Kuinka asentaa ja käyttää Real-Debrid-sovellusta Kodi / Firestick -sovellukseen

>Tässä oppaassa esittelen sinulle, kuinka Real-Debrid asennetaan ja käytetään Kodi 18.5 Leia- ja Kodi 17.6 Krypton- ja FireStick-sovelluksissa. Kun lisäät Real Debridin Kodi- tai FireStick-sovelluksiin, saat paljon uutta suoratoistoa tietylle elokuvalle tai TV-ohjelmalle. Se on luultavasti suosituin Kodi-alustalla tuettu multihoster, ja se on yhteensopiva melkein kaikkien säännöllisesti käytettyjen lisäosien kanssa. Real Debrid Kodissa ja FireStick tarjoaa sinulle myös paljon Full HD -lähteiden lähteitä, joita et löydä muualta. Se saattaa muuttaa kokonaan Kodi-kokemuksesi. Real-Debrid itsessään ei ole lisäosa, mutta työkalu, joka helpottaa rajoittamatonta lataamista jo käyttämien lisäosien kautta. Lue koko opas ja nauti puskuroimattomasta HD-suoratoistosta Kodilla.

Kodi tiedetään tarjoavan laadukasta sisältöä satojen ylläpitäjien kautta ympäri maailmaa. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on asentaa Kodi ja määrittää joitain parhaista kodi-lisäosista. Nämä lisäosat toimivat kuin aggregaattorit ja antavat pääsyn pyydettyjen videoiden useille suoratoistolinkkille. Kodi-alustalla on tuettu koko joukko aggregaattorilisäosia. Kodissa on ilmainen tuntikausia viihdettä.

Sepä hienoa! Mutta siinä on pieni ongelma. Olet ehkä huomannut, että suurin osa suosikki elokuvasi tai TV-sarjojesi käytettävissä olevista streamista on alhaisen resoluution. Löydät paljon isäntiä, jotka tarjoavat vähintään 720p-laatua. 1080p: n HD-suoratoiston löytäminen on kuitenkin vaikeaa. Vaikka Full HD -virtoja onkin, ne eivät toimi suurimmaksi osaksi. Laitteisto- ja näyttötekniikkamme kehittyessä, Internet-yhteytemme nopeutuvat ja maailma jo astuu 4K-resoluutiolle, monet meistä eivät tyydy vähempään kuin vähintään 1080 Full HD -resoluutiota. Tässä kohtaa Real Debrid tulee kuvaan.

Sama pätee myös FireStick-sovelluksiin. Vaikka saatat katsella sisältöä ilmaisilla suoratoistolinkkillä, ne eivät aina ole luotettavia. Kun pariliität tuetut sovellukset Real Debrid -sovellukseen, katselukokemuksesi paranee dramaattisesti.

Mikä on Real-Debrid

todellinen debrid

Real Debrid on monivirheinen palvelu, joka tarjoaa tilaajilleen pääsyn premium-streaming-lähteisiin, joihin kukaan muu käyttäjä ei pääse käsiksi. Yhtiö mainostaa itseään "rajoittamattomana Downloaderina", jonka avulla voit optimoida latausnopeuden Internet-yhteytesi täysimääräiseen potentiaaliin saakka ja antaa sinulle pääsyn premium-palvelimiin. Kun Real-Debrid on käytössä, sinulla on paljon uusia (eikä koskaan ennen nähtyjä) streaming-lähteitä lisätty luetteloosi.

Huomaa, että Real Debrid EI ole lisäosa; se on yksinkertaisesti monivirheinen, joka lisää ylimääräisiä lähteitä nykyiseen luetteloosi. Jotta se toimisi, sinulla on jo oltava ainakin yksi tukevista lisäosista. Onneksi Real Debridiä tukee useita parhaita Kodi-lisäosia, kuten Exodus Redux, Neptune Rising ja useita FireStick-sovelluksia, kuten Cinema HD, Bee TV, CatMouse APK ja muut..

