Kuinka asentaa useita Kodi -rakennuksia Amazon FireStick -sovellukseen

>

Minulta kysytään usein, onko olemassa tapa asentaa useita rakennuksia Kodiin ja kun olen kokeillut erilaisia ​​tekniikoita, löysin tavan. Ja tässä oppaassa aion jakaa kuinka asentaa useampi kuin yksi Kodi rakentaa Kodi-tuetuille laitteille, kuten Amazon Fire Stick / Fire TV Cube.

Kodi on yksi hieno mediasoitin, joka toistaa mediaa paikallisella laitteellasi. Mutta Kodin todellista potentiaalia tutkitaan, kun käytät sitä pluginien kanssa (kutsutaan lisäosiksi) ja suoratoista sisältöä Internetissä. Siellä on kymmeniä ilmaisia ​​Kodi-lisäosia hakemaan sinulle katsottava media. Voit ajatella lisäyksiä sillana laitteesi Kodi ja verkossa olevan ilmaisen sisällön valtavan maailman välillä.

Lisäosien mainitseminen johtaa meidät rakentamaan. Kodi-rakennus on myös laajennus, mutta erilainen kuin lisäosa siinä toiminnassa. Lisäosien hallinta näyttää minkä tahansa rakennuksen ensisijaisena roolina. Kokoonpanoissa on esiasennetut lisäosat, joten sinun ei tarvitse asentaa niitä erikseen. Rakennukset antavat myös täydellisen muutoksen Kodille visuaalisesti ja toiminnallisesti. Asenna kokoonpano. Et vain saa valmiiksi määritettyjä lisäosia, vaan myös kokonaan uuden käyttöliittymän vuorovaikutukseen Kodin kanssa. Jotkut Kodi-rakennukset ovat erittäin suosittuja Kodi-käyttäjien keskuudessa kuin muut.

Monet käyttäjät ovat kysyneet, voisiko he asentaa ja käyttää useampaa kuin yhtä Kodi-rakennetta. Olen iloinen, että löysin lopulta vastauksen. Keskustelemme tästä tarkemmin.

Onko mahdollista asentaa useita Kodi-rakennuksia?

Kyllä, on mahdollista asentaa ja käyttää useita rakennuksia. Mutta perinteinen menetelmä ei toimisi sen tekemiseksi. Tarkoitan, että et voi asentaa useampaa kuin yhtä rakennusta samaan Kodi-ilmentymään. Sinun on asennettava Kodi-haarukka FireStick-laitteeseesi. Haarukka on Kodin "klooni", voit sanoa, tai replikan. Kerron teille lisää Kodi-haaruista myöhemmin. Saanen ensin kertoa sinulle, miksi tarvitset useita Kodi-ilmentymiä tätä varten.

Kun yritin selvittää, kuinka asentaa useita rakennuksia, asensin ensin Supreme Kids buildin ja sitten Titanium Build Kodiin. Aluksi olin yllättynyt ja iloinen nähdessäni, että Supreme Kids rakensi antoi minun käyttää Titanium Buildia. Kun käynnistin Kodin uudelleen Titaniumin asentamisen jälkeen, huomasin, että se oli kirjoittanut edellisen rakennuksen kokonaan. Menin käyttöliittymän asetuksiin ja huomasin, että Supreme Kidsin iho oli myös poistettu. Tarkistin myös Kodi-tietojen koon ja huomasin, että edellisen rakennuksen tietoja ei ollut poistettu. Se on kuitenkin minun syytäni, koska en valinnut tuoretta asennusta ennen asennusta.

Johtopäätös on, että Kodi teknisesti antaa sinun asentaa useita rakennuksia. Mutta viimeksi asennettu rakennus korvaa kaikki aiemmat rakennukset poistamatta niiden tietoja oikein (kunnes annat nimenomaisesti ohjeet).

Joten tämä vie meidät takaisin Kodi-haarukkaan.

Kodi-haarukka on kopio Kodista, joskus tietyin mukautuksin. Esimerkiksi jotkut Kodi-haarukat on esiasennettu suosittuihin rakennuksiin, kuten titaani, toiset ovat esiasennetut lisäosat.

Jos haluat asentaa useita rakennuksia, tarvitset useita Kodi-esiintymiä, jotka on asennettu FireStickiin. Fire Stick ei kuitenkaan anna sinun asentaa useita sovelluksia samasta sovelluksesta. Siksi tarvitset haarukan. Vaikka haarukka on käytännössä Kodi, laite käsittelee sitä kokonaan erilaisena sovelluksena.

Lisäksi oppaassa opitaan

  • Kuinka asentaa Kodi-haarukka FireStickiin
  • Kuinka asentaa rakennus haarukkaan

Tämä opas osoittaa Titanium 18.1 -haarukan asentamisen Supreme Repository -lähteestä.

