Kuinka korjata Kodi-puskurointiongelmat

>

Sileä, jatkuva viihdekokemus on mitä me kaikki nautimme. Keskeytykset, missä tahansa muodossa, ovat vähintäänkin ärsyttäviä. Kodi on viihdetyökalu, jota miljoonat käyttävät ympäri maailmaa korkealaatuisen sisällön suoratoimiseksi pääosin ilmaiseksi. Vaikka tämä alusta siltaa miljoonien suoratoisto-ohjainten ja tuhansien suoratoistolähteiden välisen kuilun, Kodi-puskurointiasiat eivät ole aivan harvinaisia. Kun yhä useammat virrat lisätään tarkistamatta, Kodi-puskurointiongelmat ovat yleisempiä. Onneksi on joitain ratkaisuja, jotka voivat korjata Kodi-puskurointikysymykset Kodi 18.5: ssä ja Kodi 17.6: ssa tai ainakin vähentää esiintymiä. Ja näitä korjauksia on myös helppo soveltaa. Jatka lukemista!

Kodi on erittäin suosittu mediasoitin johtoleikkurien keskuudessa ympäri maailmaa. XBMC: n kehittämä sovellus muuntaa laitteen heti mediakeskukseksi. Sen lisäksi, että se antaa sinun toistaa ja lähettää paikallisesti tallennettua mediaa erilaisten lisäosien ja rakennusten kautta, se mahdollistaa myös ilmaisen ja runsaasti saatavan sisällön suoratoiston verkossa. Vieläkin uskomatonta on, että tätä palvelua tukee monenlainen alusta, mukaan lukien Fire TV Stick, Android, iOS, Windows Mobile, Windows PC, Mac OS ja Linux..

Kodi on kiistatta suuri, mutta sillä on omat ongelmansa. Joidenkin on vaikeampi perustaa verrattuna muihin palveluihin, kuten Plex. Olen tajunnut, että kun käärät pään Kodi-ympäri, on olemassa suuri mahdollisuus, että et pidä mikään muu mediasoitin.

Se ei kuitenkaan ole ainoa näkökohta, jonka mielessäni puhuin tämän alustan ongelmista. Kodi vaikeuttaa eniten puskurointikysymyksiä. Mikään ei voisi olla turhauttavampaa kuin toistuvat keskeytykset suosikkielokuvasi tai televisio-ohjelmasi katselun aikana.

Onneksi on olemassa useita tapoja korjata Kodi-puskurointiasiat tai minimoida ne. Tässä oppaassa opitaan kuinka korjata puskurointi Kodi Leia 18: lle ja Kodi Krypton 17.6: lle. Jatka lukemista!

Kuinka korjata Kodi-puskurointiongelmat

kuinka lopettaa kodi-puskurointiasiat

Ota tuntemattomat lähteet käyttöön Kodissa

Ennen kuin jatkamme, on yksi pieni asia, josta on huolehdittava.

Kodi on suunniteltu tarjoamaan turvallista viihdekokemusta. Se käyttää monia turvaominaisuuksia ja protokollia tähän tarkoitukseen.

Estääksesi vaarallisten rakennusten ja lisäosien tunkeutumisen sisään, Kodi ei oletuksena salli asennusta tuntemattomilta, ulkopuolisilta lähteiltä. Mutta kaikki kolmannen osapuolen lisäosat eivät ole turvallisia, etenkin ne, joista aiomme oppia tässä oppaassa eteenpäin.

Jotta voimme asentaa nämä lisäosat, meidän on otettava väliaikaisesti käyttöön Tuntemattomat lähteet. Voit tehdä sen seuraavasti:

Vaihe 1: Napsauta Asetukset (hammassymboli) oikeassa yläkulmassa Kodi-aloitusnäytössä.

kodi-asetukset

Vaihe 2: Napsauta seuraavaksi Järjestelmäasetukset-kuvaketta (tai yksinkertaisesti Järjestelmä, jos käytät Kodi Leia 18)

kodi-järjestelmän asetukset
Vaihe 3: Napsauta vasemmalla puolella olevaa Lisäosat-painiketta ja siirrä sitten Tuntemattomat lähteet -kytkin / kytkin oikealle salliaksesi sen.

salli tuntemattomat lähteet

Se tulee olemaan! Varmista, että poistat tuntemattomat lähteet käytöstä, kun olet asentanut kaikki halutut lisäosat.