Jos etsit lisää uusia ja toimivia lähteitä Full HD -suoratoistoa, nopeaa lataamista ja korjausta varten Kodi-puskurointiasioita, Real-Debrid on mitä haluat harkita. Tämä palvelu toimii useiden mediaympäristöjen kanssa. Tässä oppaassa opimme käyttämään Real Debridiä Kodilla. Pysy kanavalla!

Kuinka perustaa todellinen Debrid-tili verkossa

Meidän on ensin kirjauduttava Real Debrid -palveluihin verkossa ja luotava tili. Tarvitset tämän tilin aktivoidaksesi Real Debrid Kodissa (puhumme siitä yksityiskohtaisemmin myöhemmin). Ensin opitaan kuinka rekisteröityä Real Debridille.

Ennen kuin kirjaudut Real-Debrid-palveluun, Haluaisin kertoa sinulle jotain, mitä useimmat ihmiset eivät tiedä. Käyttäjät ovat harhaan tulleet siitä, että kun he käyttävät Real-Debridiä, heidän suoratoistotoimintansa ovat yksityisiä, koska kaikki tapahtuu Real-Debrid-palvelimien kautta. Jos kuitenkin käydään läpi Real-Debridin tietosuojakäytäntö, siinä todetaan selvästi, että se kirjaa käyttäjien tiedot, kuten IP-osoitteen, maantieteellisen sijainnin ja lataustoiminnot. Lisäksi se toteaa voivansa paljastaa käyttäjien tiedot laillisista syistä. Alla on kuvakaappaus Real-Debridin tietosuojakäytännöstä, joka on otettu verkkosivustolta.

todellinen debrid yksityisyyden suoja

Ainoa ja paras tapa on käyttää Kodi VPN -sovellusta, jos haluat pitää streaming-toiminnon nimettömänä ja välttää henkilökohtaisten tietojesi joutumisen laillisten viranomaisten käsiin..

Käytän ja suosittelen ExpressVPN, joka on Kodin turvallisin ja nopein VPN.

Nyt kun olet tietoinen riskistä, anna minun näyttää kuinka saada Real-Debrid-tili Kodille.

# 1. Siirry osoitteeseen https://real-debrid.com ja napsauta Kirjaudu sisään -painiketta oikeassa yläkulmassa (myös oikeassa alakulmassa)

# 2. Ilmoittautumislomake tulee näkyviin. Kirjoita henkilötiedot osoitetulla tavalla ja napsauta Rekisteröi ilmaiseksi -painiketta

todellinen debrid-tili

# 3. Saat nyt sähköpostin yllä antamasi sähköpostiosoitteeseen, jossa sinua pyydetään vahvistamaan tili. Napsauta linkkiä vahvistaaksesi ja aktivoidaksesi Real-Debrid-tilin

# 4. Palaa nyt osoitteeseen https://real-debrid.com ja napsauta Kirjaudu sisään -painiketta sivun oikeassa yläkulmassa. Kirjaudu sisään sisäänkirjautumisen yhteydessä luomillasi käyttöoikeustiedoilla.

todellinen debrid ilmainen tili

Olet luonut Real Debrid -tilin onnistuneesti. Voit nyt lisätä Real Debridin Kodiin ja alkaa käyttää palveluita. Voit käyttää palveluita ilmaiseksi. Muista kuitenkin, että ilmaisella tilillä pääset rajoitettuihin ominaisuuksiin.

Ilmaisella tilillä voit käyttää Real-Debrid-palvelua vain kello 18.00–12.00 Keski-Euroopan aikaa (klo 5–11 GMT).

Vapaakäyttöikkunan aikana (voit kutsua sitä onnelliseksi tunniksi) suuri osa premium-palveluntarjoajista on offline-tilassa.

Jos haluat nauttia täysin varustellusta Real Debrid -palvelusta, voit ostaa yhden saatavissa olevista premium-suunnitelmista. Lisää alla olevasta premium-jäsenyydestä.

