Kuinka asentaa Medusa Kodi Addon

>

Tässä opetusohjelmassa esittelen sinulle kuinka asentaa Medusa-lisäosa Kodiin. Voit asentaa lisäosan ohjeiden avulla kaikille Kodi-tuetuille alustoille. Tämä sisältää Amazon FireStick, iOS & Android-mobiililaitteet, Android TV -laatikot, Mac, Window & Linux-tietokoneet ja muut.


Medusa Kodi -lisäosa tuo sinulle valtavan kokoelman elokuvia ja TV-ohjelmia. Löydät paitsi viimeisimmät leikkeet ja jaksot myös täältä, mutta voit myös tutustua valtavaan kokoelmaan elokuvia menneisyydestä. Medusa näyttää haarukalta, joka oli kerran erittäin suosittu ja nyt toiminnallinen lisäosa Poseidon. Se lainaa yksinkertaisuuden ja helpon käytön edeltäjältä. Se tarjoaa kuitenkin myös useita parannuksia.

Todennäköisesti ensimmäinen asia, jonka huomaat, on sen nopea navigointi. Voit selata nopeasti luokkia ja toivoa vaihtoehdoista toiseen. Medusa hakee myös virrat nopeasti ja toistaa valitun linkin melkein välittömästi. Minulla ei ollut aikaa kuvitella, että sen on oltava osa Best Kodi Addons -luetteloamme. Toistaiseksi lisäosa näyttää hyvältä ja toivon, että se jatkuu samalla tavalla pitkään.

: Tämä lisäosa ei toimi enää, koska Ukodi-arkisto on alhaalla. Kokeile jotakin muuta lisäystä parhaiden Kodi-lisäosien luettelosta 

Kuinka asentaa Medusa Addon Kodiin

Ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä, on valmistella Kodi asentamaan kolmansien osapuolien lisäosat, kuten Medusa. Kodin sisäinen turvallisuusasetus estää tällaisten lisäysten asentamisen.

Ota tuntemattomat lähteet käyttöön Kodissa

Noudata alla olevia vaiheita:

# 1 Avaa Kodi-sovellus ja mene asetukset (napsauta tätä napsauttamalla aloitusnäytön hammassymbolikuvaketta)

kuinka asentaa medusa kodi addon

# 2 Haluat nyt napsauttaa järjestelmä (Kodi 18) tai Järjestelmäasetukset (Kodi 17.6)

medusa kodi addon

# 3 Napsauta seuraavassa ikkunassa Lisäosia vasemmalla olevassa valikossa

kodi medusa addon

# 4 Siirry nyt oikealle ja jos Tuntemattomat lähteet on kytketty pois päältä, napsauta sen kytkintä ja kytke se päälle

asenna medusa addon Kodi

# 5 Tämä varoitusviesti sanoo, että kolmannen osapuolen lisäosien asentaminen voi olla vaarallista. Olen kuitenkin henkilökohtaisesti testannut ja käyttänyt Medusa-lisäosaa. Joten, ole varma, että se on turvallista.

Klikkaus Joo

medusa kodi addon

Aloitetaan nyt varsinainen asennusprosessi.

Medusa Kodi Addon: Asennusohjeet

Asennusprosessi voi olla vähän pitkä. Mutta se ei ole vaikea millään tavalla. Ainoa asia, joka sinun on varmistettava, on, että seuraat jokaista vaihetta huolellisesti ja samassa järjestyksessä kuin se on asetettu. Tässä on vaiheet:

# 1 Avaa asetukset jälleen Kodin kotinäytöltä

Medusan lisäys

# 2 Valitse Tiedostonhallinta Seuraava

kodi medusa addon

# 3 Napsauta Add-source (näytön kummallakin puolella)

vaiheet asentaaksesi medusa addon kodiin

# 4 Napsauta näkemääsi

medusa kodi addon

# 5 Kirjoita tämä URL / polku seuraavan ikkunan yläosassa olevaan tyhjään tilaan: https://uk1.site/Repo

Tarkista URL uudelleen ja napsauta kunnossa

medusa kodi addon

# 6 Palaat nyt tähän ikkunaan. Korosta tyhjä tila, jonka otsikko on Kirjoita tälle medialähteelle nimi. Kirjoita tähän tyhjään tilaan sen lähteen nimi, jonka kanssa haluat tunnistaa sen. On sinun tehtäväsi kirjoittaa.

Nimenin sen UK1

Klikkaus kunnossa kun olet valmis

kodi medusa

# 7 Jos käytät Kodi 18 Leia -painiketta, paina takaisin-painiketta kerran palataksesi asetuksiin. Klikkaus Lisäosia ja siirry vaiheeseen # 10.

