Kako namestiti Nole Cinema Addon na Kodi

>

V tej vadnici bom prikazal, kako namestiti dodatek Nole Cinema na Kodi 18.1 do Kodi 18.4 Leia in Kodi 17.6 Ta dodatek lahko namestite na vse naprave, ki so združljive s Kodi, z uporabo tukaj podanih navodil, vključno z Android Mobiles, Amazon FireStick & Fire TV, Mac & Windows PC in še več.


Če iščete dodatek, ki ponuja ogromno zbirk filmov, je Nole Cinema Kodi addon tisti, ki bi ga morali videti. Od najnovejšega do najstarejšega, omogoča ogled vseh, kar želite. Poleg rednih kategorij ima Nole Cinema tudi nekaj zanimivih kategorij, na primer klasike, fantazije, gangster, vojna in drugo. Ima tudi poseben razdelek Zbirke, ki vsebuje Boxsete in druge kategorije.

Nole Cinema je samo filmski dodatek. Če iščete TV oddaje, lahko brskate po drugih dodatkih na našem seznamu Best Kodi Addons. Pri filmih se mi zdi, da nič boljšega od tega dodatka. Še boljše je igranje z enim klikom. Kliknite film, ki si ga želite ogledati in preprosto izberite med SD, 720p, 1080p, odvisno od razpoložljivosti. Če pa želite več povezav, obstaja možnost iskanja, ki iz spleta strga več tokov. Pri seznanjanju z Real-Debridom boste morda našli celo možnosti 4K pretakanja.

: Nole Cinema ne deluje več. Na našem seznamu najboljših Kodi Addons boste lahko raziskali še druge dodatke. 

Opomba: Če obdelava metapodatkov upočasni navigacijo, jo lahko izklopite v nastavitvah dodatkov. Pokazal vam bom, kako takoj po postopku namestitve.

Kako namestiti Nole Cinema Addon na Kodi

Preden začnete s postopkom namestitve, se prepričajte, ali je Kodi pripravljen namestiti dodatke drugih proizvajalcev. Za to boste morali omogočiti varnostno možnost - Neznani viri. Takole je to storjeno:

1) Odprite aplikacijo Kodi v vaši napravi in ​​ko se začetni zaslon naloži, kliknite Nastavitve (poiščite ikono zobnika v zgornjem levem kotu)

kako namestiti nole kino addon na kodi

2) Zdaj želite klikniti Sistem (Kodi 18) oz Sistemske nastavitve (Kodi 17.6)

kako namestiti nole cinema kodi addon

3) Na levi strani naslednjega zaslona izberite Addons. Zdaj se pomaknite do desnega dela in če Neznani viri je onemogočen / izklopljen, kliknite in vklopite

prenesi nole kino addon na kodi

4) Če želite ohraniti možnost, preverite, da kliknete Da ko boste pozvani naslednjič

nole kino kodi addon

Nole Cinema Kodi addon je varen, saj sem ga osebno preizkusil. Vendar bi bilo dobro, da neznane vire spet onemogočite, ko jo namestite.

Začnimo s postopkom namestitve.

Nole Cinema Addon: podroben postopek namestitve

Zdaj vam dajem korake za namestitev dodatka Nole Cinema na Kodi. Ta dodatek ne sme trajati več kot pet minut, da se vaš dodatek sproži in pretaka vaša priljubljena vsebina. Tukaj je tisto, kar morate storiti:

1) Vrnite se na začetni zaslon aplikacije Kodi in odprite Nastavitve znova

kako dobiti nole dodatek kina na kodi

2) Zdaj želite odpreti Upravitelj datotek

namestite nole kino kodi addon

3) Pojdi naprej in klikni Dodajte vir na obeh straneh okna

prenesi nole kino addon na kodi

4) Kliknite, kjer piše v razdelku »Vnesite poti ali brskajte po lokacijah predstavnosti.«

nole kino dodatek

5) Naslednji URL vnesite točno tako, kot sem ga navedel (občutljiv je z velikimi in malimi črkami): http://www.planet-universe.co.uk
Kliknite v redu

nole kino kodi addon

6) Zdaj označite polje na zaslonu, kjer vas prosi, da vnesete ime za medijski vir. Vnesite ime, s katerim želite identificirati ta vir, na primer planet
Kliknite v redu

nole kino kodi addon

7) Na domačem zaslonu Kodi se morate še enkrat vrniti. Večkrat pritisnite gumb za nazaj. Na začetnem zaslonu kliknite Dodatki na levi strani

kako namestiti nole cinema kodi addon

8) V naslednjem oknu pojdite na zgornji levi kot in kliknite na open-box možnost, ki jo imenujemo tudi Package Installer

nole kino dodatek na kodi

9) Nato odprite Namestitev iz zip datoteke

nole kino

10) Pojdite naprej in kliknite planet ali ime vira, ki ste ga dodali prej

namestite nole kino na kodi

11) Odprite datoteko zip odlagališče.obroči.zip na naslednjem zaslonu

nole kino dodatek

12) Počakajte, da vidite Prstan dodatka za repozitorij Saturn je nameščen se v zgornjem desnem kotu prikaže potrditveno sporočilo

prstan odlagališča saturna

13) Odprto Namestitev iz skladišča

namestite nole kino addon

14) Kliknite Prstan skladišča Saturn

nole kino kodi addon

15) Odprto Video dodatki

nole kino

16) Kliknite Noben kino

namestite nole kino kodi addon

17) Pojdite naprej in kliknite Namestite Naslednji

kako namestiti nole kino addon na kodi

18) Če uporabljate Kodi 18 (ali katero od njegovih izdanih iteracij), boste videli to dodatno pojavno okno.
Kliknite v redu

koraki za namestitev nole koda kodi addon

19) Počakajte, da se namesti dodatek Nole Cinema Kodi. Ne sme trajati več kot nekaj minut. Ko se namestitev konča, Nameščen je dodatek Nole Cinema obvestilo drsi iz zgornjega desnega kota

vodnik za namestitev nole kina

To je to! Na Kodi ste uspešno namestili dodatek Nole Cinema.

