Kuinka nollata Kodi Amazon FireStickissä

>

Tässä artikkelissa opitaan kuinka Kodi 18.5 / 18.4 Leia tai Kodi 17.6 Krypton voidaan palauttaa tehdasasetuksiin FireStickissä. Kodi on uskomaton mediatyökalu, joka muuntaa laitteesi mediakeskukseksi ja antaa sinun lähettää suosikkisisältöäsi - ilmaiseksi ja maksettuna (tietysti ilmaiseksi suurimmaksi osaksi). Mutta tällä ilmaisella ja avoimen lähdekoodin alustalla ei ole ongelmia. Varsinkin pitkäaikaiset käyttäjät, joille on asennettu useita Kodi-lisäosia, joutuvat suorituskykyongelmiin useita kertoja kuin he haluaisivat.

On olemassa useita hakkereita ja ratkaisuja, jotka auttavat nopeuttamaan Kodia ja korjaamaan suorituskykyä heikentäviä virheitä. Mutta toisinaan mikään ratkaisuista ei toimi, ja Kodin oletusasetusten palautus on edelleen ainoa käyttökelpoinen vaihtoehto. Sovelluksen nollaaminen antaa sinulle puhtaan liuskan aluksi, kuin olisit ajamassa Kodia ensimmäistä kertaa. Muista kuitenkin, että se tarkoittaa myös kaikkien Kodi-tietojen, kuten Lisäosien ja asetusten, menettämistä. Myös tästä voidaan huolehtia, tosin tietyssä määrin.

Tämä artikkeli on tarkoitettu myös niille, jotka haluavat vain aloittaa Kodin käytön alusta alkaen tarvitsematta käydä läpi sovelluksen asennuksen ja uudelleenasennuksen prosessia. Esimerkiksi, jos olet asentanut liian monta lisäosaa ja rakentaa ajan myötä etkä enää käytä niitä suurimmaksi osaksi, sen sijaan, että poistaisit ne yksittäin, voit pyyhkiä Kodin puhtaaksi nopeasti nollaamalla ja asentamaan kourallisen lisäosia. haluat käyttää.

Kuinka nollata Kodi FireStickissä

kuinka palauttaa kodi tulipalon

Tämän artikkelin tulevissa osissa puhumme siitä, kuinka Kodi voidaan nollata FireStickissä, kuinka varmuuskopioida ja palauttaa tietosi sekä kaikkea muuta, mitä saatat tarvita tietää. Jatka lukemista!

Huomio FireStick-käyttäjät: Lue ennen kuin jatkat

Hallitukset ja Internet-palveluntarjoajat ympäri maailmaa seuraavat käyttäjän käyttäjien verkkotoimintaa. Jos löydät Fire TV Stickistä tekijänoikeudella suojattua sisältöä, saatat joutua vakavaan ongelmaan. Tällä hetkellä IP-osoitteesi on kaikkien nähtävissä. Suosittelen, että hankit hyvän FireStick VPN: n ja piilotat henkilöllisyytesi, jotta elokuvien katselukokemus ei vie huonoa käännettä.

käytän ExpressVPN mikä on alan nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon Fire TV Stick. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et pidä heidän palvelustaan, voit aina pyytää palautusta. ExpressVPN: llä on myös erikoistarjous, jossa voit saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmassa.

Tässä on syitä, miksi sinun on käytettävä VPN: ää koko ajan.

VAIHE 1 - Varmuuskopioi Kodi FireStickissä

Jos olet jo käyttänyt Kodia FireStickissä jonkin aikaa, olet jo voinut asentaa joitain lisäosia, rakentaa ja mukauttaa useita asetuksia. Kun palautat Kodin tehdasasetukset FireStickissä, menetät kaikki Kodi-tiedot, mukaan lukien kaikki lisäosat ja mukautukset. Koko sen asettaminen uudestaan ​​voi olla vaivaa. Se vie vain aikaa, et myös ehkä edes muista aiempia asetuksiasi.

