Kako namestiti Fire TV GURU Build na Kodi 17.6 Krypton

>

Lepo število uporabnikov Kodija želi namestiti Kodi na Amazon Fire Stick. Če spadate v ta razred ljudi ali če pričakujete, da bo kmalu pridobil Amazon Fire Stick, potem boste morda želeli razmisliti o požarni TV GURU Build. Razvil jo je FireTVGuru, s čimer je postala naravna izbira za naprave Fire TV Stick.

OPOMBA: Ta sestavitev NE deluje več. Lahko si ogledate seznam najboljših Kodi gradnikov. Predlagam, da preizkusite Titanium ali pa pobrskate tudi po seznamu Best Kodi Builds. 

FireTVGuru je razvil poseben program Kodi Build za Amazonove pretočne naprave. Namestitvena datoteka je majhna v primerjavi z večino gradnikov Kodi na trgu danes. Njena polna različica je v velikosti 300 MB. Z njim boste uživali v pretakanju in nalaganju medijske vsebine brez kakršnih koli težav.

Kljub temu boste na primer, ko se soočate z namestitvenimi izzivi, večino informacij o odpravljanju težav dobili na uradni spletni strani Fire TV Guru. Priporočamo, da naredite čisto namestitev Fire TV GURU Kodi Build. To dejanje bo omogočilo popolno širjenje vašega Kodija. V vsakem primeru se lahko odločite za standardno namestitev, ki vam omogoča, da obdržite obstoječe dodatke in nastavitve. Če iščete več možnosti, si oglejte najboljše gradnike Kodi tukaj.

fire tv guru build firestick

Fire TV GURU Build: Kaj bi morali pričakovati?

Fire TV GURU Build nabira ogromno zbirko priljubljenih dodatkov Kodi. Ti dodatki so vir njegove vsebine. Med priljubljene dodatke sodijo Globe TV, Picasso, Bennu, Bucky Movies, Fire Fitness, Bass Box, FTFA, Nfl Games, Quantum, SkyNet, NBC Sports Live Extra, IPTV Bonanza, Falcon Sports, Covenant, Not Sure, Elysium, Bob Unleashed in Tykes. Njegov uporabniški vmesnik je preprost in enostaven za krmarjenje.

Pozor uporabnikov KODI: Pred nadaljevanjem preberite

Kodi Addons / builds ponuja neomejeno pretakanje vsebine, vendar pa bi vas lahko tudi spravil v pravne težave, če bi vas ujeli pretakanje brezplačnih filmov / TV oddaj / športa Uporabnikom Kodija priporočamo, da med pretakanjem prek spleta vedno povežejo VPN. Dober Kodi VPN skriva vašo identiteto, zaobide vladni nadzor, geoblokirano vsebino in utesnitev ponudnika internetnih storitev (kar pomaga tudi pri brezžičnem pretakanju).

Uporabljam ExpressVPN, ki je najhitrejši in najbolj varen VPN. Zelo enostavno ga je namestiti na katero koli napravo, vključno z Amazon FireStick. Dobite 3 mesece brezplačno in prihranite 49% pri svojih letnih načrtih. Priložena je tudi 30-dnevna garancija za vračilo denarja. Če niste zadovoljni, lahko vedno zahtevate vračilo.

Kliknite TUKAJ, če želite dobiti 3-mesečno brezplačno in prihraniti 49% na ExpressVPN

Preberite: Kako namestiti in uporabljati Kodi VPN

Koraki za namestitev požarne televizije GURU Kodi Build na FireStick

Nadgradnja: Fire TV Guru ne deluje več. Po poročanju razvijalec FTG je prenehal delati na njem in povezave do strežnika so zdaj prekinjene. Tu si lahko ogledate druge delujoče zgradbe.

Zdaj, ko dobro veste, kaj gradi Guru Fire TV Guru in kaj lahko pričakujete, ko bo nameščen na vaš Fire TV Stick, začnimo z vodnikom za namestitev. Upoštevajte, da bo ta priročnik deloval samo za FireStick. Če želite namestiti na računalnik z Windows ali MacBook, pojdite z drugim načinom spodaj.

