Kuinka asentaa Supremacy Addon Kodiin

>

Tässä artikkelissa opitaan kuinka asentaa Supremacy-lisäosa Kodi 18.2 / 18.1 Leia- ja Kodi 17.6 Krypton -levyihin. Muutamassa lisäosassa voit katsella suosikkisisältöäsi, kuten televisio-ohjelmia ja elokuvia ilmaiseksi. Mutta yleensä nämä Kodi-lisäosat ovat jo olemassa olevien, suositumien tai nyt vanhentuneiden lisäosien variantteja tai haarukoita. Toisaalta Supremacy-lisäosa tarjoaa sinulle uuden kokemuksen. Tätä lisäosaa ei ole rakennettu mihinkään muuhun lisäosaan, ja siihen on ripaus uutuutta.


Ylivoimainen Kodi -lisäosa tarjoaa myös vaikuttavan luettelon elokuvista ja TV-ohjelmista, joissa on useita HD- ja SD-suoratoistolinkkejä. Olen huomannut, että tämä lisäosa noutaa yleensä vain laatulinkit, jotka harvoin heittävät sinut ulos streamista. Olen myös löytänyt Supremacyn nopeammin kuin useimmat sellaiset lisäosat.

: Supremacy Addon ei ole tällä hetkellä saatavana, koska Supremacy Repo on alhaalla. Voit tutkia muita samanlaisia ​​lisäosia Kodin parhaiden lisäosien luettelosta

Ylivalta ei ole kuitenkaan vain tilattava lisäosa. Se on yksi parhaimmista monikäyttöisistä lisäosista, joita voit saada urheilosisällön, live TV: n, yhden napsautuksen elokuvien, 3D-elokuvien ja paljon muun suoratoistovaihtoehtojen avulla..

Tämän lisäosan asentaminen on helppoa. Tässä artikkelissa esitän sinut yksinkertaisen Supremacy-lisäosien asennusprosessin kautta Kodiin. Jatka lukemista!

Kuinka asentaa Supremacy Kodi Addon

Ennen kuin aloitat Supremacy -sovelluksen asentamisen Kodi 18: lle tai Kodi 17.6: lle, varmista, että “Tuntemattomat lähteet” on käytössä Kodi-sovelluksessa. Se on poistettu käytöstä oletuksena, joten jos et ole kytkenyt sitä päälle aiemmin, se on tehtävä nyt. Sen avulla voit asentaa Kodi-lisäosia, kuten Supremacy, jota ei ole saatavana virallisessa Kodi-arkistossa. Ota käyttöön tuntemattomat lähteet noudattamalla alla olevia vaiheita.

  • Avaa ruudun vasemmassa yläkulmassa olevat Asetukset
  • Järjestelmäasetukset (tai Järjestelmä Löydässä)
  • Lisäosat vasemmalla sivupalkilla
  • Ota tuntemattomat lähteet käyttöön

Katsotaanpa nyt kuinka asentaa Supremacy Addon Kodi -sovellukseen.

# 1. Avaa asetukset (hammassymboli)

kodi-asetukset

# 2. Avaa Tiedostonhallinta (löydät sen Leian ylärivin vasemmasta yläkulmasta)

kodi-tiedostonhallinta

# 3. Kaksoisnapauta ”Lisää lähde”

lisää repo lähde kodi

# 4. Napsauta Ei mitään ja kirjoita Supremacy-arkiston URL - Ei toimi tällä hetkellä

# 5. Kirjoita ”supremacy” median nimen lähdekenttään ja napsauta OK. (Katso alla oleva kuva)

lisää ylivoimainen repo-lähde-URL

# 6. Siirry Kodin kotisivulle ja avaa vasemmalla olevan sivupalkin Lisäosat-valikko

kodi addons -valikko

# 7. Avaa paketin asennusohjelma (laatikkokuvake) näytön vasemmassa yläkulmassa

kodi-paketin asentaja

# 8. Napsauta ”Asenna ZIP-tiedostosta”

asenna zip-tiedostosta kodi

# 9. Napsauta ”ylivalta” > ”Repository.supremacy-x, x”

asenna ylivaltavarasto kodi

# 10. Odota, että Supremacy Repository asentuu, ja siirry seuraavaan vaiheeseen, kun saat menestysilmoituksen oikeassa yläkulmassa.

