Kuinka asentaa Fire TV GURU Build Kodi 17.6 Kryptoniin

>

Hyvä joukko Kodi-käyttäjiä haluaa asentaa Kodi -sovelluksen Amazon Fire Stick -sovellukseen. Jos kuulut tämän ihmisryhmän joukkoon tai jos aiot hankkia Amazon Fire Stickin pian, kannattaa ehkä harkita Fire TV GURU Build -sovellusta. Sen on kehittänyt FireTVGuru, joten se on luonnollinen valinta Fire TV Stick -laitteille.


HUOMAUTUS: Tämä rakenne EI toimi enää. Voit tarkistaa luettelon Kodi-suosituimmista rakennuksista. Ehdotan kokeilla titaania tai voit myös selata Best Kodi Builds -luetteloamme. 

FireTVGuru kehitti tämän erityisen Kodi Build -sovelluksen Amazonin suoratoistolaitteille. Asennustiedosto on kooltaan pieni verrattuna suurimpaan osaan Kodi-rakennuksiin nykyään markkinoilla. Sen täysi versio on 300 Mt +. Sen avulla voit nauttia suoratoistosta ja ladata mediasisältöä ilman ongelmia.

Siitä huolimatta, jos kohtaat asennushaasteita, saat suuren osan vianetsintätiedoista viralliselta Fire TV Guru -sivustolta. Suosittelemme, että teet puhtaan Fire TV GURU Kodi Build -sovelluksen asennuksen. Tämä teko antaa sille täydellisen leviämisen Kodiisi. Joka tapauksessa voit valita tavallisen asennuksen, jonka avulla voit säilyttää nykyiset lisäosat ja asetukset. Jos etsit lisää vaihtoehtoja, katso täältä parhaat Kodi-rakennukset.

palo-tv-guru rakentaa tulipalo

Fire TV GURU Build: mitä pitäisi odottaa?

Fire TV GURU Build sisältää valtavan kokoelman suosittuja Kodi-lisäosia. Nämä lisäosat ovat sen streaming-sisällön lähde. Suosittujen lisäosien joukossa ovat Globe TV, Picasso, Bennu, Bucky Movies, Fire Fitness, Bass Box, FTFA, Nfl Games, Quantum, SkyNet, NBC Sports Live Extra, IPTV Bonanza, Falcon Sports, Covenant, Not Sure, Elysium, Bob vapautti ja Tykes. Sen käyttöliittymä on yksinkertainen ja helppo navigoida.

Huomio KODI-käyttäjille: Lue ennen kuin jatkat

Kodi-lisäosat / rakennukset tarjoavat rajoittamattoman suoratoistosisällön, mutta voivat myös viedä sinut oikeudellisiin ongelmiin, jos kiinni streaming ilmaisista elokuvista / TV-ohjelmista / Urheilu. Kodi-käyttäjiä kehotetaan ehdottomasti yhdistämään VPN-verkko aina suoratoiston aikana. Hyvä Kodi VPN piilottaa henkilöllisyytesi, ohittaa hallituksen valvonnan, geosuojatun sisällön ja ISP: n kurkistuksen (mikä auttaa myös puskuritonta suoratoistoa).

Käytän ExpressVPN: tä, joka on nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon FireStick. Saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmissa. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et ole tyytyväinen, voit aina pyytää palautusta.

Napsauta TÄSTÄ saadaksesi 3 kuukauden ilmaiseksi ja säästää 49% ExpressVPN: ssä

Lue: Kodi VPN: n asentaminen ja käyttö

Fire TV: n asennuksen vaiheet GURU Kodi Build on FireStick

Päivittää: Fire TV Guru ei enää toimi. Raportoidusti FTG-kehittäjä on lopettanut sen käytön ja palvelinlinkit ovat nyt alhaalla. Täällä voit tutustua muihin rakenteisiin.

Nyt kun tiedät hyvin, mikä on Fire TV Guru -rakenne ja mitä voit odottaa, kun se asennetaan Fire TV -muistitikkuosi, aloitetaan asennusoppaalla. Huomaa, että tämä opas toimii vain FireStick-versiossa. Jos haluat asentaa Windows PC: hen tai MacBookiin, jatka toisella alla olevalla menetelmällä.

Käytämme FireDL-sovellusta tässä menetelmässä, jota pidetään helpoimpana, koska sinun on suoritettava pienimmät toiminnot puolestasi. Lataamme Fire MC APK: n ja se asentaa Fire TV Guru -sovelluksen FireStick-laitteeseesi.

Vaihe 1: Käynnistä Amazon Fire TV -soitin. Etsi ja asenna ”FireDL” -sovellus Amazon App Storesta.