Jos haluat vain aloittamisen tyhjästä, sinun ei tarvitse tehdä paljon. Nollaa vain Kodi ja sinulla on hyvä mennä. Jos kuitenkin haluat Kodin olevan jonkin verran takaisin niin kuin se oli, suosittelen ottamaan varmuuskopio ennen sen nollaamista.

Huomautus: On olemassa useita lisäosia, joiden avulla voit varmuuskopioida ja palauttaa Kodi. Yksikään niistä ei tarjoa varmuuskopioratkaisuja. Jostain syystä lisäosat palauttavat vain osan varmuuskopioiduista tiedoista palautuksen aikana. Silti on parempi hakea jotain kuin menettää kaikki.

Ennen kuin nollaat Kodi, suosittelen muistiinpanon tekemistä kaikesta, jonka haluat palauttaa, jotta voit määrittää sen myöhemmin manuaalisesti, jos kaikkia tietoja ei palauteta automaattisesti.

Kun kyse on Kodi-tietojen varmuuskopioinnista, olemme löytäneet Ares-ohjatun palvelimen tehokkaimmaksi. Se palauttaa suurimman osan varmuuskopioiduista tiedoista ja on helppo asentaa ja käyttää. Voit oppia tästä kuinka asentaa Ares Wizard Kodi -sovellukseen.

Kun sinulla on Ares-ohjattu toiminto, voit varmuuskopioida Kodi-tiedoistasi täällä.

# 1. Siirry Lisäosat-kohtaan > Ohjelmoi lisäosat Kodi-aloitusnäytöltä ja avaa Ares-ohjattu toiminto

Kuinka nollata Kodi

# 2. Valitse ja napsauta sitten Varmuuskopiointi-välilehteä ohjatun Ares-käyttöliittymän yläosassa

palauta Kodi oletusasetukseksi

# 3. Jos et ole vielä valinnut kohdekansiota, johon varmuuskopiotiedosto tallennetaan, tai haluat muuttaa sitä, napsauta vasemman sarakkeen Varmuuskopio -kohdassa Valitse kohde.

Kuinka nollata Kodi FireStickissä

# 4. Napsauta ponnahdusikkunan vasemmalla puolella olevaa Varmuuskopio-vaihtoehtoa

Kuinka palauttaa Kodi tehdasasetuksiin

# 5. Napsauta nyt Varmuuskopioi kohdekansio valitaksesi kansio, johon haluat varmuuskopioida Kodi-tiedot

kuinka palauttaa kodi palo-tv: ssä

# 6. Avaa Root-tiedostojärjestelmä

nollaa kodi palo-tv-tikulla

# 7. Napsauta 'sdcard'

kuinka varmuuskopioida kodi dara

# 8. Nyt voit valita minkä tahansa FireStick-laitteen kansion, johon haluat tallentaa Kodi-varmuuskopiotiedot. FireStickillä on jo 'varmuuskopiot' -kansio, joten pidän varmuuskopiotiedostoni täällä. Voit kuitenkin valita haluamasi olemassa olevan kansion tai luoda uuden napsauttamalla oikealla olevaa Uusi kansio -painiketta.

kuinka varmuuskopioida kodi tulipylväällä

# 9. Loin kodi-kansion varmuuskopioiden sisälle. Kodi-varmuuskopiokansiota ei ole oletusarvoisesti olemassa.

kodi varmuuskopio

# 10. Avaa nyt kodi-kansio, jonka olet juuri luonut varmuuskopiot -kansioon (et näe siinä mitään, koska emme ole vielä varmuuskopioineet Kodia) ja valitse se napsauttamalla OK-painiketta..

kuinka nollata kodi

# 11. Nyt sinulla on uusi varmuuskopion kohdekansio. Napsauta OK, kun olet palannut ohjatun Ares-asetusikkunaan

kodi varmuuskopio kansio

# 12. Kun olet palannut ohjattu Ares-käyttöliittymään, sinun pitäisi nähdä 'Päivitä' vaihtoehto 'Varmuuskopio' -kohdassa (tämä johtuu siitä, että olet valinnut uuden kohdekansion). Napsauta Päivitä-painiketta.