Todelliset Debrid Premium -jäsenyysominaisuudet & hinnoittelu

Real-Debrid-kehittäjät vaativat joitain seuraavista premium-tilin lisäominaisuuksista ja eduista:

 1. Jopa 300 Mbit / s nopea lataus ja suoratoisto
 2. Useita latauksia ja suoratoistoa samanaikaisesti
 3. Rajoittamaton liikenne
 4. HTML 5: n suoratoisto ilman lisäosia
 5. Mainokseton kokemus ja nolla odotusaikaa
 6. Paljon uusia suoratoistoja teräväpiirto-, terävä- ja SD-laadulla

Real Debrid tarjoaa 4-porrastettua hinnoittelua vaihtelevalla tilauksen kestolla ja uskollisuuspisteillä. Hinnoittelu on euroissa. Olen antanut karkean arvion Yhdysvaltain dollareissa nykyisen valuuttakurssin mukaan. Tässä on luettelo suunnitelmista:

 1. 15 päivää: 3 Eur (3,70 dollaria) ja 150 uskollisuuspistettä
 2. 30 päivää: 4 Eur (4,93 dollaria) ja 200 uskollisuuspistettä
 3. 90 päivää: 9 Eur (11,09 dollaria) ja 450 uskollisuuspistettä
 4. 180 päivää: 16 Eur (19,71 dollaria) ja 800 uskollisuuspistettä

Real-Debrid-verkkosivuston mukaan 90 päivän suunnitelma on suosituin.

Luotettavuuspisteet tarjoavat lisäaikaa pääsyn palveluihin. Jos sinulla on kertynyt 1 000 uskollisuuspistettä, saat 30 päivän ilmaisen pääsyn premium-palveluihin.

todellinen debrid-hinta kodille

Voit suorittaa maksun kaikilla tärkeimmillä luotto- ja pankkikorteilla. Voit käyttää myös Bitcoin- ja Amazon Pay -sovelluksia. Alla olevassa kuvassa luetellaan kaikki käytettävissä olevat maksutavat.

Nyt kun olet rekisteröitynyt palveluihin (olivatpa ne ilmaisia ​​tai premium-palveluita), anna meidän nyt oppia käyttämään Real Debridia Kodin kanssa.

Kuinka perustaa todellinen debrid Kodille (18 & 17.6)

Real-Debridin asentaminen Kodiin on melko helppoa. Mutta jokaista vaihetta on noudatettava oikealla tavalla. Joten, lue tämä opas huolellisesti.

Huomautus: Seuraava menetelmä on tarkoitettu Kodi 17.6: lle, joka toimii Windows 10: ssä. Olen huomauttanut erot Kodi 18: een tarvittaessa. Kodi-käyttöliittymä on melkein sama kaikissa laitteissa, mukaan lukien Amazon Fire TV Stick, ja tämän vuoksi tämä menetelmä toimii kaikissa laitteissa. Jos olet uusi Fire Stick -käyttäjä, voit näin purkaa FireStickin ja asentaa Kodi siihen.

Kodi-kehittäjät ovat virallisesti julkaissut Kodi 18.5 Leia -sovelluksen. Voit jatkaa Kodi Krypton 17.6: n käyttöä. Jos kuitenkin haluat päivittää Kodi 18 -versioon, tutustu miten päivittää Kodi ja hankkia Leian uusin versio.

Aloitetaan!

# 1. Suorita Kodi laitteellasi ja avaa Asetukset (vasemmassa yläkulmassa oleva hammassymboli kuten alla olevassa kuvassa)

kodi koti

# 2. Valitse nyt ”Järjestelmäasetukset” (tai vain ”Järjestelmä” Kodi 18: ssa)

kodi-järjestelmän asetukset

# 3. Vasemmassa alareunassa, Cog-kuvakkeen vieressä, jos se sanoo 'Basic' (tai jotain muuta kuin 'Advanced'), jatka napsauttamista, kunnes näet 'Advanced' (katso kaksi kuvaa alla)

