Kuinka korjata ‘riippuvuuden asennus epäonnistui’ Kodissa

>

Tässä vianetsintäoppaassa opitaan korjaamaan virhe riippuvuuden asentaminen epäonnistui Kodi 18.5 -versioon. Tämä viesti näkyy lisäosan asennuksen yhteydessä, kun niihin liittyviä riippuvuuksia ei voida asentaa.

Kodi on yksi tehokas mediasoitin, joka ei vain toista paikallista mediaa laitteesi tallennusvälineessä, vaan myös suoratoistaa verkkosisältöä ympäri maailmaa. Mikä tekee Kodista todella hämmästyttävän, ovat kolmannen osapuolen Kodi-lisäosat. Nämä lisäosat hakevat suosikkisisällön virtauksia eri palvelimilta, jotta voit pelata niitä verkossa. Lisäykset eivät kuitenkaan toimi erikseen. He luottavat suuresti ulkoisiin palveluihin, joita kutsutaan riippuvuuksiksi..

Lähes kaikki lisäykset vaativat riippuvuuksia kaapata Internet ja hakea streamit. Itse asiassa suurin osa suosituista lisäosista vaatii useita riippuvuuksia. Kun asennat lisäosia, kuten Exodus Redux, Covenant, Yoda tai muita, tarvittavat riippuvuudet asennetaan myös (jos niitä ei ole jo asennettu). Jos kuitenkin ainakin yhtä riippuvuutta ei voida asentaa, Kodi näyttää virheen "epäonnistui asentamaan riippuvuutta". Kun riippuvuutta ei asenneta, et voi asentaa lisäosaa..

Huomio KODI-käyttäjille: Lue ennen kuin jatkat

Kodi-lisäosat / rakennukset tarjoavat rajoittamattoman suoratoistosisällön, mutta voivat myös viedä sinut oikeudellisiin ongelmiin, jos kiinni streaming ilmaisista elokuvista / TV-ohjelmista / urheilusta. Kodi-käyttäjiä kehotetaan ehdottomasti yhdistämään VPN-verkko aina suoratoiston aikana. Hyvä Kodi VPN piilottaa henkilöllisyytesi, ohittaa hallituksen valvonnan, geosuojatun sisällön ja ISP: n kurkistuksen (mikä auttaa myös puskuritonta suoratoistoa).

Käytän ExpressVPN: tä, joka on nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon FireStick. Saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmissa. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et ole tyytyväinen, voit aina pyytää palautusta.

Napsauta TÄSTÄ saadaksesi 3 kuukauden ilmaiseksi ja säästää 49% ExpressVPN: ssä

Lue: Kodi VPN: n asentaminen ja käyttö

Korjaus riippuvuuden asentaminen Kodiin epäonnistui

Olen törmännyt tähän virheeseen muutaman kerran ja kokeillut ja kokeillut erilaisia ​​menetelmiä, olen keksinyt joitain vianetsintäideoita. Vaikka on vaikeaa sormettaa sitä, mikä virheen oikein aiheuttaa, olen varma, että yksi seuraavista ratkaisuista toimii sinulle.

1. Tyhjennä Kodi-välimuisti

Välimuistin tyhjentäminen Kodista auttaa joskus korjaamaan virheen ”riippuvuuden asentaminen epäonnistui”. Välimuistin poistaminen on parempi vaihtoehto koko tietojen tyhjentämiselle, koska et menetä olemassa olevia lisäosia ja Kodi-asetuksia..

Paras tapa välimuistin tyhjentämiseen on ohjatun Ares-toiminnon kautta. Jos sinulla ei vielä ole Ares-ohjattua toimintoa, asenna se ensin. Ares Wizard -asennus vie noin 4-5 minuuttia, mutta se on hieno työkalu.

Vaihe 1: Käynnistä nyt Ares Wizard. Löydät sen Kodi-kotinäytöltä > Lisäosia > Ohjelman lisäosat.

Vaihe 2: Kun ohjattu toiminto latautuu, napsauta ylläpidon välilehteä.

