Kako instalirati Supremacy Addon na Kodi

>

U ovom ćemo članku naučiti kako instalirati dodatak Supremacy na Kodi 18.2 / 18.1 Leia i Kodi 17.6 Krypton. Postoji nekoliko dodataka koji omogućuju besplatno gledanje omiljenog sadržaja, poput TV emisija i filmova. Ali obično su ti Kodi dodaci varijante ili vilice ili već postojećih, popularnijih dodataka ili onih koji su sada nepostojeći. S druge strane, dodatak Supremacy donosi vam novo iskustvo. Ovaj dodatak nije izgrađen ni na jednom drugom dodatku i na njemu se nalazi naznaka novosti.

Supremacy Kodi addon također nudi impresivan katalog filmova i TV emisija s više HD i SD veza za streaming. Primijetio sam da ovaj dodatak obično dovodi samo veze kvalitete koje vas rijetko izbacuju iz struje. Također sam našao Supremacy tad brži od većine takvih dodataka.

: Supremacy Addon je trenutno nedostupan jer je Supremacy Repo u padu. Možete istražiti i druge dodatke slične dodatke s našeg popisa najboljih dodataka za Kodi

Nadmoć ipak nije samo dodatak na zahtjev. To je jedan od najboljih višenamjenskih dodataka koji možete dobiti s opcijama za streaming sportskog sadržaja, TV uživo, filmove jednim klikom, 3D filmove i još mnogo toga.

Instaliranje ovog dodatka je jednostavno. U ovom članku ću vas provesti kroz jednostavan postupak instalacije Supremacy addon-a na Kodi. Nastavi čitati!

Kako instalirati Supremacy Kodi Addon

Prije nego što počnete instalirati Supremacy na Kodi 18 ili Kodi 17.6, provjerite je li na aplikaciji Kodi omogućeno "Nepoznati izvori". Po defaultu je onemogućeno, pa ako je niste prethodno uključili, to morate učiniti sada. Omogućit će vam instalaciju Kodi Addonsa kao što je Supremacy koji nije dostupan u službenom spremištu Kodi. Slijedite korake u nastavku kako biste omogućili "Nepoznati izvori".

  • Otvorite Postavke u gornjem lijevom kutu zaslona
  • Postavke sustava (ili System u Leia)
  • Dodaci na lijevoj bočnoj traci
  • Uključite nepoznate izvore

Pogledajmo sada kako instalirati Supremacy Addon na Kodi.

# 1. Otvorite postavke (ikona zupčanika)

kodi postavke

# 2. Otvorite upravitelj datoteka (naći ćete ga u gornjem lijevom kutu u gornjem redu u Leia)

kodi upravitelj datoteka

# 3. Dvaput dodirnite "Dodaj izvor"

dodaj repo izvor kodi

# 4. Kliknite "None" i upišite URL spremišta Supremacy - Trenutno ne radim

# 5. Upišite "nadmoć" u polju izvora medija i kliknite U redu. (Pogledajte sliku ispod)

dodaj URL nadmoći repo izvora

# 6. Idite na početnu stranicu Kodi i otvorite izbornik "Dodaci" na lijevoj bočnoj traci

izbornik kodi addons

# 7. Otvorite Installer Package (ikona okvira) u gornjem lijevom kutu zaslona

instalacijski program kodi

# 8. Kliknite "Instaliraj iz Zip datoteke"

instalirati iz zip datoteke kodi

# 9. Kliknite "nadmoć" > „Repository.supremacy-x, x”

instalirati nadređeno spremište kodi

# 10. Pričekajte instalaciju skladišta Supremacy i nastavite na sljedeći korak kad u gornjem desnom uglu dobijete obavijest o uspjehu.

# 11. Otvorite "Instaliraj iz spremišta"

kodi instalirati iz spremišta

# 12. Kliknite "Supremacy" > "Video dodaci" > „Supremacy”

kako instalirati nadmoć kodi addon

# 13. Kliknite gumb "Instaliraj". Preuzet će i instalirati Supremacy Addon na Kodi.

Ako imate Leia, kliknite U redu kad se pojavi skočni prozor sa popisom dodatnih dodataka

kako instalirati nadmoć na kodi

# 14. Supremacy Kodi Addon možete pristupiti početnom zaslonu > Add-ons > Video dodaci.

Prije nego što započnete strujanje pomoću Kodi Addons / Builds, želio bih vas upozoriti da je sve što struji na Kodi vidljivo vašem davatelju internetskih usluga i vladi. To znači da bi se zbog streaminga zaštićenog autorskim pravima sadržaja (besplatni filmovi, TV emisije, sportovi) mogli navesti u pravni problem.

Korisnicima Kodi-a savjetuje se da povezuju VPN tijekom streaminga. VPN za Kodi zaobići će isključivanje ISP-a, nadzor države i geo-ograničenja na popularnim dodacima. Uvijek se povezujem ExpressVPN na svim mojim uređajima za strujanje i predlažem vam da napravite isto.

ExpressVPN je najbrži i najsigurniji VPN. Dolazi s 30-dnevnom garancijom povrata novca. Što znači, možete ga besplatno koristiti prvih 30 dana, a ako niste zadovoljni radom (što je malo vjerovatno), možete zatražiti puni povrat novca.

BILJEŠKA: Ne potičemo kršenje zakona o autorskim pravima. Ali što ako nenamjerno prebacite sadržaj iz nelegitimnog izvora? Razlika između zakonitog i ilegalnog izvora nije uvijek jednostavno.

Dakle, prije nego što započnete streaming na Kodi, evo kako dobiti VPN zaštitu u 3 jednostavna koraka.

Korak 1: Dohvati pretplatu ExpressVPN OVDJE.