Pri tej metodi bomo uporabili aplikacijo FireDL, ki se šteje za najlažjo, saj morate izvesti minimalne ukrepe z vaše strani. Naložili bomo Fire MC APK in na vaš FireStick namestili gradivo Fire TV Guru.

Korak 1: Vklopite svoj Amazon Fire TV Stick. Poiščite in namestite aplikacijo “FireDL” iz trgovine Amazon App Store.

nameščanje gurua fire tv na firestick with firel apk

2. korak: Ko namestite aplikacijo FireDL, jo odprite in vnesite 941172 v polju URL. Samodejno se bo pretvoril v URL za prenos APK-ja.

prenesi firemc na firestick

3. korak: FireDL bo začel prenašati Fire MC APK, zato počakajte, da se konča.

prenesi požarni tv guru gradi na firestick

4. korak: Ko se prenos konča, kliknite možnost »Namesti«

5. korak: Ko je nameščen, izberite »Odpri«

6. korak: Čez nekaj sekund boste na zaslonu videli nekaj navodil, samo kliknite »Zavrni«

7. korak: Zdaj lahko tukaj izberete želene nastavitve in pritisnete »Nadaljuj«

8. korak: Odprite meni »Build Menu« in nato izberite Build, ki ga želite namestiti. Dobili boste možnost, da namestite "main" in "Lite" build.

9. korak: Zdaj bi morali videti dve možnosti "Fresh Install" in "Standard Install". Če želite obdržati stare dodatke in podatke, pojdite na Standardno namestitev, drugače je dobro namestiti novo namestitev.

10. korak: Kliknite "Da" in nato "Namestitev"

namestite požarno tv guru kodi gradite na požarni palici

11. korak: Kliknite »Prisilno zapiranje«

12. korak: Zdaj pojdite na domačo stran FireStick in se pomaknite do Nastavitve > Prijave > Upravljanje nameščenih aplikacij. Tu bi morali videti aplikacijo "FireMC". Samo odpri.

odprti ogenj tv guru na ogenj palico

Korak 13: To je vse. Zdaj imate FireVtick vgrajen Fire TV Guru. Dajte si nekaj časa, da se sestava pripravi. Ne bom imel več časa počakati še 15 minut po tem, ko sem prvič odprl Fire TV Guru. Kadar koli morate na Fire TV Stick odpreti Fire TV Guru, lahko preprosto sledite 12. korak nad.

kako namestiti požarni tv guru na kodi firestick

Preden začnete pretakati program Kodi Addons / Builds, vas želim opozoriti, da je vse, kar pretakate na Kodi, vidno vašemu ponudniku internetnih storitev in vladi. To pomeni, da vas lahko s pretakanjem vsebin, zaščitenih z avtorskimi pravicami (brezplačni filmi, TV-oddaje, športi) spravite v pravne težave.

Uporabnikom Kodi-ja močno priporočamo, da med pretakanjem povežejo VPN. VPN za Kodi bo mimo zaviralcev ponudnika internetnih storitev, vladnega nadzora in geo-omejitev priljubljenih dodatkov. Vedno se povežem ExpressVPN na vseh mojih pretočnih napravah in predlagam, da naredite isto.

ExpressVPN je najhitrejši in najbolj varen VPN. Priloženo je 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Pomeni, da ga lahko prvih 30 dni prosto uporabljate in če niste zadovoljni z uspešnostjo (kar je zelo malo verjetno), lahko zahtevate celotno povračilo.

OPOMBA: Kršitve zakonov o avtorskih pravicah ne spodbujamo. Toda kaj, če nenamerno pretaknete vsebino iz nelegitimnega vira? Ni vedno enostavno ugotoviti razlike med zakonitim in nezakonitim virom.

Preden začnete pretakati Kodi, je opisano, kako v 3 preprostih korakih pridobiti zaščito VPN.

Korak 1: Pridobite naročnino ExpressVPN TUKAJ.

2. korak: Kliknite TUKAJ za prenos in namestitev aplikacije ExpressVPN v napravo.

