Kako namestiti in uporabljati Real-Debrid na Kodi / Firestick

>V tem priročniku vam bom pokazal, kako nastaviti in uporabljati Real-Debrid v aplikacijah Kodi 18.5 Leia in Kodi 17.6 Krypton in FireStick. Ko dodate Real Debrid v aplikacije Kodi ali FireStick, dobite obilico novih tokov za določen film ali TV oddajo. Verjetno je najbolj priljubljen multihoster, ki ga podpira platforma Kodi, in je združljiv s skoraj vsemi redno uporabljenimi dodatki. Real Debrid na Kodi in FireStick vam ponuja tudi obilico polnih HD pretočnih virov, ki jih ne boste našli nikjer drugje. To bo morda popolnoma spremenilo vašo izkušnjo s Kodijem. Real-Debrid sam po sebi ni dodatek, ampak orodje za lažje nalaganje neomejenih datotek prek dodatkov, ki jih že uporabljate. Preberite celoten vodič, če želite uživati ​​na brezžičnem pretakanju HD v Kodi.


Kodi je znan po tem, da ponuja kakovostne vsebine prek stotih hosterov z vsega sveta. Vse kar morate storiti je, da namestite Kodi in konfigurirate nekaj najboljših kodi dodatkov. Ti dodatki delujejo kot zbiralci in omogočajo dostop do več povezav za pretakanje zahtevanih videoposnetkov. Na platformi Kodi je podprta cela širina dodatkov za agregatorje. Na Kodiju so na voljo ure in ure zabave.

To je super! Ampak, obstaja mala težava. Morda ste opazili, da je večina razpoložljivih pretokov za vaš najljubši film ali TV serijo z nizko ločljivostjo. Našli boste veliko gostiteljev, ki ponujajo 720p ali nižjo kakovost. Vendar pa je iskanje 1080p polnega HD pretoka težko. Tudi če obstajajo polni HD tokovi, večinoma ne delujejo. Z napredovanjem naše strojne in prikazne tehnologije, naše internetne povezave postajajo hitrejše in svet že stopnjuje do 4K ločljivosti, veliko nas se ne bi rešilo nič manj kot vsaj 1080 ločljivosti v polni HD. Tukaj pride na vrsto Real Debrid.

Enako velja tudi za FireStick aplikacije. Medtem ko lahko vsebino gledate z uporabo brezplačnih povezav za pretakanje, morda niso vedno zanesljive. Če pa podprte aplikacije združite z Real Debrid, se vam izkušnja gledanja močno poveča.

Kaj je Real-Debrid

pravi debrid

Real Debrid je multihoster, ki svojim naročnikom ponuja dostop do vrhunskih virov pretakanja, ki jih noben drug uporabnik ne more dobiti. Podjetje se oglašuje kot "neomejen prenosnik", s katerim lahko hitrost prenosa optimizirate do polnega potenciala internetne povezave in vam omogoči dostop do vrhunskih gostiteljev. Če omogočite Real-Debrid, boste na seznam dodali veliko novih (in še nikoli vidnih) virov za pretakanje.

Upoštevajte, da Real Debrid NI dodatek; preprosto je multihoster, ki doda dodatne vire na vaš obstoječi seznam. Če želite delovati, morate že imeti vsaj enega od podpornih dodatkov. Na srečo Real Debrid podpirajo številni najboljši Kodi dodatki, kot so Exodus Redux, Neptune Rising in več aplikacij FireStick, vključno s Cinema HD, Bee TV, CatMouse APK in še več.

Če iščete več novih in delujočih virov za pretakanje v polni HD, hiter prenos in odpravljanje težav z pufriranjem Kodi-ja, bi želeli razmisliti o Real-Debridu. Ta storitev deluje na različnih medijskih platformah. V tem priročniku spoznamo, kako uporabljati Real Debrid na Kodi. Ostani na vezi!

Kako nastaviti dejanski račun na spletu

Najprej se moramo prijaviti za storitve Real Debrid preko spleta in ustvariti račun. Ta račun boste potrebovali, da aktivirate Real Debrid na Kodi (o njem bomo podrobneje govorili kasneje). Najprej se naučimo, kako se prijaviti v Real Debrid.

