Kako namestiti Neptune Rising na Kodi

>

V tem priročniku vam bom povedal, kako namestiti Neptune Rising na Kodi 18.3 / 18.2 Leia in Kodi Krypton 17.6. Slike v tem priročniku so iz Kodi Krypton, vendar veljajo tudi za Kodi Leia. Najboljša stvar Kodi (prej znana kot XBMC) je, da ima popolnoma enak vmesnik na vseh platformah. Če torej uporabljate računalnik, škatlo Android TV, Nvidia Shield ali Fire TV Stick, bo isti vodič deloval za vas.

Neptune Rising je dodatek za Kodi, ki deluje podobno kot iskalnik filmov in TV oddaj. Ima različne razdelke za filme iz 80. let, najnovejše filme, filme o gangsterju itd., Kar je zelo koristno pri iskanju pravih stvari, ki jih iščete. Je eden najstarejših tekaških dodatkov. Čeprav še naprej zagotavlja tokove, rastoč Neptun ni najbolj zanesljiv. Obstaja več kakovostnih dodatkov za raziskovanje. Morda si oglejte naš seznam najboljših Kodi Addons.

Opomba: Triki Fire Stick ne odobravajo kršitev avtorskih pravic. Uporabnikom predlagamo, da uporabljajo ta dodatek za ogled samo filmov / TV oddaj, ki so na voljo v javni domeni. Gledanje vsebine, zaščitene z avtorskimi pravicami brez dovoljenja, je nezakonito in lahko povzroči pravne težave.

Zdaj, ko veste, kaj je Neptune Rising Addon, začnimo s postopnim vodnikom za namestitev.

: Neptune Rising je stari dodatek, ki ga razvijalci verjetno ne vzdržujejo več. Poskusite lahko katero od drugih dodatkov z našega seznama najboljših Kodi Addonov. 

Kako namestiti Neptune Rising Kodi Addon

Preden začnemo z dejanskimi koraki, v aplikaciji Kodi vklopite "Neznani viri". Če se ne zavedate, lahko to storite tako, da odprete Nastavitve > Sistemske nastavitve (ali Sistem v Kodi 18)> Dodatki > Neznani viri. Ko je "Neznani viri" vklopljen, sledite spodnjim korakom.

Pozor uporabnikov KODI: Pred nadaljevanjem preberite

Kodi Addons / builds ponuja neomejeno pretakanje vsebine, vendar pa bi vas lahko tudi spravil v pravne težave, če bi vas ujeli pretakanje brezplačnih filmov / TV oddaj / športa. Uporabnikom Kodija priporočamo, da med pretakanjem prek spleta vedno povežejo VPN. Dober Kodi VPN skriva vašo identiteto, zaobide vladni nadzor, geoblokirano vsebino in utesnitev ponudnika internetnih storitev (kar pomaga tudi pri brezžičnem pretakanju).

Uporabljam ExpressVPN, ki je najhitrejši in najbolj varen VPN. Zelo enostavno ga je namestiti na katero koli napravo, vključno z Amazon FireStick. Dobite 3 mesece brezplačno in prihranite 49% pri svojih letnih načrtih. Priložena je tudi 30-dnevna garancija za vračilo denarja. Če niste zadovoljni, lahko vedno zahtevate vračilo.

Kliknite TUKAJ, če želite dobiti 3-mesečno brezplačno in prihraniti 49% na ExpressVPN

Preberite: Kako namestiti in uporabljati Kodi VPN

1. korak: V zgornjem levem kotu domačega zaslona Kodi kliknite ikono Settings (cog).

nastavitve kodi neptuna naraščajoče

2. korak: Odprite upravitelj datotek in nato dvokliknite »Dodaj vir«

dodaj repo vir za neptune naraščajoče kodi addon

3. korak: Odpre se pojavno okno. Tu kliknete »Brez« in nato vnesite MRFreeWorld Reop URL za prenos - http://legionworldtv.com/zips/ in vnesite "svobodni svet"V polju z imenom.

kako namestiti neptuna narašča

Tu boste vnesli ime

Neptun Rising repo

4. korak: Vrnite se na domačo stran Kodi in kliknite meni »Dodatki« na levi stranski vrstici.

dodani filmi za neptun

5. korak: Zdaj kliknite ikono oblike v škatli (namestitveni paket) v zgornjem levem kotu domače strani.

kodi namestitveni paket

6. korak: Odprite »Namestitev iz datoteke Zip«. Zdaj izberite »svobodni svet"In nato kliknite repozitorij.mrfreeworld.zip kot je prikazano na spodnjih slikah.

kako priti do Neptuna Rising

Neptun Rising kodi addon

7. korak: Počakajte nekaj časa in dobili boste obvestilo, da je dodatek MR FREEWORLD nameščen. Ko to obvesti, lahko preidete na naslednji korak.

kodi neptun narašča

8. korak: Odprite »Namestitev iz skladišča« in odprite »MR FREEWORLD«

namestite neptun, ki se dviga iz mr free world repo

9. korak: Odprite mapo »Video Add-on« in izberite dodatek »Neptune Rising«.