todellinen debrid kodi

kodi järjestelmän lisäasetukset

# 4. Valitse nyt vasemmasta sivupalkista Lisäosat (kosketa kosketuslaitteita tai siirrä hiiri tietokoneen päälle)

# 5. Valitse oikealla 'Hallitse riippuvuuksia'

kodi hallitse riippuvuuksia

# 6. Vieritä alas pohjaan ja valitse 'URLResolver

Tärkeä!! Jotkut lisäosat, kuten Exodus Redux, käyttävät ResolveURL riippuvuus sijaan URLResolver.  Voit löytää joko yhden tai molemmat.

Jos näet molemmat, kun olet noudattanut vaiheita 6–17 URLResolverille, toista ne ResolveURL: lle.

Huomautus: Jos et näe URL-ratkaisua, sinun on asennettava Covenant Kodi Addon ennen tämän vaiheen suorittamista. Voit asentaa ResolveURL: n Exodus Redux -lisäosan.

todellinen debrid on kodi

# 7. Valitse seuraavassa näytössä Määritä

määritä kodi URL-ratkaisu

# 8. Valitse aukeavalta näytöltä Universal Resolvers

kodi universaalit ratkaisijat

# 9. Vieritä alaspäin, kunnes näet 'Real-Debrid' -osan. Napsauta tässä osiossa ensisijaisuutta

kodi url resolver todelliset debrid-asetukset

# 10. Syötä arvo 90 (tarkalleen) hiirellä, näppäimistöllä tai koskettamalla ja valitse Valmis

todellinen debrid kodi url-ratkaisuasetukset

# 11. Paina nyt oikealla olevaa 'OK' -painiketta (tämä vaihe on tärkeä tai prioriteettiarvo palautetaan jälleen arvoon 100)

tallenna oikeat debrid kodi -asetukset

# 12. Napsauta uudelleen Määritä (katso # 7 edellä)

määritä kodi URL-ratkaisu

# 13. Valitse uudestaan ​​'Universal Resolvers' ja vieritä vielä kerran Real-Debrid-osioon. Valitse 'Valtuuta tilini uudelleen'

Huomautus - Ennen kuin valitset (Valtuuta uudelleen tilini), on parasta siirtyä osoitteeseen https://real-debrid.com/device ja kirjautua sisään ensin, jos et ole jo tehnyt niin. Se säästää aikaa seuraavassa vaiheessa, koska se vaaditaan suorittamaan nopeasti.

kodi todellinen debrid

# 14. Näet nyt koodin näytöllä (katso kuva alla), joka sinun on annettava osoitteessa https://real-debrid.com/device

Tässä on mitä sinun täytyy tietää:

 • Koodi pysyy voimassa / aktiivisena vain 2 minuuttia (120 sekuntia)
 • Koodia ei voi kopioida ja liittää. Sinun on annettava se manuaalisesti
 • Sinun on oltava kirjautuneena Real-Debrid-tilille (jonka olet luonut palveluun kirjautumisen yhteydessä) verkkosivustolla valtuuttaaksesi palvelut Kodilla
 • Tämä koodi EI ole kirjainkoolla

perustaa todellinen debrid kodi

# 15. Näin näyttää valtuutussivu osoitteessa https://real-debrid.com/device. Napsauta Jatka jatkaaksesi

kodi real debrid setup

# 16. Jos syötät oikean koodin 120 sekunnin sisällä, näet tämän verkkosivulla

kuinka käyttää oikeaa debridia kodilla

# 17. Ja tämä on mitä näet Kodissa (oikeassa yläkulmassa) - ilmoitus sanomalla 'Real-Debrid Resolver Authorized')

kodi todellinen debrid lupa

Näin lisäät Real Debridin Kodi 18 Leitaan tai 17.6 Kryptoniin. Nyt kun se on valmis, annan minun näyttää sinulle kuinka käyttää Real-Debridiä Kodin kanssa. Jos sinulla on ongelmia jonkin vaiheen suorittamisessa, kommentoi alla olevaa.