Riippuvuuden asennus epäonnistui

Vaihe 3: Napsauta seuraavaksi oikealla olevassa Välimuistin-osiossa Poista välimuisti / väliaika

kodin asennus epäonnistui

Vaihe 4: Kun välimuisti on poistettu, näet seuraavan viestin. Napsauta 'OK' jatkaaksesi.

Riippuvuuden asennus epäonnistui

Kuten huomaat, välimuistin koko järjestelmässäni oli vain 1 Mt. Tämä johtuu siitä, että olin äskettäin asentanut Kodi uudelleen, eikä minulla ole paljon lisäosia. Välimuistin koko kasvaa ja mitä suurempi se tulee, sitä enemmän ongelmia se voi aiheuttaa. Tästä syystä välimuistin poistaminen voi auttaa sinua 'Riippuvuusvirheen asentaminen epäonnistui' -kohdassa.

2. Tyhjennä Kodi-tiedot

Joskus välimuistin tyhjentäminen ei riitä. Monta kertaa 'riippuvuuden asentaminen epäonnistui' on itsepintaisempi, eikä se katoa poistamalla vain välimuistia. Toinen vaihtoehto on poistaa Kodi ja asentaa se uudelleen, tuoreena. Suurimmaksi osaksi se hoitaa ongelman. Ennen kuin teet sen, sinun kannattaa kuitenkin yrittää tyhjentää Kodi-tiedot sen sijaan. Tietojen tyhjentäminen palauttaa Kodi tehdasasetuksiin ja säästää aikaa.

Jos virhesanoman vastaanottaminen ei onnistunut asentamaan riippuvuutta FireStickistä, voit nollata tämän laitteen Kodi-tiedot Asetukset-valikossa. Voit myös käyttää Ares-ohjattua toimintoa kaikkien Kodi-tuettujen laitteiden (mukaan lukien FireStick) tietojen tyhjentämiseen..

Asenna Ares Wizard Kodiin ja noudata seuraavia ohjeita:

Vaihe 1: Käynnistä ohjattu Ares-toiminto ja napsauta Lisää-välilehteä oikeassa yläkulmassa (vasen Asetukset)

Riippuvuuden asennus epäonnistui

Vaihe 2: Napsauta nyt Poista kaikki tiedot / Uusi aloitus -vaihtoehto seuraavan näytön vaihtoehdoista

kodi-riippuvuuksia ei täytetty

Vaihe 3: Vahvista toiminta napsauttamalla Kyllä, kun seuraava kehote tulee näkyviin

kodi-riippuvuuksia ei täytetty

Vaihe 4: Valitse seuraavaksi, haluatko säilyttää suosikkisi, lähteesi ja lisäosien asetukset ja napsauta Jatka jatkaaksesi

riippuvuutta versiosta ei voitu tyydyttää

Kodi-tietojen tyhjentäminen voi kestää minuutin tai kaksi sen koosta riippuen. Kun tiedot on tyhjennetty, Kodi on tuore kuin uusi. Kadotat kaikki lisäykset, mukaan lukien Ares-ohjattu toiminto.

3. Poista ja palauta Kodi-tietokanta

Kodi-tietokanta sisältää paljon asioita yhdessä Kodissa, ja kun se vioittuu, alat kohdata virheitä, joita et ole koskaan ennen nähnyt, kuten kyseistä tai sanoa “Kodi-asennus epäonnistui”.

Kodi-tietokannan korjaus voisi maagisella tavalla auttaa sinua pääsemään eroon monista sellaisista ongelmista melkein heti. Hyvä asia on, että vioittunut tietokanta ei estä sinua käyttämästä Kodia. Näet vain joitain virheitä. Siksi voit korjata tämän Kodista.

