нашите инструкции по-горе.

Planet MMA не се инсталира на Kodi

В една от стъпките за инсталиране по-горе, трябва да въведете URL адреса на източника или репо, от който ще инсталирате Planet MMA. URL адресът сочи местоположението, където хранилището е записано на сървър. Важно е да въведете URL адреса правилно, в противен случай той няма да сочи правилното местоположение на сървъра на репо. Най-честата причина, поради която добавката да не се инсталира на Kodi е, че потребителите често въвеждат URL адреса неправилно.

Така че, опитайте да инсталирате отново приложението и се уверете, че сте въвели URL адреса точно както е показано.

Разбира се, проблеми със сървъра не могат да бъдат изключени, когато имате проблеми с инсталацията. Ако проблемът е в края на сървъра, вероятно няма да можете да преминете през стъпката, в която добавяте източника, дори когато въвеждате правилно URL адреса. В резултат на това хранилището няма да се инсталира и в крайна сметка няма да можете да получите Planet MMA. Както вече казахме, при проблеми със сървъра чакането е единственото решение.

Рестартирането на устройството също е опция, която бихте искали да обмислите. Това може да реши проблема.

Ако нищо не работи, може да се наложи да върнете Kodi до фабричните настройки по подразбиране. Възстановяването на Kodi ще изтрие всички данни, включително добавките и настройките ви. Можете също да архивирате Kodi, така че да можете да възстановите някои от данните. Можете да следвате моето ръководство, за да инсталирате Kodi на FireStick.

Неуспешно инсталиране на зависимости е друг проблем, който може да срещнете. Прегледайте нашето ръководство за това как да поправим неспособното инсталиране на зависимост, за да се погрижим за този проблем.

заключение

Ако сте фенове на MMA, ще ви хареса опитът на Planet MMA на Kodi. Това е може би единственият добавка на Kodi, посветен на всичко, което е MMA. От записите на мачовете с висок профил до документални филми и отразяване на събитията на UFC, тук ще намерите всичко. Планета MMA беше изключена за известно време, но сега тя работи и изглежда стабилна. Продължете и опитайте!

Кликнете тук, за да получите секретни трикове за рязане на кабели директно във вашата пощенска кутия.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me