Kako instalirati Nole Cinema Addon na Kodi

>

U ovom će vam udžbeniku pokazati kako instalirati dodatak Nole Cinema na Kodi 18.1 do Kodi 18.4 Leia i Kodi 17.6 Ovaj dodatak možete instalirati na sve Kodi kompatibilne uređaje koristeći ovdje navedena uputstva, uključujući Android Mobitele, Amazon FireStick & Vatreni TV, Mac & Windows PC i još više.

Ako tražite dodatak koji nudi ogromnu kolekciju filmova, Nole Cinema Kodi addon je onaj koji biste trebali potražiti. Od najnovijeg do najstarijeg, omogućuje vam da gledate sve što želite. Osim toga, u redovnim kategorijama, Nole kino sadrži i neke zanimljive kategorije, poput klasika, fantastike, gangstera, rata i još mnogo toga. Također ima poseban odjeljak Zbirke koji sadrži Okvire i druge kategorije.

Nole Cinema je dodatak samo za film. Ako tražite TV emisije, možete pregledavati ostale dodatke na našem popisu najboljih Kodi dodataka. Za filmove, pretpostavljam da ništa ne postaje bolje od ovog dodatka. Ono što ga čini još boljim je igra s jednim klikom. Kliknite film koji želite pogledati i jednostavno odaberite između SD, 720p, 1080p, ovisno o dostupnosti. Međutim, ako želite više veza, postoji opcija pretraživanja koja struže više strujanja s weba. Uz Real-Debrid uparene možda ćete naći čak i 4K mogućnosti strujanja.

: Nole Cinema više ne radi. Možete istražiti i druge dodatke na našem popisu najboljih Kodi dodataka. 

Bilješka: Ako obrada meta podataka usporava navigaciju, možete je isključiti u dodatnim postavkama. Pokazat ću vam kako nakon postupka instalacije.

Kako instalirati Nole Cinema Addon na Kodi

Prije nego što započnete s postupkom instalacije, provjerite je li Kodi spreman za instaliranje dodataka drugih proizvođača. Za to ćete trebati omogućiti sigurnosnu opciju - Nepoznati izvori. Evo kako se to radi:

1) Otvorite aplikaciju Kodi na svom uređaju i kada se početni zaslon učita, pritisnite postavke (trebali biste potražiti ikonu zupčanika u gornjem lijevom kutu)

kako instalirati nole kino addon na kodi

2) Sada želite kliknuti Sustav (Kodi 18) ili Postavke sustava (Kodi 17.6)

kako instalirati nole cinema kodi addon

3) Na lijevoj strani sljedećeg zaslona odaberite addons. Sada idite na desni dio i ako Nepoznati izvori je onemogućeno / isključeno, kliknite ga i uključite

preuzmi nole kino addon na kodi

4) Da biste zadržali opciju, obavezno kliknite Da kad bude zatraženo sljedeće

nole kino kodi addon

Kodle addon Nole Cinema je siguran kao što sam ga osobno testirao. No, bilo bi dobro ponovo nepoznate izvore onemogućiti nakon što je instalirate.

Krenimo s postupkom instalacije.

Nole Cinema Addon: Detaljan postupak instalacije

Sada sam vam dao korake za instaliranje dodatka Nole Cinema na Kodi. Ne bi vam trebalo više od pet minuta da ovaj dodatak pokrene i struji vaš omiljeni sadržaj. Evo što trebate učiniti:

1) Vratite se na početni zaslon aplikacije Kodi i otvorite postavke stavka opet

kako dobiti nole kino addon na kodi

2) Sada želite otvoriti Upravitelj datoteka

instalirati nole koda kodi addon

3) Naprijed i kliknite Dodajte izvor s obje strane prozora

preuzmi nole kino addon na kodi

4) Kliknite gdje piše pod odjeljkom "Unesite staze ili potražite lokacije medija."

nole kino dodatak

5) Sljedeći URL upišite točno onako kako ga unosim (razlikuje velika i mala slova): http://www.planet-universe.co.uk
Klik u redu

nole kino kodi addon

6) Sada označite polje na zaslonu u kojem se traži da unesete naziv za izvor medija. Unesite bilo koje ime sa kojim želite identificirati taj izvor, kao što je planeta
Klik u redu

nole kino kodi addon

7) Morate se ponovo vratiti na početni zaslon Kodi. Pritisnite tipku za povratak da biste to učinili. Na početnom zaslonu pritisnite Add-ons s lijeve strane

kako instalirati nole cinema kodi addon

8) U sljedećem prozoru idite u gornji lijevi kut i kliknite otvori kutiju opcija, koja se također naziva Installer Package

nole kino dodatak na kodi

9) Dalje, otvorite Instalirajte iz zip datoteke

nole kino

10) Naprijed i kliknite planeta ili ime izvora koje ste dodali ranije

instalirati nole kino na kodi

11) Otvorite zip datoteku skladište.rings.zip na sljedećem ekranu

nole kino dodatak

12) Pričekajte dok ne vidite Instaliran dodatak prstena spremišta Saturna u gornjem desnom kutu pojavljuje se potvrdna poruka

prsten spremišta Saturna

13) Otvoreno Instalacija iz skladišta

instalirati nole kino addon

14) Kliknite Prsten spremišta Saturna

nole kino kodi addon

15) Otvoreno Video dodaci

nole kino

16) Kliknite Nema kina

instalirati nole koda kodi addon

17) Naprijed i kliknite Instalirati Sljedeći

kako instalirati nole kino addon na kodi

18) Ako koristite Kodi 18 (ili bilo koju izdanu izdanu verziju), vidjet ćete ovaj dodatni skočni prozor.
Klik u redu

koraci za instaliranje nole koda kodi addon

19) Pričekajte instalaciju dodatka Nole Cinema Kodi. Ne bi trebalo trajati više od nekoliko minuta. Jednom instalacija završi, Instaliran je dodatak Nole Cinema obavijest se klizi iz gornjeg desnog kuta

vodič za instalaciju nole kina

To je to! Uspješno ste instalirali dodatak Nole Cinema na Kodi.