Preden začnete pretakati program Kodi Addons / Builds, vas želim opozoriti, da je vse, kar pretakate na Kodi, vidno vašemu ponudniku internetnih storitev in vladi. To pomeni, da vas lahko s pretakanjem vsebin, zaščitenih z avtorskimi pravicami (brezplačni filmi, TV-oddaje, športi) spravite v pravne težave.

Uporabnikom Kodi-ja močno priporočamo, da med pretakanjem povežejo VPN. VPN za Kodi bo mimo zaviralcev ponudnika internetnih storitev, vladnega nadzora in geo-omejitev priljubljenih dodatkov. Vedno se povežem ExpressVPN na vseh mojih pretočnih napravah in predlagam, da naredite isto.

ExpressVPN je najhitrejši in najbolj varen VPN. Priloženo je 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Pomeni, da ga lahko prvih 30 dni prosto uporabljate in če niste zadovoljni z uspešnostjo (kar je zelo malo verjetno), lahko zahtevate celotno povračilo.

OPOMBA: Kršitve zakonov o avtorskih pravicah ne spodbujamo. Toda kaj, če nenamerno pretaknete vsebino iz nelegitimnega vira? Ni vedno enostavno ugotoviti razlike med zakonitim in nezakonitim virom.

Preden začnete pretakati Kodi, je opisano, kako v 3 preprostih korakih pridobiti zaščito VPN.

Korak 1: Pridobite naročnino ExpressVPN TUKAJ.

2. korak: Kliknite TUKAJ za prenos in namestitev aplikacije ExpressVPN v napravo.

3. korak: Kliknite ikono napajanja, da povežete strežnik VPN. To je vse. Vaša povezava je zdaj varna z najhitrejšim in najboljšim VPN za Kodi.

poveži expressvpn za kodi

Onemogoči obdelavo meta podatkov za hitrejšo navigacijo

Obdelava metapodatkov bistveno upočasni navigacijo in lahko tudi nekoliko draži. Lahko ga enostavno izklopite in uživate v hitrejši navigaciji. Sledite tem korakom:

1) Pojdite na začetni zaslon Kodi in se pomaknite do dodatkov > Video dodatki.

2) Izberite ikono Nole Cinema in pritisnite menijski gumb na daljinskem upravljalniku (z desnim klikom na računalnik ali dolgim ​​pritiskom na mobitele in druge naprave na dotik), da odprete pojavni meni

3) Kliknite Nastavitve

izklopite metapodatke na nole kino addon

4) Izberite Prilagoditev možnost na levem in desnem delu zaslona, ​​pod ponudnikom metapodatkov, možnost onemogočite Omogoči metapodatke

meta obdelava podatkov na nole kino addon

Zdaj ste pripravljeni na uporabo dodatka Nole Cinema na Kodiju brez kakršnih koli ovir.

Hiter pogled na Nole Cinema Kodi Addon

Želeli bi odpreti dodatke > Video dodatki z domačega zaslona Kodi za dostop do dodatka Nole Cinema. Addon ima tudi več glasbenih videov. Zato ga boste našli tudi pod Glasbenimi dodatki.

kako uporabljati nole kino addon na kodi

Na glavnem zaslonu Nole Cinema sta dva dela: Žanr & Zbirke

V razdelku Žanr je več kategorij, vključno z novimi objavami, klasikami, akcijo, pustolovščinami, animacijo, komedijo, kriminalom in številnimi drugimi.

z uporabo nole kino addon

Pomaknite se navzdol in si oglejte razdelek Zbirka, ki vključuje Okvirje in še več:

nole kino kodi addon

Nole Cinema je filmski dodatek samo Kodi. Tu ne boste našli nobenih TV oddaj.

Razsodba

Nole Cinema Kodi addon je odlična možnost za ogled najljubših filmov. Hitro se pomikate, ko v nastavitvah dodatkov onemogočite obdelavo metapodatkov. Addon ima ogromno knjižnico filmov, od klasike do najnovejših izdaj. Funkcija z enim klikom vam omogoča začetek pretakanja dokaj hitro. Pojdite lahko tudi na način strganja, če kliknete Išči po kliku naslova filma. Kakovost pretakanja je tudi zelo dobra. Od SD do 1080p (in tudi 4K, če imate Real Debrid), lahko pretakate v ločljivosti po svoji izbiri. Nole Cinema je dober izbor filmov.

Sorodno:

Kako namestiti Scrubs Addon na Kodi
Kako namestiti Watch Dogs Kodi Addon
Kako namestiti 7 od 9 Kodi Addon
Kako namestiti Exodus v8 Kodi Addon

Kliknite tukaj, če želite skrivne trike za rezanje vrvic neposredno v pošto.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me