Kuinka tarkistaa Kodi-virheloki lisätietoja ja pikakorjausta varten

>

Tässä oppaassa esitän sinulle kuinka tarkistaa Kodi-lokitiedosto Kodi 18.5: ssä & Kodi 17,6. Opas kattaa kaikkien suosittujen Kodi-tuettujen laitteiden manuaalisen prosessin. Saat myös yksityiskohtaiset ohjeet asiaankuuluvien Kodi-lisäosien asentamiseksi. 

Miksi tarvitsen Kodi-lokitiedoston, jonka voit kysyä? Kodi on hieno mediasoitin, jota miljoonat käyttävät ympäri maailmaa. Mutta se ei ole täydellinen. Joskus törmäät virheisiin, jotka eivät tunnu häviävän. Voit sitten kysyä apua Kodi-virallisilta foorumeilta tai tuntemasi Kodi-asiantuntijalta. Se, joka vianetsii ongelman, kysyy todennäköisesti Kodi-lokitiedostoa. Olet ehkä huomannut viestin "Tarkista lokista lisätietoja" sekä virheitä Kodissa. Lokitiedosto sisältää virheelle ominaisia ​​tietoja, jolloin voimme löytää osuvampia ja tarkkoja ratkaisuja.

Tässä oppaassa opit kuinka tarkistaa Kodi-loki. Ensin näet kuinka löytää KOD-lokitiedosto manuaalisesti laitteen muistista. Myöhemmin esitän sinulle kaksi Kodi-lisäosaa, joiden avulla voit käyttää Kodi-lokin sijaintia Kodi-sovelluksessa. Jatka lukemista!

Huomio KODI-käyttäjille: Lue ennen kuin jatkat

Kodi-lisäosat / rakennukset tarjoavat rajoittamattoman suoratoistosisällön, mutta voivat myös viedä sinut oikeudellisiin ongelmiin, jos kiinni streaming ilmaisista elokuvista / TV-ohjelmista / urheilusta. Kodi-käyttäjiä kehotetaan ehdottomasti yhdistämään VPN-verkko aina suoratoiston aikana. Hyvä Kodi VPN piilottaa henkilöllisyytesi, ohittaa hallituksen valvonnan, geosuojatun sisällön ja ISP: n kurkistuksen (mikä auttaa myös puskuritonta suoratoistoa).

Käytän ExpressVPN: tä, joka on nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon FireStick. Saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmissa. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et ole tyytyväinen, voit aina pyytää palautusta.

Napsauta TÄSTÄ saadaksesi 3 kuukauden ilmaiseksi ja säästää 49% ExpressVPN: ssä

Lue: Kodi VPN: n asentaminen ja käyttö

Kuinka tarkistaa Kodi-loki manuaalisesti

Voit myös tarkistaa Kodi-lokitiedoston manuaalisesti. Lokitiedosto on yksinkertainen tekstitiedosto. Siksi voit avata sen millä tahansa perustekstieditorilla / katseluohjelmalla, kuten Windowsin Notepadilla.

Sinun on siirryttävä manuaalisesti laitteen säilytyskansioon, jossa lokitiedosto sijaitsee. Polku kansioon vaihtelee laitteiden välillä.

Tässä on luettelo Kodi-lokien sijainnista laitteiden mukaan. Jos et löydä tiedostoa, käytä Kodi Logfile Uploader -laajennusta.

Tarkista Kodi-lokitiedosto Windowsissa

Windows-käyttäjät voivat seurata alla olevaa polkua.

Windows-asema (yleensä C 🙂 > käyttäjät > {Käyttäjänimi} > Sovellustiedot > paketit > XBMCFoundation.Kodi_4n2hpmxwrvr6p > LocalCache > Verkkovierailu > Kodi > Kodi.log

Etsi Kodi Log Macilla

Jos olet MacBook-käyttäjä, sinun pitäisi löytää Kodi-lokitiedosto seuraavasta sijainnista.

käyttäjät > {Käyttäjänimi} > Kirjasto > Ohjelmistotuki > Kodi > Kodi.log

Löydä Kodi Log -sijainti Androidilla

Laitteiden säilytys > Android > data > org.xbmc.kodi > tiedostot > .Kodi > temp > kodi.log

Android-laitteissa .kodi-kansio on piilotettu. Lukitse tiedosto ensin, jotta voit avata sen. Kaikilla tiedostonhallintasovelluksilla on mahdollisuus asettaa piilotettujen kansioiden ja tiedostojen piilottaminen näkyviin. Esimerkiksi, jos käytät ES File Explorer -sovellusta, voit tehdä piilotetut kansiot ja tiedostot näkyväksi ottamalla käyttöön Näytä piilotetut tiedostot -kohdassa Asetukset > Näyttöasetukset.