3. korak: Kliknite ikono napajanja, da povežete strežnik VPN. To je vse. Vaša povezava je zdaj varna z najhitrejšim in najboljšim VPN za Kodi.

poveži expressvpn za kodi

Video vodič za namestitev požarne TV Guru na Kodi 17.6 (FireStick)

Če ne morete razumeti navodila po korakih zgoraj, si oglejte spodnji video.

Kako namestiti Fire TV Guru Build na Kodi 17.6 Krypton (FireStick / PC)

Opomba - ta priročnik bo deloval tako za FireStick kot za osebni računalnik (Windows / Mac).

Korak 1: Zaženite Kodi na svojem FireSticku.

2. korak: V zgornjem levem kotu kliknite »Nastavitve«.

nastavitve kodi

3. korak: V meniju z nastavitvami odprite »Upravitelj datotek«.

kodi upravitelj datotek

4. korak: Dvokliknite zadnjo možnost »Dodaj vir«

dodaj kodo repo

5. korak: V pojavnem oknu kliknite »Brez«.

kliknite nobenega kodi

6. korak: Zdaj vnesite izvorni URL kot http://ftg.nosleephosting.xyz/notmewizard/FTG/ in kliknite V redu. Številni uporabniki so sporočili, da ne morejo namestiti čarovnika FTG. Razlog je v tem, da še vedno preizkušajo stari URL, ki je http://firetvguru.net/fire. Če ste eden od njih, uporabite zgornji URL s krepkimi črkami.

požarni tv guru graditi povezavo za prenos

7. korak: V polje z imenom vnesite “FTG” in kliknite V redu.

čarovnik guru ogenj

8. korak: Vrnite se na glavni zaslon aplikacije Kodi in na meniju na levi strani kliknite meni »Dodatki«. Zdaj poiščite ikono v obliki škatle (namestitveni paket) v zgornjem levem kotu. Odpri.

kodi namestitveni paket

9. korak: Odprite »Namesti iz datoteke Zip« in nato kliknite »FTG«, ki smo jo pravkar dodali v 6. in 7. koraku.

ftg namestitev čarovnika na firestick kodi kripton

10. korak: Odpre se novo pogovorno okno in kliknite »plugin.program.firetv.zip«. Nato počakajte nekaj časa, da se na Kodiju namesti Čarovnik za gurua Fire TV. To lahko traja do 5 minut. Obvestilo boste videli v zgornjem desnem kotu, ko je končano.

namestiti fire tv guru čarovnika addon

11. korak: Zdaj bi morali videti pojavno okno z informacijami o sestavljanju. Samo kliknite »Zavrzi«

informacije čarovnika ftg

12. korak: Zdaj boste videli še eno pojavno okno z več možnostmi. Izberete lahko / prekličite izbiro po svojih željah. Nato kliknite »Nadaljuj«

nastavitve čarovnika za požarni tv

Korak 13: Pojavilo se bo novo pojavno okno, da nimate nameščenih nobenih sestav FTG z možnostjo, da greste v "Menu Build". Kliknite.

menu tv guru graditi meni

14. korak: Tukaj si lahko ogledate vse razpoložljive požarne TV Guru Krypton. Izberite samo gradnjo, ki jo želite namestiti. Namestite lahko bodisi Full build bodisi Lite build.

izberi fire tv guru main build ali lite build

15. korak: Zdaj izberite »Fresh Install«, če ne želite obdržati svojih starih dodatkov / podatkov, sicer kliknite »Standard Install«. Raje imam Fresh install.

požarni tv guru zgraditi sveže namestite

16. korak: Čarovnik Fire TV Guru (FTG) bo zdaj prenesel program Fire Guru Build za Kodi Krypton. Ko jih prenesete, bo datoteke izvlekel in jih namestil brez nadaljnjih dejanj z vaše strani. Končno se bo Kodi znova zagnal in videli boste, da je na vaš FireStick nameščen Fire Gur Build.

prenesi požarni tv guru build

Če se prikaže pojavno okno z možnostmi »Ponovno naloži profil« in »Prisilno zapiraj«, kliknite »Prisilno zapiranje« in nato znova zaženite aplikacijo Kodi. Ko prvič odprete gradnjo Fire TV Guruja, dajte nekaj časa (15 minut naj bo dovolj), preden začnete uporabljati.