Kuinka asentaa Kodi-haarukka Fire Stickiin

Asenna Kodi Fork, Titanium 18.1 FireStickiin seuraavien ohjeiden mukaan:

Huomio KODI-käyttäjille: Lue ennen kuin jatkat

Kodi-lisäosat / rakennukset tarjoavat rajoittamattoman suoratoistosisällön, mutta voivat myös viedä sinut oikeudellisiin ongelmiin, jos kiinni streaming ilmaisista elokuvista / TV-ohjelmista / urheilusta. Kodi-käyttäjiä kehotetaan ehdottomasti yhdistämään VPN-verkko aina suoratoiston aikana. Hyvä Kodi VPN piilottaa henkilöllisyytesi, ohittaa hallituksen valvonnan, geosuojatun sisällön ja ISP: n kurkistuksen (mikä auttaa myös puskuritonta suoratoistoa).

Käytän ExpressVPN: tä, joka on nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon FireStick. Saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmissa. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et ole tyytyväinen, voit aina pyytää palautusta.

Napsauta TÄSTÄ saadaksesi 3 kuukauden ilmaiseksi ja säästää 49% ExpressVPN: ssä

Lue: Kodi VPN: n asentaminen ja käyttö

# 1. APK-tiedostojen lataamiseksi sivulle FireStick-sovelluksessa tarvitaan lisäsovellus. Vaikka voit ladata tiedostoja linkistä selaimen kautta, suosittelen Downloader-sovellusta. Tämän sovelluksen avulla voit ladata APK-tiedostot nopeasti ja ladata ne sivulle FireStick-tiedostoon.

Jos haluat saada Downloaderin, valitse Hakuvaihtoehto FireStickin aloitusnäytössä. Etsi tämä sovellus ja asenna se.

# 2. Käynnistä Downloader-sovellus sovelluksistasi & KANAVAT, kun olet asentanut sen. Avata asetukset vasemmalla ja Ota JavaScript käyttöön ensimmäinen. Jotkut linkit eivät toimi oikein ottamatta tätä asetusta käyttöön.

# 3. Napsauta Selain-vaihtoehtoa Downloaderin aloitusnäytön oikealla puolella

Verkkoselain tulee näkyviin oikealle. Oletuksena selain avaa kehittäjän verkkosivun aftvnews.com joka kerta, kun napsautat sitä. Valitettavasti sitä ei voida muuttaa.

Sinun pitäisi nähdä punainen, pyöreä kursori selainikkunan yläpuolella. Siirry yläreunan osoiteriville ja napsauta sen sisällä

kuinka asentaa useita kodi-rakenteita

# 4. Näytöllä näkyvä näppäimistö näkyy kehittäjän verkkosivun URL-osoitteen ollessa valmiiksi asennettu. Tyhjennä kenttä napsauttamalla oikeassa alakulmassa olevaa Tyhjennä-painiketta (Siirry-kohdan yläpuolella ja Poista-painikkeen vieressä)

Kirjoita nyt seuraava URL:  repo.supremebuilds.com

Huomautus: Voit kirjoittaa nopeammin ja helpommin käyttämällä matkapuhelimesi Amazon Fire TV Remote -sovellusta

Napsauta GO

kuinka saada useampi kuin yksi kodi rakentamaan tulisijaan

# 5. Sinut ohjataan selainikkunaan. Anna verkkosivun latautua.

Napsauta nyt sivun Haarukat-linkkiä

useiden kodi-rakennusten asentaminen

# 6. Seuraavalla sivulla on luettelo tämän arkiston käytettävissä olevista Kodi-haaroista. Kuten jo totesin, jotkut haarukat on esiasennettu tiettyihin rakennuksiin. Jos esimerkiksi haluat asentaa Kodi Krypton 17.6 -laitteen Titanium Build -sovelluksen kanssa, napsauta "titaani 17.6.apk" -linkkiä (toinen alhaalta)

Jos kuitenkin haluat aloittaa tuoreella Kodi -sovelluksella ja asentaa valitsemasi rakennuksen myöhemmin, haluat Kodi-haarukan, jota ei ole esiasennettu mihinkään rakennukseen.

Siksi asennamme Titanium 18.1 -haarukan. Tämä haarukka antaa sinulle puhtaan Kodi-liuskekkeen, jossa on vain yksi esiasennettu lisäosa, Supreme Builds Wizard.

Klikkaus Titaani 18,1 apk

Asenna kodi-haarukka tulipaloon ja hanki useita kodi-rakennuksia

# 7. Latausohjelma alkaa siten ladata Titanium 18.1 -haarukka APK-tiedosto FireStick-tallennustilaan. Se voi viedä muutaman minuutin.

Anna latauksen lopettaa

Titaani 18.1 -haarukka APK: n lataus tulikolla

# 8. Kun APK on ladannut, Downloader-sovellus aloittaa asennuksen heti.

Anna suostumuksesi Titanium 18.1 -haarukan asentamiseen napsauttamalla ”Asenna” -vaihtoehtoa oikeassa alakulmassa

Kuinka asentaa kodi-haarukka tulikolle

# 9 Jälleen odota hetki.

Sovellus asennettu -ilmoitus tarkoittaa mitä se sanoo. Titanium 18.1 on asennettu FireStickiin ja sinulla on nyt Kodi-klooni.

Älä vielä napsauta Avaa. Palaamme Downloader-ikkunaan ja poistamme APK-tiedoston.