Korak 2: Klik OVDJE za preuzimanje i instaliranje aplikacije ExpressVPN na svoj uređaj.

3. korak: Kliknite ikonu Napajanje da biste povezali VPN poslužitelj. To je sve. Vaša je veza sada sigurna s najbržim i najboljim VPN-om za Kodi.

spojite expressvpn za kodi

Nadmoćnost Kodi Addon se ne instalira

Prvo provjerite koristite li novu vezu - Veza trenutno ne radi

Instalacija Supremacy Kodi addon-a traje samo nekoliko brzih i jednostavnih koraka većim dijelom. No, neki su korisnici prijavili probleme u toku postupka.

Pitanja instalacije nisu uobičajena, ali mogu se ipak dogoditi. Prvo što želite biti sigurni je da je vaš uređaj poput računala, pametnog telefona ili FireSticka povezan s internetom.

Ako imate problema prilikom dodavanja izvora, postoji vjerojatnost da će poslužitelj na kojem su datoteke dodavanja Supremacy imati prekida. Poslužitelj je ponekad u padu u vrijeme redovitog održavanja. U takvom slučaju jedina je mogućnost pričekati da se poslužitelj vrati i pokrene. Srećom, zakazano održavanje ne traje dugo.

Ako ste uspješno dodali izvor, ali ne možete instalirati dodatak iz njega, to bi mogao biti problem s poslužiteljem. Međutim, ponekad je problem lokalni i često se može riješiti ponovnim pokretanjem uređaja i ponovnim pokretanjem Kodi-ja. Nakon ponovnog pokretanja, još jednom slijedite korake instalacije i ako se pokrene poslužitelj Supremacy, trebali biste biti u mogućnosti instalirati dodatak sada.

Nadmoć Kodi Addon ne radi

Ako ne možete koristiti dodatak Supremacy, problem bi mogao ponovo biti poslužitelj. Ako pokušavate pokrenuti dodatak tijekom razdoblja planiranog održavanja, nijedan prenos streamova neće biti dohvaćen. Ili, ako poslužitelj ispadne iz prekida, iz bilo kojeg drugog razloga, jedina opcija je pričekati da ponovo postane operativan.

Ako dodatak Supremacy uopće ne radi, postoji vjerojatnost da instalacija nije dovršena pravilno. To je rijetko, ali nije nemoguće. Srećom, to se može lako popraviti. Sve što trebate učiniti je otići na Dodatke > Moji dodaci s početnog zaslona Kodi i deinstaliraj dodatak Supremacy. Nakon što učinite, ponovo instalirajte ovaj dodatak slijedeći postupak instalacije koji smo naveli gore.

Preporučujem da deinstalirate dodatak prije nego slijedite postupak instalacije. Svježa instalacija često vodi računa o problemima. Ponovna instalacija dodatka bez uklanjanja prvo postojeće instalacije ponekad ne uklanja loše, oštećene datoteke, pa stoga možete i dalje imati poteškoće.

Ako Supremacy općenito radi i to je samo određeni film ili emisija koja ne bi strujala, mogao bi doći do problema s vezama za streaming ili serverom s kojeg addon pokušava strujati sadržaj. To se obično događa s najnovijim dodanim sadržajem ili s vrlo popularnim sadržajima s velikim prometom poslužitelja. Supremacy Kodi addon pruža višestruke veze za streaming na određeni sadržaj. Ako jedna veza ne funkcionira, pokušajte s drugima. Postoji velika šansa da ćete pronaći vezu koja zapravo funkcionira.

Kad god imate problema s Supremacy-om ili bilo kojim drugim dodavanjem, uvijek je dobra ideja ponovno pokrenuti uređaj i ponovo pokrenuti Kodi. Ponovno pokretanje osvježava sustav i aplikacije te se često brine za probleme vezane uz dodatak.

Nema dostupnih strujanja pomoću Real Debrid-a na Kodi-ju. Međutim, to je premium usluga i možda ćete trebati potrošiti nekoliko dolara. Korisnici FireSticka također mogu resetirati Kodi za ispravljanje različitih pogrešaka.

Ako Supremacy Kodi addon struji, ali je ponekad spor i smrzava se, možda ćete htjeti pročitati naš vodič o ispravljanju problema s Kodi bufferingom..

Također predlažem da provjerite Kodi log za više informacija o pogreškama.

Ako želite isprobati alternativne kodi Addons, pogledajte donje veze:

  • Kako instalirati Exodus Redux Kodi Addon
  • Kako instalirati Magic Dragon Kodi Addon
  • Kako instalirati Yoda Kodi Addon
  • Kako instalirati Seren Kodi Addon
  • Kako instalirati Venom Addon na Kodi

Također možete pogledati naše popise najboljih Kodi Addonova i najboljih Kodi gradnji.

Zaključak

Ako tražite novi Kodi dodatak za streaming filmova i emisija, preporučam da pokušate Supremacy. Supremacy Kodi addon originalni je višenamjenski dodatak, a ne varijanta nijednog drugog dodatka. On pronalazi kvalitetne veze za strujanje i omogućuje gledanje omiljenog sadržaja u punoj HD, 1080 i HD 720. Sadrži gotovo svaki sadržaj koji ćete naći, uključujući filmove, emisije, TV uživo, sport, 3D filmove i još mnogo toga , Premda Supremacy u početku možete napraviti rezervni dodatak za strujanje, on bi također mogao postati vaš osnovni izvor za sve vaše zabavne potrebe. Instalirajte ovaj dodatak u brzim i jednostavnim koracima koje sam podijelio s vama gore. Ako imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga, javite se ispod odjeljka s komentarima u nastavku.

Kliknite ovdje da biste dobili tajne trikove za rezanje kabela izravno u svoju mapu.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me