Kako namestiti Supremacy Addon na Kodi

>

V tem članku bomo izvedeli, kako namestiti dodatek Supremacy na Kodi 18.2 / 18.1 Leia in Kodi 17.6 Krypton. Obstaja nekaj dodatkov, s katerimi si lahko brezplačno ogledate svoje najljubše vsebine, na primer televizijske oddaje in filme. Običajno so ti dodatki Kodi različice ali vilice bodisi že obstoječih, bolj priljubljenih dodatkov bodisi tistih, ki zdaj niso več. Po drugi strani pa vam dodatek Supremacy prinaša novo izkušnjo. Ta dodatek ni bil zasnovan na nobenem drugem dodatku in je v njem namig na novost.

Supremacy Kodi addon ponuja tudi impresiven katalog filmov in TV oddaj z več povezavami za pretakanje HD in SD. Opazil sem, da ta dodatek ponavadi pridobi samo kakovostne povezave, ki te redko vržejo iz toka. Prav tako sem našel Supremacy tad hitreje kot večina takšnih dodatkov.

: Supremacy Addon trenutno ni na voljo, ko je Supremacy Repo propadel. Lahko raziščete druge dodatke, podobne dodatke z našega seznama najboljših addonov za Kodi

Prevlado pa ni le dodatek na zahtevo. Je eden najboljših večnamenskih dodatkov, ki jih lahko dobite z možnostmi pretakanja športnih vsebin, televizije v živo, filmov z enim klikom, 3D filmov in še veliko več.

Namestitev tega dodatka je enostavna. V tem članku vas bom popeljal skozi preprost postopek namestitve dodatka Supremacy na Kodi. Kar naprej branje!

Kako namestiti Supremacy Kodi Addon

Preden začnete namestiti Supremacy na Kodi 18 ali Kodi 17.6, se prepričajte, da je v aplikaciji Kodi omogočeno »Neznani viri«. Privzeto je onemogočen, zato če ga še niste vklopili, to morate storiti zdaj. Omogočil vam bo namestitev Kodi Addons, kot je Supremacy, ki ni na voljo v uradnem skladišču Kodi. Če želite omogočiti »Neznane vire«, sledite spodnjim korakom.

  • Odprite Nastavitve v zgornjem levem kotu zaslona
  • Sistemske nastavitve (ali sistem v Leii)
  • Dodatki na levi stranski vrstici
  • Vklopite neznane vire

Zdaj pa si poglejmo, kako namestiti Supremacy Addon na Kodi.

# 1. Odprite nastavitve (ikona zobnika)

nastavitve kodi

# 2. Odprite upravitelj datotek (najdete ga v zgornjem levem kotu v zgornji vrstici v Lei)

kodi upravitelj datotek

# 3. Dvakrat tapnite »Dodaj vir«

dodaj kodo repo

# 4. Kliknite »Brez« in vnesite URL repozitorija Supremacy - Trenutno ne deluje

# 5 V polje vira imena medija vnesite "nadmočnost" in kliknite V redu. (Glej sliko spodaj)

dodaj URL nadreponega repo izvora

# 6. Pojdite na domačo stran Kodi in na levi stranski vrstici odprite meni »Dodatki«

meni kodi addons

# 7. Odprite program za namestitev paketov (ikona polja) v zgornjem levem kotu zaslona

kodi namestitveni paket

# 8. Kliknite »Namesti iz datoteke Zip«

namestite iz zip datoteke kodi

# 9. Kliknite »nadmočnost« > »Repozitorij.supremacy-x, x«

namestite vrhovni repozitorij kodi

# 10. Počakajte, da se namesti skladišče Supremacy in nadaljujte z naslednjim korakom, ko v zgornjem desnem kotu dobite obvestilo o uspehu.

# 11. Odprite »Namestitev iz skladišča«

kodi namestite iz skladišča

# 12. Kliknite »Supremacy« > »Video dodatki« > »Nadmočnost«

kako namestiti nadmočnost kodi addon

# 13. Kliknite gumb »Namesti«. Na Kodi bo prenesel in namestil Supremacy Addon.

Če imate Leia, kliknite OK (V redu), ko se prikaže pojavni seznam s seznamom dodatnih dodatkov

kako namestiti nadvlado na kodi

# 14. Do Supremacy Kodi Addon lahko dostopate tako, da odprete začetni zaslon > Dodatki > Video dodatki.

Preden začnete pretakati program Kodi Addons / Builds, vas želim opozoriti, da je vse, kar pretakate na Kodi, vidno vašemu ponudniku internetnih storitev in vladi. To pomeni, da vas lahko s pretakanjem vsebin, zaščitenih z avtorskimi pravicami (brezplačni filmi, TV-oddaje, športi) spravite v pravne težave.

Uporabnikom Kodi-ja močno priporočamo, da med pretakanjem povežejo VPN. VPN za Kodi bo mimo zaviralcev ponudnika internetnih storitev, vladnega nadzora in geo-omejitev priljubljenih dodatkov. Vedno se povežem ExpressVPN na vseh mojih pretočnih napravah in predlagam, da naredite isto.

ExpressVPN je najhitrejši in najbolj varen VPN. Priloženo je 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Pomeni, da ga lahko prvih 30 dni brezplačno uporabljate in če z zmogljivostjo niste zadovoljni (kar je zelo malo verjetno), lahko zahtevate celotno povračilo.

OPOMBA: Kršitve zakonov o avtorskih pravicah ne spodbujamo. Toda kaj, če nenamerno pretaknete vsebino iz nelegitimnega vira? Ni vedno enostavno ugotoviti razlike med zakonitim in nezakonitim virom.

Preden začnete pretakati Kodi, je opisano, kako v 3 preprostih korakih pridobiti zaščito VPN.

