Kuinka korjata parivirhe – Olpair, TheVideo.me, Tvad.me jne.

>

Jos virtaat suosituilla Kodi-lisäosilla, kuten Exodus Redux, Yoda jne., On erittäin todennäköistä, että joudut joutumaan Kodi-parivirheen yrittäessäsi suoratoistaa sisältöä tietyistä lähteistä. Käytätpä sitten Kodi 18.3 / 18.3 Leia tai Kodi 17.6 Kryptonia, virhe syntyy, kun avaat virrat lähteistä, kuten Olpair (Openload), tvad.me, vidup.me, thevideo.me ja muutama. He pyytävät sinua viimeistelemään pariliitosprosessin heidän verkkosivustollaan, jotta toisto heidän streamistaan ​​olisi mahdollista. On vain kourallinen lähteitä, jotka aiheuttavat tämän virheen, mutta tiedän, että se on vähän ärsyttävä. Tässä oppaassa keskustelemme erilaisista menetelmistä parivirheen hoitamiseksi Kodissa.


Olen nähnyt, että kaikki suositut lisäosat hakevat suoratoistolinkkejä tvad.me-, vidup.me- ja OpenLoad a.k.a Olpair -sivustolta. Mutta huolehdimme siitä tässä oppaassa. Jatka lukemista!

olpair -virhe kodi

Miksi näet Olpair, Tvad.me/pair, Vidup.me/pair, thevideo.me/pair -virheen Kodissa?

Totuus on, että parivirhe Kodissa ei ole tarkalleen virhe. Edellytyksenä on videosisällön suoratoistaminen lähteistä, kuten videot.me, Vidup.me, Openload tai Tvad.me..

Openload ja muut sellaiset lähteet, jotka vaativat pariliitosta, tarjoavat valtavan valikoiman laadukasta sisältöä, mukaan lukien suosikki elokuvasi, ohjelmasi, dokumentit ja säveltäjät. Ne tarjoavat korkealaatuista sisältöä, paremman resoluution ja pienemmät puskurointiasiat. Ja he tekevät sen ilmaiseksi.

Koska he tarjoavat korkealaatuista sisältölaatua, he saavat satoja tuhansia toistopyyntöjä palvelimilleen. Seurauksena heidän palvelimiensa tukkeutuminen. Kaikki heidän palvelimilleen suuntautunut liikenne ei kuitenkaan ole peräisin ihmisen pyynnöistä. Heidän liikenne tukkeutuisi suurelta osin robotien ja komentosarjojen generoimien automaattisten pyyntöjen takia.

Kodi-parivirhe on oikeastaan ​​portti, joka voitiin läpikäydä vain, kun varmennetaan, että kyseessä on pääsyä vaativa ihminen. Siksi he tarkistavat kaikki pyynnöt palvelimilleen ja vain kun vahvistat itsesi ihmiseksi, saat pääsyn heidän sisältöönsä.

Suosittelen pariliitosprosessin seuraamista, jotta suoratoistokokemus olisi parempi. Ensimmäinen menetelmä kertoo, kuinka se tehdään. Jos et kuitenkaan halua lainkaan näiden lähteiden linkkejä, minulla on myös toinen menetelmä sinulle.

Menetelmä # 1: Yhdistä IP-osoitteesi pariksi

Pidän tästä menetelmästä enemmän. Sen avulla voin välttää parivirheen Kodissa menettämättä näiden palvelimien laatulinkkejä. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on paritella IP-osoitteesi verkkosivustolla. Et enää saa virheviestejä kaikista samaan verkkoon kytketyistä laitteista..

Jos sinulla on esimerkiksi Kodi tietokoneellasi ja matkapuhelimellasi kytkettynä samaan Wi-Fi-verkkoon, jonka IP-osoitteesi pariksi muodostuu, pääset eroon Kodi-laitteen parivirheestä molemmilla näillä laitteilla.

Muista, että pariliitos on voimassa vain 4 tuntia. Pariliitos on muodostettava uudelleen, kun 4 tuntia on kulunut.

Huomio:Pariliitos paljastaa alkuperäisen IP-osoitteesi sisällöntuottajalle. On erittäin suositeltavaa käyttää VPN: tä ennen pariliitosta, jotta todellinen IP-osoitteesi ei paljastuisi. Käytän ExpressVPN: ää pitämään streaming-aktiviteettini nimettömänä ja ehdotan, että teet saman.

Lukea: Paras VPN Kodille ja kuinka sitä käytetään 

Saanen nyt näyttää sinulle kuinka yhdistää IP-osoitteesi.

# 1: Kun suoratoistolähde vaatii pariliitoksen, tällainen viesti ilmestyy näytölle - OpenLoad Stream Authorization

olpair -virhe kodi

# 2: Avaa matkapuhelimesi tai tietokoneesi selain ja siirry viestissä olevaan linkkiin. Otan OpenLoad Stream -valtuutuksen esimerkiksi tässä oppaassa.