Näin voit poistaa ja palauttaa Kodi-tietokannan:

Vaihe 1: Siirry Kodin aloitusnäyttöön ja napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa Asetukset (rataskuvake) -kuvaketta

epäonnistui asentamaan riippuvuuspalopistettä

Vaihe 2: Napsauta seuraavaksi Tiedostojen hallinta

kodi-tiedostonhallinta

Vaihe 3: Napsauta seuraavassa ikkunassa Profiilihakemisto

epäonnistui asentamaan riippuvuuspalopistettä

Vaihe 4: Napsauta seuraavaksi Tietokanta

asenna kodi-riippuvuudet

Vaihe 5: Valitse nyt 'Addons27.db' ja paina asianmukaista painiketta / näppäintä avataksesi konteksti-ponnahdusvalikon (esimerkiksi napsauta hiiren kakkospainikkeella Windows PC: llä). Napsauta ponnahdusikkunassa Poista

riippuvuuden asentaminen epäonnistui

Vaihe 6: Vahvista toiminta napsauttamalla Kyllä, kun sitä pyydetään

riippuvuuden asentaminen epäonnistui

Vaihe 7: Sulje nyt Kodi ja käynnistä se uudelleen noin minuutin kuluttua. Yritä asentaa lisäosa, jota yritit asentaa aikaisemmin, kun joutit virheen 'epäonnistui asentamaan riippuvuutta' -ongelmaan.

Huomautus: Kun olet käynnistänyt Kodi uudelleen tietokannan poistamisen jälkeen, mene Lisäosat > Lisäosini ja ota nykyiset lisäosat uudelleen käyttöön.

4. Asenna Kodi-riippuvuudet manuaalisesti 

Jos mikään ei tunnu toimivan, olisi hyvä idea asentaa Kodi-riippuvuudet manuaalisesti TVAddons-arkiston avulla. Itse asiassa se on yksi ensimmäisistä asioista, joita voit kokeilla, koska sillä on taipumus korjata ongelma paremmin kuin muut ratkaisut.

Tässä on mitä sinun täytyy tehdä:

Vaihe 1: Avaa Asetukset Kodi-aloitusnäytössä ja napsauta seuraavassa ikkunassa Järjestelmäasetukset

Vaihe 2: Valitse seuraavassa näytössä vasemmalla ja oikealla puolella olevat Lisäosat ja ota käyttöön Tuntemattomat lähteet.

asenna kodi-riippuvuudet

Vaihe 3: Napsauta Kyllä ja vahvista toiminta

kuinka asentaa riippuvuudet kodiin

Vaihe 3: Palaa takaisin Kodi-aloitusnäyttöön ja siirry tällä kertaa Asetuksiin > Tiedostonhallinta

kodi-tiedostonhallinta

Vaihe 4: Napsauta Lisää lähde seuraavassa ikkunassa

lisää lähde kodi

Vaihe 5: Napsauta nyt

napsauta mitään kodi

Vaihe 6: Kirjoita nyt lähde-URL-osoite nimellä http://fusion.tvaddons.co. Kirjoita URL-osoite oikein, koska tämä on lähde, josta asennat arkiston. Napsauta 'OK' jatkaaksesi

fuusio-tv-lisäosat

Vaihe 7: Kirjoita eteenpäin nimi Kirjoita tämän medialähteen nimi -kenttään. Voit antaa sille minkä tahansa valintasi nimen. Nimenin sen "fuusioksi", jotta voin tunnistaa sen helposti myöhemmin. Napsauta uudelleen OK jatkaaksesi.

fuusiokodin asentaja

Vaihe 8: Palaa takaisin Kodi-aloitusnäyttöön ja napsauta tällä kertaa vasemmalla olevaa Lisäosat-painiketta

kodi addons -valikko

Vaihe 9: Napsauta seuraavan näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa avoimen laatikon kuvaketta. Tätä vaihtoehtoa kutsutaan myös 'paketin asentajaksi'

kodi-paketin asentaja

Vaihe 10: Napsauta seuraavaksi Asenna zip-tiedostosta

asenna zip-tiedostona Kodi

Vaihe 11: Napsauta nyt "fuusio" tai nimeä, jonka annoit lähteelle aiemmin

fuusio

Vaihe 12: Avaa Kodi-repos

asenna kodi-riippuvuudet

Vaihe 13: Seuraavaksi napsauta "englanti"

kuinka asentaa kodi-riippuvuudet

Vaihe 14: Vieritä alas ja napsauta 'repository.xbmchug-3.0.0.zip' (versionumero voi muuttua)

epäonnistui asentamaan riippuvuutta kodiin

Vaihe 15: Odota, että 'TV Addons Co repo install' -ilmoitus tulee näkyviin näytön oikeassa yläkulmassa

kodi-riippuvuusvirhe

Saatat joutua asentamaan muutama lisää riippuvuuksia TVAddons-arkistosta. Joten tässä on seuraavat vaiheet:

