Kuinka käyttää Kodia Ultimate Aloittelijan opas Kodille (2020)

>

Kodi on yksinkertainen, mutta ei aivan suoraviivainen mediasoitin. Mutta koska sitä käyttävät miljoonat maailmanlaajuisesti, uskomme varmasti, että sen on oltava helppokäyttöinen työkalu. Voin sanoa varmasti, että Kodi ei ole kaarre. Totta puhuen, kun aloitin Kodin käytön, se näytti käsittämättömältä ja myös minulta melko ylivoimaiselta. Se johtuu todennäköisesti siitä, että sillä on ainutlaatuinen asettelu mediasoittimelle ja eräitä ominaisuuksia. Mutta kesti vain vähän aikaa ymmärtääkseni, että Kodi on paljon yksinkertaisempi kuin miltä se näyttää ensi silmäyksellä.

Elokuvien tai ohjelmien ymmärtämiseen ja aloittamiseen Kodilla ei tarvita erityistä teknistä tietämystä tai oppimiskäyrää. Se on suunniteltu minun kaltaisille ihmisille. Olen kuitenkin samaa mieltä siitä, että jos minulla olisi ollut vähän apua takaisin, kun minut tutustuttiin Kodiin, olisin kiertänyt sitä hieman nopeammin. Monet lukijastani ovat kysyneet, voisinko laatia tällaisen oppaan auttamaan Kodi-aloittelijoita nopeuttamaan tutustumista. Joten tässä olen Kodi-oppaan kanssa aloittelijoille. Tässä oppaassa esitän sinut siitä, mitkä ovat Kodin perusperiaatteet. Tässä kerron kaiken, mitä sinun on tiedettävä Kodista aloittaaksesi suosikkisisällön suoratoistamisen melkein nopeasti.

Kuinka käyttää kodi

Huomio KODI-käyttäjille: Lue ennen kuin jatkat

Kodi-lisäosat / rakennukset tarjoavat rajoittamattoman suoratoistosisällön, mutta voivat myös viedä sinut oikeudellisiin ongelmiin, jos kiinni streaming ilmaisista elokuvista / TV-ohjelmista / urheilusta. Kodi-käyttäjiä kehotetaan ehdottomasti yhdistämään VPN-verkko aina suoratoiston aikana. Hyvä Kodi VPN piilottaa henkilöllisyytesi, ohittaa hallituksen valvonnan, geosuojatun sisällön ja ISP: n kurkistuksen (mikä auttaa myös puskuritonta suoratoistoa).

Käytän ExpressVPN: tä, joka on nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon FireStick. Saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmissa. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et ole tyytyväinen, voit aina pyytää palautusta.

Napsauta TÄSTÄ saadaksesi 3 kuukauden ilmaiseksi ja säästää 49% ExpressVPN: ssä

Lue: Kodi VPN: n asentaminen ja käyttö

Mikä on Kodi?

Saanen kertoa Kodin yksinkertaisimmasta määritelmästä:

Kodi on mediasoitin

Mediasoitin on ohjelmisto, joka voi toistaa medioita laitteellasi. Media on mitä tahansa, joka on video, ääni tai kuva. Mutta useimpia mediasoittimia, mukaan lukien Kodi, käytetään laajemmin videoiden ja äänien toistamiseen. VLC on klassinen esimerkki mediasoittimesta, jota käytetään laajasti videoiden ja äänen toistoon.

Kodi antaa sinun katsoa videosisältöä, kuten elokuvia ja TV-ohjelmia, ja toistaa ääntä, kuten kappaleita.

Kodi on monella tapaa kuin VLC, mutta joillakin keskeisillä eroilla. Vaikka VLC: tä käytetään suositummin paikallisesti laitteeseen tallennettujen medioiden toistamiseen, Kodi on ensisijaisesti median suoratoisto Internetissä. Kodi -laitetta voidaan käyttää myös paikallisen median toistoon, mutta se ei ole niin suosittu.

Kodi on avoimen lähdekoodin ilmainen mediasoitin. Se julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2002 nimellä XBMC (Xbox Media Center) ja vain Xbox-sovellus. Viime kädessä tämä työkalu kiristettiin uudelleen Kodiksi ja tuli saataville monilla laitteilla ja käyttöjärjestelmillä. Tällä hetkellä Kodi toimii Android-, iOS-, Windows PC-, Mac-, Windows-matkapuhelimissa, Linuxissa, Amazon FireStick, Raspberry Pi, Android Boxes ja muissa.

