Kako instalirati IRON MAN na Kodi 17.6 Krypton

>

U ovom ćete detaljnom vodiču pokazati kako instalirati Iron Man Addon na Kodi 17.6 Krypton za FireStick i PC. Vodič će raditi i na ostalim uređajima jer je Kodi sučelje isto za sve uređaje.

U ovo doba pametnih naprava razvijaju se pametni televizijski uređaji kao jedan od najperspektivnijih uređaja. Ne možete više nazvati televizor, idiot kutiju. Svakog dana dodaje se sve više i više funkcionalnosti kako bi bili pametniji. A najnoviji razvoj vašeg pametnog televizora stigao je u obliku Amazon Fire Sticka.

Ako imate Smart TV, sigurno je pretpostaviti da morate biti upoznati s Amazon Fire Stick-om. Nešto što je darivalo potpuno novu dimenziju kućnoj zabavi. Time možete pristupiti gotovo svim sadržajima koji su dostupni na mreži u HD ili FHD rezoluciji. Amazon Fire TV sadrži mnoštvo aplikacija za pristup ovom mrežnom sadržaju, od kojih je najpopularnija (vjerojatno) Kodi. Od svog lansiranja, podešavanje ruke se najviše razgovaralo o primjeni i još uvijek zarađuje pohvalne recenzije. Ali postoji mali ulov.

Kodi je ovisna aplikacija. To ne funkcionira samostalno i trebat će vam dodaci ako želite gledati filmove, prikolice, TV emisije, pjesme itd..

Od pojave Kodija, novi se dodaci uvode sve bržim tempom. A danas ćemo govoriti o IRON MAN Addonu, jednom od najnovijih dodataka najboljoj obitelji Kodi addons. Dostupan je od tima Zero Tolerance (ZT) koji također podržava The Dogs Bollocks Kodi Addon.

No prije nego što istražimo pojedinosti o tome kako instalirati Iron Man na Kodi 17.6, prvo ćemo ukratko pogledati što ovaj dodatak može učiniti.

IRON MAN Kodi Addon najprikladniji je za ljubitelje filmova. Osim što imate filmove raznih žanrova poput Action, Comedy, Horror, Kids and Family, imate i mogućnost gledanja filmova s ​​IMDB liste 250. (Ljudi koji su se tako dugo željeli uključiti u popis, sada je vrijeme.)

Kao što zvuči privlačno, kad je riječ o filmovima, ovaj će vam se dodatak pokriti za gotovo sve. Pogledajmo sada postupni postupak instalacije.

Kako instalirati IRON MAN Addon na Kodi 17.6

Samo kratki podsjetnik, morate dopustiti instalaciju iz nepoznatih izvora prije nego što instalirate bilo koji dodatak treće strane na Kodi. Bilo bi bolje da ga provjerite jednom prije nego što nastavite dalje. Naći ćete mogućnost da dopustite instalaciju iz nepoznatih izvora pod postavke->Postavke sustava->Add-ons.

  Kako instalirati Chronos Addon na Kodi

dopuštaju nepoznati izvori kodi

U slučaju da ovo radite prvi put, morate to odobriti pritiskom na gumb Da u prozoru Upozorenje. Nakon što završite s ovim, možete ići na instalaciju Iron Man Addon-a.

# 1. Kliknite ikonu postavki na početnom zaslonu Kodija (lijevo okno) i kliknite na nju.

kodi postavke

# 2. Potražite ikonu File Manager – zadnju na ploči s postavkama.

kodi upravitelj datoteka

# 3. Kliknite “Dodaj izvor”

dodaj repo izvor kodi

# 4. Dijaloški okvir Add File Source (Izvor datoteke) odmah će se pojaviti, a na zaslonu će se prikazati “None”. Kliknite na njega.

kliknite nijedan kodi

# 5. Na zaslonu će se pojaviti novi prozor koji će tražiti da unesete put ili potražite izvornu datoteku. U polje URL unesite URL: http://repozip.zerotolerance.gq/ i kliknite na U redu.

# 6. Ponovno ćete se vratiti u dijaloški okvir Add Source s URL-om koji ste unijeli i zamijenili None. Nakon toga morate unijeti ime izvora medija, pa kliknite na tekstno polje ispod njega i unesite Nula T u tekstnom polju i kliknite na U redu. Ponovno provjerite jesu li pravilno unijeli sve detalje, a zatim ponovo pritisnite OK.

kako instalirati željezni čovjek na kodi

# 7. Vratite se na početni zaslon Kodi. Na krajnjoj lijevoj ploči odaberite opciju Add-on. U prozoru Add-on kliknite ikonu Installer Package (otvoreni okvir) ikonu.

instalacijski program kodi

# 8. Na sljedećem zaslonu odaberite opciju Install from Zip file da biste nastavili.

instalirati iz zip datoteke kodi

# 9. Pojavit će se popis mapa iz kojih morate pronaći Nula T mapu i otvorite je.

# 10. Nakon što otvorite mapu Zero T, kliknite repository.zt-5.0.zip i pričekajte poruku uspjeha instalacije.

instalirajte iron man kodi iz nulte tolerancije

# 11. Jednom Instalirano je nulte tolerancije na zaslonu se prikaže poruka, otvorite “Instaliraj iz spremišta”.

kodi instalirati iz spremišta

# 12. Na zaslonu će se pojaviti novi prozor s popisom instaliranih spremišta u vašoj Kodi aplikaciji. Morate pronaći Repozitorij nulte tolerancije i otvori.

