Kako instalirati BK veze graditi na Kodi

>

U ovom ćete detaljnom vodiču naučiti kako instalirati BK Links Build na Kodi 17.6 Krypton. BK Linkovi jedan je od najboljih modela Kodija za filmove / TV emisije i teži oko 300 MB. Ako ga namjeravate koristiti na starijim Fire Stick-om, on možda neće raditi tako glatko kao što biste očekivali. No, Fire Stick drugog generacije s Alexa, PC-om, Nvidia Shield-om djeluje sasvim u redu i ne biste trebali imati problema sa zamrzavanjem..

: BK Link Build trenutno nije dostupan u čarobnjaku Stream Digital. Pokušajte s nekom drugom verzijom na našem popisu najboljih Kodi gradnji.

BK Linkovi još nisu dostupni na Kodi Leia 18.0. Međutim, nadam se da će programeri uskoro objaviti iteraciju Leia.

kako instalirati bk veze graditi na kodi

S BK vezama Kodi Build, dobit ćete nekoliko najboljih Kodi Addons unaprijed instaliranih, što znači da ne morate izvršavati instalaciju za svaki od tih Addonova. Neki od tih Addona su The Dogs Bollocks, Neptune Rising, Nadmoć i još mnogo toga.

Bilješka: Preporučujem da resetirate Kodi na tvorničke postavke prije instaliranja bilo koje Kodi gradnje. To će osigurati najbolje performanse sa željenom gradnjom Kodi.

Sada pogledajmo kako instalirati BK veze izgrađene na Kodi 17.6 Krytpon za FireStick / PC / Nvidia Shield ili druge Kodi kutije.

Koraci za instaliranje BK veza Nagrade na Kodi 17.6

Želio bih reći da BK Links nije službena gradnja Kodi-ja i morat ćete omogućiti instalaciju iz nepoznatih izvora na svojoj Kodi aplikaciji. Bez omogućavanja, Kodi neće dozvoliti instaliranje bilo kojeg Kodi Addon / Build-a od trećih strana.

  • Idite na Postavke u gornjem lijevom kutu početne stranice Kodi.
  • Otvorite "Postavke sustava" i na lijevoj bočnoj traci odaberite "Dodaci".
  • Uključite "Nepoznati izvori". Za potvrdu kliknite "Da".

Sada kada je Kodi spreman za instalaciju BK Link Build-a, slijedite detaljni vodič u nastavku.

Korak 1: Otvorite "Postavke" na početnoj stranici Kodi (pogledajte ikonu zupčanika u gornjem lijevom dijelu Kodi početne stranice)

kodi postavke

Korak 2: Kliknite "Upravitelj datoteka" i otvorite "Dodaj izvor"

dodaj repo izvor kodi

3. korak: Kliknite "None" i utipkajte http://streamdigital.org/wiz/ a zatim kliknite U redu. Na sljedećem zaslonu morat ćete upisati naziv izvora medija. To sam imenovao „Talentovana osoba"Za ovaj vodič možete mu imenovati sve što želite. Nakon dodavanja imena i URL-a, kliknite U redu.

bk linkovi grade link za preuzimanje

4. korak: Idite na početnu stranicu Kodi > Add-ons > Instalacijski paket.

instalacijski program kodi

Korak 5: Otvorite Install iz Zip datoteke > Talentovana osoba > plugin.program.sdwiz.zip

instalirati bk veze graditi repo iz zip datoteke

Korak 6: Pričekajte nekoliko minuta i vidjet ćete zaslon s informacijama kao što je prikazano na slici ispod. Kliknite "Odbaci" kako biste ga zatvorili.

bk veze gradi zaslon informacija

Korak 7: Na sljedećem skočnom prozoru kliknite "Nastavi". Također možete promijeniti postavke na ovom skočnom prozoru prije nego što kliknete Nastavi.

postavke za bk veze kodi build

Korak 8: Otvorite "Izbornik za izgradnju"

bk izbornik za izgradnju veze

Korak 9: Kliknite "BK veze"

instalirati bk veze nadograditi na kodi

Korak 10: Ovdje ćete vidjeti dvije mogućnosti za instalaciju - Fresh Install i Standard Install. Prva opcija će Kodi resetirati tvorničke postavke, a druga će jednostavno instalirati gradnju bez dodirivanja postojećih podataka.

Preporučujem "Fresh Install" jer on osigurava najbolje performanse na Kodi gradnji. Jednom kada kliknete „Fresh Install“, zatražit će vam potvrdu o vraćanju Kodija na tvornički zadane postavke. Kliknite U redu.

svježe instalirati bk veze nadograditi na kodi

Korak 11: Kodi će sada preuzeti BK Link Build koji je veličine gotovo 300 MB.

preuzmi bk veze nadograditi na kodi firestick

12. korak: Nakon preuzimanja BK Link Build-a instalirat će sve potrebne datoteke i pitati „Force Close“. Jednostavno učinite to.

sila zatvoriti kodi

Korak 13: Pokrenite izgradnju Kodi i BK veza bit će prvo što vidite.

kako instalirati bk veze graditi na firestick ili kodi

Ovo je način na koji instalirate BK veze izgrađene na Kodi 17.6. Ako se suočite s bilo kojim problemima u instalaciji FireSticka / PC-a, ne oklijevajte komentirati u nastavku.

Izrada BK veza ne funkcionira

Ponekad dobivam upite da BK Linkovi izrađuju ne rade na Kodi / FireStick-u. Pa, mogući i najčešći razlog potočenja koji nisu dostupni na BK Link build-u je pitanje poslužitelja. Vrijeme je nekog vremena i čim se problem sa serverom riješi, izrada BK veza trebala bi funkcionirati. No ako to nije problem s poslužiteljem, toplo vam preporučujem da ponovno instalirate BK Linkove Kodi build slijedeći ovaj vodič. To je brzo i najbolje rješenje.

BK veze Kodi Build se ne instalira

Sve dok ne postoji problem s poslužiteljem, BK Linkovi bi se trebali lako instalirati s gornjim vodičem. Međutim, većina korisnika koji se suočavaju sa problemima instalacije oni koji prave pogreške u izvornom URL-u. Predlažem da provjerite URL koji ste dodali u koraku "Dodavanje izvora". Mora biti http://streamdigital.org/wiz/ ili neće uspjeti.

Ako i dalje ne možete instalirati BK Link build, javite mi vaš točan problem u komentarima u nastavku.

Alternativa za izgradnju BK veza

Ako vam se iz bilo kojeg razloga ne sviđa BK Links Build ili ne možete da ga nesmetano radi, postoji nekoliko drugih sastavaka koje možete instalirati na svoj uređaj. Provjerite veze u nastavku za neke od popularnih verzija.

Kako instalirati No Limits Magic Build
Kako instalirati Slamious Build
Kako instalirati Titanium Build

Ovo nisu jedine verzije dostupne kao alternativa izgradnji BK veza. Kompletan popis građevina možete pogledati ovdje.

Kliknite ovdje da biste dobili tajne trikove za rezanje kabela izravno u svoju mapu.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me