# 11. Avaa ”Asenna arkistosta”

kodi asenna arkistosta

# 12. Napsauta ”Ylitys” > ”Videolisäosat” > "Ylivalta"

kuinka asentaa ylemmän tason kodi-lisäosa

# 13. Napsauta “Install” -painiketta. Se lataa ja asentaa Supremacy Addon -koodin.

Jos sinulla on Leia, napsauta OK, kun ponnahdusikkuna tulee näkyviin lisälisäluettelon kanssa

kuinka asentaa ylivalta kodiin

# 14. Pääset Supremacy Kodi Addoniin siirtymällä aloitusnäyttöön > Lisäosia > Video-lisäosat.

Ennen kuin aloitat suoratoiston Kodi Addons / Builds -sovelluksella, haluaisin varoittaa sinua, että kaikki Kodilla suoratoistamasi näkyy Internet-palveluntarjoajallesi ja hallituksellesi. Tämä tarkoittaa, että tekijänoikeudella suojatun sisällön (ilmaiset elokuvat, TV-ohjelmat, urheilu) suoratoisto voi viedä sinut oikeudellisiin ongelmiin.

Kodi-käyttäjiä kehotetaan ehdottomasti yhdistämään VPN-verkko suoratoiston aikana. Kodin VPN ohittaa Internet-palveluntarjoajien kurituksen, hallituksen valvonnan ja suosittujen lisäosien maantieteellisen rajoittamisen. Olen aina yhteydessä ExpressVPN kaikissa suoratoistolaitteissani ja ehdotan, että teet saman.

ExpressVPN on nopein ja turvallisin VPN. Siihen kuuluu 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tarkoittaa, voit käyttää sitä vapaasti ensimmäisen 30 päivän ajan ja jos et ole tyytyväinen suoritukseen (mikä on erittäin epätodennäköistä), voit pyytää täyden hyvityksen.

HUOMAUTUS: Emme kannusta tekijänoikeuslakien rikkomiseen. Mutta entä jos lopulta suoratoistat sisältöä laittomasta lähteestä tahattomasti? Ei ole aina helppoa erottaa legitiimin ja laittoman lähteen eroa.

Joten, ennen kuin aloitat suoratoiston Kodilla, tässä on miten saada VPN-suojaus kolmella yksinkertaisella vaiheella.

Vaihe 1: Hanki ExpressVPN-tilaus TÄSSÄ.

Vaihe 2: Klikkaus TÄSSÄ ladata ja asentaa ExpressVPN-sovellus laitteeseesi.

Vaihe 3: Napsauta virtakuvaketta kytkeäksesi VPN-palvelin. Siinä kaikki. Yhteytesi on nyt turvallinen Kodin nopeimmalla ja parhaalla VPN-yhteydellä.

Yhdistä expressvpn kodille

Ylivoimainen Kodi -lisäosa ei asennu

Varmista ensin, että käytät uutta linkkiä - Linkki ei toimi tällä hetkellä

Ylivoimainen Kodi -lisäosan asennus vie suurimmaksi osaksi vain muutaman nopean ja helpon vaiheen. Jotkut käyttäjät ovat kuitenkin ilmoittaneet törmättävän ongelmiin prosessin aikana.

Asennusongelmat ovat harvinaisia, mutta niitä saattaa silti tapahtua. Ensimmäinen asia, jonka haluat varmistaa, että laite, kuten tietokone, älypuhelin tai FireStick, on yhteydessä Internetiin.

Jos sinulla on vaikeuksia lähteen lisäämisessä, on mahdollista, että palvelimella, jossa Supremacy-lisäosatiedostot sijaitsevat, on seisokkeja. Palvelin on joskus alhaalla säännöllisen huollon aikana. Tällaisessa tapauksessa ainoa vaihtoehto on odottaa palvelimen olevan palannut ja käynnissä. Onneksi suunniteltu huolto ei vie kauan.

Jos olet lisännyt lähteen onnistuneesti, etkä pysty asentamaan lisäosaa siitä, se voi olla ongelma palvelimessa uudelleen. Joskus ongelma on kuitenkin paikallista, ja se voidaan usein korjata käynnistämällä laite uudelleen ja käynnistämällä sitten Kodi uudelleen. Seuraa uudelleenasennuksen jälkeen asennusvaiheita vielä kerran ja jos Supremacy-palvelin on käynnissä, sinun pitäisi voida asentaa lisäosa nyt..