Kun Kodi oli XBMC, sen asentaminen Xboxiin kesti vähän vaivaa ja vaati oppimiskäyrän. Nyt on paljon helpompaa asentaa Kodi melkein kaikkiin alustoihin, ja siinä on käyttäjäystävälliset ja helppokäyttöiset sovellukset useimpiin laitteisiin.

Kodi on suositumpi online-mediasoitin. Sen avulla voit suoratoistaa suosikkisisältöäsi ilmaiseksi. Se antaa sinulle pääsyn elokuviin, TV-ohjelmiin, live-TV: hen, urheiluun, uutisiin, dokumenttiohjelmiin ja paljon muuta. Mutta Kodi ei voinut tehdä kaikkea yksinään. Se vaatii tiettyjen laajennusten integroinnin tätä tarkoitusta varten. Nämä laajennukset tunnetaan yleisemmin "Kodi-lisäosina".

Opimme lisää Kodi-lisäyksistä vähän myöhemmin. Ensin näytän sinulle kuinka asentaa Kodi erilaisiin laitteisiin. Loppujen lopuksi sinulla on oltava Kodi asennettuna ja käynnissä, ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen. Joten pidä nyt kiinni ajatuksesta, että "lisäosat ovat Kodin tärkein osa".

Kuinka asentaa Kodi erilaisiin laitteisiin

Kodi on tuettu useilla laitealustoilla. Tämän oppaan laajuus ei salli minun kattaa yksityiskohtaisia ​​ohjeita Kodin asentamiseksi kaikkiin laitteisiin. Siksi annan sinulle lyhyen katsauksen Kodin asennusmenetelmistä suositummin käytetyille alustoille. Osoitan sinulle lähteisiin, joista voit hankkia Kodin, ja kosketa lyhyesti asennusmenetelmiä. Seuraava on laitealusta, jota käsittelemme:

 1. Amazon FireStick & Palo-TV
 2. Android-matkapuhelimet & tabletit
 3. Windows PC
 4. Mac käyttöjärjestelmä
 5. iOS
 6. Android Smart TV & Android TV -laatikot

Kodin viimeisin julkaistu virallinen versio on Kodi 18.5 Leia. Vanhempi versio, Kodi 17.6 Krypton, on edelleen käytössä, etenkin niille, jotka eivät ole päivittäneet Kodi Leitaan. Leitaa ei kuitenkaan ole enää saatavana virallisten kanavien kautta.

1. Amazon FireStick & Palo-TV

Amazon FireStick on erittäin suosittu medialaite, joka liitetään televisioon HDMI-portin kautta. Tämä Android-pohjainen laite muuntaa minkä tahansa television heti Smart TV: ksi. Estä muutamia pieniä fyysisiä eroja, FireStick & Palo-TV: t ovat pääosin samat. Siksi sama asennusmenetelmä soveltuu molemmille.

Amazon Store ei vielä isännöi Kodia. Siksi meidän on ladattava Kodi APK-tiedosto manuaalisesti (luotetusta lähteestä) asentaaksesi se FireStick-tiedostoon. Lue yksityiskohtainen opas Kodin asentamisesta FireStickiin. Tämä opas vie sinut läpi helpon askel askeleelta asennuksen. Vain siinä tapauksessa, että haluat asentaa Kodi 17.6: n sen sijaan, opas auttaa sinua sinua käsittelemään.

Voit myös viitata toiseen oppaaseemme Amazon FireStickin vangitsemiseen.

2. Android-matkapuhelimet & tabletit

Tämä on helppoa. Kodi ei ole vain suosittu, vaan myös Google luottaa siihen. Toisin kuin Amazon FireStick tai Fire TV, sinun ei tarvitse ladata (tai manuaalisesti asentaa) Kodi -sovellusta Android-matkapuhelimiin & tablettia. Löydät Kodi-sovelluksen Google Play Kaupasta.

Vain luotetut ja turvalliset sovellukset pääsevät Play Kauppaan. Koska Kodi on siellä, se antaa meille varmuuden siitä, että se on todennettu ja turvallinen.

Voit asentaa Kodi Androidille seuraavasti:

 • Avaa Play Kauppa
 • Etsi Kodi
 • Seuraa näytölle tulevia ohjeita ja asenna Kodi

Se on niin helppoa!

