Kuinka asentaa Incursion Kodi Addon 17.6 Kryptoniin

>

Hyökkäys on toinen Kodi-lisäosa, jonka avulla voit suoratoistaa elokuvia, ohjelmia ja useita muita videosisällön luokkia tietokoneellasi, älypuhelimissa ja Amazon Fire TV Stick -sovelluksessa. Hyökkäyksessä on vakaa sisältökokoelma, joka sisältää useita uusimpia elokuvia, palkittuja ohjelmia, viimeisimpiä jaksoja, dokumentteja ja paljon muuta. Tämä lisäosa on rakennettu toiselle erittäin suositulle lisäosalle nimeltään Covenant. Siksi löydät joukon samankaltaisuuksia näiden kahden välillä, mukaan lukien käyttöliittymä ja kansion asettelu. Sisältökokoelma on myös suurin piirtein sama. Mutta Incursion Kodi Addon on rakennettu käyttämällä päivitettyjä koodeja, ja sen vuoksi sen odotetaan tarjoavan tiettyjä suorituskyvyn parannuksia edeltäjään verrattuna..

Hyökkäys, kuten muutkin parhaat Kodi-lisäosat, ei isännöi omaa sisältöä. Mutta se hakee useita videovirtoja luotettavimmista lähteistä. Tämä varmistaa, että aina on toimiva linkki, josta voit toistaa videon. Streams on saatavana sekä täydessä 1080 HD- että 720 HD-muodossa. Opi nyt nyt kuinka asentaa Incursion Kodi -lisäosa tietokoneellesi / älypuhelimiin / FireStickiin.

PÄIVITTÄÄ: Häiriö ei saa päivityksiä, eikä se ole asennuksen arvoinen. Se tuskin noutaa mitään virroja, joten olemme lopettaneet tämän oppaan päivittämisen. Ehdotan tarkistaa luetteloni suosituista Kodi-lisäosista, jotka toimivat hyvin päivämääränä.

Kuinka asentaa hyökkäyksen Kodi Addon

Ennen kuin aloitat Incursionin asentamisen Kodi 17.6 -käyttöjärjestelmään, anna minun näyttää kuinka valmistella Kodi-sovelluksesi kolmannen osapuolen Addon-asennuksille..

 1. Napsauta Kodi-asetukset ruudun vasemmassa yläkulmassa
 2. Avaa Järjestelmäasetukset ja napsauta vasemman sivupalkin valikon Lisäosat-painiketta
 3. Ota käyttöön tuntemattomat lähteet

Kodi-sovelluksesi on nyt asetettu hyväksymään kolmansien osapuolien lisäosat, kuten hyökkäys. Asenna Incursion Kodi -lisäosa Fire Stickiin, tietokoneeseen tai älypuhelimeen seuraavien ohjeiden mukaan.

 • Siirry Kodi-asetuksiin
 • Tiedostonhallinta > Lisää lähde
  Cómo instalar el complemento Nole Cinema en Kodi

lisää repo lähde kodi

 • Napsauta ”none” ja lisää Incursion Repo URL - http://addons4kodi.site
 • Kirjoita ”Incursion” lähden nimikenttään. Voit nimetä sen mitä haluat, on kuitenkin parasta pitää se ajan tasalla.

tunkeutumisvaraston URL

 • Siirry Kodin kotisivulle ja avaa vasemmalla olevista vaihtoehdoista Lisäosat-valikko.
 • Avaa ”Package Installer”

kodi-paketin asentaja

 • Napsauta ”Asenna zip-tiedostosta” ja seuraa tätä polkua - Särky > säilytyspaikka > repository.incursion > incursion.repository.x.x.x.zip

kuinka asentaa tunkeutumisen kodi addon

 • Odota menestysilmoitusta oikeassa yläkulmassa. Kun repo on asennettu, siirry seuraavaan vaiheeseen.
 • Avaa ”Asenna arkistosta”
 • Napsauta ”Hyökkäysvarasto” > ”Videolisäosat” > tunkeutuminen

asenna tunkeutumisen kodi-lisäosa

 • Lataa ja asenna Incursion Kodi Addon napsauttamalla ”Asenna”.

kuinka asentaa hyökkäys kodiin

 • Odota jonkin aikaa, ja näytön oikeassa yläkulmassa pitäisi näkyä ilmoitus ”Incursion Add-on install”. Siinä kaikki.
 • Siirry Kodin kotisivulle > Lisäosia > Video-lisäosat > Hyökkäys. Voit tutustua lisäosaan nyt.