Tarkista lokista lisätietoja kodi-virheestä

Tarkista Kodi Kirjaudu iOS: iin

yksityinen> var > mobile > Kirjasto > Asetukset > Kodi > kodi.log

Kodi-lokitiedosto Linuxissa

Linux-käyttäjät voivat tarkistaa lokin seuraamalla alla olevaa polkua-

Juurikansio > .Kodi > kodi.log

Kuinka tarkistaa Kodi Kirjaudu FireStickiin

Voit käyttää mitä tahansa tiedostohallintaa tarkastellaksesi Kodi-lokitiedostoa, joka on tallennettu FireStick-tallennustilaan. Pidän parempana ES File Explorer -sovellusta, joka on yksi parhaista FireStick-sovelluksista tutkia FireStick-tallennustilaa.

 • Hanki ES File Explorer - Valitse FireStick-kotisivun näytöstä oikeassa yläkulmassa oleva hakukuvake ja kirjoita 'ES File Explorer' (ilman lainausmerkkejä). Valitse ES File Explorer hakutuloksesta ja napsauta sitä painamalla kaukosäätimen valintapainiketta. Asenna tämä sovellus seuraamalla näytön ohjeita.

kuinka tarkistaa kodi kirjaudu sisään

 • Suorita sovellus sovelluksesi kohdasta & Pelit-osio, kun se on asennettu. Avaa nyt vasemmalla oleva Asetukset-vaihtoehto

tulipalo kodi loki

 • Napsauta Näyttöasetukset

tarkista lokista lisätietoja tulipalo

 • Vieritä kohtaan Näytä piilotetut tiedostot ja ota se käyttöön valitsemalla sen vieressä oleva valintaruutu

kodi lokitiedoston sijainti tulipalo

 • Palaa ES File Explorerin aloitusnäyttöön. Korosta vasemmassa sarakkeessa Paikallinen-vaihtoehto, laajenna se ja napsauta toista Koti-vaihtoehtoa (vaihtoehto, jolla ei ole vieressä olevaa kotikuvaketta)

firestick kodi lokitiedoston sijainti

 • Avaa nyt Android-kansio

kodi virhelokin tulipalo

 • Siirry tietoihin > org.xbmc.kodi > tiedostot >  temp. Näet kodi.log-tiedoston täällä.

kuinka tarkistaa kodi kirjaudu sisään

Joten näin voit tarkistaa Kodi-lokin FireStick- tai Fire TV -laitteellasi. Jos sinulla on uusi Fire TV Stick -levy, jossa ei ole Kodia, seuraa alla olevaa resurssilinkkiä.

 • Kuinka Jailbreak FireStick
 • Kuinka asentaa Kodi FireStickiin

Tarkastele Kodi-lokia 'Log Viewer For Kodi' -lisäosalla

Jos et jostain syystä voi navigoida laitteen tallennustilan lokitiedostoon, voit käyttää aina Kodi-lisäosaa, nimeltään Log Viewer for Kodi. Tämän lisäyksen avulla voit katsella lokit Kodista, ilman että sinun on etsittävä kansiota.

Kodi Log Viewer for Kodi on saatavana virallisessa Kodi-lisäosan arkistossa. Näytän sinulle kuinka asentaa tämä lisäosa. Tässä ovat vaiheet.

# 1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on napsauttaa vasemmassa sivupalkissa olevaa Lisäosat-vaihtoehtoa. Löydät sen Kodi-aloitusnäytöltä.

Kodi-virheloki

# 2. Napsauta nyt vasemmassa yläkulmassa olevaa avoimen laatikon kuvaketta, jota kutsutaan myös paketin asentajaksi.

Kodi-lokien katseluohjelma

# 3. Avaa vaihtoehto Asenna arkistosta

Kodi-lokin sijainti

# 4. Napsauta seuraavassa näytössä Kodi-lisäosavarastoa

kodi virheloki

# 5. Vieritä hiukan alas ja valitse 'Ohjelman lisäosat'

kuinka tarkistaa kodi loki

# 6. Vieritä nyt alas L-osaan. Hieman vieritystä vaaditaan. Valitse Log Viewer for Kodi -lisäosa

kuinka kirjautua sisään Kodi

# 7. Napsauta vain Asenna-painiketta seuraavan näytön vasemmassa alakulmassa asentaaksesi Kodi Log Viewer -lisäosan

Kodi-lokien katseluohjelma

# 8. Odota lisäosan asennusta. Se ei saa kestää yli 30–60 sekuntia. Kun asennus on valmis, oikean yläkulmaan ilmestyy ilmoitus ”Lisäosa asennettu”

Kodi-lokin sijainti

# 9. Palaa nyt Kodi-aloitusnäyttöön ja siirry Lisäosat-kohtaan  > Ohjelman lisäosat. Näet nyt Log Viewer for Kodi -lisäosan muiden ohjelmalisäkkeiden joukossa. Napsauta sitä avataksesi lisäosan

Tarkista lokista lisätietoja kodi-virheestä

# 10. Näet nyt kolme vaihtoehtoa - Näytä loki, Näytä vanha loki ja Asetukset. Voit tarkastella viimeisimpiä lokit Näytä loki -osiossa. Jos olet joutunut johonkin Kodi-virheeseen, tämä on osa, jonka haluat avata saadaksesi uusimmat Kodi-lokit.