Millä alustoilla nämä menetelmät toimivat?

Kodi käyttää samaa käyttöliittymää kaikilla alustoilla ja laitteilla (lukuun ottamatta muutamaa alustakohtaista lisäystä). Korjaatko Windows-, Android-, iOS- tai Amazon Fire Stick Kodi -puskurointiongelmia, alla olevat menetelmät toimivat samalla tavalla.

Kodi-puskurointikorjaus: Optimoi välimuistin koko

Välimuisti on apumuisti, joka auttaa nopeaa noutamista. Kun välimuistia käytetään laajalti tietokoneiden maailmassa, videon suoratoistossa tai toistossa videon välimuisti on tärkein.

Kun suoratoistat videota Internetissä, koko videota ei ladata selaimeesi tai sovellukseen kerralla. Sen sijaan pieni osa videosta välimuistissa ja tallennetaan väliaikaiseen sijaintiin (yleensä laitteen RAM). Olet varmasti huomannut, että videon suoratoiston aikana, jos menetät Internet-yhteyden, videon toisto jatkuu jonkin aikaa ennen pysähtymistä. Paikallisessa järjestelmässä on välimuistiin tallennettu video, joka toistetaan jopa Internetin menettämisen jälkeen.

Kodi-puskurointiasioiden lieventämiseksi on otettava huomioon kaksi asiaa. Ensinnäkin, sinun on varattava huomattava välimuisti muistissa Kodille. Toiseksi sinun on tyhjennettävä välimuisti Kodista aiemmin soitetuista videoista, koska se vie tarpeettomasti varattua tilaa.

Seuraavassa tekstissä opimme muuttamaan Kodi-puskuriasetuksia optimaalisen välimuistitilan mukauttamiseksi ja ymmärtämään myös, kuinka välimuisti tyhjennetään Kodissa. Kodi-puskurointiasioita voidaan korjata viidellä tavalla. Menetelmät 1-4 toimivat kaikissa laitteissa, mukaan lukien Amazon Fire TV / Stick, kun taas menetelmä 5 ei toimi FireStickissä..

Huomio KODI-käyttäjille: Lue ennen kuin jatkat

Kodi-lisäosat / rakennukset tarjoavat rajoittamattoman suoratoistosisällön, mutta voivat myös viedä sinut oikeudellisiin ongelmiin, jos kiinni streaming ilmaisista elokuvista / TV-ohjelmista / Urheilu. Kodi-käyttäjiä kehotetaan ehdottomasti yhdistämään VPN-verkko aina suoratoiston aikana. Hyvä Kodi VPN piilottaa henkilöllisyytesi, ohittaa hallituksen valvonnan, geosuojatun sisällön ja ISP: n kurkistuksen (mikä auttaa myös puskuritonta suoratoistoa).

Käytän ExpressVPN: tä, joka on nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon FireStick. Saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmissa. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et ole tyytyväinen, voit aina pyytää palautusta.

Napsauta TÄSTÄ saadaksesi 3 kuukauden ilmaiseksi ja säästää 49% ExpressVPN: ssä

Lue: Kodi VPN: n asentaminen ja käyttö

Tapa 1: Kuinka lopettaa Kodi-puskurointi ohjatun Ares-toiminnon avulla

Ares Wizard on yksi yleisimmin käytetyistä Kodi-huolto- ja diagnostiikkatyökaluista. Oppitaan kuinka käyttää tätä työkalua välimuistin asetusten mukauttamiseen ja Kodi-puskurointiongelman ratkaisemiseen. Mutta ennen kuin siirrymme eteenpäin, asenna Ares Wizard Kodiin.

Nyt kun olet asentanut Ares-ohjatun toiminnon, katsotaan kuinka voimme korjata Kodi-puskurointiongelman optimoimalla välimuisti.