skladište nulte tolerancije

# 13. Otvorite video dodatke > ŽELJEZNI ČOVJEK

  How to Install The Magic Dragon Kodi Build

željezni čovjek kodi addon

# 14. Instalacijski prozor će se odmah pojaviti. Kliknite gumb Instaliraj u donjem desnom kutu.

kako instalirati iron man addon na kodi

# 15. Sada ćete vidjeti kako IRON MAN Add-on započinje preuzimanje. Nakon završetka postupka preuzimanja, IRON MAN dodatak instaliran poruka će se pojaviti u gornjem desnom kutu zaslona. To će osigurati da je instalacija uspješno dovršena i sada možete početi koristiti IRON MAN Kodi Addon.

Prije nego što započnete strujanje pomoću Kodi Addons / Builds, želio bih vas upozoriti da je sve što struji na Kodi vidljivo vašem davatelju internetskih usluga i vladi. To znači da bi se zbog streaminga zaštićenog autorskim pravima sadržaja (besplatni filmovi, TV emisije, sportovi) mogli navesti u pravni problem.

Korisnicima Kodi-a savjetuje se da povezuju VPN tijekom streaminga. VPN za Kodi zaobići će isključivanje ISP-a, nadzor države i geo-ograničenja na popularnim dodacima. Uvijek se povezujem ExpressVPN na svim mojim uređajima za strujanje i predlažem vam da napravite isto.

ExpressVPN je najbrži i najsigurniji VPN. Dolazi s 30-dnevnom garancijom povrata novca. Što znači, možete ga besplatno koristiti prvih 30 dana, a ako niste zadovoljni radom (što je malo vjerovatno), možete zatražiti puni povrat novca.

BILJEŠKA: Ne potičemo kršenje zakona o autorskim pravima. Ali što ako nenamjerno prebacite sadržaj iz nelegitimnog izvora? Razlika između zakonitog i ilegalnog izvora nije uvijek jednostavno.

Dakle, prije nego što započnete streaming na Kodi, evo kako dobiti VPN zaštitu u 3 jednostavna koraka.

Korak 1: Dohvati pretplatu ExpressVPN OVDJE.

Korak 2: Klik OVDJE za preuzimanje i instaliranje aplikacije ExpressVPN na svoj uređaj.

3. korak: Kliknite ikonu Napajanje da biste povezali VPN poslužitelj. To je sve. Vaša je veza sada sigurna s najbržim i najboljim VPN-om za Kodi.

  Kako instalirati Fire TV GURU Build na Kodi 17.6 Krypton

spojite expressvpn za kodi

Kako se koristi dodatak IRON MAN Kodi

  1. Na početnom zaslonu Kodi idite na Dodaci > Video dodaci.
  2. Dođite do IRON MAN Addon.
  3. Klikom na to odvest ćete se do sljedećeg prozora s opcijom Otvori. Kliknite na njega.
  4. Pokrenut će dodatak IRON MAN, a na desnoj ploči naći ćete različite opcije za filmove SuperHero, IMDB top 250 filmove, filmove po godinama itd..
  5. Odaberite onu koju biste željeli gledati. Sjedni. Uzmi paketić kokica. Uživati.

Bilješka: Pazite da ne kršite nikakva autorska prava. Ti se dodaci trebaju koristiti za gledanje sadržaja dostupnog na javnoj domeni. Ako vas uhvate dok gledate sadržaj zaštićen autorskim pravima, možete doći u pravne probleme.

Iron Man ne instalira se na Kodi

Ponekad se može dogoditi da IRON MAN Kodi Addon ne uspije instalirati na vaš uređaj. Ne treba brinuti jer se to može potpuno riješiti.

  • Prije nego što započnete ponovnu instalaciju, samo pogledajte svoju mrežu. Ponekad slaba ili nestabilna mreža može rezultirati preuzimanjem nepotpunih instalacijskih datoteka.
  • Drugi način je provjeravanje da li ste unijeli ispravan URL Repo ili ne. Ako tamo pronađete bilo kakvu grešku, odmah je ispravite u polju staze i ponovno instalirajte dodatak slijedeći gore navedene korake.
  • Ako ne možete uočiti takve pogreške, pokušajte očistiti privremene datoteke i datoteke iz predmemorije. To bi učinilo aplikaciju svježom kakva je bila prilikom prve instalacije.
  • U nekoliko navrata, neuspjeh gradnje također može uzrokovati pogreške u instalaciji. To može biti zbog nedostajućih ili nepotpuno preuzetih datoteka. Međutim, ako se greška i dalje ponavlja, instalirajte novu kopiju Addon-a.

Nadam se da vam gore spomenuti vodič djeluje. Ako ne možete instalirati Iron Man Kodi Addon, komentirajte u nastavku, a ja ću vam pomoći.

Povezano:

Kako doći do bjekstva od požara
Kako odmarati Kodi na FireSticku
Kako instalirati Exodus na Kodi
Kako instalirati Fire TV Guru Build

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me