3. Windows PC 

Windows 10: n ja Windows 8.1: n asennusprosessi & vanhemmat ovat erilaisia. Peitämme molemmat seuraavasti. 

3.1 Windows 10

Jos sinulla on Windows 10, voit ladata Kodin virallisen version Microsoft Storesta. Voit tehdä sen seuraavasti:

 • Napsauta Cortana-hakupainiketta ja kirjoita Kodi (ilman lainausmerkkejä)
 • Kodi-kuvake näkyy hakutuloksissa kohdassa 'Käynnistä' luotettavana Microsoft-sovelluksena. Napsauta Kodi-kuvaketta
 • Sinut viedään Microsoft Storeen. Napsauta Hanki- tai Lataa-painiketta
 • Anna Microsoft Storen tehdä loput puolestasi
 • Noin minuutin tai kahden kuluttua olet asentanut Kodi Windows 10 -tietokoneeseesi

3.2 Windows 8.1 & vanhemmat

Jos sinulla on Windows 8.1 tai vanhempi Windows-versio, voit silti ladata Kodi suoraan viralliselta verkkosivustolta https://kodi.tv

Avaa verkkosivusto ja kun olet kotisivulla, napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa LATAA-painiketta (tai siirry suoraan osoitteeseen https://kodi.tv/download)

Kuinka käyttää kodi

Vieritä alaspäin, kunnes näet tuettujen laitteiden / alustojen logot.

Napsauta Windows-logoa

Kuinka käyttää kodi-aloittelijaopasta

Varmista, että olet valinnut Suositeltava-välilehti seuraavassa ikkunassa

Napsauta INSTALLER (64 BIT), jos sinulla on 64-bittinen tietokone. Napsauta INSTALLER (32 BIT), jos käytät 32-bittistä tietokonetta.

kodi aloittelijan opas

4. Mac OS

Kodi ei ole luettelo Applen App Storesta, mutta Kodin virallisella verkkosivustolla on MacOS-versio. Jotta Kodi toimisi, tietokoneessa on oltava Mac OS 10.8 X tai uudempi. Asenna Kodi Leia Maciin seuraavien ohjeiden mukaan:

Avaa https://kodi.tv/download Safari-selaimessa (Safari asentaa DMG-tiedoston automaattisesti). Vieritä alas ja napsauta MacOS-logoa

aloittelijan opas Kodille

Varmista, että 'Suositeltava' -välilehti on valittu ponnahdusikkunassa. Napsauta ASENNUS (64-BIT)

Kuinka käyttää kodi

Asenna sovellus Mac-tietokoneelle tavalliseen tapaan

5. iOS (iPhone, iPad & iPod Touch)

Virallisella verkkosivustolla sanotaan, että sinun täytyy vangita iOS-laite asentaaksesi Kodi. On kuitenkin joitain kolmansien osapuolten sovelluskauppoja, kuten TweakBox, jotka isännöivät sovelluksen iOS-versiota.

Avata https://www.tweakboxapp.com iOS-laitteellasi millä tahansa selaimella (ensisijainen Safari) ja lataa TweakBox-sovellusliike napsauttamalla Lataa-painiketta.

Asenna TweakBox seuraamalla näytön ohjeita. Sinun on annettava tietyt käyttöoikeudet sovellukselle asennuksen aikana.

Suorita nyt TweakBox ja napsauta yläosassa olevaa Sovellukset-välilehteä. Etsi Kodi sovellusluettelosta ja napsauta Kodi-kuvaketta. Noudata jälleen näytön ohjeita ja asenna Kodi iOS: iin.

6. Android Smart TV & TV-ruudut

Android Smart TV ja TV Boxes tukevat Google Play Kauppaa. Koska Kodi Krypton on virallinen julkaisu Play Kaupassa, sovelluksen asentaminen on melko yksinkertaista.

 • Kytke televisioon virta (jos käytät Android TV Box -laitetta, varmista, että se on kytketty televisioon)
 • Kun aloitusnäyttö latautuu, napsauta Play Kauppa (tai Google Play) -kuvaketta
 • Etsi Kodi-sovellusta
 • Noudata näytön ohjeita ja saat Kodin muutamassa minuutissa

Mitkä ovat Kodi-lisäykset?

Sanoin sinulle, että "lisäosat ovat Kodin tärkein osa", enkä ole liioiteltu. Jos jotain, voin olla aliarvioiva.

