Kuinka asentaa IRON MAN Kodi 17.6 Kryptoniin

>

Tässä vaihe vaiheessa esittelen sinulle kuinka asentaa Iron Man Addon Kodi 17.6 Krypton for FireStick ja PC -sovelluksiin. Opas toimii myös muissa laitteissa, koska Kodi-käyttöliittymä on sama jokaiselle laitteelle.

Älykkäiden laitteiden aikakaudella älykkäät televisiot ovat kehittymässä yhdeksi lupaavimmista laitteista. Et voi enää soittaa televisioon, idioottirasiaan. Joka päivä lisätään yhä enemmän toimintoja, jotta se olisi älykkäämpi. Älytelevisiosi viimeisin kehitys on tullut Amazon Fire Stick -muodossa.

Nyt, jos sinulla on älytelevisio, on turvallista olettaa, että sinun on tunnettava Amazon Fire Stick. Jotain, joka on antanut aivan uuden ulottuvuuden kotiviihteelle. Tämän avulla voit käyttää melkein kaikkea verkossa saatavana olevaa sisältöä teräväpiirtona tai teräväpiirtona. Amazon Fire TV sisältää paljon sovelluksia tämän verkkosisällön käyttämiseksi, joista suosituin (kiistatta) on Kodi. Aloittamisestaan ​​lähtien se on ollut eniten puhuttu sovelluksista ja se on edelleen ansainnut rave-arvosteluita. Mutta siellä on pieni saalis.

Kodi on riippuvainen sovellus. Se ei toimi yksinään, ja tarvitset lisäosia, jos haluat katsella elokuvia, trailereita, TV-ohjelmia, kappaleita jne..

Kodin ilmestymisen jälkeen uusia lisäosia otetaan käyttöön yhä nopeammin. Ja tänään puhumme IRON MAN -lisäosasta, joka on yksi uusimmista lisäyksistä parhaisiin Kodi-lisäosien perheeseen. Sitä saa Zero Tolerance (ZT) -tiimiltä, ​​joka tukee myös The Dogs Bollocks Kodi Addonia.

Mutta ennen kuin tutkimme yksityiskohtia siitä, kuinka Iron Man asennetaan Kodi 17.6 -versioon, katsotaanpa ensin lyhyesti, mitä tämä lisäosa voi tehdä.

IRON MAN Kodi Addon sopii parhaiten elokuvien ystäville. Elokuvatyyppisten elokuvien lisäksi, kuten Action, Komedia, Kauhu, Lapset ja Perhe, saat myös katsella elokuvia IMDB 250 parhaan listan joukosta. (Ihmiset, jotka niin kauan ovat halunneet päästä luetteloon, nyt on aika.)

Vetovoimainen, kun se kuulostaa, kun kyse on elokuvista, tämä lisäys saa sinut kattamaan kaiken. Katsotaanpa nyt vaiheittaista asennusprosessia.

Kuinka asentaa IRON MAN Addon Kodi 17.6: een

Vain nopea muistutus, sinun on sallittava asennus tuntemattomista lähteistä ennen minkään muun valmistajan lisäosan asentamista Kodiin. Olisi parempi tarkistaa se kerran ennen jatkamista. Löydät vaihtoehdon sallia asennuksen tuntemattomista lähteistä kohdasta asetukset->Järjestelmäasetukset->Lisäosia.

salli tuntemattomat lähteet

Jos teet tämän ensimmäisen kerran, sinun on hyväksyttävä se napsauttamalla varoitusikkunan Kyllä-painiketta. Nyt kun olet tehnyt tämän, voit siirtyä Iron Man Addon -asennukseen.

# 1. Napsauta Asetukset-kuvaketta Kodin aloitusnäytössä (vasen ruutu) ja napsauta sitä.

kodi-asetukset

# 2. Etsi File Manager -kuvake - viimeinen Asetukset-paneelista.

kodi-tiedostonhallinta

# 3. Napsauta Lisää lähde

lisää repo lähde kodi

# 4. Lisää tiedostolähde -valintaikkuna ilmestyy heti, kun näytössä näkyy ”Ei mitään”. Klikkaa sitä.

napsauta mitään kodi

# 5. Näyttöön tulee uusi ikkuna, jossa sinua pyydetään antamaan polku tai etsimään lähdetiedostoa. Kirjoita URL-kenttään URL: http://repozip.zerotolerance.gq/ ja napsauta OK.

# 6. Jälleen kerran sinut palautetaan Lisää lähde -valintaikkunaan, jossa antamasi URL korvaa Ei mitään. Sen jälkeen sinun on annettava medialähteen nimi, joten napsauta sen alla olevaa tekstikenttää ja kirjoita Nolla T tekstikenttään ja napsauta OK. Tarkista uudelleen, kun olet täyttänyt kaikki yksityiskohdat oikein, ja paina sitten uudelleen OK.

kuinka asentaa rauta mies kodi

# 7. Palaa nyt Kodi-aloitusnäyttöön. Valitse vasemmasta vasemmasta paneelista Lisäosa. Napsauta Lisäosat-ikkunan Paketin asennusohjelma (avoin ruutu) -kuvaketta.

kodi-paketin asentaja

# 8. Jatka seuraavasta näytöstä valitsemalla Asenna zip-tiedostona -vaihtoehto.

asenna zip-tiedostosta kodi

# 9. Näkyviin tulee luettelo kansioista, joista sinun on löydettävä Nolla T kansio ja avaa se.

# 10. Kun olet avannut Zero T -kansion, napsauta repository.zt-5.0.zip ja odota asennuksen onnistumisviestiä.

asenna rautaa mies kodi nollatoleranssitietokannasta

# 11. Kerran Nollatoleranssitietovarasto on asennettu näyttöön tulee kehote, avaa ”Asenna arkistosta”.

kodi asenna arkistosta

# 12. Näyttöön tulee uusi ikkuna, jossa on luettelo asennetuista arkistoista Kodi-sovellukseesi. Sinun täytyy löytää Nollatoleranssitietovarasto ja avaa se.