Avaa linkki https://olpair.com

Kärki: Jos käytät Kodia kauko-ohjatussa laitteessa, kuten FireStick, Fire TV tai Fire TV Cube, voit noudattaa seuraavaa menetelmää tietokoneella, matkapuhelimella tai tablet-laitteella, joka on kytketty samaan Wi-Fi-verkkoon kuin laite.

# 3: Napsauta lukevaa valintaruutua En ole robotti

suoravaltuutus avoimessa kuormassa

# 4: Näet nyt tämänkaltaisen vahvistuksen ponnahdusikkunan. Suorita vahvistusprosessi valitsemalla oikeat kuvat

olpair tvad.me/pair

# 5: Kun vahvistus onnistuu, näet vihreän valintamerkin ennen tekstiä En ole robotti. Klikkaus Pari -painike pohjassa

# 6: Kun IP-osoitteesi on muodostettu pariksi, näet Pariliitos onnistui! viesti.

tvad.me/pair on kodi

Olet hoitanut Olpair Kodi -virheen. Palaa nyt Kodiin ja pelaa virtauksia näistä lähteistä. IP-osoitteesi pysyy pariksi korkeintaan 4 tuntia.

HUOMAUTUS: Yllä olevat vaiheet osoittivat sinun päästävä eroon Olpair a.ka. OpenLoad Stream -valtuutus. Jos sinulla on muita pariliitosongelmia, kuten alla on esitetty, käy linkissä, joka on annettu heidän nimiensä suhteen, ja aloita pariliitos samalla tavalla kuin Olpairin kanssa..

Video.me-streamin valtuutus - https://thevideo.me/pair tai https://tvad.me/pair

VidUP.me -virtavaltuutus - https://vidup.me/pair

Onko Olpair, Vidup.me, Tvad.me, TheVideo.me, OpenLoad Safe?

Olen Kodi-käyttäjä usean vuoden ajan. Olen testannut, kokeillut ja käyttänyt kymmeniä lisäosia. Vakuutan teille, että pariliitosta vaativat lähteet, kuten OpenLoad ja Tvad.me, ovat turvallisia. Itse asiassa pidän yleensä heidän virroistaan ​​enemmän kuin muut. He tarkistavat IP-osoitteesi vain varmistaaksesi, että vain ihmisillä on pääsy palvelimelleen ja että sitä ei ylikuormiteta robotti- ja komentosarjojen osumayrityksillä..

Nämä sivustot saattavat kuitenkin olla edelleen lisensoitua tai tekijänoikeuksien alaista sisältöä. Ja kun siirrät lisensoitua tai tekijänoikeussisältöä, jopa tahattomasti, olet aina vaarassa. Koska nämä sivustot käyttävät IP-osoitettasi pariksi, olet selvästi alttiina.

Vaikka nämä palveluntarjoajat eivät käyttäisi IP-osoitettasi haitallisiin tarkoituksiin, jos heidän on osallistuttava oikeudenkäynteihin tekijänoikeuksien alaisen sisällön ylläpitämiseksi, niiden on ehkä ilmoitettava käyttäjiensä IP-osoitteet lakiviranomaisille. Tämä voi helposti johtaa ongelmiin.

Voit kuitenkin välttää tämän helposti käyttämällä Kodi VPN -sovellusta. Kuten jo ehdotin, se on paras tapa toimia. VPN: n avulla Internet-liikenne reititetään toisen palvelimen kautta. Sinulle on annettu täysin uusi IP-osoite. VPN-palveluntarjoajat käyttävät läpäisemätöntä salausprotokollaa ja ylläpitävät nolla lokikäytäntöä. Verkkotoimintaasi ei voi koskaan jäljittää sinua.

Käytän ja suosittelen ExpressVPN: ää, koska se on turvallisin, nopein ja luotettavin VPN-palvelu Kodille ja muille suoratoistopalveluille. Siihen kuuluu myös 30 päivän rahat takaisin -takuu, jos et pidä heidän palvelustaan.

Tapa 2: Poista Hosters captchas -sovelluksesta Kodin sisällä

Jos et halua käydä läpi pariliitosprosessia, voit välttää parivirheen Kodissa yksinkertaisesti poistamalla vaihtoehdon käytöstä Isännät, joilla on captchas.

Muista, että tekemällä niin, saatat unohtaa jotkut palvelinlähteiden, kuten OpenLoad, laatuvirrat.

Kodissa ei ole yleistä asetusta estää Hosters captchas -sovellus käytöstä kaikille lisäyksille. Sinun on tehtävä se erikseen jokaisesta lisäosasta.