Kodin monumentaalinen menestys viime vuosina riippuu sen kyvystä tukea erilaisia ​​lisäyksiä. Tietenkin, Kodi on tehokas mediasoitin, jolla on runsaasti ominaisuuksia. Mutta lisäykset ovat sen kulmakivi.

Kodi on mediasoitin, mutta mitä hyötyä mediasoittimesta on, kun ei ole mediaa, jota pelata? Lisäosat ovat silta Kodin, mediasoittimen ja Internetin lähteiden välillä. Yksinkertaisin sanoin, lisäosat tarjoavat käyttöliittymän Kodin ja valtavan median välillä verkossa. Kun ostat DVD-soittimen, tarvitset DVD-levyjä elokuvien tai esitysten katselemiseen. Lisäosa on Kodi, mitä DVD on DVD-soittimeen.

Kodi voi toistaa videoita ja musiikkia paikallisesta laitevarastosta. Mutta mikä tahansa mediasoitin voi tehdä sen. Kodin todellinen potentiaali on integroituminen lisälaitteisiin.

Joten kun sinulla on Kodi, seuraavaksi tarvitset lisäyksiä, jotta voit aloittaa suosikkiohjelmasi, elokuvasi tai kaiken mitä haluat katsoa.

Siellä on kirjaimellisesti satoja Kodi-lisäosia. Jotkut ovat hyviä, useimmat eivät niin paljon. Kodi on avoimen lähdekoodin alusta, ja jokaisella ja jokaisella on vapaus kehittää siihen lisäosia. Ei ihme, miksi heitä on niin paljon. Ideana on löytää parhaat Kodi-lisäosat sellaiselle sisällölle, jota haluat katsoa. Löydät lisäosat seuraaville (ja muille):

 • Tilattava sisältö (elokuvat & TV-ohjelmat)
 • Suora lähetys
 • Urheilun sisältö
 • musiikki

Jotta voit käyttää lisäosaa, sinun on ensin asennettava se Kodiin. Seuraavassa osiossa esittelen sinulle, kuinka asentaa lisäosat Kodiin.

Lisäosien asentaminen Kodiin

Toivon, että tutustutte nopeasti Kodi-lisäosien luetteloon. Tämä antaa sinulle perusajatuksen siitä, mitä nämä lisäosat tekevät. Se auttaa sinua myös valitsemaan haluamasi lisäosat Kodi-asetusten avulla.

Lisäosien valinta ja asennus on yleensä 6-vaiheinen prosessi seuraavasti:

 1. Päätä, minkä tyyppistä sisältöä haluat katsoa
 2. Valitse lisäosa, joka tarjoaa sisällön
 3. Etsi lähde, josta asentaa valittu lisäosa
 4. Lisää haluamasi lähde Kodiin
 5. Asenna arkisto lähteestä
 6. Asenna lisäosa arkistosta

Älä huolestu, jos tämä näyttää hiukan ylivoimaiselta, koska se ei ole. Itse asiassa se on erittäin helppoa. Kun aloitin Kodin käytön, se näytti hämmentävältä myös minulle. Mutta sen kiertäminen kesti hyvin vähän aikaa.

Meillä on yksityiskohtaiset vaiheittaiset ohjeet, jotka auttavat sinua asentamaan ja aloittamaan useiden lisäosien käyttämisen muutamassa minuutissa. Alla on luettelo oppaista.

Elokuvien, TV-ohjelmien ja muun tilauksen sisällön lisäosat:

 • Exodus Redux
 • Taikainen lohikäärme
 • Yoda
 • maastamuutto
 • Myrkky

Live TV Kodi -lisäosat:

 • Itsetön Live
 • Soittimen Klub IPTV
 • cCloud TV
 • USTVnow Plus

Urheilu Lisäosat:

 • Urheilupaholainen
 • Sportowa

Kuinka käyttää Kodi - lisäyksiä elokuvien, ohjelmien, live - TV: n katseluun jne

Kun olet asentanut lisäosan, löydät sen Video-lisäosat -osiosta. Aion ensin näyttää, kuinka löydät asennetut lisäosat. Myöhemmin näytän sinulle, kuinka niitä käytetään.