Požar TV Guru ne deluje

Nekateri uporabniki poročajo, da Fire TV Guru ne deluje na svojem Fire TV Stick-u. Priporočam, da izklopite svoj Fire Stick, izklopite napajalnik iz omrežja, izklopite usmerjevalnik in po 5 minutah vklopite vse to. Zdaj bi morali graditi Fire TV Guru dobro.

Če v vsakem primeru požarni TV Guru ne deluje, potem ko sledite zgornjim navodilom, je najbolje, da zgradbo znova namestite, namesto da bi našli natančen problem. Prihranili boste veliko časa.

Fire TV Guru: Ni na voljo nobenega pretoka

Če ne vidite nobenega pretočnega toka, obstaja velika verjetnost, da vas bo vaš ISP preprečil pri pretakanju vsebine s FTG. Vedno lahko dobite VPN, da se izognete takšnim težavam.

Fire TV GURU Build: Uživajte v novem svetu zabave!

Fire TV GURU Kodi Build poleg svojega množičnega seznama priljubljenih dodatkov vsebuje čist in lep vmesnik. Jedilnik je organiziran v kategorije, ki smo jih nadalje razdelili na podkategorije. Sledijo glavne kategorije tega Kodi-ja:

TV oddaje

Vsi imamo radi TV-oddaje. Vsaj vsi so si ogledali epizodo določene TV oddaje. Osebno sem tri dni med enotedenskim počasnim delovnim odmorom gledal dve sezoni oddaje Gotham City TV. No, izkušnja je bila super. Z Fire TV GURU Kodi Build boste uživali v prenosu nekaterih najbolj ocenjenih TV oddaj. Vmesnik te kategorije je zasnovan na čist organiziran način za enostavno navigacijo.

Filmi

Poleg TV-oddaj iz različnih žanrov ta Kodi-jeva različica prinaša ogromen seznam najbolj ocenjenih filmov v vaš svet digitalne zabave. V primeru, da radi vsak dan po službi gledate film, se vam pokrije hrbet. V kategoriji so številni filtri, ki jih lahko uporabite, ko se spustite v želene filme.

TV v živo

Z požarno televizijo GURU Kodi Build zagotavljam, da boste prekinili kabelsko televizijo. Uživajte v brezplačnih TV-vsebinah v živo iz ZDA in Združenega kraljestva ter drugih delov sveta! Obstaja tudi kategorija »Prenosi v živo«, ki med drugim vključujejo prelome novic!

Njeno mesto

Oddelek, ki je bil posebej zasnovan za dekleta. Vsebuje TV-serije, romantiko in priljubljene oddaje, ki si jih lahko želi vsako dekle.

Glasba in tokovi

Uživajte v pretoku nekaterih najboljših lestvic iz ZDA in Velike Britanije. Ima tudi prijeten uporabniški vmesnik s filtri, ki ga lahko uporabite pri iskanju želenih člankov in žanrov.

Otroški kotički

V tej kategoriji so otroške vsebine, kot so risanke, stripovski filmi in animacije. Otroci bodo uživali v pretakanju iz neomejenega središča otroške vsebine.

Šport

V športnem središču bodo vsi ljubitelji športa uživali v športnih vrhunah in v živo. Brskali boste po podkategorijah za najnovejše dogodke po vsem svetu!

Druge zgradbe za FireStick

Če želite preizkusiti več nadgradenj na FireSticku, si oglejte spodnje povezave.

  • Kako namestiti No Limits Magic Build
  • Kako namestiti CellarDoor TV Kodi Build
  • Kako namestiti Titanium na Kodi

Požarna TV GURU sestavlja razsodbo!

Medtem ko je Fire TV GURU Kodi Build posebej zasnovan za Amazonovo požarno palico, je še vedno primeren za vse Kodi pretočne naprave. Vedno preverite, ali ste dovolili namestitev programske opreme drugih proizvajalcev, da se izognete napakam med postopkom namestitve. Za podrobne napake na Kodi lahko za več informacij preverite dnevnik.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me