Preden se prijavite pri Real-Debridu, Rad bi vam povedal nekaj, česar se večina ljudi ne zaveda. Med uporabniki obstaja napačno prepričanje, da so pri uporabi storitve Real-Debrid njihove pretočne dejavnosti zasebne, saj vse poteka prek Real-Debrid strežnikov. Če se boste seznanili s politiko zasebnosti Real-Debrida, jasno piše, da beleži podatke uporabnikov, kot so IP naslov, geolokacija in dejavnosti prenosa. Poleg tega navaja, da bi lahko podatke uporabnikov razkrila iz pravnih razlogov. Spodaj je posnetek zaslona politike zasebnosti Real-Debrida, ki je bil vzet s njegovega spletnega mesta.

resnična politika zasebnosti

Če želite svojo dejavnost pretakanja ohraniti anonimno in preprečiti, da bi vaši osebni podatki prišli v roke pravnim organom, je edini in najboljši način - uporabite Kodi VPN.

Uporabljam in priporočam ExpressVPN, ki je Kodi najbolj varen in najhitrejši VPN.

Zdaj, ko se zavedate tveganja, naj vam pokažem, kako pridobiti Real-Debrid račun za Kodi.

# 1. Obiščite https://real-debrid.com in v zgornjem desnem kotu kliknite gumb »Prijavi se« (tudi spodaj desno)

# 2. Pojavi se obrazec za prijavo. Vnesite osebne podatke, kot je navedeno, in kliknite gumb »Registriraj se brezplačno«

resnični račun

# 3. Zdaj boste na e-poštni naslov, ki ste ga navedli zgoraj, prejeli e-poštno sporočilo s prošnjo za potrditev računa. Kliknite povezavo za potrditev in aktiviranje računa Real-Debrid

# 4. Zdaj se vrnite na https://real-debrid.com in v zgornjem desnem kotu kliknite gumb »Prijava«. Prijavite se s poverilnicami, ki ste jih ustvarili ob prijavi.

pravi debrid brezplačni račun

Uspešno ste ustvarili račun Real Debrid. Zdaj lahko dodate Real Debrid v Kodi in začnete uporabljati storitve. Storitve lahko uporabljate brezplačno. Vendar ne pozabite, da imate dostop do omejenih funkcij z brezplačnim računom.

Z brezplačnim računom lahko Real-Debrid uporabljate le med 6. in 12. uro po srednjeevropskem času (od 5. do 11. ure po GMT).

Med Oknom za brezplačno uporabo (lahko ga imenujete Vesele ure) je velik odstotek vrhunskih hosterjev brez povezave.

Če želite uživati ​​v polno opremljeni storitvi Real Debrid, lahko kupite enega od razpoložljivih premijskih načrtov. Več o premium članstvu spodaj.

Značilnosti članstva Real Debrid Premium & Cenitev

Razvijalci storitve Real-Debrid pri premijskem računu uveljavljajo nekatere naslednje funkcije in ugodnosti:

 1. Do 300 Mbps hitrega prenosa in pretakanja
 2. Več prenosov in pretakanja hkrati
 3. Neomejen promet
 4. Tok 5 HTML brez vtičnikov
 5. Izkušnja brez oglasov in ničelna čakalna doba
 6. Veliko novih tokov v polni HD, HD in SD kakovosti

Real Debrid ponuja 4-stopenjske cene z različnim trajanjem naročnine in točkami zvestobe. Cene so v evrih. Podala sem grobo oceno v USD glede na trenutni tečaj. Tu je seznam načrtov:

 1. 15 dni: 3 Eur (3,70 $) in 150 točk zvestobe
 2. 30 dni: 4 Eur (4,93 USD) in 200 točk zvestobe
 3. 90 dni: 9 Eur (11,09 USD) in 450 točk zvestobe
 4. 180 dni: 16 Eur (19,71 $) in 800 točk zvestobe

Glede na spletno stran Real-Debrid je najbolj priljubljen načrt 90 dni.

