Kako popraviti napako seznanjanja – Olpair, TheVideo.me, Tvad.me itd.

>

Če pretakate priljubljene Kodijeve dodatke, kot so Exodus Redux, Yoda itd, je verjetno, da ste med poskusom pretakanja vsebine iz določenih virov verjetno naleteli na napako v paru Kodi. Ne glede na to, ali uporabljate Kodi 18.3 / 18.3 Leia ali Kodi 17.6 Krypton, napaka nastane, ko odprete tokove iz virov, kot so Olpair (Openload), tvad.me, vidup.me, thevideo.me in še nekaj. Od vas zahtevajo, da zaključite postopek združevanja na njihovem spletnem mestu, da omogočite predvajanje iz svojih tokov. Obstaja le peščica virov, ki povzročajo to napako, vendar vem, da je malce moteča. V tem priročniku bomo razpravljali o različnih metodah, kako poskrbeti za napako v paru v Kodiju.

Videla sem, da vsi priljubljeni dodatki prenašajo pretočne povezave iz tvad.me, vidup.me in OpenLoad a.k.a Olpair. Ampak, za to bomo poskrbeli v tem priročniku. Kar naprej branje!

napaka olpair v kodi

Zakaj vidite Olpair, Tvad.me/pair, Vidup.me/pair, thevideo.me/pair Napaka v kodi?

Resnica je, da napaka v paru Kodi ni ravno napaka. Predpogoj za pretakanje video vsebin iz virov, kot so thevideo.me, Vidup.me, Openload ali Tvad.me.

Openload in drugi takšni viri, ki zahtevajo seznanjanje, ponujajo ogromen seznam kakovostnih vsebin, vključno z vašimi najljubšimi filmi, predstavami, dokumentarnimi filmi in podobnim. Zagotavljajo vsebino vrhunske kakovosti z boljšim reševanjem in zmanjšanjem težav z varovanjem. In to počnejo brezplačno.

Ker pa ponujajo kakovostno vsebino najvišje kakovosti, na svoje strežnike prejmejo več sto tisoč zahtev za predvajanje. Posledično se njihovi strežniki zagozdijo. Ves promet, usmerjen na njihove strežnike, ne izvira iz človeških zahtev. Njihov promet bi se v veliki meri zamašil zaradi avtomatiziranih zahtevkov, ki jih ustvarijo roboti in skripti.

Napaka parov v Kodi-ju je pravzaprav vrata, skozi katera se lahko preide šele, ko se preveri, da gre za človeka, ki prosi za dostop. Zato pregledajo vse zahteve na svojih strežnikih in šele ko se potrdiš kot človek, dobiš dostop do njihove vsebine.

Za boljšo izkušnjo pretakanja priporočam, da sledite postopku združevanja. Prva metoda vam bo povedala, kako to storiti. Če pa sploh ne želite povezav iz teh virov, imam za vas tudi drugo metodo.

1. način: seznanite IP naslov

Ta metoda mi je bolj všeč. Omogoča mi, da se v Kodiju ne izognem napaki, ne da bi izpustil povezave kakovosti teh strežnikov. Vse, kar morate storiti, je povezati vaš IP naslov na spletnem mestu in prenehali boste dobivati ​​ta sporočila o napakah na vseh napravah, povezanih v isto omrežje.

Na primer, če imate Kodi v računalniku in mobilno povezan z istim omrežjem Wi-Fi, katerega IP naslov, ki ga seznanjate, se znebite napake v paru Kodi na obeh teh napravah.

Upoštevajte, da združevanje ostane veljavno le 4 ure. Po preteku 4 ur morate znova pariti.

Pozor:Če seznanjate, izvirni naslov IP izpostavi ponudniku vsebine. Zelo priporočamo, da pred seznanjanjem uporabite VPN, da vaš resnični naslov IP ni izpostavljen. Uporabljam ExpressVPN za anonimnost svojih pretočnih dejavnosti in predlagam, da storite isto.

Preberi: Najboljši VPN za Kodi in kako ga uporabljati 

Dovolite mi, da vam zdaj pokažem, kako seznanite svoj IP naslov.

# 1: Ko vir pretakanja zahteva seznanjanje, se na zaslonu prikaže takšno sporočilo - OpenLoad Stream Authorization

napaka olpair v kodi

# 2: Odprite brskalnik na svojem mobilnem telefonu ali računalniku in pojdite na povezavo v sporočilu. Kot primer v tem priročniku jemljem dovoljenje za tok OpenLoad.