Jos haluat tarkastella vanhoja lokit, löydät ne Näytä vanha loki -osiosta.

Asetukset-osiossa voit säätää joitain asetuksia ja mukauttaa lokinäyttöä. Puhumme asetuksista myöhemmin. Ensin avataan Näytä loki

kuinka tarkistaa kodi loki

# 11. Näin Kodi-lokisi näyttää. En ole varma miksi, mutta lokit lajitellaan ensin vanhemmilla. Viimeisimpien lokien osalta sinun on vieritettävä alas aina pohjaan. Voit kuitenkin muuttaa lokien lajittelutapaa ja tarkastella ensin viimeisimpiä.

kodi virheloki

# 12. Suorita Log Viewer for Kodi uudelleen ja avaa tällä kertaa Asetukset

mistä löytää kodi-virhelokitiedosto

# 13. Tämän näet Asetukset-osiossa. Ota käänteinen loki käyttöön (viimeisin ensimmäinen), jotta lajitella lokit uudemmasta vanhaan. Tämän vaihtoehdon ottaminen käyttöön myös 'Näytettävien rivien lukumäärän'. Voit näyttää "Kaikki" -rivit tai valita haluamasi numeron (muut vaihtoehdot ovat 20, 50 ja 100)

kodi -virheen yksityiskohdat

Jos haluat näyttää Kodi-lokin automaattisesti virheen tapahtuessa, ota käyttöön Näytä loki virheen tapahtuessa -vaihtoehto.

Ota käyttöön Käytä mukautettua tekstiruutua valitsemalla lokit koko näytön tilassa

Ota virheen lokitiedot käyttöön saadaksesi lisätietoja virheestä

Jos Kodi tai lisäosa käyttäytyy virheellisesti ja haluat saada asiantuntijoilta apua, sinun kannattaa varmistaa, että annat mahdollisimman paljon tietoa virheestä. Tämä auttaa Kodi-tukifoorumin häiriöittäjiä ymmärtämään ongelmaa paremmin ja tarjoamaan asiaankuuluvia ratkaisuja.

Virheen lokitiedot, kun se on käytössä, lisää lisätietoja virheestä Kodi-lokiin. Nämä lisätiedot voivat olla tärkeitä ongelman ratkaisemisessa. Joten ennen lokitiedoston luomista 'Kodi Log Viewer for Kodi' -sovelluksella tai millä tahansa muulla lisäosalla kannattaa ottaa käyttöön virheenkorjauksen kirjaaminen.

Voit tehdä sen seuraavasti:

# 1. Avaa Asetukset-valikko napsauttamalla Cog-kuvaketta Kodin päänäytön vasemmassa yläkulmassa

kodi-asetukset

# 2. Avaa nyt Järjestelmäasetukset Kodi 17.6: n asetusluettelosta tai vain Kodi 18: n Järjestelmä

kodi-järjestelmän asetukset

# 3. Valitse vasemmasta sivupalkista Logging ja näet liittyvät vaihtoehdot oikealla. Kuten alla olevasta kuvasta voi nähdä, kytke 'Ota debuglogging käyttöön' siirtämällä kytkintä. Kun teet sen, lisää lokitietoja alkaa näkyä Kodi-ikkunan vasemmassa yläkulmassa.

kodi virhe lokitiedoston sijainti

Sinun ei tarvitse huolehtia näistä tiedoista. Mutta se lisää todella hyödyllisiä tietoja Kodi-lokiin, jota Kodi-tukifoorumin kehittäjät tai asiantuntijat voivat käyttää korjaamaan käsillä oleva ongelma. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on käynnistää Kodi uudelleen tämän asetuksen käyttöönoton jälkeen ja toistaa virhe. Lokitiedostoon lisätään paljon uusia tietoja.

Tiedän, että tämä lisäpeitto jokaisen Kodi-näytön päällä voi olla aika ärsyttävää. Se saattaa vetää huomion pois sisällöstä katsellessasi elokuvaa tai muuta sisältöä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse pitää Ota virheenkorjaus käyttöön -tilaa jatkuvasti käytössä. Kun olet uudelleen luonut virheen ja lisännyt lisätietoja lokiin, voit sammuttaa sen uudelleen.