Točke zvestobe ponujajo dodaten dostop do storitev. Če ste zbrali 1.000 točk zvestobe, boste dobili 30 dni brezplačnega dostopa do premium storitev.

resnična cena za kodi

Plačilo lahko izvedete z vsemi glavnimi kreditnimi in debetnimi karticami. Uporabite lahko tudi Bitcoin in Amazon Pay. Spodnja slika prikazuje vse razpoložljive načine plačila.

Zdaj, ko ste se prijavili na storitve (bodisi brezplačne ali premium), se zdaj naučimo, kako uporabljati Real Debrid s Kodi.

Kako nastaviti Real Debrid na Kodi (18 & 17.6)

Nastavitev Real-Debrida na Kodiju je dokaj enostavna. Toda vsak korak je treba slediti pravi poti. Torej, natančno preberite ta vodič.

Opomba: Naslednja metoda je za Kodi 17.6, ki deluje v sistemu Windows 10. Izpostavil sem razlike od Kodi 18, kadarkoli je to potrebno. Kodi vmesnik je skoraj enak v vseh napravah, vključno z Amazon Fire TV Stick, zato bo ta metoda delovala na vseh napravah. Če ste nov uporabnik Fire Stick-a, je opisano, kako narediti jailbreak FireStick in namestiti Kodi nanj.

Razvijalci Kodija so uradno izdali Kodi 18.5 Leia. Nadaljujte z uporabo Kodi Krypton 17.6. Če pa želite nadgraditi na Kodi 18, preverite, kako posodobiti Kodi in pridobiti najnovejšo različico Leia.

Začnimo!

# 1. V napravi zaženite Kodi in odprite Nastavitve (ikona zobnika v zgornjem levem kotu kot na spodnji sliki)

kodi domov

# 2. Zdaj v Kodi 18 izberite »Sistemske nastavitve« (ali samo »Sistem«)

sistemske nastavitve kodi

# 3. Spodaj levo, poleg ikone zobnika, če piše "Osnovno" (ali kaj drugega kot "Napredno"), nato še naprej kliknite, dokler ne vidite "Napredno" (glejte obe sliki spodaj)

pravi debrid kodi

kodi napredne sistemske nastavitve

# 4. Zdaj izberite dodatke na levi stranski vrstici (tapnite naprave z dotikom ali potegnite miško na računalnik)

# 5 Izberite „Upravljanje odvisnosti“ na desni

kodi upravljajo odvisnosti

# 6. Pomaknite se navzdol vse do dna in izberite »URLResolver"

Pomembno!! Nekateri dodatki, kot je Exodus Redux, uporabljajo RazrešiURL odvisnost namesto URLResolver.  Lahko najdete enega ali oba.

Če vidite oboje, ko sledite korakom 6 do 17 za URLResolver, jih ponovite za ResolveURL.

Opomba: Če ne vidite Resolver URL-ja, boste morali pred izvedbo tega koraka namestiti Covenant Kodi Addon. Za ResolveURL lahko namestite dodatek Exodus Redux.

pravi debrid na kodi

# 7. Na naslednjem zaslonu izberite »Konfiguriraj«

konfigurirajte kodi razreševalnik URL

# 8. Na zaslonu, ki se pojavi, izberite 'Universal Resolvers'

kodi univerzalni ločevalniki

# 9. Pomaknite se navzdol, dokler ne vidite razdelka »Real-Debrid«. V tem razdelku kliknite »Prednost«

resnične nastavitve odkritja URL-ja

# 10. Z miško, tipkovnico ali tipko vnesite vrednost 90 (natančno) in izberite »Končano«

resnične nastavitve razreševalca kodi uri

# 11. Zdaj pritisnite gumb »V redu« na desni (ta korak je pomemben ali se bo prednostna vrednost znova ponastavila na 100)

shranite prave nastavitve kodri

# 12. Znova kliknite »Konfiguriraj« (glejte # 7 nad)

konfigurirajte kodi razreševalnik URL

# 13. Znova izberite »Universal Resolvers« in se še enkrat pomaknite navzdol do razdelka »Real-Debrid«. Izberite »(Ponovno odobrite moj račun«)

Opomba - Preden izberete »(Ponovno odobrite moj račun)«, je najbolje, da obiščete https://real-debrid.com/device in se najprej prijavite, če tega še niste storili. Prihranili boste čas v naslednjem koraku, saj je potrebno hitro opraviti.