Ennen kuin aloitat suoratoiston Kodi Addons / Builds -sovelluksella, haluaisin varoittaa sinua, että kaikki Kodilla suoratoistamasi näkyy Internet-palveluntarjoajallesi ja hallituksellesi. Tämä tarkoittaa, että tekijänoikeudella suojatun sisällön (ilmaiset elokuvat, TV-ohjelmat, urheilu) suoratoisto voi viedä sinut oikeudellisiin ongelmiin.

Kodi-käyttäjiä kehotetaan ehdottomasti yhdistämään VPN-verkko suoratoiston aikana. Kodin VPN ohittaa Internet-palveluntarjoajien kurituksen, hallituksen valvonnan ja suosittujen lisäosien maantieteellisen rajoittamisen. Olen aina yhteydessä ExpressVPN kaikissa suoratoistolaitteissani ja ehdotan, että teet saman.

ExpressVPN on nopein ja turvallisin VPN. Siihen kuuluu 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tarkoittaa, voit käyttää sitä vapaasti ensimmäisten 30 päivän ajan ja jos et ole tyytyväinen suoritukseen (mikä on erittäin epätodennäköistä), voit pyytää täyden hyvityksen.

HUOMAUTUS: Emme kannusta tekijänoikeuslakien rikkomiseen. Mutta entä jos lopulta suoratoistat sisältöä laittomasta lähteestä tahattomasti? Ei ole aina helppoa erottaa legitiimin ja laittoman lähteen eroa.

Joten, ennen kuin aloitat suoratoiston Kodilla, tässä on miten saada VPN-suojaus kolmella yksinkertaisella vaiheella.

Vaihe 1: Hanki ExpressVPN-tilaus TÄSSÄ.

  Kā instalēt Nova Kodi Build

Vaihe 2: Klikkaus TÄSSÄ ladata ja asentaa ExpressVPN-sovellus laitteeseesi.

Vaihe 3: Napsauta virtakuvaketta kytkeäksesi VPN-palvelin. Siinä kaikki. Yhteytesi on nyt turvallinen Kodin nopeimmalla ja parhaalla VPN-yhteydellä.

Yhdistä expressvpn kodille

Miksi vaurioitumista ei asenneta Kodiin

Tunkeutuminen on saatavana oman 'Incursion' -varaston kautta. Palvelin, jossa arkisto sijaitsee, on tehokas ja toimii pääosin hyvin. Joissakin harvoissa tapauksissa palvelin kuitenkin menee alas johtaen asennusongelmiin.

Jos et pysty asentamaan Incursion Kodi -lisäosaa palvelimelta, on olemassa suuri mahdollisuus, että ongelma saattaa olla palvelimen päässä. Sinulla on joko vaikeuksia lähteen lisäämisessä Kodiin tai et voi asentaa arkistoa. Palvelimen seisokit ovat aina kehittäjien tutkalla, joten ne korjataan melko nopeasti. Käyttäjänä ainoa vaihtoehto on, että voit odottaa palvelimen uudelleen käyttövalmiutta.

Palvelin ei kuitenkaan ole ainoa tekijä, joka aiheuttaa asennusongelmia. Ongelma voi olla jopa paikallinen. Tietysti ensimmäinen asia varmistaa, että laitteesi on yhteydessä Internetiin. Kokeile jotakin muuta sovellusta, joka vaatii Internetin.

Kun olet selvittänyt Internet-yhteyden, ehdotan, että Kodi sekä PC / FireStick / Smartphone käynnistetään uudelleen. Seuraa uudelleenkäynnistyksen jälkeen asennusvaiheita aloittamisesta.

