Kako namestiti BK Links Build na Kodi

>

V tej vadbi po korakih boste izvedeli, kako namestiti BK Links Build na Kodi 17.6 Krypton. BK Povezave je ena izmed najboljših Kodi naprav za filme / TV oddaje in tehta približno 300 MB. Če ga nameravate uporabljati na starejši Fire Stick, morda ne bo deloval tako gladko, kot bi pričakovali. Vendar pa Amazon Fire Stick 2. generacije z Alexa, PC, Nvidia Shield deluje popolnoma dobro in ne bi smeli imeti težav z zamrzovanjem.

: BK Link Build trenutno ni na voljo v čarovniku za pretok digitalnih tokov. Poskusite eno od drugih različic na našem seznamu najboljših kodi zgradb.

Povezave BK na Kodi Leia 18.0 še niso na voljo. Upam pa, da bodo razvijalci kmalu objavili iteracijo Leia.

kako namestiti bk povezave graditi na kodi

Z BK Links Kodi Build boste dobili več najboljših Kodi Addonov, ki so predhodno nameščeni, kar pomeni, da vam ni treba izvesti namestitve za vsakega od teh Addonov. Nekateri od teh Addonov so The Dogs Bollocks, Neptune Rising, Superpremacy in še več.

Opomba: Priporočam, da Kodi ponastavite na tovarniške nastavitve, preden namestite katero koli kodi Kodi. Zagotovili boste najboljše možne zmogljivosti z želeno gradnjo Kodi.

Zdaj pa si oglejmo, kako namestiti BK Links build na Kodi 17.6 Krytpon za FireStick / PC / Nvidia Shield ali druge Kodi polja.

Koraki za namestitev BK Links Build na Kodi 17.6

Rad bi povedal, da BK Links ni uradna gradnja Kodi-ja in bi morali v aplikaciji Kodi omogočiti namestitev iz neznanih virov. Če tega ne omogoči, Kodi ne bo dovolil namestitve nobenega Kodi Addon / Build-a od tretjih oseb.

  • Pojdite na Nastavitve v zgornjem levem kotu domače strani Kodi.
  • Odprite »Nastavitve sistema« in na levi stranski vrstici izberite »Dodatki«.
  • Vklopite "Neznani viri". Za potrditev kliknite "Da".

Ko je Kodi pripravljen namestiti BK Links Build, sledite navodilom po korakih spodaj.

Korak 1: Odprite »Settings« na domači strani Kodi (glejte ikono zobnika v zgornjem levem kotu domače strani)

nastavitve kodi

2. korak: Kliknite »Upravitelj datotek« in odprite »Dodaj vir«

dodaj kodo repo

3. korak: Kliknite »Brez« in vnesite http://streamdigital.org/wiz/ in nato kliknite V redu. Na naslednjem zaslonu boste morali vnesti ime vira medija. To poimenujem "Wiz"V tem priročniku mu lahko poimenujete karkoli želite. Ko dodate ime in URL, kliknite V redu.

bk povezave zgraditi povezavo za prenos

4. korak: Pojdite na domačo stran Kodi > Dodatki > Namestitev paketov.

kodi namestitveni paket

5. korak: Odprite namestitev iz datoteke Zip > Wiz > plugin.program.sdwiz.zip

namestiti bk povezave zgraditi repo iz zip datoteke

6. korak: Počakajte nekaj minut in prikazal se bo zaslon z informacijami, kot je prikazano na spodnji sliki. Kliknite »Zavrni«, da ga zaprete.

bk povezave zgraditi zaslon z informacijami

7. korak: V naslednjem pojavnem oknu kliknite »Nadaljuj«. Preden kliknete Nadaljuj, lahko spremenite tudi nastavitve tega pojavnega okna.

nastavitve bk povezav kodi build

8. korak: Odprite meni »Gradite«

bk povezava graditi meni

9. korak: Kliknite "BK povezave"

namestite bk povezave, zgrajene na kodi

10. korak: Tukaj boste videli dve možnosti za namestitev - Fresh Install in Standard Install. Prva možnost bo Kodi ponastavila na tovarniške nastavitve, slednja pa bo preprosto namestila gradnjo, ne da bi se dotaknila vaših obstoječih podatkov.

Priporočam “Fresh Install”, ker zagotavlja najboljše delovanje na Kodi gradnji. Ko kliknete »Sveža namestitev«, bo zahteval vašo potrditev o ponastavitvi Kodija na tovarniške privzete vrednosti. Kliknite V redu.

sveže namestite bk povezave nadgradite na kodi

11. korak: Kodi bo zdaj prenesel BK Links build, ki je skoraj 300 MB.

prenesi bk povezave, zgrajene na kodi firestick

12. korak: Ko se BK povezava naloži, bo namestila vse potrebne datoteke in nato vprašala »Prisilno zapiranje«. Samo naredi.

sila blizu kodi

Korak 13: Začetek gradnje Kodi in BK povezav bo prva stvar.

kako namestiti bk povezave, zgrajene na firestick ali kodi

Tako namestite BK Links build na Kodi 17.6. Če se pri namestitvi programa FireStick / PC srečujete s kakršnimi koli težavami, spodaj ne komentirajte.

Sestavljanje povezav BK ne deluje

Včasih dobim poizvedbe, da BK Links build ne deluje na Kodi / FireStick. No, možni in najpogostejši razlog za tokove, ki niso na voljo v BK povezavah, je težava s strežnikom. Včasih je nekaj časa in takoj, ko se odpravi težava s strežnikom, bo gradnja BK povezav delovala v redu. Če pa ne gre za težavo s strežnikom, toplo priporočam, da znova namestite BK Links Kodi build po tem priročniku. Je hitra in najboljša rešitev.

BK Povezave Kodi Build ni nameščen

Dokler ni težav s strežnikom, je treba gradnjo BK povezav namestiti enostavno z zgornjim vodnikom. Vendar je večina uporabnikov, ki se soočajo s težavami pri namestitvi, tisti, ki vnesejo napake v izvirnem URL-ju. Predlagam, da preverite URL, ki ste ga dodali v koraku »Dodaj vir«. Mora biti http://streamdigital.org/wiz/ ali pa ne bo šlo.

Če še vedno ne morete namestiti gradnje povezav BK, mi sporočite vašo natančno težavo v spodnjih komentarjih.

Alternativa za gradnjo povezav BK

Če vam iz kakršnega koli razloga ni všeč BK Links Build ali ne morete nemoteno delovati, lahko v napravo namestite več drugih različic. Oglejte si spodnje povezave za nekatere priljubljene različice.

Kako namestiti No Limits Magic Build
Kako namestiti Slamious Build
Kako namestiti Titanium Build

To niso edine različice, ki so na voljo kot alternativa BK povezavam. Celoten seznam sestavljenih del si lahko ogledate tukaj.

Kliknite tukaj, če želite skrivne trike za rezanje vrvic neposredno v pošto.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me