kodi pravi debrid

# 14. Zdaj boste na zaslonu videli kodo (glejte sliko spodaj), ki jo morate vnesti na https://real-debrid.com/device

Tukaj je tisto, kar morate vedeti:

 • Koda ostane veljavna / aktivna le 2 minuti (120 sekund)
 • Kode ni mogoče kopirati in prilepiti. Vnesti jo boste morali ročno
 • Za avtorizacijo storitev na Kodi boste morali biti prijavljeni v račun Real-Debrid (tisti, ki ste ga ustvarili ob prijavi na storitev) na spletnem mestu.
 • Ta koda NE upošteva velikih in malih črk

postavite pravi koder na kodi

# 15. Tako bo izgledala stran za avtorizacijo na https://real-debrid.com/device. Za nadaljevanje kliknite »Nadaljuj«

nastavitev kodi

# 16. Če vnesete pravilno kodo in v roku 120 sekund, boste to videli na spletni strani

kako uporabljati pravi debrid na kodi

# 17. In to boste videli na Kodi (zgoraj desno) - Obvestilo z napisom "Pooblaščen za reševanje resničnih debridov")

kodi resnično dovoljenje za debridanje

Tako dodate Real Debrid v Kodi 18 Leia ali 17,6 Krypton. Zdaj, ko je to končano, naj vam pokažem, kako uporabljati Real-Debrid z Kodi. Če se pri vsakem koraku srečujete s težavami, spodaj komentirajte.

Preden začnete pretakati program Kodi Addons / Builds, vas želim opozoriti, da je vse, kar pretakate na Kodi, vidno vašemu ponudniku internetnih storitev in vladi. To pomeni, da vas lahko s pretakanjem vsebin, zaščitenih z avtorskimi pravicami (brezplačni filmi, TV-oddaje, športi) spravite v pravne težave.

Uporabnikom Kodi-ja močno priporočamo, da med pretakanjem povežejo VPN. VPN za Kodi bo mimo zaviralcev ponudnika internetnih storitev, vladnega nadzora in geo-omejitev priljubljenih dodatkov. Vedno se povežem ExpressVPN na vseh mojih pretočnih napravah in predlagam, da naredite isto.

ExpressVPN je najhitrejši in najbolj varen VPN. Priloženo je 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Pomeni, da ga lahko prvih 30 dni brezplačno uporabljate in če z zmogljivostjo niste zadovoljni (kar je zelo malo verjetno), lahko zahtevate celotno povračilo.

OPOMBA: Kršitve zakonov o avtorskih pravicah ne spodbujamo. Toda kaj, če nenamerno pretaknete vsebino iz nelegitimnega vira? Ni vedno enostavno ugotoviti razlike med zakonitim in nezakonitim virom.

Preden začnete pretakati Kodi, je opisano, kako v 3 preprostih korakih pridobiti zaščito VPN.

Korak 1: Pridobite naročnino ExpressVPN TUKAJ.

2. korak: Kliknite TUKAJ za prenos in namestitev aplikacije ExpressVPN v napravo.

3. korak: Kliknite ikono napajanja, da povežete strežnik VPN. To je vse. Vaša povezava je zdaj varna z najhitrejšim in najboljšim VPN za Kodi.

poveži expressvpn za kodi

Kako uporabljati Real-Debrid na Kodi

No, pri večini dodatkov vam dejansko ni treba storiti ničesar posebnega ali dodatnega, če želite uporabljati Kodi Real Debrid, ko se enkrat prijavite za storitve in jih pooblastite v aplikaciji Kodi. Posluje kot običajno. Samo odprite film ali TV oddajo, ki si jo želite ogledati, in videli boste dodane številne nove tokove. Real-Debrid deluje z večino vsebine, ki zagotavlja dodatke, vključno s priljubljenimi, kot so Pakta, Exodus in številni drugi.