Uudelleenkäynnistys voi tuntua melko yksinkertaistetulta ratkaisulta, mutta toisinaan se korjaa ihmeellisesti tietyt vaikeat ongelmat, joita muut vianetsintämenetelmät eivät pysty.

Miksi sisääntulo Kodi Addon ei toimi

Palvelimet ovat usein syyllisiä lisäosiin liittyvissä ongelmissa. Kuten aiemmin totesin, Incursion-palvelin on hyvä ja toimii yhtä hyvin kuin mikä tahansa muu suosittu addon-palvelin. Mutta se sattuu toisinaan ongelmiin. Seurauksena on, että käyttäjät eivät voi hakea suoratoistoja tai videoita ei toisteta.

Jos yrität käyttää Incursion Kodi -lisäosaa suunnitellulla palvelimen ylläpidolla tai seisokkeilla, se ei toimi. Kun on palvelinongelmia, ainoa tapa on odottaa ja antaa palvelimen toimia uudelleen.

Jos hyökkäys ei toimi ollenkaan, palvelin ei ehkä ole ongelma. On todennäköistä, että kyseessä on paikallinen ongelma, joka estää hyökkäyksen pelaamisen. Varmista jälleen, että FireStick on kytketty Internetiin.

  6 Terbaik Kodi Alternatif untuk Digunakan pada tahun 2020

Jos Incursion Kodi -lisäosa lakkaa toimimasta tietyn käyttöjakson jälkeen, yksi tai useampi sen tiedostoista on saattanut mennä pieleen tai vioittuneena. Tällöin uudelleenasennus on yleensä ainoa tapa korjata se. Siirry Kodi-aloitusnäytössä Lisäosat > Video-lisäosat ja valitse Hyökkäys. Napsauta oikeassa alakulmassa olevaa Poista asennus -painiketta. Jatka nyt ja asenna Incursion noudattamalla menetelmää, jonka olemme jakanneet kanssasi yllä.

On suuri mahdollisuus, että tämä korjaa ongelman ja saa hyökkäyksen toimimaan uudelleen.

Uudelleenkäynnistys on tietysti yksi tärkeimmistä vianetsintämenetelmistä. Käynnistä Fire Stick / PC nopeasti uudelleen ja aja Kodi uudelleen. Käynnistäminen uudelleen päivittää käyttöjärjestelmän, järjestelmätiedostot ja sovellukset ja ratkaisee monia ongelmia.

Jos mikään niistä ei toimi, saatat joutua nollaamaan Kodi FireStick / PC: llä tai poistamaan sen ja asentaa sen uudelleen. Kodi-laitteen nollaaminen tai poistaminen poistaa kaikki tietosi ja lisäosat. Joten varmuuskopioi Kodi-tiedot ennen näiden toimenpiteiden suorittamista.

Lisää asennettavia Kodi-lisäosia

Hyökkäyksen tulisi olla riittävä suurimpaan osaan tarpeitasi. Jos kuitenkin haluat saada enemmän Kodi-lisäosia, katso alla olevat linkit.

 • Kuinka asentaa Supremacy Kodiin
 • Kuinka asentaa Placenta Kodiin
 • Kuinka asentaa Uranus Kodi Addon
 • Kuinka asentaa Gaia Kodi Addon

johtopäätös

Incursion on Kodi-lisäosa, jonka avulla voit katsella suosikkielokuvasi, ohjelmasi ja muita videoita FireStick-laitteellasi. Hyökkäys käyttää Covenant-kehystä, joten se näyttää paljon tämän suositulta lisäosalta. Tietysti Incursionilla on päivitetyt koodit, joten se tarjoaa myös parannetun suorituskyvyn. Vakaalla sisältöluettelolla ja mahdollisuudella hakea useita suoratoistoja, Incursion voi olla yksi tärkeimmistä viihteen lisäosista Kodissa. Se on helppo asentaa ja asentaa, ja vielä helpompaa käyttää. Voit aloittaa vain muutamalla napsautuksella.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me