Vaihe 1: Käynnistä ohjattu Ares-ohjattu toiminto ja napsauta yläosassa olevaa Tweaks-painiketta

kodi-puskurin lisäasetusten ohjattu toiminto

Vaihe 2: Napsauta nyt Ohjattu lisäasetukset -painiketta

kodi lisäasetukset

Oikeassa alareunassa on Seuraava-painike, jota sinun on napsautettava. Ennen kuin teet, älä unohda lukea varoituksen sanaa tämän lisäosan kehittäjiltä.

kodi puskurointiin liittyviä kysymyksiä ohjattu toiminto

Lyhyesti sanottuna sinun on tiedettävä, että:

- Ei ole yhtä välimuistin kokojakoa, joka olisi täydellinen kaikille. Se riippuu pitkälti laitteesta, jolla käytät Kodia, ja järjestelmän teknisistä tiedoista (etenkin RAM-muistin koosta)

- Voit sijoittaa välimuistin laitevarastoon (kuten kiintolevyyn) tai RAM-muistiin (mikä on erittäin suositeltavaa)

- Kodi käyttää 60 Mt RAM-muistia välimuistiin. Mutta jos sinulla on paljon varamuistia, voit koota koon

Vaihe 3: Nyt kun ymmärrät yllä olevat kohdat, napsauta Seuraava

Nyt Kodi näyttää käytettävissä olevan RAM-muistin tässä vaiheessa ja ehdottaa videovälimuistin ihanteellista allokointikokoa (joka on 1/3 käytettävissä olevasta RAM-muistista). Mutta on myös suositeltavaa pitää 10%: n marginaali, jos muut ohjelmat vievät muistia entistä enemmän.

Esimerkiksi, jos sinulla on 900 Mt muistia, kolmasosa siitä olisi 300 Mt. 10%: n marginaali olisi 30 Mt. Joten, videovälimuistin ihanteellinen varaus on 270 Mt.

HUOMAUTUS: Liian suuri muistin varaus Kodi-välimuistiin voi vaikuttaa laitteen yleiseen suorituskykyyn.

Vaihe 4: Napsauta Luo asetukset -painiketta vasemmassa alakulmassa

ares-ohjatun toiminnon lisäasetukset kodi-välimuistin optimoimiseksi

Vaihe 5: Seuraavassa näytössä Video-välimuistin koko on mitä sinun on muutettava vetämällä liukusäädintä vasemmalle tai oikealle (tarkista alla oleva kuva)

kodi -puskurin lisäasetukset

Kuten huomaat, minulla oli ylimääräistä 900 Mt RAM-muistia. Siksi Ares Wizard suositteli minulle 270 Mt.

Ares-ohjattu toiminto tarjoaa myös 4 puskuritilaa, kuten näet alaosassa juuri Käytä näitä asetuksia -painikkeen yläpuolella. Nämä tilat tekevät seuraavan:

Tila 1: Tässä tilassa Kodi puskuroi kaikki Internetissä olevat suoratoistot, mukaan lukien pilvilähteestä ja FTP: stä

Tila 2 (suositus): Tämä on oletustila. Tässä tilassa Kodi yrittää puskuroida melkein kaiken. Se puskuroi jopa paikallisesta tallennustilasta toistettavat tiedostot

Tila 3: Tässä tilassa puskurointi on rajoitettu vain verkkosivustoihin

Tila 4: Puskurointi on kokonaan pois käytöstä

Jos sinulla on Kodi-puskurointiongelmia huolimatta huomattavasta RAM-muistista, varmista, että Mode 2 on valittu. Tämä tila tarjoaa tasaisimman toiston, koska se tallentaa suuren osan videosta etukäteen.

Poista Kodi-väliaikaiset tiedostot ohjatun Ares-ylläpidon avulla

Jos Kodi jäätyy tai kaatuu säännöllisesti, on suuri mahdollisuus, että olet tyhjentynyt säilytystilasta. Tämä tapahtuu yleensä laitteissa, joissa on vähän tallennustilaa. Jos sinulla on esimerkiksi kädessä pidettävää Android-laitetta, jossa on esimerkiksi 16 Gt: n tallennustila, ja käytät Kodia säännöllisesti erilaisten lisäosien kanssa, saatat pian löytää muistitilan. Kodi-puskurointikorjauksen löytämisen lisäksi kannattaa myös ratkaista tämä ongelma ja saada sujuvampi, toivottavampi viihdekokemus.