Seuraava on kuva isäntien kanssa, joilla captchas on käytössä. Kuten huomaat, OpenLoadista löytyy paljon linkkejä. Myöhemmin jaan kuvan isäntien kanssa, joiden captchas on poistettu käytöstä.

vidup.me/pair kodi

Käytän Exodus-lisäosaa tässä oppaassa esimerkkinä. Mutta tämä toimii kaikille lisäosille, jotka tukevat OpenLoadia tai muita palvelimia, jotka vaativat pariliitoksen. Noudata alla olevia vaiheita:

# 1: Siirry Kodi-aloitusnäyttöön ja avaa lisäosat Lisäosista > Videon lisäosat 

tvad me pari kodi

# 2: Vieritä alas ja napsauta Työkalut

kodi openload -parinmuutosvirhe

# 3: Avaa vaihtoehto ASETUKSET: Toisto

olpair.com pariksi parissa

# 4: Varmista Toisto vaihtoehto on valittu vasemmalla. Vieritä nyt alas Tiedostonhallintasuodattimet -osiossa ja poista Isännät, joilla on captchas vaihtamalla sen kytkintä

tvad.me/pair

Seuraava on kuva isäntien kanssa, joiden captchas on poistettu käytöstä. Kun vertaat sitä kuvaan, jonka jaoin aiemmin kaikkien käytössä olevien streamien kanssa, voit nähdä, että kaikki OpenLoad-virrat ovat poissa.

vidup.me/pair

Siinä kaikki! Palaa nyt videoon, jonka aiot toistaa. Huomaat, että kaikki OpenLoadista tai muista lähteistä lähtevät virrat, jotka vaativat pariliitoksen tai captcha-valtuutuksen, on poistettu.

Ennen kuin aloitat suoratoiston Kodi Addons / Builds -sovelluksella, haluaisin varoittaa sinua, että kaikki Kodilla suoratoistamasi näkyy Internet-palveluntarjoajallesi ja hallituksellesi. Tämä tarkoittaa, että tekijänoikeudella suojatun sisällön (ilmaiset elokuvat, TV-ohjelmat, urheilu) suoratoisto voi viedä sinut oikeudellisiin ongelmiin.

Kodi-käyttäjiä kehotetaan ehdottomasti yhdistämään VPN-verkko suoratoiston aikana. Kodin VPN ohittaa Internet-palveluntarjoajien kurituksen, hallituksen valvonnan ja suosittujen lisäosien maantieteellisen rajoittamisen. Olen aina yhteydessä ExpressVPN kaikissa suoratoistolaitteissani ja ehdotan, että teet saman.

ExpressVPN on nopein ja turvallisin VPN. Siihen kuuluu 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tarkoittaa, voit käyttää sitä vapaasti ensimmäisen 30 päivän ajan ja jos et ole tyytyväinen suoritukseen (mikä on erittäin epätodennäköistä), voit pyytää täyden hyvityksen.

HUOMAUTUS: Emme kannusta tekijänoikeuslakien rikkomiseen. Mutta entä jos lopulta suoratoistat sisältöä laittomasta lähteestä tahattomasti? Ei ole aina helppoa erottaa legitiimin ja laittoman lähteen eroa.

Joten, ennen kuin aloitat suoratoiston Kodilla, tässä on miten saada VPN-suojaus kolmella yksinkertaisella vaiheella.

Vaihe 1: Hanki ExpressVPN-tilaus TÄSSÄ.

Vaihe 2: Klikkaus TÄSSÄ ladata ja asentaa ExpressVPN-sovellus laitteeseesi.

Vaihe 3: Napsauta virtakuvaketta kytkeäksesi VPN-palvelin. Siinä kaikki. Yhteytesi on nyt turvallinen Kodin nopeimmalla ja parhaalla VPN-yhteydellä.

Yhdistä expressvpn kodille

Yhteenveto

Kodi -parin virhevirhe voidaan korjata helposti joko pariksi IP-osoitteesi Olpair.com, Vidup.me/pair, Tvad.me/pair, thevideo.me/pair tai poistamalla Hosters with captchas käytöstä. Suosittelen henkilökohtaisesti ensimmäistä menetelmää, koska se antaa sinulle pääsyn parempiin laatuvirroihin. Jos kuitenkin käytät Real Debridia Kodissa, saatat jo hakea korkealaatuisia linkkejä. Et välttämättä tarvitse virran palvelimilta, jotka vaativat pariliitoksen. Kerro minulle, jos sinulla on kysyttävää tai palautetta alla olevan kommentti-osan kautta.

Related:

Kuinka Jailbreak FireStick
Kuinka käyttää Traktia Kodilla
Kuinka nollata Kodi
Kuinka korjata puskurointi Kodilla

Napsauta tätä saadaksesi salaisen johdon leikkaamisen temput suoraan postilaatikkoosi.

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me