Video dodatki za rastoči Neptun

neptun narašča

Korak 10: Kliknite gumb »Namesti«.

kako namestiti neptune naraščajoči kodi addon

Če uporabljate Kodi Leia, kliknite OK, ko se prikaže pojavni seznam s seznamom „dodatnih dodatkov“, ki bodo nameščeni z Neptune Rising.

11. korak: Počakajte nekaj časa in prejeli boste obvestilo "Nameščen dodatek Neptune Rising". Če namestitev ni uspešna zaradi napake odvisnosti, sem jo omenil v naslednjem razdelku tega priročnika. Kar naprej branje.

Neptun Rising ni uspel namestiti odvisnosti

Prejel sem nekaj poizvedb o dodatku Neptune Rising, da se soočajo z napako »Ne uspem namestiti odvisnosti.« O težavi sem razpravljal z več uporabniki in ugotovil, da se je težava rešila za skoraj vsakogar le s preprosto ponovno namestitvijo Add- naprej. Kar morate storiti je - odstraniti izvorni URL Repo, odstraniti MrFreeWorld skladišče, zapustiti Kodi. Zdaj začnite postopek namestitve od 1. koraka tega priročnika.

Če želite odstraniti URL Repo URL, pojdite na Nastavitve > Upravitelj datotek. Če uporabljate računalnik, izberite vir in z desno miškino tipko kliknite, če uporabljate napravo na dotik, pritisnite in pritisnite menijski gumb na svojem daljinskem upravljalniku FireStick. Zdaj kliknite Odstrani vir

Če želite odstraniti shrambo MrFreeWorld, pojdite na Kodi domači zaslon > Dodatki > Moji dodatki >Repozitorij dodatkov > Gospod Freeworld > Odstranite

Drug način za odpravljanje napake odvisnosti je namestitev dodatka Covenant. Zaveza ima več odvisnosti, ki jih običajno manjkajo v drugih dodatkih.

Če še vedno dobite napako, je v tem priročniku za odpravo neuspešne namestitve odvisnosti od Neptune Rising ali katerega koli drugega dodatka. Če ga še vedno ne morete popraviti, me obvestite v spodnjih komentarjih.

Raziščite Kodi Addon na Neptunu, ki narašča

Zdaj, ko ste na Kodi 17.6 namestili Neptun Rising, lahko do dodatka dostopate tako, da odprete kodi domačo stran > Dodatki > Video dodatki.

kako uporabljati naraščajoči kodi addon

Ko odprete dodatek, boste videli različne mape za filme, TV oddaje, seznam IMDB itd. Lahko ga raziščete po svojih željah.

neptuna naraščajoče kodi

Če imate težave z odstranjevanjem pufrov, glejte, kako odpraviti težave s punjenjem v Kodi.

Neptun Rising Ni na voljo napake v toku

Kot veste, je Neptune Rising le iskalnik, ki išče tokove iz različnih virov. Mogoče je, da nekateri filmi / TV oddaje nimajo razpoložljivih pretokov, tako da v tem primeru ne boste dobili nobenih napak na voljo. Predlagam, da poskusite igrati drugo predstavo in preverite, ali še vedno dobite napako. Verjetno bi delovalo v redu, vendar če še vedno ni na voljo nobenih tokov, bi morali počistiti predpomnilnik Addon.

Odprite dodatek Neptune Rising, pojdite na »Orodja« in kliknite »Počisti predpomnilnik«. Ko vprašate za potrditev, kliknite »da«. Zdaj zaženite Kodi in poskusite znova. Upam, da bi moralo delovati do zdaj.

jasno predpomnilnik na naraščajočem kodi addonu

Če še vedno ne deluje, poskusite z drugimi dodatki z našega seznama Best Kodi Addons.

Vprašanja vnašanja v Neptun

Nakup v Kodi je pogosta, vendar frustrirajoča težava, ki jo je treba odpraviti za nemoteno izkušnjo pretakanja. Več uporabnikov je poročalo o težavah z varovanjem v Neptune Rising Addon. Če ste eden od njih, predlagam, da preizkusite Real Debrid, ki ponuja na tone novih virov pretakanja, ki brezhibno delujejo, tudi ko igrate 1080p v polni HD.

Oglejte si tudi, kako pridobiti podnapise in s Kodijem nastaviti Trakt.

Če imate težave pri namestitvi Neptune Rising na Kodi / Fire Stick, me obvestite v komentarjih. Z veseljem pomagam ��

Kliknite tukaj, če želite skrivne trike za rezanje vrvic neposredno v pošto.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me