Како инсталирати Дурек Буилд на Коди 17.6

>

Дурек Буилд се у последње време више пута нашао међу врхунским Коди градњама. Ова конструкција драстично мења изглед и осећај Коди-ја, чини Коди УИ начин интуитивнијим, додаје мноштво нових функција и функција и побољшава ваше Коди искуство многострукости. Дурек Буилд за Коди 17.6 Криптон доноси велику библиотеку додатака којима можете приступити притиском на дугме, а да их не морате појединачно инсталирати.

Плацента, растући Нептун, Уран су неки од његових унапред инсталираних, истакнутих додатака, али листа се овде не завршава. Па, вероватно почиње овде. Истражите његову колекцију додатака Коди и сазнаћете скоро све за ваше забавне потребе. Дурек Коди буилд такође додаје неколико нових стругала како би осигурао да су најбољи стреамови представљени када додатак потражи изворе за свој омиљени садржај.

Дурек Буилд неометано функционише на свим уређајима који подржавају Коди, укључујући паметне телефоне, рачунаре и ТВ уређаје за стриминг. У ствари, савршен је за јаилброкен ФиреСтицк и Фире ТВ уређаје. Све у свему, Дурек је једна невероватна Коди конструкција и помоћи ћу вам да то одмах добијете. У овом водичу показаћу вам како да инсталирате Дурек Буилд на Коди. Настави да читаш!

УПДАТЕ: Дурек Буилд више не ради. Ксанак буилд је најбоља алтернатива за Дурек. Такође можете погледати нашу листу најбољих градњи Коди-ја.

КАКО УГРАДИТИ ДУРЕКС ЗГРАДУ НА КОДИ 17.6

Напомена: Следећи начин инсталације делује на свим Коди уређајима који се подржавају као што су паметни телефони, рачунари, ФиреСтицк итд.

Дурек је трећа страна коди-ове градње и да бисмо инсталирали такве верзије, морамо омогућити Непознате изворе у Коди-ју. Дакле, пре него што кренемо напред, ево шта треба да промените безбедносна подешавања:

Идите на почетни екран Коди и идите на Подешавања > Подешавања система > Додаци. На десној страни видећете опцију „Непознати извори“. Ако је онемогућено или искључено, укључите га померањем прекидача поред њега као што је приказано на слици испод

како инсталирати дурек буилд на коди

Када се појави следећа порука упозорења, једноставно кликните на „Да“ и занемарите је. Дурек буилд једна је од најпоузданијих Коди градњи.

дурек буилд

Сада сте спремни за инсталирање Дурек Коди буилд-а.

Инсталација верзије мало се разликује од инсталирања једноставног додатка. Да бих био сигуран да ствари остају једноставне, процес сам поделио на 3 различита корака:

- КОРАК 1: Додавање извора Дурек Визарда у Коди

- КОРАК 2: Инсталирајте Дурек Визард-а из извора

- КОРАК 3: Инсталирајте Дурек Буилд на Коди помоћу Дурек Визарда

Погледајмо сваки по један.

Пажња: Коди Буилдс доноси неограничен стреаминг садржаја, али би могао да вас нађе и у правним проблемима. Корисници Кодија морају да користе ВПН да би сакрили свој идентитет током стриминга филмова / ТВ емисија / спорта. Штавише, многи популарни Аддонови блокирани су гео и потребно је да делује ВПН.

Лично га користим и препоручујем ЕкпрессВПН који је најбољи ВПН за Коди. Можете добити 3 месеца бесплатно и уштедјети 49% на својим годишњим плановима.

КОРАК 1: Додавање извора Дурек Визарда у Коди

Ово је део где Коди упућујемо на локацију сервера чаробњака Дурек-а. Ево како то иде:

# 1. Отворите мени „Подешавања“ кликом на икону зупчаника / зупчаника у горњем левом делу кућног екрана Коди, одмах испод Коди логотипа

дурек коди буилд

# 2. Сада идите и отворите „Филе Манагер“

дурек надоградити на коди

# 3. У следећем прозору кликните „Додај извор“. Ако имате превише извора, можда ћете требати да се мало помакнете према доље да бисте пронашли ову опцију.

како инсталирати дурек буилд на фирестицк

# 4 Када видите следећи дијалошки оквир, кликните „“

како инсталирати дурек буилд на коди

# 5. Унесите изворни УРЛ као хттп://ввв.дркблд.цом/виз/

Ово је део где је важно бити опрезан. Једна погрешка при упису неће успети у процесу. Дакле, откуцајте УРЛ тачно онако како сам га навео.

Кликните „ОК“ након уноса УРЛ адресе

# 6. Сада кликните поље испод извора „Унесите име за овај медиј“ и откуцајте „Дурек“ (без наводника). У ствари, можете унијети било које име по вашем избору. Препоручио бих да користите име са којим ћете касније лако идентификовати тај извор. Притисните ОК након уноса имена

како инсталирати дурек коди буилд

У реду! Тако додајете извор. Пређимо на следећи део.

