Kako namestiti Durex Build na Kodi 17.6

>

Durex Build se v zadnjem času že večkrat uvršča med vrhunske gradnike Kodi. Ta zgradba močno spremeni videz in videz Kodija, naredi Kodi-jev bolj intuitiven način, doda veliko novih funkcij in funkcij ter poveča vaše Kodi doživetje. Durex Build za Kodi 17.6 Krypton prinaša veliko knjižnico dodatkov, do katerih lahko dostopate s pritiskom na gumb, ne da bi jih morali namestiti posebej.

Placenta, Vzpon Neptuna, Uran so nekateri od njegovih predhodno nameščenih predstavljenih dodatkov, vendar se seznam tukaj ne konča. No, verjetno se začne tu. Raziščite njegovo zbirko dodatkov Kodi in našli boste skoraj vse, kar je za vaše zabavne potrebe. Zgradbe Durex Kodi dodajo tudi več novih strgalnikov, da zagotovite, da so vam predstavljeni najboljši tokovi, ko dodatek poišče vire za svojo najljubšo vsebino.

Durex Build nemoteno deluje na vseh napravah, ki podpirajo Kodi, vključno s pametnimi telefoni, računalniki in napravami za pretakanje TV-sprejemnikov. Pravzaprav je kot nalašč za jailbroken FireStick in Fire TV naprave. Durex je vse skupaj ena neverjetna Kodijeva zgradba in takoj vam bom pomagal. V tem priročniku vam bom pokazal, kako namestiti Durex Build na Kodi. Kar naprej branje!

UPDATE: Durex Build ne deluje več. Xanax build je najboljša alternativa za Durex. Ogledate si lahko tudi naš seznam najboljših Kodi gradiv.

KAKO NAMESTITI DUREX ZGRADO NA KODI 17.6

Opomba: Naslednji način namestitve deluje na vseh podprtih napravah Kodi, kot so pametni telefoni, računalniki, FireStick itd.

Durex je zunanja različica Kodi-jeve gradnje in za namestitev takšnih zgradb moramo omogočiti neznane vire v Kodi-ju. Preden se premaknete naprej, je to, kar morate spremeniti v varnostnih nastavitvah:

Pojdite na začetni zaslon Kodi in se pomaknite do Nastavitve > Nastavitve sistema > Dodatki Na desni strani boste videli možnost »Neznani viri«. Če je onemogočen ali izklopljen, ga vklopite tako, da premaknete stikalo ob njem, kot je prikazano na spodnji sliki

kako namestiti durex build na kodi

Ko se pojavi naslednje opozorilno sporočilo, preprosto kliknite »Da« in ga prezrite. Durex build je ena izmed najbolj zaupanja vrednih Kodijevih zgradb.

graditi durex

Zdaj ste pripravljeni za namestitev Durex Kodi build.

Namestitev zgradbe se nekoliko razlikuje od namestitve preprostega dodatka. Da bi ostale stvari preproste, sem postopek razdelil na tri različne korake, kot sledi:

- KORAK 1: Dodajte Vir Čarovnika Durex v Kodi

- KORAK 2: Namestite čarovnika Durex iz vira

- 3. KORAK: Namestite Durex Build na Kodi s pomočjo čarovnika Durex

Oglejmo si vsakega posebej.

Pozor: Kodi Builds prinaša neomejeno pretakanje vsebine, vendar bi vas lahko tudi spravile v pravne težave. Uporabniki Kodija morajo za prenašanje filmov / TV oddaj / športa uporabiti zasebno zasebno omrežje, da skrijejo svojo identiteto. Še več, mnogi priljubljeni Addonovi so geoblokirani in za delovanje bo potreben VPN.

Osebno jo uporabljam in priporočam ExpressVPN ki je najboljši VPN za Kodi. Lahko dobite 3 mesece brezplačno in prihranite 49% pri svojih letnih načrtih.

1. KORAK: Dodajte Vir Čarovnika Durex v Kodi

To je del, kjer Kodi usmerimo na lokacijo strežnika čarovnika Durex. Takole gre:

# 1. Odprite meni »Nastavitve« s klikom na ikono zobnika / zobnika v zgornjem levem kotu domačega zaslona Kodi, tik pod logotipom Kodi

durex kodi build

# 2. Zdaj nadaljujte in odprite »Upravitelj datotek«

durex graditi na kodi

# 3. V naslednjem oknu kliknite »Dodaj vir«. Če imate preveč virov, se boste morda morali nekoliko pomakniti navzdol, če želite najti to možnost.

kako namestiti durex build na firestick

# 4. Ko vidite naslednje pogovorno okno, kliknite »'

kako namestiti durex build na kodi

# 5 Izvorni URL vnesite kot http://www.drxbld.com/wiz/

To je tisti del, pri katerem je treba biti previden. Z enim tipkanjem ni uspel postopek. Torej, vnesite URL natanko tako, kot sem ga navedel.

Po vnosu URL-ja kliknite »V redu«

# 6. Zdaj kliknite polje pod poljem »Vnesite ime za ta medij« in vnesite »Durex« (brez narekovajev). Pravzaprav lahko vnesete poljubno ime. Priporočam, da uporabite ime, s katerim boste lahko pozneje lažje identificirali vir. Po vnosu imena pritisnite OK

kako namestiti durex kodi build

Vredu! Tako dodate vir. Pojdimo na naslednji del.