Korak 1: Pridobite naročnino ExpressVPN TUKAJ.

2. korak: Kliknite TUKAJ za prenos in namestitev aplikacije ExpressVPN v napravo.

3. korak: Kliknite ikono napajanja, da povežete strežnik VPN. To je vse. Vaša povezava je zdaj varna z najhitrejšim in najboljšim VPN za Kodi.

poveži expressvpn za kodi

Nadrejenost Kodi Addon se ne namešča

Najprej se prepričajte, da uporabljate novo povezavo - Povezava trenutno ne deluje

Namestitev Supremacy Kodi addon je v večini primerov le nekaj hitrih in preprostih korakov. Toda nekateri uporabniki so med postopkom poročali o težavah.

Težave z namestitvijo so redke, vendar se lahko še vedno zgodijo. Prva stvar, ki jo želite zagotoviti, je, da je vaša naprava, kot so računalnik, pametni telefon ali FireStick, povezana z internetom.

Če imate težave med dodajanjem vira, obstaja verjetnost, da strežnik, na katerem prebivajo datoteke dodatka Supremacy, pride do zastoja. V času rednega vzdrževanja strežnik včasih ne deluje. V takem primeru je edina možnost počakati, da se strežnik vrne in deluje. K sreči načrtovano vzdrževanje ne traja dolgo.

Če ste vir uspešno dodali, vendar dodatka iz njega ne morete namestiti, bi lahko bil problem s strežnikom. Vendar je včasih težava lokalna in jo je pogosto mogoče odpraviti s ponovnim zagonom naprave in nato znova zaženite Kodi. Po ponovnem zagonu sledite korakom namestitve še enkrat in če se izvaja strežnik Supremacy, bi morali imeti možnost namestiti dodatek zdaj.

Nadrejenost Kodi Addon ne deluje

Če ne morete uporabljati dodatka Supremacy, bi lahko bil težava znova v strežniku. Če poskušate zagnati dodatek med obdobjem načrtovanega vzdrževanja, nobeni tokovi ne bodo naloženi. Če pa strežnik zaradi kakršnega koli drugega razloga pride do izpada, je edina možnost, da počakate, da ponovno začne delovati.

Če dodatek Supremacy sploh ne deluje, obstaja možnost, da namestitev ni bila pravilno končana. To je redko, a ni nemogoče. Na srečo je to mogoče enostavno popraviti. Vse, kar morate storiti, je, da odprete dodatke > Moji dodatki z domačega zaslona Kodi in odstranite dodatek Supremacy. Ko to storite, znova namestite ta dodatek po postopku namestitve, ki smo ga opisali zgoraj.

Priporočam, da najprej odstranite dodatek, preden sledite postopku namestitve. Sveža namestitev pogosto skrbi za težave. Ponovna namestitev dodatka, ne da bi najprej odstranili obstoječo namestitev, včasih ne odstrani slabih, poškodovanih datotek, zato imate težave še naprej.

Če Supremacy deluje na splošno in gre le za določen film ali oddajo, ki se ne bi pretakala, se lahko pojavi težava s povezavami za pretakanje ali strežnikom, s katerega addon poskuša pretočiti vsebino. To se običajno zgodi z nedavno dodanimi vsebinami ali z zelo priljubljenimi, ki imajo velik strežniški promet. Supremacy Kodi addon ponuja več pretočnih povezav do določene vsebine. Če ena povezava ne deluje, poskusite z drugimi. Obstaja velika verjetnost, da boste našli povezavo, ki dejansko deluje.

Kadar koli imate težave s Supremacy ali katerim koli drugim dodatkom, je vedno dobro ponovno zagnati napravo in nato znova zagnati Kodi. Ponovno zagon osveži sistem in aplikacije ter pogosto skrbi za težave, povezane z dodatki.

Z uporabo Real Debrid-a na Kodiju ni mogoče popraviti nobenih tokov. Vendar gre za vrhunsko storitev in morda boste morali porabiti nekaj dolarjev. Uporabniki FireSticka lahko tudi ponastavi Kodi za odpravljanje različnih napak.

Če je Supremacy Kodi addon pretočen, vendar je na trenutke počasen in zamrzne, boste morda želeli prebrati naš vodič o odpravljanju težav s Kodi pufranjem.

Prav tako predlagam, da preverite dnevnik Kodi za več informacij o napakah.

Če želite preizkusiti nadomestne Kodi Addons, preglejte spodnje povezave:

  • Kako namestiti Exodus Redux Kodi Addon
  • Kako namestiti The Magic Dragon Kodi Addon
  • Kako namestiti Yoda Kodi Addon
  • Kako namestiti Seren Kodi Addon
  • Kako namestiti Venom Addon na Kodi

Oglejte si lahko tudi naše sezname najboljših Kodi Addonov in najboljših Kodi gradiv.

Zaključek

Če iščete nov dodatek Kodi za predvajanje filmov in oddaj, priporočam, da poskusite Supremacy. Supremacy Kodi addon je izvirni večnamenski dodatek in ni različica drugih dodatkov. Poišče kakovostne povezave za pretakanje in omogoča gledanje svoje najljubše vsebine v polni HD, 1080 in HD 720. Vsebuje skoraj vse vsebine, ki jih najdete, vključno s filmi, oddajami, TV v živo, športom, 3D filmi in še veliko več . Čeprav lahko Supremacy na začetku naredite rezervni dodatek za pretakanje, lahko postane tudi vaš glavni vir za vse vaše zabavne potrebe. Namestite ta dodatek v hitrih in preprostih korakih, ki sem jih delil zgoraj z vami. Če imate kakršna koli vprašanja ali predloge, me obvestite v spodnjem razdelku s komentarji.

Kliknite tukaj, če želite skrivne trike za rezanje vrvic neposredno v pošto.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me