Как да поправим грешката на двойката – Olpair, TheVideo.me, Tvad.me и т.н.

>

Ако стриймирате с популярни Kodi добавки като Exodus Redux, Yoda и т.н., е много вероятно да сте попаднали на грешка в двойката Kodi, докато се опитвате да предавате съдържание от определени източници. Независимо дали използвате Kodi 18.3 / 18.3 Leia или Kodi 17.6 Krypton, грешката се генерира, когато отворите потоците от източници като Olpair (Openload), tvad.me, vidup.me, thevideo.me и още няколко. Молят ви да завършите процеса на сдвояване на уебсайта им, за да разрешите възпроизвеждането от техните потоци. Има само шепа източници, които причиняват тази грешка, но знам, че е малко досадно. В това ръководство ще обсъдим различните методи, за да се погрижим за грешката на двойката в Kodi.

Видях, че всички популярни добавки извличат поточни връзки от tvad.me, vidup.me и OpenLoad a.k.a Olpair. Но ние ще се погрижим за това в това ръководство. Продължавай да четеш!

olpair грешка в kodi

Защо виждате Olpair, Tvad.me/pair, Vidup.me/pair, thevideo.me/pair Грешка в Kodi?

Истината е, че грешката в двойката в Kodi не е точно грешка. Задължително условие е да предавате видео съдържание от източници като thevideo.me, Vidup.me, Openload или Tvad.me.

Openload и други подобни източници, които изискват сдвояване, предлагат огромен списък с качествено съдържание, включително любимите ви филми, шоу програми, документални филми и какво ли още не. Те предоставят висококачествено съдържание, с по-добра резолюция и намалени проблеми с буферирането. И, правят го безплатно.

Но тъй като предлагат високо качество на съдържанието, те получават стотици хиляди заявки за възпроизвеждане на своите сървъри. В резултат на това сървърите им се задръстват. Целият трафик, насочен към сървърите им обаче, не произхожда от човешки заявки. Трафикът им ще бъде запушен до голяма степен благодарение на автоматизирани заявки, генерирани от ботове и скриптове.

Грешката на двойката в Kodi всъщност е порта, през която може да се премине, само когато се провери, че това е човек, който иска достъп. Ето защо те екранизират всички заявки към сървърите си и само когато се удостоверите като човек, получавате достъп до тяхното съдържание.

Препоръчвам да следвате процеса на сдвояване за по-добро поточно преживяване. Първият метод ще ви каже как да го направите. Ако обаче изобщо не искате връзките от тези източници, имам и втория метод за вас.

Метод №1: Сдвояване на вашия IP адрес

Този метод ми харесва повече. Позволява ми да избегна грешката на двойката в Kodi, без да пропускам връзките за качество от тези сървъри. Всичко, което трябва да направите, е да сдвоите IP адреса си в уебсайта и ще спрете да получавате тези съобщения за грешка на всички ваши устройства, свързани към една и съща мрежа.

Например, ако имате Kodi на вашия компютър и мобилен телефон, свързан със същата Wi-Fi мрежа, чийто IP адрес, който свързвате, ще се отървете от грешката на двойката в Kodi и на двете устройства.

Моля, не забравяйте, че сдвояването остава валидно само 4 часа. Трябва да се сдвоите отново след изтичане на 4 часа.

Внимание:Сдвояването излага вашия оригинален IP адрес на доставчика на съдържание. Силно се препоръчва да използвате VPN преди сдвояване, така че вашият истински IP адрес да не е изложен. Използвам ExpressVPN, за да запазя анонимните си поточни дейности и ви предлагам да направите същото.

Прочети: Най-добрият VPN за Kodi и как да го използвате 

Нека сега ви покажа как да сдвоите вашия IP адрес.

# 1: Когато източник за стрийминг изисква сдвояване, на екрана ви се появява съобщение като това - OpenLoad Stream Authorization

olpair грешка в kodi

# 2: Отворете браузър на вашия мобилен или компютър и отидете на връзката, предоставена в съобщението. Вземам разрешение за поток на OpenLoad като пример в това ръководство.