Huomaa, että vain videosisällön streaming-lisäosaan, kuten elokuviin ja ohjelmiin, pääsee Video-addons -osiossa. Mutta kaikki lisäosat eivät ole videoita. Kodi tukee myös useita apuohjelmien lisäosia. Nämä lisäykset löytyvät Ohjelman lisäosat -osiosta. Mutta sinun ei tarvitse huolehtia ohjelman lisäosista. Kun olet vasta aloittamassa Kodin kanssa, sinun kannattaa tietää vain videon lisäosista, joiden avulla voit katsella suosikkisisältöäsi. Olen käyttänyt Kodi-ohjelmaa vuosien ajan ja löytänyt vain vähän lisäosia kuin videon suoratoistoon liittyvät lisäosat.  

Käytä videon lisäyksiä

Palaa Kodi-aloitusnäyttöön, jos et ole jo siellä, painamalla takaisin-painiketta toistuvasti.

Napsauta nyt vasemmalla puolella olevaa Lisäosat-painiketta

kuinka kodi-lisäosia käytetään

Napsauta seuraavaksi uudelleen vasemmalla olevaa Video-lisäosat -painiketta. Vaikka et napsauta videon lisäosia ja siirrä hiiren osoittimen päälle, kaikki videoiden suoratoiston lisäykset näkyvät oikealla

kodi käyttöohjeet

Näin näyttää asennettujen lisäosien luettelo

askel askeleelta opas kodin käytöstä

Lisäosien käyttäminen

Kun olet Video-lisäosissa, näet lisäosien kuvakkeet. Voit avata minkä tahansa lisäosan napsauttamalla sitä kerran.

Napsautin Exodus Redux -lisäosaa, joka toimii esimerkkinä tästä oppaasta

kuinka kodi-lisäosia käytetään

Exodus Redux on tilauksen lisäosa. Joten mitä näet seuraavaksi, ovat luokat, joissa eri nimikkeet on järjestetty.

Kuinka käyttää kodi-aloittelijaopasta

Kun napsautat luokkaa, saatat joko nähdä suoraan nimikkeiden tai alaluokkien luettelon. Se vaihtelee lisäosien välillä.

Kun napsautin Elokuvat-luokkaa Exodus Redux -lisäosassa, näen alaluokkia, kuten tyylilajit, vuosi, ihmiset, kielet, sertifikaatit jne..

Alaluokassa voi olla enemmän alaluokkia. Esimerkiksi Tyylit-alakategorian sisällä voit odottaa löytävän lisää alakategorioita, kuten Toiminta, Seikkailu, Draama, Komedia, Fantasia jne..

Ajatuksena on napsauttaa luokkia ja alaluokkia, ja kun vihdoin näet nimikkeiden luettelon, sinun tarvitsee vain napsauttaa toistettavaa otsikkoa. Lisäosa alkaa kaadata erilaisia ​​palvelimia ja hakea sinulle suoratoistolinkit.

Napsauta linkkiä ja olet valmis aloittamaan elokuvien tai ohjelmien katselemisen Kodilla.

kuinka kodi-sovellusta käytetään

No, tämä on melkein kaikki mitä sinun täytyy tehdä.

Mitä Kodi rakentaa?

Kun asennat Kodi -sovelluksen ja ajat sitä ensimmäistä kertaa, näet oletusliittymän Kodi-oletusarvon kanssa, nimeltään Estuary.

Kuinka käyttää kodiä tulisijassa

Kun olet asentanut Kodi, tarvitset myös lisäosia, jotta voit aloittaa suosikkiohjelmien ja elokuvien katselemisen. Siksi asennat erilaisia ​​lisäosia erikseen.

Entä jos olisi tapa muuttaa Kodin ulkonäköä ja saada useita esiasennettuja lisäyksiä kerralla? Täältä Kodi-rakennukset tulevat kuvaan.

Yksinkertaisin sanoin, Kodi build antaa muunnoksen Kodi-oletusliittymään ja muuttaa sen jollein jännittävämmälle uudella iholla. Samanaikaisesti kokoonpano esiasentaa useita Kodi-lisäosia monille sisältötyypeille, joten sinun ei tarvitse asentaa niitä manuaalisesti.

Yhteenvetona, Kodi rakentaa:

 • Muuttaa Kodin ulkonäköä
 • Tuo useita esiasennettuja lisäosia

Näin Kodi näyttää asennettuaan erittäin suositun rakenteen nimeltä 'Titanium Build'.

kuinka asentaa kodi rakentaa

Kuinka asentaa Kodi Builds

Siellä on kymmeniä Kodi-rakennuksia. Kaikki eivät ole hyviä. Katso parhaita Kodi-rakenteita ja valitse, mistä pidät eniten. Voit kokeilla erilaisia ​​rakennuksia eri aikoina.