Napsauta Valmis

kuinka asentaa useampi kuin yksi kodi rakentaa firestick

# 10 Napsauta Poista-painiketta poistaaksesi Titanium 18.1 APK-tiedoston.

Sovellus on asennettu, et tarvitse enää tätä tiedostoa. On hyvä idea tyhjentää tila aina kun saat mahdollisuuden.

useita perustuu kodi

# 11 Napsauta Poista-painiketta vielä kerran vahvistaaksesi toimintasi.

poista painike titaani 18.1 haarukka apk

Palaa takaisin FireStick-aloitusnäyttöön. Pidä kaukosäätimen kotipainiketta painettuna muutaman sekunnin ajan, kunnes valikko aukeaa. Napsauta valikossa Sovellukset. Vieritä nyt alareunaan, josta löydät Titanium 18.1 -haarukkakuvakkeen. Kuten näette, Kodi ja Titanium 18.1 voivat toimia samanaikaisesti samassa järjestelmässä.

avaa toisen kodi-sovelluksen tulisijassa

Kuinka asentaa rakennus titaanille 18.1 Kodi-haarukka

Titaani 18.1 alkuperäisen Kodi 18 Leian kopio. Se saa jopa samat päivitykset kuin Kodi. Joten, voit asentaa rakenteet Titanium 18.1 Kodi -haarukkaan samalla tavalla kuin asentaisit sen alkuperäiseen Kodi-laitteeseen.

Siirry parhaiden Kodi-rakennusluetteloomme tutkiaksesi parhaimpia rakennuksia, jotka olemme valinneet sinulle. Löydät linkin asennusoppaaseen kunkin luettelon rakenteen kanssa.

Titaani 18.1 Kodi -haarukka on myös esiasennettu Supreme Builds Wizard -apuohjelmalla. Tällä lisäosalla on kunnollinen kokoelma suosittuja rakennuksia. Tämä helpottaa asioita meille. Saanen näyttää kuinka asentaa Kodi perustuu Titanium 18.1: een käyttämällä Supreme Builds -toimintoa. Noudata alla olevia vaiheita:

Huomautus: Edellä kuvattu menetelmä ei vaadi tuntemattomien lähteiden käyttöönottoa Titanium 18.1: ssä

# 1. Suorita Titanium 18.1 FireStickillä. Huomaat, että käyttöliittymä on täsmälleen sama kuin alkuperäinen Kodi.

Kun ajat haarukkaa ensimmäistä kertaa, saatat nähdä tiettyjä ponnahdusikkunoita. Ensimmäinen näyttää siltä, ​​mitä näet alla olevassa kuvassa.

Napsauta Hylkää

Asenna useita kodi-rakenteita käyttämällä kodi-haarukkaa tulisijassa

# 2. Napsauta Jatka seuraavassa ponnahdusikkunassa (jos haluat ottaa asetukset käyttöön, valitse vastaavasti)

kuinka asentaa kaksi kodirakennetta

# 3. Seuraava ponnahdusikkuna pyytää sinua valitsemaan 'Rakennusvalikko'. Tämä johtaa sinut suoraan luetteloon rakennuksista, jotka voit asentaa ohjatun Supreme Builds Wizard -sovelluksen avulla.

Jos napsautit vahingossa hylkää ponnahdusikkunaa tai jostain syystä et näe tätä kehotusta, siirry muutaman seuraavan vaiheen päästäksesi Rakennusvalikkoon

rakenna valikko kodi

# 4. Napsauta Titanium 18.1-aloitusnäytössä vasemmalla puolella 'Lisäosat' ja seuraavassa näytössä 'Ohjelman lisäosat'..

Napsauta ohjattu Supreme Builds Wizard -kuvaketta

ylin rakentaa ohjattu kuvake

# 5. Valitse ja napsauta “(Supreme Builds) Builds”

kuinka asentaa useita kodi-rakenteita

# 6. Olet nyt Rakennusvalikko-näytössä (sama näyttö, jonka olisit nähnyt napsauttamalla Rakenna-valikko-painiketta vaiheessa 3)

Nyt sinun tarvitsee vain valita asennus, jonka haluat asentaa, ja palvelin, mistä saat sen. Voit valita minkä tahansa haluamasi palvelimen, koska se ei yleensä tee mitään eroa. Mutta on parasta valita se, joka on lähinnä fyysistä sijaintiasi.

kuinka käyttää useampaa kuin yhtä kodi rakentaa tulitikku

johtopäätös

No, siinä on aika paljon! Olet oppinut asentamaan useita rakennuksia käyttämällä useita Kodi-esiintymiä. Vaikka olen valinnut Titanium 18.1 -haarukan, voit valita minkä tahansa muun saatavilla olevista. Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia, täytä meidät alla olevan kommenttiosion kautta.

Related:

Kuinka asentaa Kodi Fire Stickiin
Kuinka vangita Amazon Fire Stick
Parhaat Amazon Fire Stick -sovellukset
Paras VPN Fire Stickille
Kuinka asentaa Kodi Addons yli Buildsin

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me