Kako namestiti BOOM Sports Addon na Kodi 17.6 Krypton

>

BOOM je eden najboljših Kodijevih dodatkov, ki delujejo danes. Prav tako je odlična alternativa, če želite iz katerega koli razloga zamenjati dodatek Sportsdevil Kodi. Najboljši del dodatka BOOM je, da ga razvijalci nenehno posodabljajo, tako da deluje ves čas. Konkretni športni dodatek vsebuje oddelke, ki vključujejo nogomet, golf, motošport, boks MMA in številne druge.

Če ste v preteklosti že uporabljali BOOM in je prenehal delovati za vas. Brez skrbi, zdaj bi moral delovati brez napak. Ekipa BOOM je pred kratkim spremenila izvorni repo in zato ga uporabniki ne morejo namestiti s svojim starim repo. V tem priročniku vam bom pokazal, kako lahko na Kodi 17.6 Krypton za PC in FireStick namestite dodatek BOOM.

vodnik za namestitev boom kodi addon

Preden začnemo…

To je za uporabnike Kodija zelo pomembno. Če na Kodi pretakate katero koli avtorsko zaščiteno vsebino, se verjetno spopadate z obvestili DMCA zaradi kršitve avtorskih pravic. Poleg tega vaš ponudnik internetnih storitev spremlja vaše dejavnosti in lahko upočasni vašo hitrost, če ga najdete pri uporabi dodatkov Kodi za pretakanje nepooblaščene vsebine. Vaša najboljša zaščita je Kodi VPN, ki ohranja vse vaše spletne aktivnosti anonimne. Toplo vam priporočam, da dobite dober Kodi VPN pred predvajanjem brezplačnih filmov / TV oddaj / Šport.

Koraki za namestitev Boom Kodi Krypton Addon na PC / FireStick

Zdaj, ko veste, kaj je Boom Kodi Addon, naj vas korak za korakom vodim, da namestite ta dodatek na Kodi Krypton. Če se pri namestitvi ali pretakanju z dodatkom BOOM srečujete s kakšnimi napakami, zapišite v spodnji razdelek za komentar.

Opomba: Boom Add-on od zdaj ne deluje. Daje napako »Nismo uspeli s kodo napake -404.« Kmalu posodobim delovno rešitev, če jo najdem. Medtem si oglejte, kako namestiti Mobdro in Kick Off na Kodi.

Korak 1: Zaženite program Kodi v računalniku ali Fire TV / FireStick.

2. korak: Odprite »Nastavitve« v zgornjem levem kotu, kot je prikazano na spodnji sliki.

nastavitve kodi

3. korak: V meniju Nastavitve odprite »Upravitelj datotek«.

kodi upravitelj datotek

4. korak: Dvokliknite »Dodaj vir«

dodaj kodo repo

5. korak: Dotaknite se "Brez"

kliknite nobenega kodi

6. korak: Zdaj dodajte izvorni URL repo kot http://burrtv.tech/boom/repo/ in tapnite OK.

kako namestiti boom na kodi

7. korak: Preimenujte repo ime iz repo v Bum in kliknite V redu.

bum kodi addon

8. korak: Preverite, ali so podrobnosti pravilne, in kliknite V redu.

namestite boom kodi addon

9. korak: Pojdite na začetni zaslon Kodi in kliknite »Addons« in nato »Package Installer«, kot je prikazano na spodnji sliki..

kodi namestitveni paket

10. korak: Odprite »namestitev iz zip datoteke«

namestite iz zip datoteke kodi

11. korak: Kliknite repository.boom in počakajte nekaj časa, da se pravilno namesti. Ob uspešnem nameščanju skladišča boste morali v zgornjem desnem kotu videti obvestilo.

12. korak: Zdaj odprite »Namestitev iz skladišča«

kodi namestite iz skladišča

Korak 13: Tu odprite »Boom Repository«.

repozitorij boom kodi addon

14. korak: Odprite dodatek »Boom«, naveden sredi treh možnosti.

kako namestiti boom addon na kodi

15. korak: Kliknite »namesti«, da namestite Boom Addon na Kodi Krypton. To deluje na enak način tako za osebni računalnik kot FireStick in Fire TV.

16. korak: Vrnite se na začetni zaslon Kodi in kliknite Dodatki > Video dodatki Tu bi morali videti Boom Addon. Uživajte.

Pozor uporabnikov KODI: Pred nadaljevanjem preberite

Kodi Addons / builds ponuja neomejeno pretakanje vsebine, vendar pa bi vas lahko tudi spravil v pravne težave, če bi vas ujeli pretakanje brezplačnih filmov / TV oddaj / športa. Uporabnikom Kodija priporočamo, da med pretakanjem prek spleta vedno povežejo VPN. Dober Kodi VPN skriva vašo identiteto, zaobide vladni nadzor, geoblokirano vsebino in utesnitev ponudnika internetnih storitev (kar pomaga tudi pri brezžičnem pretakanju).

Uporabljam ExpressVPN, ki je najhitrejši in najbolj varen VPN. Zelo enostavno ga je namestiti na katero koli napravo, vključno z Amazon FireStick. Dobite 3 mesece brezplačno in prihranite 49% pri svojih letnih načrtih. Priložena je tudi 30-dnevna garancija za vračilo denarja. Če niste zadovoljni, lahko vedno zahtevate vračilo.

Kliknite TUKAJ, če želite dobiti 3-mesečno brezplačno in prihraniti 49% na ExpressVPN

Preberite: Kako namestiti in uporabljati Kodi VPN

Če se pri katerem koli od zgornjih korakov srečujete s težavami, si oglejte spodnji video.

Video vodič: Kako namestiti BOOM Addon na Kodi 17.6 Krypton

Upam, da vam je uspelo namestiti dodatek Boom Kodi na vaš PC / Fire TV ali FireStick. Če se še vedno spopadate s katerim koli od korakov, spodaj ne odlašajte komentarja. Rada bi vas vodila. Če ste še vedno nezaščiteni, si priskrbite Kodi VPN in bodite varni.

Sorodno:

  • Best Kodi Builds
  • Kako namestiti Covenant Kodi Addon
  • Kako namestiti Kodi na FireStick
  • Kako gledati FIFA svetovni pokal na Kodi

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me