Kokoonpanon asentaminen Kodiin vie jonkin verran, mutta se ei ole vaikeaa. Meillä on yksityiskohtaiset, helppo ja vaiheittaiset asennusoppaat suosituimpia rakennuksia varten. Katso seuraavien rakennusten asennusoppaat ja saat haluamasi version muutamassa minuutissa:

 • Titanium rakentaa
 • Misfit Mods Lite
 • Kellariovi-TV
 • Virtaviivaista rakennusta
 • Ei rajoja taikuutta
 • Yhden kansakunnan portaali rakentuu

Kuinka käyttää Kodi-rakennetta

Lukuun ottamatta erilaisten elementtien uudelleenjärjestelyä ja käyttöliittymän muokkausta, Kodi, jolla on rakenne, ei ole paljon erilainen kuin Kodi ilman sitä. Tämä on hyvä uutinen, koska se tarkoittaa, että Kodi-rakennukseen ei tarvita paljon tottumista, vaikka olet aloittelija.

Käytän tätä opasta Titanium Build -esimerkkinä. Kaikki rakennukset ovat suunnilleen samat asettelussa, estäen muutamia pieniä eroja. Vaikka sinulla olisi jotain muuta rakennetta, tämän esimerkin avulla saat yleisen käsityksen siitä, kuinka jatkaa minkä tahansa muun rakennuksen käyttöä.

Tällainen Kodin kotinäyttö näyttää Titanium Build -sovelluksen kanssa. Kuten on selvää, tämä iho on paljon elinvoimaisempi ja tapahtumampi kuin oletusarvoinen, vaalea Kodi-iho.

Kuinka käyttää kodi

Kuten näette, Titanium-aloitusnäytön keskellä on valikkopalkki ja sen alla kontekstuaalivalikko..

Kun valitset kohteen päävalikkopalkista, liittyvät alavalikkokohteet ilmestyvät sen alle. Esimerkiksi, kun valitsen Elokuvat, näen niihin liittyvät kohteet Haku, Suuntaukset, Uudet julkaisut jne.

Mene eteenpäin ja valitse muut vaihtoehdot, kuten TV-ohjelmat, IPTV, Urheilu ja huomaa, kuinka alivalikot muuttuvat.

kuinka käyttää kodi rakentaa

Muista, sanoin, että rakennusten mukana tulee esiasennetut lisäosat?

Olen valinnut Elokuvat-vaihtoehdon valikkoriviltä. Alaosassa on luettelo Elokuvan lisäosista (Gaia jne.). Nämä ovat joitain esiasennetuista Titanium Build -lisäosista.

kodi aloittelijan opas

Kun valitsen TV-ohjelmat, TV-ohjelmien isäntätiedot näkyvät alareunassa.

Samoin löydät lisäosat IPTV: lle (suora TV), urheilulle, Kids Zonelle jne.

Kuinka käyttää kodiä tulisijassa

Titaniumin aloitusnäytössä näkyvien lisäosien luettelo ei ole välttämättä täydellinen. Rakennuksessa voi olla enemmän lisäosia kuin se voi esiintyä sen pääruudussa. Jos haluat tutkia lisää lisäosia, tässä voit tehdä:

Valitse päävalikko valikkopalkista (valitse vain, älä napsauta sitä. Napsauttamalla avaat aivan toisen vaihtoehdon)

kuinka käyttää kodi rakentaa

Napsauta nyt videon lisäosat alla olevassa alavalikossa

miten löytää kodi rakentaa

Täältä löydät täydellisen luettelon videolisäosista, jotka toimitettiin esiasennettuna Titanium Build -sovelluksen kanssa.

Kuinka käyttää kodi

Kuinka lisätä lisäyksiä rakennukseen

Kokoonpano on esiasetettu useilla lisäosilla. Mutta tämä ei välttämättä takaa, että sillä on aina haluamasi lisäosa.

Jos kokoonpano ei pakata suosikkilisäystä, voit asentaa sen manuaalisesti.

Kerroin sinulle, kuinka aiemmin tässä oppaassa voit asentaa lisäosia Kodiin. Mutta kyse oli lisäosien asettamisesta ilman rakennusta.