Na obeh spodnjih slikah lahko vidite razliko v številu tokov pred in po dodajanju Real Debrida v Kodi. Jasno vidimo, da je z Real Debridom veliko več tokov (vir toka iz Real Debrida je v njem 'RD')

Pred Real-Debridom na Kodiju:

kodi pravi debrid

Po Real-Debridu na Kodiju:

pravi debrid kodi

Kaj pa, če Real-Debrid ni samodejno omogočen

Real Debrid je v večini dodatkov samodejno omogočen in dodatne spremembe v nastavitvah niso potrebne. Exodus in Covenant sta takšna primera, ko do vsebine preprosto dostopate z že poseljenimi tokovi Real Debrid.

Če pa ne vidite RD tokov, ki so navedeni z določenim dodatkom, ga boste morali omogočiti. Prav to velja za dodatek Neptune Rising. Če uporabljate Neptune Rising (ali kateri koli drug dodatek s privzeto onemogočenim RD-jem), morate narediti naslednje:

# 1. Na domačem zaslonu Kodi pojdite na Dodatke > Video dodatki in odprite Neptune Rising.

# 2. Na seznamu izberite »Orodja«

orodja za dvigovanje neptuna

# 3. Odprite NASTAVITVE: Ponudniki

Neptun naraščajoč pravi debrid

# 4. Na levi stranski vrstici izberite »Ponudniki«. Zdaj vklopite "Omogoči ponudnike debriderjev", tako da premaknete stikalo v desno. Kliknite »V redu« (ne pozabite to storiti).

uporabite pravi debrid z neptunom, ki tvega kodi Addon

Zdaj pojdite naprej in poiščite film ali TV oddajo, ki si jo želite ogledati. Videli boste nove tokove iz RD.

Kako uporabljati Real Debrid z FireStick Apps

Predvidevam, da ste se že prijavili na premijski račun Real Debrid. Če ne, glejte to poglavje v tem priročniku.

Real Debrid je združljiv z več aplikacijami FireStick drugih proizvajalcev. Nastavitev Real Debrid v aplikaciji je razmeroma lažje nastaviti na Kodi.

Za predstavitvene namene bomo Real Debrid seznanili z aplikacijo Cinema HD V2. Vendar koraki delujejo bolj ali manj enako kot druge združljive aplikacije.

Tukaj je to, kako to storite:

1: Odprite aplikacijo, s katero želite seznaniti Real Debrid

Možnost Real Debrid boste pogosto našli v nastavitvah aplikacije. In v glavnem meniju najdete Nastavitve.

Sledi posnetek zaslona Cinema HD, kjer bomo v zgornjem levem kotu kliknili možnost menija

pravi debrid na freski

2: Zdaj kliknemo Nastavitve v spustnem meniju

kako uporabljati pravi debrid s programi za firestick

3: Mogoče se boste morali nekoliko pomakniti navzdol, da najdete možnost Real Debrid

Kliknite, ko ga najdete

kliknite pravi debrid v aplikaciji firestick

4: Zdaj bi morali videti okno s kodo

kako postaviti pravi debrid na firestick

5: Odprite povezavo real-debrid.com/device v mobilnem ali računalniškem brskalniku

Vnesite kodo, prikazano na televizorju

Morda se boste morali prijaviti v svoj račun Real Debrid, če ga še niste

6: Vrnite se v aplikacijo na FireSticku, kjer boste videli, da je Real Debrid pooblaščen

resničen debrid firestick avtoriziran

7: Pojdite naprej in začnite pretakanje. Našli boste različne nove povezave z "RD", ki so identificirane kot povezave Real Debrid

Zavijanje

Torej, to je približno stvar postavljenega Real-Debrid Kodi-ja. Zdaj lahko začnete raziskovati nove tokove za ogled najljubših filmov in oddaj v polni HD kakovosti. Real-Debrid uporabljam že nekaj časa in večinoma se mi zdi vredno denarja, ki sem ga porabil. V nekaterih redkih primerih sem naletel na težave, pri katerih nisem mogel delati nekaterih tokov. Toda potem bi lahko vedno skočil do drugega vira. Konec koncev RD v moje dodatke doda cel kup novih tokov. Upam, da se vam je zdel uporaben ta članek. Če imate kakršna koli vprašanja ali predloge, nam to sporočite v spodnjem razdelku s komentarji. Več kot veseli bomo priznanja. Veselo pretakanje!

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me