Kuinka asentaa Planet MMA Kodi -sovellukseen

>

Tässä oppaassa esitän sinulle kuinka asentaa Planet MMA Kodi 18.4 Leia- ja Kodi 17.6 Krypton -laitteisiin. Opas toimii kaikenlaisille Kodi-laitteille, mukaan lukien Amazon Fire TV Stick, PC ja älypuhelimet.

Löydät paljon Kodi-lisäosia elokuviin ja TV-ohjelmiin. Löydät myös muutamia urheilun lisäosia, jotka kattavat useita suosittuja urheilulajeja. Mutta Planet MMA on ainoa lisäosa, joka on omistettu MMA: lle ja tarjoaa kattavan kattavuuden tästä urheilusta. Tämä lisäosa tunnettiin aiemmin nimellä UFC Finest. Joidenkin syiden vuoksi UFC Finest oli kuitenkin suljettava. Onneksi se on palannut toisella nimellä ja täysin uudessa paketissa. Lisäosan käyttöliittymä ei ole vain nähnyt muutosta, vaan se on myös lisännyt joukon uusia virtauksia viimeisimmistä tapahtumista aiempien lähetysten joukkoon. MMA-aiheisiin televisio-ohjelmiin, pelien kattavuuksiin, dokumenttiohjelmiin ja muihin UFC-tapahtumiin on paljon kuormituksia. Se on todella herkku kaikille MMA-faneille.

: Planeetta MMA sammuu. Kokeile muita urheilu- ja paini-lisäosia parhaiden Kodi-lisäosien luettelossa.

Tässä oppaassa esitän sinut Planet MMA: n asennusprosessista Kodiin. Koska Kodilla on sama käyttöliittymä kaikilla alustoilla, tämän oppaan ohjeet koskevat FireStick-, PC-, Android-älypuhelimia, Android TV: tä ja kaikkia muita tuettuja laitteita.

Kuinka asentaa Planet MMA Kodi Addon

Koska Planet MMA on ulkopuolinen lisäosa, sinun on sallittava tuntemattomat lähteet ennen kuin voit ladata ja asentaa Planet MMA Kodi Addon -sovelluksen..

Näin sallit tuntemattomat lähteet Kodi-sovelluksessa.

  • Avaa asetukset (hammassymboli)
  • Napsauta “Järjestelmäasetukset” Kryptonissa tai “Järjestelmä” Kodi Lehdessa
  • Avaa vasemmalla sivupalkissa olevat Lisäosat
  • Ota käyttöön tuntematon lähde oikealla

Nyt olet asentamassa Planet MMA: n Kodiin. Noudata alla olevia vaiheita.

Siirry kohtaan Asetukset (rataskuvake)

kodi-asetukset

Avaa Tiedostonhallinta > Lisää lähde

lisää repo lähde kodi

Napsauta Ei mitään ja kirjoita tämä One Nation Repo URL: http://onenation.info/Repo/

Kirjoita ”OneNation”Nimikenttään. Voit valita toisen nimen, mutta yritä pitää se osana, jotta tunnet sen myöhemmin.

kuinka asentaa planeetta mma kodi addon

Palaa takaisin Kodi-kotisivulle ja napsauta vasemmalla sivupalkissa olevaa Lisäosat-valikkoa

Napsauta Package Installer (ruudunmuotoinen kuvake näytön vasemmassa yläkulmassa)

kodi-paketin asentaja

Avaa ”Asenna zip-tiedostosta” ja napsauta aiemmin lisäämääsi “OneNation”.

kuinka asentaa planeetta mma kodi

Klikkaus "repository.onenation-x.x.x.zipJa odota menestysilmoitusta oikeassa yläkulmassa.

asenna planeetta mma kodi

Avaa ”Asenna arkistosta” ja napsauta ”OneNation” repo.

asenna planeetta mma ylemmän tason arkistosta

Napsauta nyt Videon lisäosat  > Planeetta MMA

planeetta mma wwe taistelu kodi addon

Lataa ja asenna Planet MMA Kodi Addon napsauttamalla ”Install”

Kuinka asentaa planeetta mma kodi -lisäosa live-wwe-taisteluiden seuraamiseen

Napsauta kehotettaessa OK lisälisäluettelolla (vain Kodi Leia)

Odota muutama sekunti näytön oikeassa yläkulmassa olevaa menestysilmoitusta.

Palaa Kodi-kotisivulle ja löydät Planet MMA Addon -lisäosasta.

Ennen kuin aloitat suoratoiston Kodi Addons / Builds -sovelluksella, haluaisin varoittaa, että kaikki Kodilla suoratoistamasi näkyy Internet-palveluntarjoajallesi ja hallituksellesi. Tämä tarkoittaa, että tekijänoikeudella suojatun sisällön (ilmaiset elokuvat, TV-ohjelmat, urheilu) suoratoisto voi viedä sinut juridisiin ongelmiin.

Kodi-käyttäjiä kehotetaan ehdottomasti yhdistämään VPN-verkko suoratoiston aikana. Kodin VPN ohittaa Internet-palveluntarjoajien kurituksen, hallituksen valvonnan ja suosittujen lisäosien maantieteellisen rajoittamisen. Olen aina yhteydessä ExpressVPN kaikissa suoratoistolaitteissani ja ehdotan, että teet saman.

ExpressVPN on nopein ja turvallisin VPN. Siihen kuuluu 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tarkoittaa, voit käyttää sitä vapaasti ensimmäisen 30 päivän ajan ja jos et ole tyytyväinen suoritukseen (mikä on erittäin epätodennäköistä), voit pyytää täyden hyvityksen.

HUOMAUTUS: Emme kannusta tekijänoikeuslakien rikkomiseen. Mutta entä jos lopulta suoratoistat sisältöä laittomasta lähteestä tahattomasti? Ei ole aina helppoa erottaa legitiimin ja laittoman lähteen eroa.