Asenna palo-tv-guru tulipaloon Firefoxilla

Vaihe 2: Kun olet asentanut FireDL-sovelluksen, avaa se ja kirjoita sitten 941172 URL-ruutuun. Se muuntaa automaattisesti APK: n lataus-URL-osoitteeksi.

Lataa firemc tulikolla

Vaihe 3: FireDL alkaa ladata Fire MC APK: ta, joten odota, kunnes se on valmis.

lataa fire tv guru rakentaa tulipalo

Vaihe 4: Kun lataus on valmis, napsauta vaihtoehtoa Asenna

Vaihe 5: Kun olet asentanut, valitse ”Avaa”

Vaihe 6: Muutamassa sekunnissa näet ruudulla joitain ohjeita, napsauta vain Hylkää

Vaihe 7: Nyt voit valita haluamasi asetukset täältä ja napsauttaa sitten Jatka

Vaihe 8: Avaa ”Rakennusvalikko” ja valitse sitten asennettava rakennus. Saat asennuksen “main” ja “Lite” build.

Vaihe 9: Nyt sinun pitäisi nähdä kaksi vaihtoehtoa “Uusi asennus” ja “Vakioasennus”. Jos haluat säilyttää vanhoja lisäosia ja tietoja, siirry Standard-asennukseen, muuten tuore asennus on hyvä jatkaa.

Vaihe 10: Napsauta “Kyllä” ja sitten “Asenna”

asenna palo-tv guru kodi rakentaa tulitikku

Vaihe 11: Napsauta “Pakota sulje”

Vaihe 12: Siirry nyt FireStick-kotisivulle ja siirry kohtaan Asetukset > Sovellukset > Hallitse asennettuja sovelluksia. Täällä pitäisi nähdä ”FireMC” -sovellus. Avaa vain se.

avotuli-tv-guru tulitikulla

Vaihe 13: Siinä kaikki. Nyt Fire TV Guru on rakennettu FireStick-laitteeseesi. Anna jonkin aikaa rakentaa valmistautua. En odota vielä 15 minuuttia Fire TV Gurun avaamisen jälkeen ensimmäistä kertaa. Aina kun haluat avata Fire TV Gurun Fire TV Stick -muistikortilla, voit seurata sitä vain Vaihe 12 edellä.

Kuinka asentaa palo-tv-guru kodin tulipaloon

Ennen kuin aloitat suoratoiston Kodi Addons / Builds -sovelluksella, haluaisin varoittaa sinua, että kaikki Kodilla suoratoistamasi näkyy Internet-palveluntarjoajallesi ja hallituksellesi. Tämä tarkoittaa, että tekijänoikeudella suojatun sisällön (ilmaiset elokuvat, TV-ohjelmat, urheilu) suoratoisto voi viedä sinut oikeudellisiin ongelmiin.

Kodi-käyttäjiä kehotetaan ehdottomasti yhdistämään VPN-verkko suoratoiston aikana. Kodin VPN ohittaa Internet-palveluntarjoajien kurituksen, hallituksen valvonnan ja suosittujen lisäosien maantieteellisen rajoittamisen. Olen aina yhteydessä ExpressVPN kaikissa suoratoistolaitteissani ja ehdotan, että teet saman.

ExpressVPN on nopein ja turvallisin VPN. Siihen kuuluu 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tarkoittaa, voit käyttää sitä vapaasti ensimmäisen 30 päivän ajan ja jos et ole tyytyväinen suoritukseen (mikä on erittäin epätodennäköistä), voit pyytää täyden hyvityksen.

HUOMAUTUS: Emme kannusta tekijänoikeuslakien rikkomiseen. Mutta entä jos lopulta suoratoistat sisältöä laittomasta lähteestä tahattomasti? Ei ole aina helppoa erottaa legitiimin ja laittoman lähteen eroa.

Joten, ennen kuin aloitat suoratoiston Kodilla, tässä on miten saada VPN-suojaus kolmella yksinkertaisella vaiheella.

Vaihe 1: Hanki ExpressVPN-tilaus TÄSSÄ.

Vaihe 2: Klikkaus TÄSSÄ ladata ja asentaa ExpressVPN-sovellus laitteeseesi.

Vaihe 3: Napsauta virtakuvaketta kytkeäksesi VPN-palvelin. Siinä kaikki. Yhteytesi on nyt turvallinen Kodin nopeimmalla ja parhaalla VPN-yhteydellä.

Yhdistä expressvpn kodille

Video-opas Fire TV Gurun asentamiseen Kodi 17.6: een (FireStick)

Jos et ymmärrä yllä olevaa vaiheittaista opasta, katso alla olevaa videota.