Отворете връзката https://olpair.com

Бакшиш: Ако използвате Kodi на устройство с дистанционно управление, като FireStick, Fire TV или Fire TV Cube, можете да следвате метода по-долу на компютър, мобилен или таблет, свързан към същата Wi-Fi мрежа като вашето устройство.

# 3: Щракнете върху квадратчето, което чете Не съм робот

разрешение за поток при openload

# 4: Сега ще видите прозорец за потвърждение като този. Завършете процеса на проверка, като изберете правилните изображения

olpair tvad.me/pair

# 5: Когато проверката е успешна, ще видите зелена отметка преди текста Не съм робот. Кликнете двойка бутон в долната част

# 6: Когато вашият IP адрес е сдвоен, ще видите Сдвояването е успешно! съобщение.

tvad.me/pair на kodi

Вие сте се погрижили за грешката Olpair Kodi. Сега се върнете в Kodi и играйте потоците от тези източници. Вашият IP адрес ще остане сдвоен до 4 часа.

ЗАБЕЛЕЖКА: Горните стъпки ви показаха да се отървете от Olpair a.ka. Авторизация на OpenLoad Stream. Ако се сблъсквате с други проблеми при сдвояването, както е показано по-долу, посетете връзката, посочена срещу техните имена, и започнете сдвояването по подобен начин, както ние с Olpair.

Упълномощаването на потока Video.me - https://thevideo.me/pair или https://tvad.me/pair

Разрешение за поток VidUP.me - https://vidup.me/pair

Безопасен ли е Olpair, Vidup.me, Tvad.me, TheVideo.me, OpenLoad?

Аз съм потребител на Kodi от няколко години. Тествал съм, изпробвал съм и използвах десетки добавки. Уверявам ви, че източниците като OpenLoad и Tvad.me, които изискват сдвояване, са безопасни. Всъщност аз предпочитам техните потоци пред другите. Те проверяват вашия IP адрес само за да се уверят, че само хората имат достъп до сървъра си и той не е претоварен с опити за удари от ботове и скриптове.

Въпреки това, тези сайтове все още могат да имат лицензирано или защитено с авторски права съдържание. И когато стриймирате лицензирано или авторско съдържание, дори неволно, винаги сте изложени на риск. Тъй като тези сайтове използват Вашия IP адрес за сдвояване, вие сте ясно изложени.

Въпреки че тези доставчици не биха използвали вашия IP адрес за каквито и да било злонамерени цели, ако са замесени в някакви съдебни дела за хостинг на авторски права, може да се наложи да раздадат IP адреса на своите потребители на законните власти. Това лесно може да ви доведе до проблеми.

Но можете лесно да избегнете това, като използвате VPN на Kodi. Както вече предложих, това е най-добрият начин на действие. С VPN вашият интернет трафик се препраща през различен сървър. Присвоен ви е напълно нов IP адрес. Доставчиците на VPN услуги използват непроницаеми протоколи за криптиране и поддържат нулева политика за регистрация. Вашите онлайн дейности никога не могат да бъдат проследени до вас.

Използвам и препоръчвам ExpressVPN, тъй като това е най-сигурната, бърза и най-надеждна VPN услуга за Kodi и други поточни услуги. Също така се предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите, в случай че не харесвате тяхната услуга.

Метод 2: Деактивирайте Hosters с captchas в Kodi

Ако не искате да преминете през процеса на сдвояване, можете да избегнете грешката на двойката в Kodi, като просто деактивирате опцията Хостери с капташи.

Не забравяйте, че по този начин може да пропуснете някои качествени потоци от сървърите като OpenLoad.

В Kodi няма универсална настройка за деактивиране на Hosters с captchas за всички добавки. Трябва да го направите индивидуално за всеки аддон.