kuinka kodin varmuuskopiointi ennen nollaamista

# 13. Nyt Ares Wizard päivitetään uudella varmuuskopion kohteella. Kuten alla olevasta kuvasta näet, voit valita, mitkä Kodi-tiedot varmuuskopioidaan ja mitkä jätetään pois. Jos haluat varmuuskopioida kaiken, valitse ”Koko järjestelmän varmuuskopio”. Jos haluat vain varmuuskopioida lisäosat, valitse Lisäosat ja jätä kaikki muu merkitsemättä. Kun olet tehnyt valinnan, napsauta Tee varmuuskopio -painiketta.

kuinka tyhjennä kodi-tiedot

# 14. Näet kehotuksen, jossa kysytään, haluatko ohittaa vai varmuuskopioida paketit.

Joka kerta, kun päivität lisäosan tai asennat uuden, paketti myös ladataan. Päivityksen tai asennuksen jälkeen et tarvitse enää paketteja, ja ne vievät edelleen tilaa rajoitetussa FireStick-tallennustilassa. Napsauta aina Kyllä ohittaaksesi paketit, koska et tarvitse niitä enää.

nollaamalla kodi

# 15. Ares Wizard alkaa varmuuskopioida Kodi. Näin eteneminen näyttää.

varmuuskopio kodi areenalla

# 16. Kun Kodi on varmuuskopioitu, ponnahdusikkuna kysyy, haluatko nähdä ohitetut tiedostot. Napsauta Ei, niin jatka (tai valitse Kyllä, jos todella haluat nähdä ohitetut tiedostot). Ja älä unohda sivuuttaa ohitettujen tiedostojen kokoa, joka tämä kehote näyttää. Kuten huomaat, numero on väärä (36722318 Mt muunnetaan 36722 Gt: ksi, mikä on lähes 4600 kertaa FireStick-laitteen enimmäiskoko 8 Gt). Se on selvästi häiriö.

ohjattu varmuuskopiointi

Seuraavassa osassa opimme kuinka Kodi voidaan nollata. Seuraavassa osassa näemme kuinka se voidaan palauttaa.

VAIHE 2 - Nollaa Kodi FireStickissä

Kodi voidaan nollata kahdella tavalla. Yksi on tyhjentää Kodi-tiedot poistamatta sitä. Toinen on poistaa sovellus FireStickistä ja poistaa kaikki siihen liittyvät tiedot. Katsomme molemmat yksitellen.

Näin Kodi näyttää kaikkien asennettujen lisäosien 'ennen' nollausta.

nollaa kodi tulipisteellä

Menetelmä # 1: Poista Kodi-tiedot

Opimme nyt kuinka tyhjentää tiedot Kodista. Tämä menetelmä on yksinkertaisempi ja melkein vaivaton, koska se eliminoi Kodin asennuksen tarpeen, mikä on lisävaihe. Tietojen tyhjentäminen pitää Kodin FireStickissä, mutta poistaa kaikki lisäosat ja niiden asetukset, mukautukset, Kodi-asetukset ja kaikki muu. Joten, jos haluat tietää, kuinka Kodi palautetaan tehdasasetuksiin, tyhjennä tiedot. Minä näytän sinulle kuinka.

# 1. Valitse kaukosäätimellä 'Asetukset' FireStick-aloitusnäytön ylävalikosta.

nollaa kodi amazonin tulitikku

# 2. Siirry nyt Sovellukset-valikkoon ja avaa se painamalla kaukosäätimen Valitse-painiketta

tulipalo sovelluksia

# 3. Avaa 'Asennettujen sovellusten hallinta'

kuinka poistaa kodi tiedot tulipalo

# 4. Sinun pitäisi nyt nähdä luettelo kaikista FireStick-laitteesi asennetuista sovelluksista. Vieritä alas ja valitse Kodi täällä ja paina kaukosäätimen Valitse-painiketta käyttääksesi käytettävissä olevia vaihtoehtoja

kuinka tyhjennä kodi-tiedot

# 5. Napsauta seuraavassa näytössä Poista tiedot -vaihtoehto. Oikealla näet myös FireStick-laitteesi lisätietoja Kodista, mukaan lukien sen kuluttaman tallennustilan. Alla olevassa kuvassa Kodi-sovellus itsessään vie 164 Mt tilaa, kun siihen liittyvät tiedot ovat kooltaan 125 Mt.