nollatoleranssitietovarasto

# 13. Avaa videon lisäosat > RAUTAMIES

rauta mies kodi addon

# 14. Asennusikkuna ilmestyy heti. Napsauta oikeassa alakulmassa olevaa Asenna-painiketta.

kuinka asentaa rauta man addon Kodi

# 15. Nyt näet, että IRON MAN -lisäosa aloittaa lataamisen. Kun lataus on valmis, IRON MAN -lisäosa asennettu viesti aukeaa näytön oikeassa yläkulmassa. Tämä varmistaa, että asennus on suoritettu onnistuneesti ja nyt voit aloittaa IRON MAN Kodi Addon -sovelluksen käytön.

Ennen kuin aloitat suoratoiston Kodi Addons / Builds -sovelluksella, haluaisin varoittaa sinua, että kaikki Kodilla suoratoistamasi näkyy Internet-palveluntarjoajallesi ja hallituksellesi. Tämä tarkoittaa, että tekijänoikeudella suojatun sisällön (ilmaiset elokuvat, TV-ohjelmat, urheilu) suoratoisto voi viedä sinut oikeudellisiin ongelmiin.

Kodi-käyttäjiä kehotetaan ehdottomasti yhdistämään VPN-verkko suoratoiston aikana. Kodin VPN ohittaa Internet-palveluntarjoajien kurituksen, hallituksen valvonnan ja suosittujen lisäosien maantieteellisen rajoittamisen. Olen aina yhteydessä ExpressVPN kaikissa suoratoistolaitteissani ja ehdotan, että teet saman.

ExpressVPN on nopein ja turvallisin VPN. Siihen kuuluu 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tarkoittaa, voit käyttää sitä vapaasti ensimmäisten 30 päivän ajan ja jos et ole tyytyväinen suoritukseen (mikä on erittäin epätodennäköistä), voit pyytää täyden hyvityksen.

HUOMAUTUS: Emme kannusta tekijänoikeuslakien rikkomiseen. Mutta entä jos lopulta suoratoistat sisältöä laittomasta lähteestä tahattomasti? Ei ole aina helppoa erottaa legitiimin ja laittoman lähteen eroa.

Joten, ennen kuin aloitat suoratoiston Kodilla, tässä on miten saada VPN-suojaus kolmella yksinkertaisella vaiheella.

Vaihe 1: Hanki ExpressVPN-tilaus TÄSSÄ.

Vaihe 2: Klikkaus TÄSSÄ ladata ja asentaa ExpressVPN-sovellus laitteeseesi.

Vaihe 3: Napsauta virtakuvaketta kytkeäksesi VPN-palvelin. Siinä kaikki. Yhteytesi on nyt turvallinen Kodin nopeimmalla ja parhaalla VPN-yhteydellä.

Yhdistä expressvpn kodille

Kuinka käyttää IRON MAN Kodi -lisäosaa

  1. Siirry Kodi-aloitusnäytössä Lisäosat > Video-lisäosat.
  2. Siirry kohtaan IRON MAN Addon.
  3. Napsauttamalla tätä siirryt seuraavaan ikkunaan, jossa on Avaa-vaihtoehto. Klikkaa sitä.
  4. Se käynnistää IRON MAN -lisäosan, ja löydät oikealta paneelilta erilaisia ​​vaihtoehtoja SuperHero-elokuville, IMDB 250 parhaalle elokuvalle, Elokuvat vuosittain jne..
  5. Valitse yksi, jota haluat katsoa. Rentoutua. Tartu pakkaukseen popcornia. Nauttia.

Huomautus: Varmista, ettet riko mitään tekijänoikeuksia. Näitä lisäosia tulisi käyttää julkisessa tilassa olevan sisällön katseluun. Jos joudut katsomaan tekijänoikeuksien alaista sisältöä, saatat joutua juridisiin ongelmiin.

Iron Man ei asentaudu Kodiin

Joskus voi tapahtua, että IRON MAN Kodi Addon ei onnistunut asentamaan laitteeseesi. Sinun ei tarvitse huolehtia, koska se voidaan ratkaista kokonaan.

  • Ennen kuin aloitat uudelleenasennuksen, katso vain verkkoasi. Joskus heikko tai epävakaa verkko voi johtaa puutteellisten asennustiedostojen lataamiseen.
  • Toinen tapa on tarkistaa, onko syötetty oikea repo-URL. Jos löydät virheitä siellä, korjaa se välittömästi polkukentässä ja asenna lisäosa uudelleen yllä olevien vaiheiden mukaisesti.
  • Jos et löydä näitä virheitä, yritä tyhjentää väliaikaiset ja välimuistitiedostot. Tämä tekisi sovelluksen tuoreeksi sellaisena kuin se oli ensimmäisen asennuksen yhteydessä.
  • Muutamissa tapauksissa rakennusvirhe voi myös aiheuttaa asennusvirheitä. Tämä voi johtua puuttuvista tai puutteellisesti ladattuista tiedostoista. Jos virhe kuitenkin toistuu, asenna uusi kopio lisäosasta.

Toivon, että yllä mainittu opas toimii sinulle. Jos et pysty asentamaan Iron Man Kodi Addonia, kommentoi alla ja autan sinua.

Related:

Kuinka Jailbreak Fire Stick
Kuinka levätä Kodi FireStickissä
Kuinka asentaa Exodus Kodiin
Kuinka asentaa Fire TV Guru Build

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me