Kuinka ladata Kodi-virheloki suoraan palvelimelle Kodi LogFile Uploader -sovelluksella

Kodi-laajennuksen Log Viewer -sovelluksella voit tarkastella lokit. Se on hyvä! Mutta entä jos joudut jakamaan lokit tukifoorumilla tai asiantuntijalta? Yksi tapa on tietysti etsiä lokitiedosto laitteen muistista ja lähettää tiedosto Kodi-tukifoorumiin. Tämä vaikuttaa pitkään kuluneelta prosessilta, ja usein käyttäjät eivät löydä lokikansiaa. Onneksi on olemassa helpompi tapa.

Voit lähettää lokit suoraan palvelimelle ja jakaa URL-osoitteen asianomaisille henkilöille Kodi Logfile Uploader -lisäosan avulla. Tämä lisäosa on saatavana myös virallisessa Kodi-lisäosan arkistossa.

Näytän sinulle kuinka asentaa ja käyttää Kodi Logfile Uploader -sovellusta. Olen poistanut virheenkorjauksen käytön, koska se piilottaa yläosassa olevat kuvakkeet, ja kuvat eivät ole kovin selkeitä sinulle. Joten varmista, että otat virheenkorjauksen käyttöön ennen seuraavien vaiheiden suorittamista.

# 1. Avaa Lisäosat uudelleen aloitusnäytöltä ja napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa Avaa paketti -kuvaketta

kodi-lisäosien asennusohjelma

# 2. Avaa uudelleen "Asenna arkistosta" -vaihtoehto seuraavalla näytöllä ja valitse sitten "Kodi-lisäosan arkisto"

kodi log uploader

# 3. Avaa nyt ohjelman lisäosat

kuinka ladata kodi virheloki

# 4. Vieritä alas K-kohtaan ja napsauta Kodi Logfile Uploader -laajennusta

kodi lokitiedoston lataaja

# 5. Napsauta Asenna seuraavalla näytöllä (painike oikeassa alakulmassa) ja odota kuten aina, ennen kuin lisäosa asentuu. Kun näet lisäosan asennetun ilmoituksen näytön oikeassa yläkulmassa, se tarkoittaa, että sinulla on hyvä mennä.

kodi virheloki

# 6. Palaa nyt aloitusnäyttöön ja siirry Lisäosat-kohtaan > Ohjelmoi lisäosat ja sinun pitäisi nähdä lisäosakuvake täällä

kuinka tarkistaa kodi loki

# 7. Avaa lisäosa. Ensin näyttöön tulee kehote, jossa kysytään, haluatko tarkastella lokitiedostoa tai ladata sen. Napsauta "Näytä" vain nähdäksesi lokitiedoston. Lataa se napsauttamalla Lataa.

Kun napsautat lataa, uusi ponnahdusikkuna ilmestyy URL-osoitteella. Voit käyttää tätä URL-osoitetta nähdäksesi lokit. Jaa tämä URL ongelman kuvauksen kanssa Kodi-tukifoorumilla.

Tarkista lokista lisätietoja kodi-virheestä

Kuten näette, lokitiedostolle on QR-koodi. Skannaa vain koodi matkapuhelimellasi ja saat linkin ladataksesi tiedoston laitteellesi.

Aina kun avaat tämän lisäosan, luodaan uusi URL päivitetyllä lokitiedostolla.

# 8. Näin Kodi-virhelokin tiedot näyttävät URL-osoitteesta tarkasteltuna:

kodi virheloki

Kodi -virheloki: Kääri

Kun törmäät Kodi-virheeseen, johon et löydä ratkaisua, voit pyytää apua Kodi-tukifoorumilta tai muulta tuntemasi Kodi-asiantuntijalta. On olemassa suuri mahdollisuus, että sinulta kysytään Kodi-lokitiedostoa. Tässä tiedostossa on kaikki merkitykselliset tiedot Kodi-virheestä, ja se auttaa löytämään tarkemman ratkaisun. Voit navigoida kodi.log-tiedostoon antamani polun kautta. Jos kuitenkin havaitset, että se on vähän pitkä, voit asentaa Kodi- ja Kodi Logfile Uploader -lisäosien Log Viewer -sovelluksen..

Molemmat nämä lisäosat löytyvät virallisesta Kodi-lisäosa-arkistosta. Sinun ei tarvitse lokitiedostoa päivittäin. Mutta kun saat virheilmoituksen “Tarkista lokista lisätietoja”, sinun on tiedettävä, kuinka se saadaan. Sitä tässä artikkelissa on kyse. Toivon, että pidit siitä hyödyllisen. Kommentoi alla, jos sinulla on ehdotuksia tai kysymyksiä. Kiitos, että luit!

Related:

 • Kuinka päivittää Kodi
 • Paras VPN Kodille
 • Kuinka korjata puskurointi Kodilla
 • Kuinka saada Real-Debrid Kodista
 • Kuinka nollata Kodi FireStickissä

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me