Kuinka tyhjentää Kodi-tiedot tulipaloa varten

# 6. Napsauta 'Tyhjennä tiedot' vielä kerran seuraavalla näytöllä vahvistaaksesi toimintasi

kuinka nollata kodi

# 7. Palaa edelliseen valikkoon painamalla kaukosäätimen takaisin-painiketta vain kerran. Näet oikealla puolella, että Kodi-tiedot on tyhjennetty.

kuinka poistaa kodi tiedot

# 8. Palaa aloitusnäyttöön ja siirry kohtaan Omat sovelluksesi & Pelit-osio. Aja Kodi sieltä. Näet 'Valmistautuminen ensimmäiseen ajoon' (katso alla oleva kuva). Tämä tarkoittaa, että kaikki Kodi-tiedot on tyhjennetty ja olet palauttanut Kodin oletusasetuksiin.

avaa kodi nollauksen jälkeen

# 9. Kun siirryt Kodi-aloitusnäytön Lisäosat-osioon, huomaat, että kaikki lisäosat on myös poistettu. Kodi on nyt yhtä hyvä kuin uusi.

kodi on tulisija

Tässä osassa opimme kuinka nollata Kodi FireStickissä tyhjentämällä tiedot. Seuraavassa menetelmässä näemme, kuinka Kodi poistetaan FireStickistä.

Tapa 2: Poista Kodi FireStickistä

Tietenkin, toinen tapa nollata Kodi FireStickissä on poistaa se kokonaan ja asentaa sitten uudelleen. Tämä on pidempi prosessi, mutta tuottaa samat tulokset. Joskus asennuksen poistaminen ja uudelleenasentaminen hoitaa tietyt ongelmat, joita tiedot eivät voi tyhjentää.

Joten katsotaan kuinka Kodi poistetaan FireStickistä.

# 1. Kuten ensimmäisessä menetelmässä, valitse FireStick-aloitusnäytössä Asetukset ja napsauta valikosta Sovellukset. Napsauta nyt "Hallitse asennettuja sovelluksia" ja valitse sitten "Kodi luettelosta".

Kuinka poistaa kodi tulenkestävältä

# 2. Näet seuraavan valikon uudelleen. Napsauta tällä kertaa Poista asennus

Poista kodi tulipalo-tikulta

# 3. Napsauta Poista uudelleen seuraavalla näytöllä uudelleen vahvistaaksesi toimintasi.

Kuinka poistaa Kodi FireStickistä

Tämä poistaa Kodi FireStick-laitteestasi. Kun Kodi asennetaan uudelleen, kaikki tiedot on poistettu.

Asenna nyt Kodi-sovellus uudelleen siirtymällä tänne oppimaan, kuinka FireStick voidaan vangita Kodin kanssa.

VAIHE 3 - Palauta varmuuskopioidut Kodi-tiedot ohjatun Ares-toiminnon avulla

Nyt kun olet palauttanut Kodi, haluat palauttaa vaiheessa 1 luomasi varmuuskopio. Koska olet varmuuskopioinut Ares-ohjattua toimintoa, tarvitset Ares-ohjatun toiminnon uudelleen tietojen palauttamiseksi..

Palautusprosessin aikana kaikki lisäosasi poistetaan, mukaan lukien ohjattu Ares. Siksi se on asennettava uudelleen.

Voit lukea tämän asentaaksesi Ares Wizard Kodi -sovellukseen.

# 1. Kun olet asentanut, suorita sovellus ja valitse yläosassa Varmuuskopio-välilehti ja napsauta Palauta-osion Valitse varmuuskopiotiedosto -vaihtoehto (katso alla oleva kuva).

