Kuinka asentaa BOOM Sports Addon Kodi 17.6 Kryptoniin

>

BOOM on yksi parhaista Kodi-lisäosista, joka toimii tänään. Se on myös loistava vaihtoehto, jos haluat korvata Sportsdevil Kodi -lisäyksen mistä tahansa syystä. Paras osa BOOM-lisäosasta on, että kehittäjät päivittävät sitä jatkuvasti. Erityisessä urheilulisäosassa on osioita, kuten jalkapallo, golf, moottoriurheilu, nyrkkeily MMA ja monet muut.

Jos olet jo käyttänyt BOOMia aiemmin ja se lakkaa toimimasta puolestasi. Älä huoli, sen pitäisi toimia nyt ilman virheitä. BOOM-tiimi muutti lähderepoa äskettäin, ja tästä syystä käyttäjät eivät pysty asentamaan sitä vanhalla repo-ohjelmalla. Tässä oppaassa esitän sinulle kuinka voit asentaa BOOM-lisäosan Kodi 17.6 Krypton for PC- ja FireStick-tiedostoihin..

boom kodi addon -asennusopas

Ennen kuin aloitamme ...

Tämä on erittäin tärkeää Kodi-käyttäjille. Jos suoratoistat jotain tekijänoikeuksien alaista sisältöä Kodissa, saat todennäköisesti DMCA-ilmoituksia tekijänoikeuksien loukkauksista. Lisäksi Internet-palveluntarjoajasi seuraa toimintaasi ja voi hidastaa nopeuttasi, jos se löytyy kolmannen osapuolen Kodi-lisäosista luvattoman sisällön virtauttamiseksi. Paras suojasi on Kodi VPN, joka pitää kaikki online-toiminnot nimettöminä. Suosittelen, että hanki hyvä Kodi VPN ennen ilmaisten elokuvien / TV-ohjelmien / urheilun suoratoistoa.

Vaiheet Boom Kodi Krypton Addonin asentamiseen PC: lle / FireStick

Nyt kun tiedät mitä Boom Kodi Addon on, anna minun opastaa sinua vaihe vaiheelta asentamaan tämä lisäosa Kodi Kryptoniin. Jos kohtaat virheitä asennettaessa tai suoratoistettaessa BOOM-lisäosaa, kirjoita kommentti alla olevaan kommenttiosaan.

Huomautus: Boom-lisäosa ei toimi nyt. Se antaa virheen “Epäonnistui virhekoodilla -404.” Päivitän toimivan ratkaisun pian, jos löydän sellaista. Samanaikaisesti katso kuinka asentaa Mobdro ja Kick Off Kodiin.

Vaihe 1: Käynnistä Kodi-sovellus tietokoneellasi tai Fire TV / FireStick.

Vaihe 2: Avaa ”Asetukset” vasemmasta yläkulmasta alla olevan kuvan korostettuna.

kodi-asetukset

Vaihe 3: Avaa ”File Manager” Asetukset-valikossa.

kodi-tiedostonhallinta

Vaihe 4: Kaksoisnapsauta Lisää lähde -kohtaa

lisää repo lähde kodi

Vaihe 5: Napauta “Ei mitään”

napsauta mitään kodi

Vaihe 6: Lisää nyt repo-lähteen URL-osoite nimellä http://burrtv.tech/boom/repo/ ja napauta OK.

kuinka asentaa puomi kodi

Vaihe 7: Nimeä repo-nimi reposta nimeksi Puomi ja napsauta OK.

boom kodi addon

Vaihe 8: Varmista vain, että tiedot ovat oikein ja napsauta sitten OK.

asenna puomi kodi -lisäosa

Vaihe 9: Siirry Kodi-aloitusnäyttöön ja napsauta ”Lisäykset” ja sen jälkeen ”Paketin asennusohjelma”, kuten alla olevassa kuvassa on korostettu.

kodi-paketin asentaja

Vaihe 10: Avaa ”asenna zip-tiedostosta”

asenna zip-tiedostosta kodi

Vaihe 11: Napsauta repository.boom ja odota jonkin aikaa, jotta se asentuu oikein. Sinun pitäisi nähdä ilmoitus oikeassa yläkulmassa, kun arkisto asennetaan onnistuneesti.

Vaihe 12: Avaa nyt ”Asenna arkistosta”

kodi asenna arkistosta

Vaihe 13: Avaa ”Boom Repository” täältä.

boom kodi addon -varasto

Vaihe 14: Avaa ”Boom” -lisäosa, joka on lueteltu kolmen vaihtoehdon keskellä.

kuinka asentaa boom addon kodi

Vaihe 15: Napsauta “Install” asentaaksesi Boom Addon Kodi Kryptoniin. Tämä toimii samalla tavalla sekä PC: n että FireStickin ja Fire TV: n kanssa.

Vaihe 16: Palaa takaisin Kodi-aloitusnäyttöön ja napsauta Lisäosat > Video-lisäosat. Sinun pitäisi nähdä Boom Addon täällä. Nauttia.

Huomio KODI-käyttäjille: Lue ennen kuin jatkat

Kodi-lisäosat / rakennukset tarjoavat rajoittamattoman suoratoistosisällön, mutta voivat myös viedä sinut oikeudellisiin ongelmiin, jos kiinni streaming ilmaisista elokuvista / TV-ohjelmista / Urheilu. Kodi-käyttäjiä kehotetaan ehdottomasti yhdistämään VPN-verkko aina suoratoiston aikana. Hyvä Kodi VPN piilottaa henkilöllisyytesi, ohittaa hallituksen valvonnan, geosuojatun sisällön ja ISP: n kurkistuksen (mikä auttaa myös puskuritonta suoratoistoa).

Käytän ExpressVPN: tä, joka on nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon FireStick. Saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmissa. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et ole tyytyväinen, voit aina pyytää palautusta.

Napsauta TÄSTÄ saadaksesi 3 kuukauden ilmaiseksi ja säästää 49% ExpressVPN: ssä

Lue: Kodi VPN: n asentaminen ja käyttö

Jos sinulla on vaikeuksia missä tahansa yllä olevista vaiheista, katso alla oleva video.

Video-opas: Kuinka asentaa BOOM Addon Kodi 17.6 Kryptoniin

Toivon, että pystyit asentamaan Boom Kodi -lisäosan tietokoneellesi / Fire TV: hen tai FireStickiin. Älä epäröi kommentoida alla olevaa kohtaa, jos sinulla on vielä jotain vaiheista. Haluaisin mielelläni opastaa sinua. Lisäksi, jos olet edelleen suojaamaton, hanki Kodi VPN ja pysy turvassa.

Related:

  • Paras Kodi rakentaa
  • Kuinka asentaa Covenant Kodi Addon
  • Kuinka asentaa Kodi FireStickiin
  • Kuinka katsella FIFA: n maailmancupia Kodilla

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me