Kako namestiti Slamious Kodi Build

>

V tem priročniku se boste naučili namestiti Slamious Build na Kodi. Tu najdeni koraki delujejo na FireStick, Mac, Linux, Windows, Mobiles, Raspberry Pi in še več.

Slamious prihaja iz velikega kataloga Slamious Wizard. Kljub temu, da ima Slamious Wizard veliko različic, Slamious Builder Kodi jasno izstopa. Ta premišljeno zasnovana izvedba je kot nalašč za ne samo začetnike, ampak tudi izkušene uporabnike.

Zgradba skrbi za vse vaše potrebe po pretakanju prek vrhunskih dodatkov Kodi, ki so vnaprej nameščeni. Uporabniku prijazen vmesnik zagotavlja, da med raziskovanjem in krmarjenjem po gradnji nikoli ne boste imeli težav. Skoraj vse, kar potrebujete, je že na voljo na glavnem zaslonu.

Ko sem začel uporabljati to gradnjo, mi je bilo jasno, da vam bom napisal vodnik in ga vključil na naš seznam najboljših gradnikov Kodi.

Prosimo, kliknite tukaj, da preberete izjavo o omejitvi odgovornosti, preden nadaljujete.

Kako namestiti Slamious Build na Kodi

Postopek namestitve vgradnje je enostaven, a ponavadi dolgo vlečen. Torej, razdelimo ga na dva široka dela, da vam bo lažje slediti. Tukaj bomo naredili:

1. del: Dovoli zgradbe iz neznanih virov (predpogoj)
2. del: Namestite Slamious Kodi Build

Zdaj lahko začnemo z vsakim delom posebej.

Pozor: Kodi Builds prinaša neomejeno pretakanje vsebine, vendar bi vas lahko tudi spravile v pravne težave. Uporabniki Kodija morajo za prenašanje filmov / TV oddaj / športa uporabiti zasebno zasebno omrežje, da skrijejo svojo identiteto. Še več, mnogi priljubljeni Addonovi so geoblokirani in za delovanje bo potreben VPN.

Osebno jo uporabljam in priporočam ExpressVPN ki je najboljši VPN za Kodi. Lahko dobite 3 mesece brezplačno in prihranite 49% pri svojih letnih načrtih.

1. del: Dovoli neznane vire

Slamious je tretja stranka Kodi. Ko poskušate namestiti takšno zgradbo, vam notranji varnostni sistem Kodi to prepreči. Tako preprečite samodejno namestitev zlonamernih programov. Čudovita gradnja je varna. Zato bomo to omejitev zaobšli z naslednjimi koraki:

# 1: Dostop Nastavitve z začetnega zaslona aplikacije Kodi. To možnost boste našli v zgornjem levem kotu

kako namestiti škodljivo gradnjo na kodi

# 2: Odprite izdelek Sistem na naslednjem zaslonu

sramotno graditi na kodi

# 3: Zdaj morate izbrati točko na levi strani Dodatki. Ko to storite, na desni strani vidite povezane možnosti. Eden od njih je Neznani viri. Ta možnost, za katero se želite prepričati, je VKLJUČENA. Vklopite stikalo in ga vklopite, če je izklopljeno

kako namestiti škodljivo gradnjo na kodi

# 4: Ko se to opozorilo prikaže na zaslonu, pojdite naprej in kliknite Da. Ponovno to opozorilo zanemarite, ker je slamious Kodi build stoodstotno varen.

sramotno graditi na kodi

2. del: Namestite Slamious Build na Kodi

Zdaj lahko namestite gradnjo na Kodi. Postopek namestitve bo vključeval dodajanje izvorne poti / povezave, namestitev Slamious Wizard-a in na koncu namestitev Slamious Kodi build-a. Vse bomo opisali v naslednjih korakih:

# 1: Dostop do Kodija Nastavitve ponovno

kako namestiti škodljivo gradnjo na kodi

# 2: Zdaj pojdite na Upravitelj datotek in jo odprite

sramotno gradnjo za kodi

# 3: Izberite možnost Dodajte vir na naslednjem oknu (na obeh straneh)

slam kodi build

# 4: Naprej in kliknite v naslednjem pojavnem oknu

sramotno graditi kodi

# 5: Ob pozivu vnesite naslednjo povezavo na določeno območje: http://slamiousbuilds.com/repo

Kliknite v redu nadaljevati

kodi slamious build

# 6: Zdaj označite območje, kjer vas zahteva, da vnesete ime za medijski vir. Vnesite ime, ki se ga spomnite. Lahko vstopite slamo kot sem se