КОРАК 2: Инсталирајте Дурек спремиште из извора

У овом делу, додаћемо Дурек-ово спремиште на Коди-у из извора који смо управо додали. Ево следећих корака:

# 1. Вратите се на почетни екран Коди и кликните на „Додаци“

дурек коди буилд

# 2. Пронађите и кликните на опцију 'Инсталлер Пацкаге'. Налази се у горњем левом делу и изгледа као отворена кутија као што је приказано на слици испод

како направити дурек градити

# 3. Следећа ствар коју треба да урадите је да кликнете на „Инсталирај из зип датотеке“

водич за инсталацију дурек буилд-а

# 4 Сада пронађите име извора које сте додали мало уназад и кликните га. У овом водичу изабрали смо име „Дурек“. То је оно што ћу кликнути

инсталирати дурек буилд

# 5. Сада бисте требали видети пар зип датотека овде. Оно што желимо да отпакујемо је датотека названа „плугин.програм.дрквизард-6.0.зип'. Изаберите и кликните ову датотеку. Имајте на уму да је 6.0 број верзије у време писања овог водича. Може се променити ако изађе нова верзија.

дурек коди буилд довнлоад

# 6. Сада причекајте обавештење „Додатак инсталиран чаробњака Дурек“ који ће се појавити у горњем десном углу. Може потрајати неко време (3-4 минута)

дурек коди буилд

# 7. Успешно сте инсталирали Дурек Визард-а из извора. Али, пре него што инсталирамо Дурек Коди буилд, мораћемо да прођемо кроз неке скочне поруке. На пример, када видите следећи скочни прозор, на дну кликните дугме „Одбаци“

дурек визард

# 8. Сада ћете видети овај поп да тражи да омогућите било које од наведених поставки. Ако мислите да желите да направите неке измене, изаберите одговарајуће опције. Ако се ништа не може променити, једноставно кликните на „Настави“

дурек визард коди

# 9. Појавиће се још један скочни прозор са питањем да ли желите да отворите мени за прављење. То ћемо учинити касније. Дакле, једноставно кликните 'Занемари' да бисте наставили.

како инсталирати дурек чаробњака

Дакле, у основи морате кликнути Одбаци, Настави и Занемари док се коначно не ријешите скочних прозора.

Након што учинимо, можемо инсталирати Коди Дурек буилд помоћу чаробњака Дурек.

КОРАК 3: Инсталирајте Дурек Буилд на Коди помоћу Дурек Визарда

У реду! Кренимо сада са завршном фазом поступка инсталације. Сада ћемо инсталирати Дурек Коди изградњу путем чаробњака Дурек који смо управо инсталирали. Ево следећих корака:

# 1. Вратите се на почетни екран Коди и идите на Додаци > Програмски додаци Овде бисте требали моћи да видите икону Дурек Визард-а. Само напред и отвори.

како инсталирати дурек буилд

# 2. Сада отворите опцију „Буилдс >Са листе

како инсталирати дурек коди буилд

# 3. Видећете Коди Дурек Буилд под насловом Криптон Буилдс. Као што видите, постоји више сервера са којих се инсталира ова градња. Можете одабрати било који сервер који вам се допада. Међутим, ако један сервер не ради, увек можете одабрати други.

Прва је радила за мене. Ја ћу ићи напријед и отворити га.

дурек буилд за коди криптон

# 4 Сада морате да изаберете између „Фресх Инсталл“ и „Стандард Инсталл“. Као што можда претпостављате, Фресх Инсталл ће избрисати све моје постојеће податке Коди и вратити их на фабричке вредности пре инсталирања Дурек Буилд-а на Коди.

Стандардна инсталација, с друге стране, вратит ће неке податке. Али, нема гаранције да ће све то задржати.

Немам важних података да их чувам. Дакле, ја ћу наставити са Фресх Инсталл-ом.

дурек гради свежу инсталацију

# 5. Питаће вас да ли желите да ресетирате Коди конфигурацију на подразумеване. Кликните „Настави“

како свеже инсталирати дурек буилд

# 6. Дурек Коди буилд ће почети да се инсталира. То може потрајати 4-5 минута или чак и више. Сачекајте да се преузимање доврши.

како инсталирати дурек на коди

# 7. Једном када се Дурек Буилд инсталира на Коди-у, ово је порука коју ћете видети. „Поново учитај профил“ не ради много. Дакле, кликнућу на „Присиљавај затвори“. Ово ће прекинути апликацију Коди.

присилно затворити коди

# 8. Сада поново покрените Коди апликацију на свом уређају. Овако ће изгледати почетни екран Коди-а уз Дурек Буилд.

како инсталирати дурек коди буилд

То је све што треба да урадите за инсталирање Дурек Коди буилд-а!

Закључак: Дурек Коди Буилд

Дурек Буилд је једна од најбољих Коди верзија које сам срео у последње време. Иако је богат значајкама, на мом уређају то иде лако. Има солидну колекцију унапред инсталираних додатака. Дурек Буилд је такође добро погледати и комуницирати са њима. Надам се да вам је овај водич помогао да инсталирате Дурек Буилд без икаквих проблема. Ако имате било каквих питања или коментара, испуните нас кроз одељак коментара у наставку.

Повезан:

Како инсталирати Титаниум Коди Буилд
Како инсталирати Мисфит Модс Лите Буилд
Како инсталирати Но Лимитс Магиц Буилд
Како инсталирати више Коди градњи на ФиреСтицк-у
Како инсталирати Аддонс над Буилдс

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me