Vaihe 1: Siirry Kodi-aloitusnäyttöön vielä kerran ja siirry sitten Lisäosat-kohtaan > Pakettien asentaja > Asenna zip-tiedostosta (vaiheet 9-11 yllä)

Vaihe 2: Napsauta 'fuusio' (tai lähteelle aikaisemmin valitsemasi nimeä) ja avaa 'kodi-scripts'

Vaihe 3: Sinun pitäisi nähdä täällä pari zip-tiedostoa. Yksi sisältää nimessä 'methandler' ja toinen 'urlresolver' (katso alla oleva kuva)

kuinka asentaa kodi-riippuvuudet

Vaihe 4: Asenna jokainen komentosarja yksitellen napsauttamalla sitä

Olet asentanut kaikki tarvittavat riippuvuudet onnistuneesti. Yritä nyt asentaa sama lisäosa uudelleen, joka antoi virheilmoituksen epäonnistui asennuksessa. On suuri mahdollisuus, että se korjaa ongelman.

Kodi-riippuvuuksia ei ole täytetty

'Kodi-riippuvuudet eivät täyty' on toinen yleinen riippuvuuteen liittyvä virhe, ja minusta olisi valitettavaa, ettet puuttuisi siihen.

Tämä ongelma ilmenee usein, kun yrität asentaa tai käyttää lisäosaa, joka on jo päivitetty Kodi-version uudempaan versioon, vanhempaan Kodi-versioon. Voin esimerkiksi nähdä virheen yrittäessäni asentaa Kodi 18: lle tarkoitettu lisäosa Kodi 17.6: een.

Paljon päivitettyjä lisäosia jatketaan työskentelyä vanhempien versioiden kanssa, mutta samaa ei voida sanoa kaikille. Onneksi tämä ongelma on suhteellisen helppo korjata. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on päivittää Kodi uusimpaan saatavilla olevaan versioon.

Huomaa, että Kodi ei tue sovelluksen sisäistä päivitystä. Siksi tarvitset suurimman osan uudesta asennuksesta. Tämä tarkoittaa lisäksi olemassa olevien tietojen, asetusten ja asennettujen lisäosien menettämistä.

Huomautus: 'Riippuvuutta versiosta ei voitu tyydyttää' on virhe, kuten 'Kodi-riippuvuuksia ei ole täytetty', ja se voidaan yleensä korjata päivittämällä Kodi viimeisimmälle versioon. Mutta jos ongelma jatkuu päivityksestä huolimatta, suorita vianetsintä jollain muista yllä kuvatuista menetelmistä.

Tarkista Kodi-lokitiedosto 

Jos mikään ei toimi sinulle, suosittelen, että viimeinkin tarkastat Kodi-virhelokitiedostoa. Kodi-loki auttaa sinua selvittämään, mikä juuri aiheuttaa ongelman.

Kodilla on muutama lisäosa, joiden avulla voit tarkastella lokia ja jopa ladata sen verkossa. Lokia tarkastellessasi hakusanalla 'epäonnistui asennat riippuvuutta' -virhesanoma. Vaikka et pysty selvittämään ongelman perimmäistä syytä, voit jakaa lokitiedoston ja Kodi-asiantuntijat voivat auttaa sinua paremmin.

johtopäätös

Riippuvuudet ovat, mistä lisäosat riippuvat, kun haet virrat sinulle Kodista. Kokemukseni perusteella voin kertoa, että virhettä "riippuvuuden asentaminen epäonnistui" ei esiinny usein. Mutta kun törmäät siihen, haluat olla ratkaisu kätevä. Yksi tai toinen yllä olevista vianetsintämenetelmistä on toiminut minulle eri aikoina. En näe mitään syytä, miksi heidän ei pitäisi korjata ongelmaa sinulle. Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia, ota meihin yhteyttä alla olevan kommentti-osan kautta.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me