Ennen kuin aloitat suoratoiston Kodi Addons / Builds -sovelluksella, haluaisin varoittaa sinua, että kaikki Kodilla suoratoistamasi näkyy Internet-palveluntarjoajallesi ja hallituksellesi. Tämä tarkoittaa, että tekijänoikeudella suojatun sisällön (ilmaiset elokuvat, TV-ohjelmat, urheilu) suoratoisto voi viedä sinut oikeudellisiin ongelmiin.

Kodi-käyttäjiä kehotetaan ehdottomasti yhdistämään VPN-verkko suoratoiston aikana. Kodin VPN ohittaa Internet-palveluntarjoajien kurituksen, hallituksen valvonnan ja suosittujen lisäosien maantieteellisen rajoittamisen. Olen aina yhteydessä ExpressVPN kaikissa suoratoistolaitteissani ja ehdotan, että teet saman.

ExpressVPN on nopein ja turvallisin VPN. Siihen kuuluu 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tarkoittaa, voit käyttää sitä vapaasti ensimmäisten 30 päivän ajan ja jos et ole tyytyväinen suoritukseen (mikä on erittäin epätodennäköistä), voit pyytää täyden hyvityksen.

HUOMAUTUS: Emme kannusta tekijänoikeuslakien rikkomiseen. Mutta entä jos lopulta suoratoistat sisältöä laittomasta lähteestä tahattomasti? Ei ole aina helppoa erottaa legitiimin ja laittoman lähteen eroa.

Joten, ennen kuin aloitat suoratoiston Kodilla, tässä on miten saada VPN-suojaus kolmella yksinkertaisella vaiheella.

Vaihe 1: Hanki ExpressVPN-tilaus TÄSSÄ.

Vaihe 2: Klikkaus TÄSSÄ ladata ja asentaa ExpressVPN-sovellus laitteeseesi.

Vaihe 3: Napsauta virtakuvaketta kytkeäksesi VPN-palvelin. Siinä kaikki. Yhteytesi on nyt turvallinen Kodin nopeimmalla ja parhaalla VPN-yhteydellä.

Yhdistä expressvpn kodille

Kuinka käyttää Real-Debridiä Kodilla

No, useimpien lisäosien kanssa sinun ei todellakaan tarvitse tehdä mitään erityistä tai ylimääräistä voidaksesi käyttää Kodi Real Debrid -sovellusta, kun olet kirjautunut palveluihin ja valtuuttanut sen Kodi-sovelluksessa. Se on tavalliseen tapaan. Avaa vain elokuva tai televisio-ohjelma, jota haluat katsoa, ​​niin näet joukon uusia suoratoistoja lisättyjä. Real-Debrid toimii suurimmalla osalla sisältöä tarjoamalla lisäosia, mukaan lukien suositut, kuten Covenant, Exodus ja monet muut..

Kahdessa alla olevassa kuvassa näet erojen streamien lukumäärässä ennen Real Debridin lisäämistä Kodiin ja sen jälkeen. Voimme selvästi nähdä, että Real Debridillä on paljon enemmän virtauksia (Real Debridin lähteen lähteessä on ”RD”)

Ennen Real-Debridia Kodilla:

kodi todellinen debrid

Real-Debridin jälkeen Kodilla:

todellinen debrid kodi

Entä jos Real-Debrid ei ole automaattisesti käytössä

Useimmissa lisäosissa Real Debrid on automaattitoiminto käytössä, eikä asetuksissa tarvita mitään lisämuutoksia. Exodus ja Covenant ovat sellaisia ​​esimerkkejä, joissa pääset sisältöön jo asuttujen Real Debrid -virtojen avulla.

