Kako namestiti Planet MMA na Kodi

>

V tem priročniku vam bom pokazal, kako namestiti Planet MMA na Kodi 18.4 Leia in Kodi 17.6 Krypton. Vodnik bo deloval za vse vrste Kodi naprav, vključno z Amazon Fire TV Stick, osebnimi računalniki in pametnimi telefoni.

Našli boste veliko Kodijevih dodatkov za filme in TV oddaje. Našli boste tudi nekaj športnih dodatkov, ki pokrivajo številne priljubljene športe. Toda Planet MMA je edini dodatek, ki je namenjen MMA in ponuja celovito pokritost tega športa. Ta dodatek je bil prej znan kot UFC Finest. Toda zaradi nekaterih razlogov je bilo treba UFC Finest ustaviti. K sreči se je vrnil z drugim imenom in v popolnoma novem paketu. Ne le, da je vmesnik addona videl preobrazbo, temu je dodal tudi številne nove tokove od zadnjih dogodkov do preteklih oddaj. Na voljo so številni tokovi za TV-oddaje, povezane z MMA, igrami, dokumentarnimi filmi in drugimi UFC dogodki. Resnično je priboljšek za vse oboževalce MMA tam.

: Planet MMA se izklopi. Poskusite z drugimi dodatki za šport in rokovanje na našem seznamu najboljših Kodi Addonov.

V tem priročniku vas bom popeljal skozi postopek namestitve Planet MMA na Kodi. Ker ima Kodi enak vmesnik na vseh platformah, so navodila v tem priročniku uporabna za FireStick, PC, pametne telefone Android, Android TV in vse druge podprte naprave.

Kako namestiti Planet MMA Kodi Addon

Ker je Planet MMA tretja Addon-ova, boste pred prenosom in nameščanjem Planet MMA Kodi Addon morali dovoliti neznane vire..

Tukaj je opisano, kako dovoliti neznane vire v aplikaciji Kodi.

  • Odprite nastavitve (ikona zobnika)
  • Kliknite »Nastavitve sistema« v Kryptonu ali »Sistem« v Kodi Leia
  • Na levi stranski vrstici odprite »Dodatki«
  • Vključite »Neznani viri« na desni

Zdaj ste pripravljeni namestiti Planet MMA na Kodi. Sledite spodnjim korakom.

Pojdite na Nastavitve (ikona zobnika)

nastavitve kodi

Odprite upravitelj datotek > Dodaj vir

dodaj kodo repo

Kliknite »Brez« in vnesite ta URL ene Nation Repo: http://onenation.info/Repo/

Vnesite »OneNation"V polju z imenom. Izberete lahko drugo ime, vendar ga poskusite upoštevati, da ga boste pozneje prepoznali.

kako namestiti planet mma kodi addon

Vrnite se na domačo stran Kodi in kliknite meni »Dodatki« na levi stranski vrstici

Kliknite Installer Package (ikona v polju v zgornjem levem kotu zaslona)

kodi namestitveni paket

Odprite »Namesti iz datoteke Zip« in kliknite »OneNation«, ki ste jo dodali prej.

kako namestiti planet mma na kodi

Kliknite »repozitorij.onenation-x.x.x.zip"In v zgornjem desnem kotu počakajte na obvestilo o uspehu.

namestite planet mma kodi

Odprite »Namestitev iz skladišča« in kliknite repo »OneNation«.

namestite planet mma iz repozitorija nadvlade

Zdaj kliknite Video dodatki  > Planet MMA

planet mma wwe boj kodi addon

Za prenos in namestitev Planet MMA Kodi Addon kliknite »Namesti«

kako namestiti planet mma kodi addon za gledanje bojev v živo

V pozivu kliknite OK s seznamom dodatnih dodatkov (samo Kodi Leia)

Počakajte nekaj sekund za obvestilo o uspehu v zgornjem desnem kotu zaslona.

Vrnite se na domačo stran Kodi in v razdelku »Dodatki« boste našli Planet MMA Addon.

Preden začnete pretakati program Kodi Addons / Builds, vas želim opozoriti, da je vse, kar pretakate na Kodi, vidno vašemu ponudniku internetnih storitev in vladi. To pomeni, da vas lahko s pretakanjem vsebin, zaščitenih z avtorskimi pravicami (brezplačni filmi, TV-oddaje, športi) spravite v pravne težave.

Uporabnikom Kodi-ja močno priporočamo, da med pretakanjem povežejo VPN. VPN za Kodi bo mimo zaviralcev ponudnika internetnih storitev, vladnega nadzora in geo-omejitev priljubljenih dodatkov. Vedno se povežem ExpressVPN na vseh mojih pretočnih napravah in predlagam, da naredite isto.

ExpressVPN je najhitrejši in najbolj varen VPN. Priloženo je 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Pomeni, da ga lahko prvih 30 dni prosto uporabljate in če niste zadovoljni z uspešnostjo (kar je zelo malo verjetno), lahko zahtevate celotno povračilo.