Kliknite v redu

sramotno graditi na kodi

Uspešno ste dodali izvorno povezavo. Zdaj se preidemo na naslednji del: Namestite čarovnika Slamious

# 7: Zdaj se vrnite na Kodi Settings in kliknite Dodatki

Opomba: Če še vedno uporabljate Kodi 17.6, pojdite na začetni zaslon in kliknite Dodatki, nato pa v zgornjem levem kotu ikona odprtega polja

sramotno graditi na kodi

# 8: Odprite možnost Namestitev iz zip datoteke

kako namestiti škodljivo gradnjo na kodi

# 9: Naprej in kliknite slamo ali ime, ki ste ga izbrali prej

sramotno graditi na kodi

# 10: Na tem zaslonu bi zdaj morali videti zip datoteko. Kliknite. Poimenovan je Sramotno Repo.zip

kako se sramotno graditi na kodi

# 11: Počakaj na Sramotno Repo Dodatek je nameščen sporočilo. Prikaže se v zgornjem desnem kotu.

zlomljiv vodič po namestitvi

# 12: Zdaj kliknite Namestitev iz skladišča

# 13: Kliknite Sramotno Repo

zlomljiv vodič po namestitvi

# 14: Kliknite Programski dodatki

kako namestiti škodljivo gradnjo na kodi

# 15: Odprto Čudni čarovnik

slam kodi build

# 16: Kliknite Namestite

prenos slamious graditi na kodi

# 17: Počakajte Nameščen dodatek slamious Wizard sporočilo

koraki za namestitev škodljive gradnje na kodi

# 18: Kliknite Odpusti ko se prikaže ta poziv

slam kodi build

# 19: Morda boste zdaj videli pojavno okno z nizom nastavitev. Kliknite Nadaljujte.

koraki za zlomljivo gradnjo na kodi

# 20: Zdaj vidite to pojavno okno. Kliknite Meni »Gradnja« in začnite nameščati zgradbo Slamious Kodi (preskočite na korak 23).

Če pa ste kliknili Ignore in zdaj morate odpreti meni Slamious build, sledite naslednjim dvema korakoma

kodi slamious build

# 21: Odprite začetni zaslon Kodi in se pomaknite do Dodatki > Programski dodatki. Tukaj boste našli čarovnika Slamious. Kliknite!

sramotno graditi na kodi

# 22: Nato kliknite Zgradi

sramotno graditi na kodi

# 23: Zdaj je tukaj meni Slamious Build Menu. Kliknite na Sramotno graditi

kako namestiti škodljivo gradnjo na kodi

# 24: Izbrati morate med Sveža namestitev in Standardna namestitev

Fresh Install je vedno moja osebna izbira, ker verjamem, da je vsaka izdelava boljše, če jo na Kodi namestimo iz nič

sramotno graditi

# 25: Če ste izbrali Fresh Install, bo Kodi potrdil, ali želite nadaljevati s svojo izbiro. Kliknite Nadaljujte za vaše soglasje

slam kodi build

# 26: Čarovnik za slamo bo najprej hitro izbrisal Kodi in nato začel prenesti Slamious Kodi Build. To običajno traja dve do tri minute. Vendar se lahko razlikuje glede na vašo omrežno povezavo in specifikacije naprave

prenos slamious graditi na kodi

# 27: Ko je namestitev končana, boste vprašani, ali želite namestiti katero koli temo gradnje Slamious Kodi. Med pisanjem tega priročnika sta dve temi. Lahko nadaljujete z namestitvijo teme ali pa ta korak preskočite in temo namestite pozneje. Izberem slednje.

Kliknite Prekliči teme

namestitev škodljive gradnje na kodi

# 28: Zdaj kliknite Prisilno zapri ko vas to pozove

sila blizu kodi

Tako namestite Slamious build na Kodi iz čarovnika Slamious.