Jos et kuitenkaan näe RD-virroja luettelossa tietyn lisäosan kanssa, sinun on otettava se käyttöön. Näin on juuri Neptune Rising -lisäosassa. Jos käytät Neptune Rising -sovellusta (tai mitä tahansa muuta lisäystä, jonka RD on oletusarvoisesti poistettu käytöstä), sinun on tehtävä seuraava:

# 1. Siirry Kodi-aloitusnäytössä Lisäosat > Video-lisäosat ja avaa Neptune Rising.

# 2. Valitse luettelosta Työkalut

Neptuunin nousutyökalut

# 3. Avaa ASETUKSET: Palveluntarjoajat

Neptuuni nousee todellinen debrid

# 4. Valitse vasemmalta sivupalkista tarjoajat. Kytke nyt 'Ota käyttöön Debrid-palveluntarjoajat' päälle siirtämällä valitsinta oikealle. Napsauta OK (älä unohda tehdä sitä).

Käytä todellista debrid-tyyppiä kanssa Neptunus riskiä Kodi-addon

Nyt voit siirtyä katsomaan elokuvaa tai TV-ohjelmaa. Näet RD: n uudet streamit.

Kuinka käyttää Real Debrid -sovellusta FireStick-sovellusten kanssa

Oletan, että olet jo rekisteröitynyt Real Debrid-premium-tilille. Jos ei, katso tämän oppaan tätä osaa.

Real Debrid on yhteensopiva useiden muiden valmistajien FireStick-sovellusten kanssa. Real Debrid -sovelluksen asettaminen sovellukseen on suhteellisen helppoa asettaa se Kodiin.

Esittelytarkoituksiin pariliitos tehdään Real Debrid -sovelluksen kanssa Cinema HD V2 -sovelluksen kanssa. Vaiheet toimivat kuitenkin enemmän tai vähemmän samalla tavalla muiden yhteensopivien sovellusten kanssa.

Näin teet sen:

1: Avaa sovellus, jonka kanssa haluat yhdistää Real Debrid -sovelluksen

Löydät usein Real Debrid -vaihtoehdon sovelluksen asetuksista. Asetukset löytyvät päävalikosta.

Seuraava on kuvakaappaus Cinema HD: stä, jossa napsautamme vasemman yläkulman valikon vaihtoehtoa

todellinen debrid tulisijassa

2: Napsautamme nyt asetukset avattavassa valikossa

Kuinka käyttää oikeaa debrid tulipalo-sovellusten kanssa

3: Saatat joutua vierittämään vähän alas löytääksesi Real Debrid -vaihtoehdon

Napsauta sitä, kun löydät sen

napsauta todellinen debrid tulipalo-sovelluksessa

4: Sinun pitäisi nyt nähdä ikkuna koodilla

kuinka asettaa todellinen debrid tulipalon

5: Avaa linkki real-debrid.com/device mobiili- tai tietokoneselaimessa

Kirjoita televisiossasi näkyvä koodi

Saatat joutua kirjautumaan Real Debrid -tiliisi, jos et vielä ole

6: Palaa FireStick-sovellukseen, jossa näet, että Real Debrid on valtuutettu

todellinen debrid tulipalo valtuutettu

7: Mene eteenpäin ja aloita suoratoisto. Löydät useita uusia linkkejä “RD” -ryhmään, jotka tunnistetaan Real Debrid -linkiksi

Käärimistä

Joten, se on melko paljon Real-Debrid Kodin perustamasta. Voit nyt alkaa tutkia uusia suoratoistoja katsellaksesi suosikkielokuvasi ja -sovelluksiasi teräväpiirtona. Olen käyttänyt Real-Debridia jo jonkin aikaa, ja olen useimmiten sitä mieltä, että käytini rahaa kannattaa. Vain harvoissa tapauksissa olen joutunut ongelmiin, joissa en voinut saada joitain virroja toimimaan. Mutta silloin voin aina hypätä toiseen lähteeseen. Loppujen lopuksi RD lisää kokonaisen joukon uusia virroja lisäosiin. Toivottavasti olet löytänyt tämän artikkelin hyödylliseksi. Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia, ota meihin yhteyttä alla olevassa kommenttiosassa. Tunnustamme mielellämme. Hyvää suoratoistoa!

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me