OPOMBA: Kršitve zakonov o avtorskih pravicah ne spodbujamo. Toda kaj, če nenamerno pretaknete vsebino iz nelegitimnega vira? Ni vedno enostavno ugotoviti razlike med zakonitim in nezakonitim virom.

Preden začnete pretakati Kodi, je opisano, kako v 3 preprostih korakih pridobiti zaščito VPN.

Korak 1: Pridobite naročnino ExpressVPN TUKAJ.

2. korak: Kliknite TUKAJ za prenos in namestitev aplikacije ExpressVPN v napravo.

3. korak: Kliknite ikono napajanja, da povežete strežnik VPN. To je vse. Vaša povezava je zdaj varna z najhitrejšim in najboljšim VPN za Kodi.

poveži expressvpn za kodi

Planet MMA Addon ne deluje

Planet MMA Kodi addon je bil pred kratkim ustavljen in je povsem prenehal delovati. Toda razvijalci so ga ponovno uvedli in zdaj deluje v celoti. Če bi poskušali uporabljati Planet MMA v času, ko je bila zaustavljena, ne bi šlo. Ker spet deluje, pojdite naprej in ga namestite po navodilih, ki smo jih delili zgoraj. Delovati mora!

V primeru, da ste ga ponovno namestili in še vedno ne deluje, bi to verjetno nastalo zaradi težave s strežnikom. Planet MMA je stabilen dodatek in težave s strežniki niso zelo pogoste. Toda težave s strežnikom prav tako ne obstajajo. Če težavo povzroča strežnik, je edina možnost počakati, da ponovno deluje. Dobra novica je, da so takšna vprašanja pogosto začasna in razvijalci hitro poskrbijo.

Težave z dodatki niso vedno povezane s strežnikom. Včasih so težave lokalne in jih je treba odpraviti v napravi. Na primer, Planet MMA ne bo deloval, če se ni pravilno namestil. Ali pa obstaja možnost, da se je kakšna datoteka z dodatki poškodovala. Lokalne težave je mogoče rešiti s pomočjo nekaterih običajnih popravkov.

Ko dodatek sploh ne deluje, zapustite aplikacijo Kodi in poskusite znova zagnati napravo. Z ponovnim zagonom je znano, da odpravlja številne težave, tudi na videz zapletene. Z ponovnim zagonom naprave osvežite operacijski sistem, počistite nered v pomnilniku in osvežite tudi aplikacije.

Če ponovni zagon ne deluje, bi bilo dobro, da odstranite in znova namestite aplikacijo Planet MMA. Če je datoteka poškodovana ali se prej ni pravilno namestila, bo težava poskrbela z vnovično namestitvijo aplikacije. Pojdite na začetni zaslon Kodi in se pomaknite do Dodatki > Moji dodatki Tukaj izberite aplikacijo Planet MMA in pritisnite gumb »Odstrani«. Zdaj znova namestite aplikacijo tako, da sledite zgornjim navodilom.

Planet MMA se ne uporablja na Kodi

V enem od zgornjih korakov namestitve morate vnesti URL vira ali repo, iz katerega boste namestili Planet MMA. URL naslovi na lokacijo shranjevanja skladišča na strežniku. Pomembno je, da URL pravilno vnesete, sicer ne bo pokazal na pravo strežniško lokacijo repo. Najpogostejši razlog, zakaj se dodatek ne bi namestil na Kodi, je, da uporabniki pogosto vnesejo URL napačno.

Poskusite znova namestiti aplikacijo in poskrbite, da boste URL vnesli točno tako, kot je prikazano.

Seveda pri težavah z namestitvijo ni mogoče izključiti težav s strežnikom. Če je težava na koncu strežnika, verjetno ne boste mogli prestopiti koraka, kjer dodate vir, tudi ko pravilno vtipkate URL. Posledično se skladišče ne bo namestilo in sčasoma ne boste mogli dobiti Planet MMA. Kot že rečeno, je za težave s strežnikom čakanje edina rešitev.

Ponovna zagon naprave je tudi možnost, ki bi jo radi upoštevali. To lahko odpravi težavo.

Če nič ne deluje, boste morda morali Kodi ponastaviti na privzete tovarniške nastavitve. Ponastavitev Kodija bo izbrisala vse podatke, vključno z vašimi dodatki in nastavitvami. Kopirate lahko tudi varnostno kopijo, tako da lahko obnovite nekatere podatke. Sledite mojemu priročniku za namestitev Kodija na FireStick.

Nasvet, ki ni uspel namestiti, je še ena težava. Preglejte naš vodnik o tem, kako odpraviti napako, da ne bi nameščal odvisnika, da bi se rešil te težave.

Zaključek

Če ste ljubitelj MMA, vam bo všeč izkušnja Planet MMA na Kodi. To je morda edini dodatek Kodi, namenjen vsem, kar je MMA. Od posnetkov odmevnih tekem do dokumentarnih filmov in poročanja o UFC dogodkih boste našli vse tukaj. Planet MMA je bil nekaj časa zaustavljen, zdaj pa deluje in deluje stabilno. Pojdi naprej in poskusi!

Kliknite tukaj, če želite skrivne trike za rezanje vrvic neposredno v pošto.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me