Vaihe 1: Jos haluat poistaa temp-tiedostot, napsauta ensin ylläpitopainiketta. Sinun pitäisi nähdä tällainen näyttö:

ares ohjattu kodi ylläpito

Vaihe 2: Napsauta nyt seuraavia painikkeita yksi kerrallaan:

- Poista pikkukuvat

- Poista paketit

Koska olin äskettäin poistanut pikkukuvat ja paketit, niiden tallennustilassa on vähemmän tilaa. Mutta yhdessä he söivät lähes 1 Gt tilaa.

Jos sinulla on tallennettu / tallennettu välimuisti, ne vievät myös paljon tilaa. Voit tyhjentää välimuistin Kodista ja vapauttaa tallennustilaa huomattavasti. Älä kuitenkaan huolestu! Välimuistin poistaminen ei vaikuta asetuksiin, joista juuri puhuimme yllä olevassa osiossa.

Menetelmä 2: Korjaa Kodi-puskurointi VPN: llä

Useimmat Internet-palveluntarjoajat esittävät yleviä väitteitä nopeiden, rajoittamattomien Internet-palveluiden tarjoamisesta asiakkailleen. Vaikka lupaukset pidetään useimmille keskivertokäyttäjille, kaistanleveyden katkaisu vaikuttaa usein raskaisiin streamereihin. Se saattaa olla laitonta tai maasta riippumatta. Lisäksi joskus niillä on joitain lausekkeita hienoina painettuina ehtoina & Ehdot, jotka hyväksymme edes antamatta sille katsoa; No, se on mitä suurin osa meistä tekee.

Internet-palveluntarjoajien kuritus heikentää tai rajoittaa Internet-nopeutta, kun tietty käyttäjä on ylittänyt tietyn tiedon käytön rajan. Kuten jo totesin, tämä tapahtuu yleensä raskaille käyttäjille. Jos olet joku, joka rakastaa katsomaan elokuvia ja esityksiä verkossa käyttämällä Kodi-palvelun kaltaisia ​​palveluita, saatat yhtä hyvin kuulua heidän kovien käyttäjien joukkoon. Kuristimen oikeudelliset näkökohdat ovat yhä epäselvämpiä siitä lähtien, kun muutama kuukausi sitten julistettiin, että nettoneutraalisuus tapetaan Yhdysvalloissa tulevina aikoina..

Paras tapa estää Internetin kuristinta ja välttää suuressa määrin Kodi-puskurointiasioita on luotettavan VPN: n käyttö. Hyvä VPN-palvelu tekee muutakin kuin vain piilottaa henkilöllisyytesi verkkomaailmassa. Se peittää myös Internet-palveluntarjoajan tietosi käytön yksityiskohdat. Yksinkertaisesti sanottuna, jos käytät VPN: tä, Internet-palveluntarjoajasi ei voi enää nähdä, millaisia ​​tietoja käytät. He pystyisivät vain määrittämään käytettävän tiedon määrän.

paras kodi vpn

Useat käyttäjät ympäri maailmaa ovat ilmoittaneet, että kuristaminen vaikuttaa niihin, jotka virtaavat videoita, lataavat torrentteja ja jakavat raskaita tiedostoja verkossa.

Kun VPN on paikallaan, sinulla ei ole syytä huolehtia Internet-palveluntarjoajan kuristimesta. Alla on taulukko alan viidestä parhaasta VPN: stä. Käytän henkilökohtaisesti ExpressVPN: tä, joka on nopein VPN päivämääränä.