Kuinka asentaa Fire TV Guru Build Kodi 17.6 Kryptoniin (FireStick / PC)

Huomaa - tämä opas toimii sekä FireStick- että PC-tietokoneille (Windows / Mac).

Vaihe 1: Käynnistä Kodi FireStick-laitteellasi.

Vaihe 2: Napsauta ”Asetukset” vasemmassa yläkulmassa.

kodi-asetukset

Vaihe 3: Siirry Asetukset-valikon kohtaan Tiedostonhallinta.

kodi-tiedostonhallinta

Vaihe 4: Kaksoisnapsauta viimeistä vaihtoehtoa "Lisää lähde"

lisää repo lähde kodi

Vaihe 5: Napsauta ponnahdusikkunassa ”Ei mitään”.

napsauta mitään kodi

Vaihe 6: Kirjoita nyt lähde-URL-osoite nimellä http://ftg.nosleephosting.xyz/notmewizard/FTG/ ja napsauta OK. Monet käyttäjät ilmoittivat, että he eivät pysty asentamaan ohjattua FTG-ohjattua toimintoa. Syynä on, että he yrittävät edelleen vanhaa URL-osoitetta, joka on http://firetvguru.net/fire. Joten jos olet yksi heistä, käytä yllä olevaa URL-osoitetta lihavoituina.

palo-tv-guru rakentaa latauslinkki

Vaihe 7: Kirjoita ”FTG” nimikenttään ja napsauta sitten OK.

palo-tv-guru-velho

Vaihe 8: Palaa takaisin Kodi-sovelluksen päänäyttöön ja napsauta vasemmalla sivupalkissa olevaa Lisäosat-valikkoa. Nyt etsi ruudunmuotoinen kuvake (paketin asennusohjelma) vasemmasta yläkulmasta. Avaa se.

kodi-paketin asentaja

Vaihe 9: Avaa ”Asenna zip-tiedostosta” ja napsauta sitten ”FTG”, jonka juuri lisäsimme vaiheissa 6 ja 7.

ftg-ohjatun asennuksen tulenkestävä kodi krypton

Vaihe 10: Uusi valintaikkuna avautuu, napsauta “plugin.program.firetv.zip”. Odota sitten jonkin aikaa, jotta Fire TV Guru Wizard asennetaan Kodiin. Se voi viedä jopa 5 minuuttia. Sinun pitäisi nähdä ilmoitus oikeassa yläkulmassa, kun se on valmis.

asenna palo-tv-gurun ohjatun lisäosan asennus

Vaihe 11: Nyt sinun pitäisi nähdä ponnahdusikkuna, jossa on tietoja rakennuksesta. Napsauta vain Hylkää

ftg-ohjatun toiminnon tiedot

Vaihe 12: Nyt näet uuden ponnahdusikkunan, jolla on useita vaihtoehtoja. Voit valita / poistaa valinnan haluamallasi tavalla. Napsauta sitten Jatka

palo-tv-guru-velhoasetukset

Vaihe 13: Uusi ponnahdusikkuna ilmestyy, että sinulla ei ole FTG-rakenteita asennettuna, jolla on mahdollisuus siirtyä “Rakennusvalikko” -kohtaan. Klikkaa sitä.

palo-tv-guru-rakennusvalikko

Vaihe 14: Täällä voit nähdä kaikki käytettävissä olevat Fire TV Guru Krypton -rakennukset. Valitse vain rakennus, jonka haluat asentaa. Voit asentaa joko kokonaisen tai Lite-rakennuksen.

Valitse palo-tv-guru-päärakenne tai lite-rakennus

Vaihe 15: Valitse nyt "Uusi asennus", jos et halua säilyttää vanhoja lisäosiasi / tietojasi, muuten napsauta "Tavallinen asennus". Pidän parempana tuoretta asennusta.

fire tv-guru rakentaa tuoreen asennuksen

Vaihe 16: Ohjattu palo-TV-guru (FTG) -toiminto lataa nyt Fire TV -guru-rakennuksen Kodi Kryptonille. Kun se on ladattu, se purkaa tiedostot ja asentaa sen ilman lisätoimia omalta puolelta. Vihdoinkin Kodi käynnistyy uudelleen ja näet, että Fire TV Guru Build on asennettu FireStick-laitteeseesi.

lataa palo-tv-guru rakentaa

Jos saat ponnahdusikkunan, jossa on vaihtoehdot “Lataa profiili uudelleen” ja “Pakota sulje”, napsauta “Pakota sulje” ja käynnistä sitten sitten Kodi-sovellus uudelleen. Kun olet avannut Fire TV Guru -rakennuksen ensimmäistä kertaa, anna sille jonkin aikaa (15 minuutin pitäisi riittää) ennen kuin aloitat sen käytön.