Ylivoimainen Kodi Addon ei toimi

Jos et pysty käyttämään Supremacy-lisäosaa, ongelma voi jälleen olla palvelin. Jos yrität suorittaa lisäosaa suunnitellun huollon aikana, suoratoistoa ei haeta. Tai jos palvelimessa on seisokkeja jostakin muusta syystä, ainoa vaihtoehto on odottaa sen uudelleen käyttövalmiutta.

Jos Supremacy-lisäosa ei toimi milloin tahansa, on mahdollista, että asennusta ei suoritettu oikein. Se on harvinaista, mutta ei mahdotonta. Onneksi tämä voidaan korjata helposti. Sinun tarvitsee vain siirtyä Lisäosiin > Lisäosini Kodi-aloitusnäytöltä ja poista Supremacy-lisäosa. Kun se on valmis, asenna tämä lisäosa uudelleen noudattamalla yllä olevaa asennusprosessia.

Suosittelen lisäosan poistamista ensin ennen asennuksen seuraamista. Tuore asennus huolehtii usein asioista. Lisäosan uudelleenasentaminen poistamatta ensin olemassa olevaa asennusta ei joskus poista virheellisiä, vioittuneita tiedostoja, joten sinulla voi edelleen olla vaikeuksia.

Jos Ylivalta toimii yleensä ja kyse on vain tietystä elokuvasta tai ohjelmasta, jota ei suoratoisteta, voi olla ongelma suoratoistolinkkien tai palvelimen kanssa, josta lisäosa yrittää suoratoistaa sisältöä. Tämä tapahtuu yleensä viimeksi lisätyn tai erittäin suositun sisällön kanssa, jolla on runsaasti palvelinliikennettä. Ylivoimainen Kodi-lisäosa tarjoaa useita suoratoistolinkkejä tiettyyn sisältöön. Jos yksi linkki ei toimi, kokeile toista. On olemassa suuri mahdollisuus, että löydät linkin, joka todella toimii.

Aina kun sinulla on ongelmia Supremacy- tai muun lisäosan kanssa, on aina hyvä idea käynnistää laite uudelleen ja käynnistää Kodi uudelleen. Käynnistäminen uudelleen päivittää järjestelmän ja sovellukset ja huolehtii usein lisäosaan liittyvistä ongelmista.

Käytettävissä olevia streamia ei voi korjata käyttämällä Real Debrid -sovellusta Kodissa. Se on kuitenkin premium-palvelu ja joudut ehkä käyttämään muutaman taalaa. FireStick-käyttäjät voivat myös nollata Kodin eri virheiden korjaamiseksi.

Jos Supremacy Kodi -lisäosa on suoratoisto, mutta se on hidasta ja toisinaan jäädyttävää, kannattaa ehkä lukea oppaamme Kodi-puskurointiongelmien korjaamisesta.

Ehdotan myös, että tarkistat Kodi-lokista lisätietoja virheistä.

Jos haluat kokeilla vaihtoehtoisia Kodi-lisäosia, katso alla olevat linkit:

  • Kuinka asentaa Exodus Redux Kodi Addon
  • Kuinka asentaa The Magic Dragon Kodi Addon
  • Kuinka asentaa Yoda Kodi Addon
  • Kuinka asentaa Seren Kodi Addon
  • Kuinka asentaa Venom Addon Kodiin

Voit myös tutustua luetteloihimme parhaista Kodi-lisäosista ja parhaista Kodi-rakennuksista.

johtopäätös

Jos etsit uutta Kodi-lisäosaa elokuvien ja esitysten suoratoistoon, suosittelen kokeilemaan Supremacya. Ylivoimainen Kodi -lisäosa on alkuperäinen monikäyttöinen lisäosa, eikä muunnoksen muista lisäosista. Se löytää laadukkaat suoratoistolinkit ja antaa sinun katsella suosikkisisältöäsi teräväpiirtona, HD 1080 ja HD 720. Se sisältää melkein kaikki tarvitsemasi sisällöt, mukaan lukien elokuvat, ohjelmat, live-TV, urheilu, 3D-elokuvat ja paljon muuta. . Vaikka voit tehdä Supremacystä varmuuskopion lisäyksen suoratoistoa varten alunperin, siitä voi tulla myös ensisijainen lähde kaikille viihdetarpeillesi. Asenna tämä lisäosa nopeaan ja helppoon vaiheeseen, jonka olen jakanut kanssasi yllä. Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia, ota meihin yhteyttä alla olevan kommentti-osan kautta.

Napsauta tätä saadaksesi salaisen johdon leikkaamisen temput suoraan postilaatikkoosi.

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me