Joten, ennen kuin aloitat suoratoiston Kodilla, tässä on miten saada VPN-suojaus kolmella yksinkertaisella vaiheella.

Vaihe 1: Hanki ExpressVPN-tilaus TÄSSÄ.

Vaihe 2: Klikkaus TÄSSÄ ladata ja asentaa ExpressVPN-sovellus laitteeseesi.

Vaihe 3: Napsauta virtakuvaketta kytkeäksesi VPN-palvelin. Siinä kaikki. Yhteytesi on nyt turvallinen Kodin nopeimmalla ja parhaalla VPN-yhteydellä.

Yhdistä expressvpn kodille

Planet MMA -lisäosa ei toimi

Planeetta MMA Kodi -lisäosa suljettiin kauan sitten ja oli lopettanut toimintansa. Kehittäjät ovat kuitenkin ottaneet sen käyttöön ja nyt se on täysin toiminnassa. Jos yrität käyttää Planet MMA: ta sen sulkemisen aikana, se ei olisi toiminut. Koska se on jälleen toiminnassa, siirry eteenpäin ja asenna se noudattaen yllä jaettuja ohjeita. Sen on toimittava!

Jos olet asentanut sen uudelleen eikä se vieläkään toimi, se voi johtua palvelinongelmasta. Planet MMA on vakaa lisäosa, ja palvelinongelmat eivät ole kovin yleisiä. Mutta palvelinongelmia ei myöskään ole. Jos ongelma on palvelin, ainoa vaihtoehto on odottaa sen toimivuutta. Hyvä uutinen on, että tällaiset asiat ovat usein väliaikaisia ​​ja kehittäjät hoitavat ne nopeasti.

Lisäosat eivät aina liity palvelimeen. Joskus ongelmat ovat paikallisia ja ne on korjattava laitteellesi. Esimerkiksi Planet MMA ei toimi, jos sitä ei asennettu oikein. Tai on olemassa mahdollisuus, että jokin addon-tiedosto on vioittunut. Paikallisista ongelmista voidaan huolehtia joidenkin yleisten korjausten avulla.

Kun lisäosa ei toimi ollenkaan, poistu Kodi-sovelluksesta ja yritä käynnistää laite uudelleen. Uudelleenkäynnistyksen tiedetään korjaavan useita ongelmia, jopa näennäisesti monimutkaisia. Laitteen uudelleenkäynnistäminen päivittää käyttöjärjestelmän, tyhjentää virheen muistista ja päivittää myös sovellukset.

Jos uudelleenkäynnistys ei toimi, kannattaa poistaa Planet MMA -sovellus ja asentaa se uudelleen. Jos tiedosto on vioittunut tai sitä ei asennettu oikein aikaisemmin, sovelluksen uudelleenasentaminen huolehtii ongelmasta. Siirry Kodi-aloitusnäyttöön ja siirry Lisäosat-kohtaan > Lisäosini. Valitse täältä Planet MMA -sovellus ja paina Poista-painiketta. Asenna sovellus nyt uudelleen noudattamalla yllä olevia ohjeita.

Planet MMA ei asennu Kodiin

Yhdessä yllä olevista asennusvaiheista sinun on annettava sen lähteen tai repon URL-osoite, josta asennat Planet MMA: n. URL osoittaa sijaintiin, johon arkisto tallennetaan palvelimelle. On tärkeää, että kirjoitat URL-osoitteen oikein, tai muuten se ei osoita repon oikeaan palvelimen sijaintiin. Yleisin syy siihen, miksi lisäosaa ei asenneta Kodiin, on se, että käyttäjät kirjoittavat URL-osoitteen usein väärin.

Yritä siis asentaa sovellus uudelleen ja varmista, että kirjoitat URL-osoitteen tarkalleen sellaisena kuin se näkyy.

Palvelinongelmia ei tietenkään voida sulkea pois, kun sinulla on asennusongelmia. Jos ongelma on palvelimen päässä, et todennäköisesti pääse ohi lähteen lisäämisvaiheesta edes kirjoittaessasi URL-osoitetta oikein. Seurauksena on, että arkisto ei asennu, ja lopulta et voi saada Planet MMA -sovellusta. Kuten jo sanottiin, palvelinongelmiin odottaminen on ainoa ratkaisu.

Laitteen käynnistäminen uudelleen on myös vaihtoehto, jota haluat harkita. Se voi ratkaista ongelman.

Jos mikään ei toimi, sinun on ehkä palautettava Kodi tehdasasetuksiin. Kodin nollaaminen poistaa kaikki tiedot, mukaan lukien lisäykset ja asetukset. Voit myös varmuuskopioida Kodin, jotta voit palauttaa osan tiedoista. Voit seurata oppaani asentaaksesi Kodi FireStickiin.

Riippuvuuksien asentaminen epäonnistui on toinen ongelma, jonka voi kohdata. Tutustu oppaan "Kuinka korjata riippuvuuden asennus epäonnistui" huolehtimaan tästä ongelmasta.

johtopäätös

Jos olet MMA-fani, rakastat Planet MMA -kokemusta Kodilla. Tämä on ehkä ainoa Kodi-lisäosa, joka on omistettu kaikelle, mikä on MMA. Korkeatasoisten otteluiden nauhoituksista dokumenttiohjelmiin ja UFC-tapahtumien kattavuuteen löydät kaiken täältä. Planet MMA sammutettiin hetkeksi, mutta nyt se on valmis ja käynnissä ja näyttää vakaalta. Mene eteenpäin ja kokeile sitä!

Napsauta tätä saadaksesi salaisen johdon leikkaamisen temput suoraan postilaatikkoosi.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me