Kuinka palauttaa Kodi tehdasasetuksiin

# 2. Valitse Palauta-vaihtoehto vasemman valikkopaneelin Ares-ohjatun toiminnon asetuksista

kuinka palauttaa kodin tietojen varmuuskopiointi palautuksen jälkeen

# 3. Napsauta nyt varmuuskopiotiedostoa oikealla

kuinka palauttaa kodi tulipalo

# 4. Avaa nyt Root-tiedostojärjestelmä ja siirry kansioon, johon olet varmuuskopioinut Kodi-tiedot aiemmin. Minun tapauksessani se olisi Root-tiedostojärjestelmä > Sd-kortti > varmuuskopiot > Kodi.

Napsauta varmuuskopiotiedostoa, josta haluat palauttaa tiedot

kuinka kodin asennus uudelleen

# 5. Napsauta seuraavaksi "OK" jatkaaksesi

kuinka palauttaa kodi tulipalon

# 6. Napsauta nyt REFRESH oikealla olevassa Palauta-osiossa

kuinka nollata kodi

# 7. Napsauta alapuolella olevaa Palauta varmuuskopio -painiketta

Kuinka poistaa kodi tulipunasta

# 8. Jos olet muuttanut asetuksia sen jälkeen, kun olet asentanut Kodi uudelleen nollauksen jälkeen ja haluat säilyttää ne, valitse haluamasi vaihtoehdot seuraavasta ponnahdusvalikosta ja napsauta sitten Jatka. Jos mitään vaihtoehdoista ei ole valittu, nykyiset asetukset voidaan ohittaa.

palauta kodi tulikolla

# 9. Kun Kodi-tiedot on palautettu, näet Palautus valmis - vahvistuksen. Napsauta 'OK' jatkaaksesi.

kuinka palauttaa kodin varmuuskopio ohjatulla areenalla

# 10. Jotta guisettings.xml toimisi oikein, Kodi on pakko sulkea. Napsauta 'OK' tehdäksesi sen. Tämä vie sinut takaisin FireStick-käyttöliittymään, josta voit käynnistää Kodi uudelleen.

palauta kodi varmuuskopio

# 11. Palaa takaisin Kodi-aloitusnäyttöön. Kuten näette, kaikkia lisäosia ei ole palautettu. Tämä vahvistaa aiemmin sanomani, että tietoja varmuuskopioidaan vain osittain. Valitettavasti tämä on parasta mitä voimme tehdä. Mutta se säästää silti aikaa ja ponnisteluja, koska sinun ei tarvitse asettaa Kodi kaikki tyhjästä.

kuinka palauttaa kodi tulipalon

Entä puuttuvat lisäosat / rakennukset

Kuten aiemmin mainitsin, Ares-velho palauttaa tiedot, mutta se ei välttämättä ole täydellistä tietoa, joka sinulla oli ennen Kodin nollaamista. Joten jos puuttuu joitain lisäosia tai rakennuksia, joita tarvitset uudelleen, voit aina asentaa ne uudelleen. Voit tarkistaa seuraavat resurssilinkit lisätäksesi lisäosia, rakennuksia ja sovelluksia.

  • Parhaat Kodi-lisäosat
  • Paras Kodi rakentaa
  • Parhaat FireStick-sovellukset

Kuinka levätä Kodi (video-opas)

Käärimistä

Joten, nyt olet oppinut, kuinka varmuuskopioida Kodi-tiedot, nollata Kodi, poistaa ja asentaa Kodi ja miten palauttaa Kodi-tiedot Fire TV / Stick -sovelluksessa. Kodi-laitteen nollaaminen tai poistaminen parantaa varmasti suorituskykyä ja tyhjentää myös tilaa FireStick-tallennustilassa. Tai jos sinusta tuntuu, että Kodi-sovelluksesi on täynnä kaikkia lisäosia ja rakentaa sitä, jota et enää edes käytä, nollaaminen saattaa olla vain oikea tapa edetä.

Related:

Kuinka Jailbreak Fire Stick
Kuinka asentaa Cinema APK Fire Stickiin
Kuinka päivittää Kodi Fire Stickissä
Kuinka korjata Kodi-puskurointi
Kuinka asentaa VPN FireStickiin

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me