Odprite povezavo https://olpair.com

Namig: Če Kodi uporabljate v napravi z daljinskim nadzorom, kot je FireStick, Fire TV ali Fire TV Cube, lahko sledite spodnji metodi v računalniku, mobilnem ali tabličnem računalniku, ki je povezan z istim omrežjem Wi-Fi kot vaša naprava.

# 3: Potrdite potrditveno polje, ki se glasi Nisem robot

pooblastitev toka na odprtem nosilcu

# 4: Zdaj boste videli pojavno okno za preverjanje. Postopek preverjanja zaključite z izbiro pravih slik

olpair tvad.me/pair

# 5: Ko je preverjanje uspešno, boste pred besedilom videli zeleno kljukico Nisem robot. Kliknite Par gumb na dnu

# 6: Ko je vaš naslov IP seznanjen, boste videli Združevanje je uspešno! sporočilo.

tvad.me/pair na kodi

Poskrbeli ste za napako Olpair Kodi. Zdaj se vrnite v Kodi in igrajte tokove iz teh virov. Vaš naslov IP bo ostal seznanjen do 4 ure.

OPOMBA: Zgornji koraki so pokazali, da se morate znebiti Olpair a.ka. Odobritev toka OpenLoad. Če se soočate z drugimi težavami s seznanjanjem, kot je prikazano spodaj, obiščite povezavo z njihovimi imeni in sprožite seznanjanje na podoben način kot pri Olpair.

Pooblastitev toka Video.me - https://thevideo.me/pair ali https://tvad.me/pair

Odobritev toka VidUP.me - https://vidup.me/pair

Ali je Olpair, Vidup.me, Tvad.me, TheVideo.me, OpenLoad Safe?

Več let sem uporabnik Kodija. Preizkusil sem, preizkusil in uporabil na desetine dodatkov. Zagotavljam vam, da so viri, kot sta OpenLoad in Tvad.me, ki zahtevajo seznanjanje, varni. V bistvu imam raje njihove tokove pred drugimi. Preverijo vaš naslov IP samo zato, da samo ljudje dostopajo do svojega strežnika in da ni preobremenjen s poskusi zadetkov iz botov in skript.

Kljub temu so na teh spletnih mestih morda še vedno licencirane ali avtorsko zaščitene vsebine. Ko pretakate licenčno ali avtorsko vsebino, tudi nenamerno, vedno tvegate. Ker ta spletna mesta uporabljajo vaš IP naslov za seznanjanje, ste jasno izpostavljeni.

Čeprav ti ponudniki ne bodo uporabljali vašega naslova IP za kakršne koli zlonamerne namene, če bodo morda sodelovali v kakršnih koli tožbah za gostovanje vsebine, zaščitene z avtorskimi pravicami, bodo morda morali naslov IP posredovati svojim uporabnikom pravnim organom. To bi vas lahko vodilo v težave.

Toda temu se lahko enostavno izognete z uporabo Kodi VPN. Kot sem že predlagal, je to najboljši postopek. Z VPN se vaš internetni promet preusmeri prek drugega strežnika. Dodeljen vam je popolnoma nov naslov IP. Ponudniki storitev VPN uporabljajo neprehodne protokole šifriranja in vzdržujejo ničelno politiko dnevnika. Svoje spletne dejavnosti nikoli ne moremo izslediti.

Uporabljam in priporočam ExpressVPN, saj je to najvarnejša, najhitrejša in najbolj zanesljiva storitev VPN za Kodi in druge storitve pretakanja. Priložena je tudi 30-dnevna garancija za vračilo denarja, če vam njihova storitev ni všeč.

2. način: Onemogočite hostere s kapitlji znotraj Kodija

Če ne želite iti skozi postopek seznanjanja, se lahko izognete napaki v paru v Kodi, če preprosto onemogočite možnost Hosteri s kapitlji.

Ne pozabite, da boste s tem morda izpustili nekatere kakovostne tokove s strežnikov, kot je OpenLoad.

V Kodiju ni univerzalne nastavitve, da bi Hosters onemogočili kapthe za vse dodatke. Za vsak dodatek morate to storiti posebej.