Prije nego što započnete strujanje pomoću Kodi Addons / Builds, želio bih vas upozoriti da je sve što struji na Kodi vidljivo vašem davatelju internetskih usluga i vladi. To znači da bi se zbog streaminga zaštićenog autorskim pravima sadržaja (besplatni filmovi, TV emisije, sportovi) mogli navesti u pravni problem.

Korisnicima Kodi-a savjetuje se da povezuju VPN tijekom streaminga. VPN za Kodi zaobići će isključivanje ISP-a, nadzor države i geo-ograničenja na popularnim dodacima. Uvijek se povezujem ExpressVPN na svim mojim uređajima za strujanje i predlažem vam da napravite isto.

ExpressVPN je najbrži i najsigurniji VPN. Dolazi s 30-dnevnom garancijom povrata novca. Što znači, možete ga besplatno koristiti prvih 30 dana, a ako niste zadovoljni radom (što je malo vjerovatno), možete zatražiti puni povrat novca.

BILJEŠKA: Ne potičemo kršenje zakona o autorskim pravima. Ali što ako nenamjerno prebacite sadržaj iz nelegitimnog izvora? Razlika između zakonitog i ilegalnog izvora nije uvijek jednostavno.

Dakle, prije nego što započnete streaming na Kodi, evo kako dobiti VPN zaštitu u 3 jednostavna koraka.

Korak 1: Dohvati pretplatu ExpressVPN OVDJE.

Korak 2: Klik OVDJE za preuzimanje i instaliranje aplikacije ExpressVPN na svoj uređaj.

3. korak: Kliknite ikonu Napajanje da biste povezali VPN poslužitelj. To je sve. Vaša je veza sada sigurna s najbržim i najboljim VPN-om za Kodi.

spojite expressvpn za kodi

Onemogući obradu meta podataka za bržu navigaciju

Obrada metapodataka značajno usporava navigaciju i može biti malo iritantna. Možete ga lako isključiti i uživati ​​u bržoj navigaciji. Prati ove korake:

1) Idite na početni zaslon Kodi i pomaknite se na Dodaci > Video dodaci.

2) Odaberite ikonu Nole Cinema i pritisnite gumb izbornika na daljinskom upravljaču (desni klik na računalu ili dugim dodirom na mobitelima i drugim dodirnim uređajima) da biste otvorili skočni izbornik

3) Kliknite postavke

isključite meta podatke na nole kino addon

4) Odaberite Prilagođavanje opcija s lijeve i desne strane zaslona, ​​pod Davateljem metapodataka, isključite tu mogućnost Omogući metapodatke

obrada meta podataka na nole kino addon

Sada ste spremni za upotrebu dodatka Nole Cinema na Kodi bez ikakvih prepreka.

Brzi pogled na Nole kino Kodi Addon

Željeli biste otići na Dodatke > Video dodaci s početnog zaslona Kodi za pristup dodatku Nole Cinema. Addon ima i nekoliko glazbenih video zapisa. Stoga ćete je naći i pod Dodacima za glazbu.

kako koristiti nole kino addon na kodi

Glavni ekran Nole kina sadrži dva dijela: Žanr & zbirke

Odjeljak Žanr sadrži nekoliko kategorija, uključujući Nova izdanja, Klasika, Akcija, Avantura, Animacija, Komedija, Kriminal i mnoge druge.

koristeći nole kino addon

Pomaknite se malo prema dolje da biste pogledali odjeljak Kolekcija, koji uključuje Okviri okvira i još mnogo toga:

nole kino kodi addon

Nole Cinema je Kodi dodatak samo za film. Ovdje nećete naći nijednu TV emisiju.

Presuda

Kodi addon Nole Cinema odlična je opcija za gledanje vaših omiljenih filmova. Brzo se kreće nakon što u postavkama dodavanja onemogućite obradu metapodataka. Addon ima ogromnu biblioteku filmova u rasponu od klasike do najnovijih izdanja. Značajka jednim klikom omogućuje vam da započnete streaming prilično brzo. Također možete prijeći na način skeniranja klikom na Pretraži nakon klika na naslov filma. Kvaliteta struje također je vrlo dobra. Od SD do 1080p (a također i 4K ako imate Real Debrid), možete struji u rezoluciji po vašem izboru. Nole kino je dobar izbor za filmove.

Povezano:

Kako instalirati Scrubs Addon na Kodi
Kako instalirati Watch Dogs Kodi Addon
Kako instalirati 7 od 9 Kodi Addon
Kako instalirati Exodus v8 Kodi Addon

Kliknite ovdje da biste dobili tajne trikove za rezanje kabela izravno u svoju mapu.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me