Kaikkien rakennusten avulla voit asentaa lisäosia niiden päälle. Hyvä uutinen on, että asennustapa rakennuksen kanssa ei ole paljon erilainen verrattuna ilman sitä. Kuten aiemmin, lisää lähde-URL-osoite Kodi, asenna repo lähteestä ja lopulta asenna lisäosa reposta.

Lue yksityiskohtainen opas oppiaksesi lisäosien asentamiseen rakennusten yhteydessä.

# Suositellaan - hanki Kodi VPN

Ennen kuin aloitat Kodin suosikkielokuvien, TV-ohjelmien tai urheilun suoratoistamiseen, suosittelen voimakkaasti, että saat hyvän VPN: n Kodille.

Niille, jotka eivät ole tietoisia, Kodi VPN on työkalu, joka suojaa Kodi-streaming-aktiviteettejasi "Big Brotherin" uteliailta silmiltä. Toisin sanoen se peittää Internet-liikenteen laitteeltasi ja laitteestasi ja varmistaa, että hallitus, ISP , hakkerit tai muut yksiköt eivät voi kirjautua tai seurata online-toimintaa.

Jos haluat katsella elokuvia ja ohjelmia Kodilla, sinun on ensin asennettava lisäosat. Suurin osa näistä lisäosista on saatavana ulkopuolisten tarjoajien kautta ja antaa sinun lähettää suosikkisisältöäsi ilmaiseksi.

En rohkaise lukijoitasi katsomaan tekijänoikeuksien alaista sisältöä laittomista lähteistä. Mutta samalla uskon myös, että jokaisella on oikeus yksityisyyteen ja että tätä oikeutta on kunnioitettava niin teoriassa kuin käytännössäkin.

Kodi VPN salaa Internet-yhteytesi ja siirtää online-liikenteen virtuaalisen, yksityisen palvelimen kautta. Seurauksena on, että kuka tahansa, joka yrittää seurata Internet-toimintaa, ei tee sitä. ExpressVPN on suositeltava Kodi VPN, koska se on nopea ja erittäin turvallinen. Se käyttää kyllästämätöntä salaustekniikkaa yksityisyyden ja online-identiteetin suojaamiseen. ExpressVPN tarjoaa 100% nimettömänä Kodi-käyttäjille.

paras kodi vpn

Voit käyttää ExpressVPN useilla Kodi-yhteensopivilla laitealustoilla, kuten Android, FireStick, iOS, Mac, Windows jne. Voit käyttää tätä VPN: ää Kodin ja muiden mahdollisten suoratoistosovellusten kanssa.

Joten, ennen kuin aloitat suoratoiston, tässä on ohjeet VPN-suojauksen saamiseksi kolmella yksinkertaisella vaiheella.

Vaihe 1: Hanki ExpressVPN-tilaus TÄSSÄ.

Vaihe 2: Klikkaus TÄSSÄ ladata ja asentaa ExpressVPN-sovellus laitteeseesi.

Vaihe 3: Napsauta virtakuvaketta kytkeäksesi VPN-palvelin. Siinä kaikki. Yhteytesi on nyt turvallinen Kodin nopeimmalla ja parhaalla VPN-yhteydellä.

Yhdistä expressvpn kodille

Käärimistä

Tämä on melkein kaikki mitä sinun täytyy tietää Kodista aloittelijana. Rehellisesti, suurimmaksi osaksi sinun on käytettävä vain Kodin perustoimintoja, jotka olen kuvannut tässä oppaassa. Olen ollut tuttu Kodi vuosien ajan, ja jopa tänään, olen tuskin ylittänyt perusteet. Opi asentamaan lisäosa käyttämääsi laitteeseen ja oppi asentamaan lisäosat, ja olet jo hoitanut paljon. Kodi-rakennukset ovat hienoja, ne antavat visuaalisen käyttöliittymän käyttöliittymälle ja helpottavat elämääsi esiasennetuilla lisäosilla. On hyvä, että rakennat. Käytän sitä itse. Sanon vain, että vaikka otatkin rakennukset yhtälöstä, voit silti käyttää Kodia vain lisäosien kanssa. Mutta ilman lisäosia ei voi tehdä paljon. Aion sanoa tämän todennäköisesti kolmannen kerran tässä oppaassa - lisäosat ovat Kodin tärkein osa.

Lisää Kodi-resursseja

Kuinka lopettaa puskurointi Kodilla
Kuinka perustaa Trakt Kodiin
Kuinka korjata yleisiä Kodi -ongelmia
Kuinka asentaa useampi kuin yksi Kodi Build

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me