 • Miten asentaa & käytä VPN: ää FireStickissä
 • Kuinka asentaa VPN mihin tahansa suoratoistolaitteeseen

Jätetty alle: Kodi

Hae tältä verkkosivustolta

Parhaat VPN: t

Kuinka korjata Kodi-puskurointiongelmatexpressvpn-sivupalkkiKuinka korjata Kodi-puskurointiongelmatKuinka korjata Kodi-puskurointiongelmatKuinka korjata Kodi-puskurointiongelmatKuinka korjata Kodi-puskurointiongelmatKuinka korjata Kodi-puskurointiongelmat30 päivän rahat takaisin -takuuKatso ExpressVPNLue arvostelu
ipvanish sivupalkkiKuinka korjata Kodi-puskurointiongelmatKuinka korjata Kodi-puskurointiongelmatKuinka korjata Kodi-puskurointiongelmatKuinka korjata Kodi-puskurointiongelmatKuinka korjata Kodi-puskurointiongelmat7 päivän rahat takaisin -takuuKatso IPVanishLue-arvostelu
nordvpn-sivupalkkiKuinka korjata Kodi-puskurointiongelmatKuinka korjata Kodi-puskurointiongelmatKuinka korjata Kodi-puskurointiongelmatKuinka korjata Kodi-puskurointiongelmatKuinka korjata Kodi-puskurointiongelmat7 päivän rahat takaisin -takuuVieraile NordVPN

Lähetä sisältö

 • 1 Kuinka korjata Kodi-puskurointiasioita
  • 1.1 Ota tuntemattomat lähteet käyttöön Kodissa
 • 2 Kodi-puskurointikorjaus: Optimoi välimuistin koko
  • 2.1 Tapa 1: Kuinka lopettaa Kodi-puskurointi ohjatun Ares-toiminnon avulla
   • 2.1.1 Poista Kodi-väliaikaiset tiedostot ohjatun Ares-ylläpidon avulla
  • 2.2 Menetelmä 2: Korjaa Kodi-puskurointi VPN: llä
  • 2.3 Tapa 3: Kuinka lopettaa Kodi-puskurointi ohjatulla Supreme Builds -toiminnolla
  • 2.4 Menetelmä 4: Korjaa Kodi-puskurointi Real-Debridillä
  • 2.5 Menetelmä 5: Kuinka korjata Kodi-puskurointiongelmat koodilla
   • 2.5.1 Vaiheet Windows PC / kannettavaan tietokoneeseen
   • 2.5.2 Vaiheet muille alustoille
 • 3 Kuinka korjata Kodi-puskurointi Covenant / Exodus / Sportsdevil -sovelluksessa
  • 3.1 Korjaa Kodi-puskurointi lisäosiin tyhjentämällä välimuisti
 • 4 mahdollista hidasta suoratoistoa / puskurointia Kodissa
  • 4.1 Syy # 1: Hidas Internet-yhteys
   • 4.1.1 Tärkeitä vinkkejä Internet-nopeuden parantamiseksi
   • 4.1.2 Entä jos minulla on nopea internet ja ongelma jatkuu edelleen?
  • 4.2 Syy 2: Suoratoistolähde on täynnä
 • 5 loppusanaa Kodi-puskurointiasioista

Suosituimmat oppaat

 1. Paras VPN FireStickille
 2. Kuinka vangita FireStick
 3. Kuinka asentaa Kodi FireStickiin
 4. Parhaat Kodi-lisäosat
 5. Paras Kodi rakentaa
 6. Parhaat FireStick-sovellukset
 7. IPTV
 8. Elokuvateatteri APK
 9. Exodus Redux Addon
 10. Parhaat torrent-sivustot

Uusimmat viestit

 • 8 parasta Showbox-vaihtoehtoa (2020)
 • Kuinka vangita FireStick (helmikuu 2020)
 • Parhaat Kodi-rakennukset (päivitetty helmikuulle 2020)
 • Parhaat Kodi-lisäosat voittaa maailman [2020]
 • Kuinka asentaa oikeat Debrid-elokuvat yksinoikeudella Kodi Addon

Vastuuvapauslauseke - Tekijänoikeussisällön suoratoisto tai lataaminen on laitonta.

FireStickTricks.com ei missään nimessä suvaitse, mainosta tai rohkaise Koden, Fire Stickin tai oppaidemme laitonta käyttöä. Käyttäjät ovat vastuussa toiminnastaan. Lue koko vastuuvapauslauseke.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me