Preden začnete pretakati program Kodi Addons / Builds, vas želim opozoriti, da je vse, kar pretakate na Kodi, vidno vašemu ponudniku internetnih storitev in vladi. To pomeni, da vas lahko s pretakanjem vsebin, zaščitenih z avtorskimi pravicami (brezplačni filmi, TV-oddaje, športi) spravite v pravne težave.

Uporabnikom Kodi-ja močno priporočamo, da med pretakanjem povežejo VPN. VPN za Kodi bo mimo zaviralcev ponudnika internetnih storitev, vladnega nadzora in geo-omejitev priljubljenih dodatkov. Vedno se povežem ExpressVPN na vseh mojih pretočnih napravah in predlagam, da naredite isto.

ExpressVPN je najhitrejši in najbolj varen VPN. Priloženo je 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Pomeni, da ga lahko prvih 30 dni brezplačno uporabljate in če z zmogljivostjo niste zadovoljni (kar je zelo malo verjetno), lahko zahtevate celotno povračilo.

OPOMBA: Kršitve zakonov o avtorskih pravicah ne spodbujamo. Toda kaj, če nenamerno pretaknete vsebino iz nelegitimnega vira? Ni vedno enostavno ugotoviti razlike med zakonitim in nezakonitim virom.

Preden začnete pretakati Kodi, je opisano, kako v 3 preprostih korakih pridobiti zaščito VPN.

Korak 1: Pridobite naročnino ExpressVPN TUKAJ.

2. korak: Kliknite TUKAJ za prenos in namestitev aplikacije ExpressVPN v napravo.

3. korak: Kliknite ikono napajanja, da povežete strežnik VPN. To je vse. Vaša povezava je zdaj varna z najhitrejšim in najboljšim VPN za Kodi.

poveži expressvpn za kodi

Pregled zgradbe Slamious Kodi

Ko namestite namestitev, do nje dostopate tako, da znova odprete aplikacijo Kodi. Odprlo se vam bo naslednji začetni zaslon:

kako uporabljati slamo graditi na kodi

Če je to prva izvedba, preverite, ali dovolite, da sestavi nekaj minut posodobi njene dodatke, vtičnike in nastavitve. To traja malo, vendar poskrbite, da bo vaša sestava kasneje nemoteno tekla.

Sledijo kategorije na glavnem zaslonu Slamious build-a, ki omogočajo takojšen začetek pretoka:

  • Filmi
  • TV oddaje
  • TV v živo
  • Šport
  • Otroci
  • Glasba

Te kategorije so postavljene v glavni vrstici menija na glavnem zaslonu. Ko izberete kategorijo, v podmeniju dodatno prikaže ustrezno možnost. Na primer, na zgornjem posnetku zaslona sem izbral filme in z njo povezane možnosti, vključno z video-dodatki, novimi objavami itd., Napolnil podmeni vrstice.

Če želite raziskati celoten seznam vnaprej nameščenih dodatkov, ki so priloženi Slamious Kodi build-u, lahko odprete dodatke > Video dodatki iz glavnega menija na začetnem zaslonu.

Tu je seznam nekaterih priljubljenih video dodatkov, ki so na voljo v programu Slamious:

  • Yoda
  • cCloud TV
  • SportsDevil
  • Čarobni zmaj

z uporabo zlobne gradnje na kodi

Razsodba

Človeški čarovnik gosti več kot ducat različic. Poskusil sem že veliko in verjamem, da je Slamious eden njihovih najboljših. Najprej govorimo o dodatkih, enem zelo pomembnem vidiku vsake gradnje Kodija. Sramotno pakira obilo prednastavljenih dodatkov, kot sem našteval zgoraj. Omogoča vam pretakanje oddaj, filmov, športa, TV v živo in še več.

Uporabniški vmesnik gradnje je preprost in hkrati privlačen. Slamious Kodi build je tekoč in omogoča lažjo navigacijo. Na splošno je zasnovan za odlično uporabniško izkušnjo. Zgradba je tudi lahka, zato deluje brez težav tudi na napravah z nizko RAM.

Sorodno:

Kako namestiti Kodi na FireStick
Kako posodobiti Kodi
Kako uporabljati Kodi
Kako ponastaviti Kodi

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me