2. KORAK: Namestite Durex repozitorij iz vira

V tem delu bomo dodali repozitorij Durex na Kodi iz vira, ki smo ga pravkar dodali. Tu so naslednji koraki:

# 1. Vrnite se na začetni zaslon Kodi in kliknite »Dodatki«

durex kodi build

# 2. Poiščite in kliknite možnost »Paket za namestitev«. Na zgornji levi strani je videti kot odprt okvir, kot je prikazano na spodnji sliki

kako sestaviti durex

# 3. Naslednja stvar, ki jo morate storiti, je, da kliknete »Namesti iz zip datoteke«

vodnik za namestitev durex build-a

# 4. Zdaj poiščite ime vira, ki ste ga malo dodali nazaj, in ga kliknite. V tem priročniku smo izbrali ime „Durex“. Torej, to bom kliknil

namestite durex build

# 5 Tukaj bi zdaj morali videti nekaj zip datotek. Razpakirati želimo datoteko z imenom „plugin.program.drxwizard-6.0.zip" Izberite in kliknite to datoteko. Ne pozabite, da je 6.0 številka različice v času pisanja tega priročnika. Lahko se spremeni, če je izdana nova različica.

durex kodi graditi prenos

# 6. Zdaj počakajte na obvestilo "Dodatek nameščen čarovnika Durex", ki se prikaže zgoraj desno. Lahko traja nekaj časa (3-4 minute)

durex kodi build

# 7. Čarovnika Durex ste uspešno namestili iz vira. Preden namestimo zgradbo Durex Kodi, bomo morali mimo nekaterih pojavnih sporočil. Na primer, ko vidite naslednje pojavno okno, na dnu kliknite gumb »Zavrni«

čarovnika durexa

# 8. Zdaj se bo pojavil ta pop, ki vas bo zahteval, da omogočite katero koli od naštetih nastavitev. Če menite, da želite nekaj spremeniti, ustrezno izberite možnosti. Če se ne bo nič spremenilo, preprosto kliknite »Nadaljuj«.

durex čarovnika kodi

# 9. Prikaže se še eno pojavno okno z vprašanjem, ali želite odpreti meni za sestavljanje. To bomo storili pozneje. Če želite nadaljevati, preprosto kliknite »Ignore«.

kako namestiti čarovnika za durex

Torej, v bistvu morate še naprej klikniti Prekliči, Nadaljuj in prezreti, dokler se končno ne znebite pojavnih oken..

Ko je to končano, lahko s pomočjo čarovnika Durex namestimo program Kodi Durex.

3. KORAK: Namestite Durex Build na Kodi s pomočjo čarovnika Durex

Vredu! Počnimo s končno fazo postopka namestitve. Zdaj bomo namestili gradnjo Durex Kodi prek čarovnika Durex, ki smo ga pravkar namestili. Tu so naslednji koraki:

# 1. Vrnite se na začetni zaslon Kodi in se pomaknite do dodatkov > Programski dodatki Ikono čarovnika Durex bi lahko videli tukaj. Pojdi in odpri.

kako namestiti durex build

# 2. Zdaj odprite možnost »Zgradi >S seznama

kako namestiti durex kodi build

# 3. Videli boste Kodi Durex Build pod naslovom Krypton Builds. Kot lahko vidite, obstaja več strežnikov za namestitev te gradnje. Izberete lahko kateri koli strežnik, ki vam je všeč. Če pa en strežnik ne deluje, lahko vedno izberete drugega.

Prva je delala zame. Bom šel naprej in ga odprl.

durex build za kodi kripton

# 4. Zdaj morate izbrati med »Fresh Install« in »Standard Install«. Kot ste morda že uganili, bo Fresh Install izbrisal vse moje obstoječe podatke Kodi in jih ponastavil na tovarniške privzete vrednosti, preden bo namestil Durex Build na Kodi.

Standardna namestitev bo povrnila nekatere podatke. Vendar ni nobenega zagotovila, da bo vse to obdržal.

Nimam nobenih pomembnih podatkov, ki bi jih bilo mogoče hraniti. Torej, nadaljeval bom s Fresh Install.

durex graditi sveže namestite

# 5 Odprlo se vam bo vprašanje, ali želite kodi konfiguracijo ponastaviti na privzeto. Kliknite »Nadaljuj«

kako sveže namestiti durex build

# 6. Durex Kodi build se bo zdaj začel nameščati. Lahko traja 4-5 minut ali celo več. Počakajte, da se prenos konča.

kako namestiti durex na kodi

# 7. Ko se Durex Build namesti na Kodi, bo to sporočilo. "Ponovno naloži profil" pravzaprav ne stori veliko. Torej bom kliknil »Prisilno zapiraj«. To bo prekinilo aplikacijo Kodi.

sila blizu kodi

# 8. Zdaj znova zaženite aplikacijo Kodi v svoji napravi. Tako bo izgledal domači zaslon Kodi z zgradbo Durex.

kako namestiti durex kodi build

To je vse, kar morate storiti za namestitev Durex Kodi build!

Zaključek: Durex Kodi Build

Durex Build je enostavno ena izmed najboljših Kodi naprav, ki sem jih zasledila v zadnjem času. Kljub temu, da je bogata s funkcijami, gre v moji napravi enostavno. Ima trdno zbirko vnaprej nameščenih dodatkov. Durex Build je dobro videti in z njim tudi sodelovati. Upam, da vam je ta vodnik pomagal namestiti Durex Build brez težav. Če imate kakršna koli vprašanja ali komentarje, nas izpolnite v spodnjem razdelku s komentarji.

Sorodno:

Kako namestiti Titanium Kodi Build
Kako namestiti Misfit Mods Lite Build
Kako namestiti No Limits Magic Build
Kako namestiti več Kodi Builds na FireStick
Kako namestiti Addons nad Builds

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me