Sledi slika z Hosteri z omogočenimi captchasi. Kot lahko vidite, obstaja veliko povezav iz OpenLoad-a. Kasneje bom s Hostterji delil sliko z onemogočenimi kapitami.

vidup.me/pair kodi

V tem vodniku kot primer uporabljam dodatek Exodus. Vendar to deluje za vse dodatke, ki podpirajo OpenLoad ali druge strežnike, ki zahtevajo seznanjanje. Sledite spodnjim korakom:

# 1: Odprite začetni zaslon Kodi in odprite dodatke iz dodatkov > Video addons 

tvad mi par kodi

# 2: Pomaknite se navzdol in kliknite Orodja

napaka pri seznanjanju pri odprtem nalaganju

# 3: Odprite možnost NASTAVITVE: Predvajanje

olpair.com seznanjanje kodi

# 4: Prepričajte se Predvajanje možnost je izbrana na levi strani. Zdaj se pomaknite navzdol v Filtri za gostovanje datotek in onemogočite Hosteri s kapitlji s preklopom njenega preklopa

tvad.me/pair

Sledi slika z Hosterji z onemogočenimi kaptami. Če jo primerjate s sliko, ki sem jo prej delil, z vsemi omogočenimi tokovi, lahko vidite, da vsi tokovi OpenLoad niso več

vidup.me/pair

To bo vse! Zdaj se vrnite na video, ki ste ga nameravali predvajati. Opazili boste, da so bili odstranjeni vsi tokovi iz OpenLoada ali drugih takih virov, ki zahtevajo seznanjanje ali captcha odobritev..

Preden začnete pretakati program Kodi Addons / Builds, vas želim opozoriti, da je vse, kar pretakate na Kodi, vidno vašemu ponudniku internetnih storitev in vladi. To pomeni, da vas lahko s pretakanjem vsebin, zaščitenih z avtorskimi pravicami (brezplačni filmi, TV-oddaje, športi) spravite v pravne težave.

Uporabnikom Kodi-ja močno priporočamo, da med pretakanjem povežejo VPN. VPN za Kodi bo mimo zaviralcev ponudnika internetnih storitev, vladnega nadzora in geo-omejitev priljubljenih dodatkov. Vedno se povežem ExpressVPN na vseh mojih pretočnih napravah in predlagam, da naredite isto.

ExpressVPN je najhitrejši in najbolj varen VPN. Priloženo je 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Pomeni, da ga lahko prvih 30 dni prosto uporabljate in če niste zadovoljni z uspešnostjo (kar je zelo malo verjetno), lahko zahtevate celotno povračilo.

OPOMBA: Kršitve zakonov o avtorskih pravicah ne spodbujamo. Toda kaj, če nenamerno pretaknete vsebino iz nelegitimnega vira? Ni vedno enostavno ugotoviti razlike med zakonitim in nezakonitim virom.

Preden začnete pretakati Kodi, je opisano, kako v 3 preprostih korakih pridobiti zaščito VPN.

Korak 1: Pridobite naročnino ExpressVPN TUKAJ.

2. korak: Kliknite TUKAJ za prenos in namestitev aplikacije ExpressVPN v napravo.

3. korak: Kliknite ikono napajanja, da povežete strežnik VPN. To je vse. Vaša povezava je zdaj varna z najhitrejšim in najboljšim VPN za Kodi.

poveži expressvpn za kodi

Povzetek

Napako v seznamih Kodi lahko enostavno odpravite tako, da seznanite svoj IP naslov na Olpair.com, Vidup.me/pair, Tvad.me/pair, thevideo.me/pair ali pa onemogočite Hostters s captchas. Osebno priporočam prvo metodo, saj vam omogoča dostop do boljših kakovostnih tokov. Če pa na Kodi uporabljate Real Debrid, boste morda že našli povezave vrhunske kakovosti. Morda ne boste potrebovali pretokov s strežnikov, ki zahtevajo seznanjanje. Sporočite mi, če imate kakršna koli vprašanja ali povratne informacije v spodnjem razdelku s komentarji.

Sorodno:

Kako Jailbreak FireStick
Kako uporabljati Trakt na Kodi
Kako ponastaviti Kodi
Kako popraviti pufranje na Kodi

Kliknite tukaj, če želite skrivne trike za rezanje vrvic neposredno v pošto.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me