Palo-TV-guru ei toimi

Jotkut käyttäjät ovat ilmoittaneet, että Fire TV Guru ei toimi heidän Fire TV Stick -ohjaimellaan. Suosittelen, että sammutat Fire Stick -muistikortin, irrotat virtalähteestä, katkaiset reitittimen ja kytket kaikki nämä takaisin päälle viiden minuutin kuluttua. Nyt Fire TV Guru -rakennuksen pitäisi toimia hyvin.

Jos Fire TV Guru ei missään tapauksessa toimi yllä olevien ohjeiden noudattamisen jälkeen, on parasta asentaa kokoonpano uudelleen tarkan ongelman löytämisen sijaan. Se säästää paljon aikaa.

Fire TV-Guru: Streams ei ole käytettävissä

Jos näet No Streams käytettävissä, silloin on hyvät mahdollisuudet, että Internet-palveluntarjoajasi estää sinua streaming sisältöä FTG: n avulla. Voit aina hankkia VPN: n välttääksesi tällaiset ongelmat.

Fire TV GURU Build: Nauti uudesta viihdemaailmasta!

Fire TV GURU Kodi Build tarjoaa laajan suosittujen lisäosien luettelon lisäksi puhtaan ja kauniin käyttöliittymän. Valikko on järjestetty luokkiin, jotka on jaettu edelleen alaluokkiin. Seuraavat ovat tämän Kodi-rakennuksen pääkategoriat:

TV-ohjelmat

Me kaikki rakastamme televisio-ohjelmia. Ainakin kaikki ovat katsoneet jakson tietystä TV-ohjelmasta. Henkilökohtaisesti katselin Gotham City TV -esityksen kahta kausia kolmen päivän ajan yhden viikon hitaalla työtaukoilla. No, kokemus oli mahtava. Fire TV GURU Kodi Build -sovelluksen avulla nautit suoratoistoista parhaiten arvioiduista TV-ohjelmista. Tämän luokan käyttöliittymä on suunniteltu puhtaalla ja organisoidulla tavalla, jotta se on helppo navigoida.

Elokuvat

Eri genrejen televisio-ohjelmien lisäksi tämä Kodi-rakenne tuo valtavan luettelon parhaimmista elokuvista digitaalisen viihteen maailmaan. Jos rakastat elokuvien katselua joka päivä töiden jälkeen, peitit selkänsä. Luokassa on joukko suodattimia, joita voit käyttää, kun nikastat haluttuihin elokuviin.

Suora lähetys

Fire TV GURU Kodi Build -sovelluksen avulla takaa sinulle kaapeli-TV: n kautta. Nauti ilmaisista live-tv-esityksistä Yhdysvalloista ja Isosta-Britanniasta sekä muualta maailmasta! Siellä on myös luokka "Live Streams" -elokuvalle, joka sisältää mm. Uutislehtiä!

Hänen paikka

Osio, joka on suunniteltu erityisesti tytöille. Siinä on tv-sarjoja, romansseja ja suosittuja ohjelmia, joita jokainen tyttö voi haluta.

Musiikki ja virrat

Nauti streaming joitain suosituimmista listoista Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Siinä on myös mukava käyttöliittymä suodattimilla, joita voit käyttää etsiessäsi haluamiasi artikkeleita ja tyylilajeja.

Lasten kulmat

Tässä kategoriassa on lapsille suunnattua sisältöä, kuten sarjakuvia, sarjakuvia ja elokuvia. Lapsesi saavat nauttia suoratoistosta rajattomasti lasten sisältöä.

Urheilu

Urheilukeskuksessa kaikki urheilun ystävät voivat nauttia urheilun kohokohdista ja live-tuloksista. Saat selata alaluokkia uusimpien tapahtumien ympäri maailmaa!

Muut rakennukset FireStickille

Jos haluat kokeilla lisää FireStick-versioita, tutustu alla oleviin linkkeihin.

  • Kuinka asentaa No Limits Magic Build
  • Kuinka asentaa CellarDoor TV Kodi Build
  • Kuinka asentaa Titanium Kodiin

Palo-TV GURU -versio!

Vaikka Fire TV GURU Kodi Build on suunniteltu erityisesti Amazonin Fire Stickille, se sopii silti kaikille Kodi-suoratoistolaitteille. Varmista aina, että olet sallinut kolmannen osapuolen ohjelmiston asennuksen virheiden välttämiseksi asennuksen aikana. Yksityiskohtaisia ​​virheitä Kodissa saat tarkistamalla lokista lisätietoja.

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me