Следва изображението с Hosters с активирани captchas. Както можете да видите, има много връзки от OpenLoad. По-късно ще споделя изображението с Hosters с деактивирани captchas.

vidup.me/pair kodi

Използвам Exodus Addon в това ръководство като пример. Това обаче работи за всички добавки, които поддържат OpenLoad или други сървъри, които изискват сдвояване. Следвайте стъпките по-долу:

# 1: Отидете на началния екран на Kodi и отворете добавките от Add-ons > Видео добавки 

tvad me чифт kodi

# 2: Превъртете надолу и щракнете Инструменти

грешка при сдвояване при отворен код

# 3: Отворете опцията НАСТРОЙКИ: Възпроизвеждане

olpair.com сдвояване на kodi

# 4: Уверете се, че Възпроизвеждане опцията е избрана отляво. Сега превъртете надолу в Филтри за хостинг на файлове секцията и деактивирайте Хостери с капташи чрез превключване на превключвателя

tvad.me/pair

Следва изображението с хостери с изключени капчули. Когато го сравните с изображението, което споделих по-рано, с всички активирани потоци, можете да видите, че всички потоци OpenLoad са изчезнали

vidup.me/pair

Това ще бъде всичко! Сега се върнете към видеото, което сте възнамерявали да възпроизведете. Ще забележите, че всички потоци от OpenLoad или други подобни източници, които изискват сдвояване или captcha разрешение, са премахнати.

Преди да започнете да стриймирате с Kodi Addons / Builds, бих искал да ви предупредя, че всичко, което стриймирате в Kodi, е видимо за вашия интернет доставчик и правителството. Това означава, че поточното съдържание, защитено с авторски права, (безплатни филми, телевизионни предавания, спорт) може да ви изпадне в правни проблеми.

На потребителите на Kodi настоятелно се препоръчва да свързват VPN, докато стриймират. А VPN за Kodi ще заобикаля превключването на ISP, държавния надзор и гео ограничаването на популярни добавки. Винаги се свързвам ExpressVPN на всичките ми поточни устройства и ви предлагам да направите същото.

ExpressVPN е най-бързият и сигурен VPN. Той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че можете да го използвате свободно през първите 30 дни и ако не сте доволни от представянето (което е много малко вероятно), можете да поискате пълно възстановяване.

ЗАБЕЛЕЖКА: Ние не насърчаваме нарушаването на законите за авторското право. Но какво ще стане, ако неволно предавате съдържание от нелегитимен източник? Не винаги е лесно да се каже разликата между легитимен и незаконен източник.

И така, преди да започнете стрийминг на Kodi, ето как да получите VPN защита в 3 прости стъпки.

Етап 1: Вземете абонамента за ExpressVPN ТУК.

Стъпка 2: Кликнете ТУК за да изтеглите и инсталирате приложението ExpressVPN на вашето устройство.

Стъпка 3: Щракнете върху иконата Power, за да свържете VPN сървър. Това е всичко. Вашата връзка вече е защитена с най-бързата и най-добрата VPN за Kodi.

свържете expressvpn за kodi

резюме

Грешката на двойката в Kodi може лесно да бъде поправена или чрез сдвояване на вашия IP адрес в Olpair.com, Vidup.me/pair, Tvad.me/pair, thevideo.me/pair или чрез деактивиране на Hosters с капташи. Аз лично препоръчвам първия метод, тъй като ви дава достъп до по-качествени потоци. Ако обаче използвате Real Debrid в Kodi, вероятно вече получавате връзки с високо качество. Може да не са ви необходими потоците от сървърите, които изискват сдвояване. Уведомете ме, ако имате въпроси или обратна връзка чрез секцията за коментари по-долу.

Свързани:

Как да Jailbreak FireStick
Как да използвате Trakt на Kodi
Как да нулирате Kodi
Как да коригирате буферирането на Kodi

Кликнете тук, за да получите секретни трикове за рязане на кабели директно във вашата пощенска кутия.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me