Jos käytät Kodi Krypton 17.6, seuraa seuraavaa

asenna medusa addon Kodi

# 8 Palaa takaisin Kodi-aloitusnäyttöön. Klikkaus Lisäosia vasemmalla valikkopalkissa

medusa kodi

# 9 Avaa ruudun kaltainen kuvake vasemmassa yläkulmassa. Sitä kutsutaan Pakettien asentaja

asenna Medusa-lisäosa

# 10 Napsauta Asenna zip-tiedostosta

medusa kodi addon

# 11 Napsauta UK1 (tai napsauta mitä tahansa muuta lähteen nimeä, jonka valitsit vaiheessa 6 aikaisemmin)

kuinka asentaa medusa addon kodi

# 12 Mene eteenpäin ja napsauta zip-tiedostoa repository.uk1-x.x.x.zip

Huomautus: Tämän zip-tiedoston versionumero on korvattu x.x.x täällä. Jos tiedosto päivitetään, se saattaa muuttua kuvan näkymästä

medusa kodi addon

# 13 Odota, kunnes näet uk1-lisäosa asennettu -viesti ikkunan oikeassa yläkulmassa

kuinka saada kodi medusa addon

# 14 Avaa nyt vaihtoehto Asenna arkistosta samalla näytöllä

kodi medusa addon

# 15 avoinna UK1 säilytyspaikka

Meduun lisäys kodi

# 16 Napsauta Video-lisäosat Seuraava

medusa kodi addon

# 17 Napsauta Medusa

kodi medusa addon

# 18 Napsauta Asentaa -painike oikeassa alakulmassa

kuinka asentaa medusa addon kodi

# 19 Jos käytät Kodi 18 Leia -sovellusta, näet myös tämän kehotuksen luettelossa Medusaan asennettavista lisälisäosista. Klikkaus kunnossa

Huomaa: Jos käytät Kodi Kryptonia, et näe tätä ponnahdusikkunaa

Medusan lisäys

# 20 Odota Medusa-lisäosat on asennettu ilmoitusta. Se ei saa kestää yli minuutin

kodi medusa

Loistava! Medusa Kodi -lisäosa on nyt asennettu laitteeseesi. Mene eteenpäin ja nauti siitä.

Nopea yleiskuvaus Medusa Kodi Addonista

Katsotaanpa ensin, kuinka pääset Medusaan. Itse asiassa se on erittäin helppoa. Siirry Kodin päänäytöltä Lisäosat > Video-lisäosat ja napsauta Medusa. Jos sinulla ei ole paljon lisäosia asennettuna, voit jopa havaita lisäyksen itse aloitusnäytössä.

kuinka saada Medusun lisäys kodi

Medusa on tilauksen lisäosa, joka tarjoaa säännöllisiä suoratoistovalintoja - elokuvia & TV-ohjelmat. Kuten yllä olevasta kuvasta ilmenee, se noudattaa vakiovarusteita säännöllisillä lisävarusteilla. Napsauta vain Elokuvat tai TV-sarjat -kategoriaa ja etsi mitä haluat katsoa.

kodi medusa addon

Kuten useimmat lisäosat, huomaat, että nämä pääluokat jaetaan edelleen alaluokkiin. Esimerkiksi, kun avaat Elokuvat pääruudulta, löydät alakategorioita, kuten tyylilajit, vuosi, näyttelijä jne. Näissä alakategorioissa on yleensä enemmän alakategorioita.

Medusa Kodi -lisäosassa on erityinen Critters Corner -kategoria pääruudulla, ja siinä on joitain erityisiä suoratoistovaihtoehtoja. Sillä on useita 100 parasta luokkiin, kuten 100 kaikkien aikojen Bests, 100 Paras Toiminta, 100 Paras Seikkailu, 100 Paras Elämäkerta ja monia muita. Tässä osiossa pääset elokuviin menneisyydestä. Löysin elokuvien otsikot jo 1950-luvulta. Nyt tämä on jotain, jota et tule näkemään usein vallitsevien on-demand-lisäosien kanssa.

Medusa-lisäosat

Tämä lisäosa noutaa yleensä laatulinkit ja antaa sinun lähettää jopa 1080p-tarkkuutta. Sen avulla voit myös kirjautua sisään Real-Debrid-tililläsi, joka tarjoaa sinulle korkealaatuisempia suoratoistoja ja puskuritonta toistoa.

tuomio

Medusa on yksi parhaista Kodi-lisäosista, joita olen käyttänyt viime aikoina. Se näyttää tavalliselta lisäosalta, jolla on normaalit luokat. Tärkeintä on kuitenkin, että se huolehtii kaikista perusteista erittäin tehokkaasti. Sillä on iso elokuvakirjasto & TV-ohjelmat. Se käyttää useita kaapimia skooppaamaan kymmeniä linkkejä eri lähteistä. Se on nopea lisäosa. Navigointi on nopeaa ja sujuvaa, ja toisto on melkein välitöntä. Jos haluat katsella elokuvia ja ohjelmia, Medusa Kodi -lisäosa on mitä sinun on yritettävä.

Related:

Kuinka käyttää Kodia
Kuinka asentaa Exodus Redux
Kuinka asentaa Seren Addon
Kuinka asentaa Rising Tides

Napsauta tätä saadaksesi salaisen johdon leikkaamisen temput suoraan postilaatikkoosi.

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me