Най-добрите коди добавки за победа над света [2020]

>

В тази статия ние закръгляме най-добрите Kodi добавки за FireStick, Fire Stick 4K, Fire TV Cube, Android Mobiles & Таблети, Windows & Mac компютри и всички съвместими с Kodi хардуерни платформи. По-голямата част от тези добавки предлагат съвместимост с най-новата Kodi 18.5 Leia. Така че, ако сте надградили от Kodi 18.4 (или която и да е друга по-стара версия) до Kodi Leia 18.5, все още трябва да можете да гледате любимите си филми, предавания, телевизия на живо, спорт и т.н., без никакви излишни. Ние непрекъснато тестваме тези добавки и ще ви информираме за всякакви значими или забележителни открития. Междувременно би било толкова чудесно, ако можете и да ни държите в течение с вашите констатации. Просто ни пуснете бележка през секцията с коментари в края на тази статия. Това ще помогне не само на нас, но и на вашите колеги Kodi потребители.

Така че успешно сте инсталирали Kodi на вашия компютър / Amazon Fire TV Stick / Android или на всяко друго устройство. (Ако все още не е направено, вижте как да инсталирате Kodi на FireStick). Но само инсталирането на Kodi на устройството ви няма да се справи. За да се възползвате от Kodi максимално и да извлечете пълните му предимства, ще ви трябва Kodi Addons. Ето защо съставих този списък с най-добрите Kodi Addons 2020. Тези Addons допълват Kodi, като помагат на потребителите да имат достъп до много поточни услуги, телевизионни канали, музика & Радиостанции и т.н..

най-добрите коди аддони

Хиляди добавки за Kodi в момента са достъпни по интернет. Въпреки това много от Kodi Addons от трети страни са свалени от властите и дори много хранилища на Kodi вече не работят. Следователно, стана много досадна работа да изберете най-добрите Kodi Addons за вашия PC / Fire TV Stick или други кутии Kodi.

Внимание KODI Потребители: Прочетете, преди да продължите

Kodi Addons / builds предлага неограничено поточно съдържание, но също така може да ви изпадне в правни проблеми, ако бъдете хванати да стриймират безплатни филми / телевизионни предавания / спорт. На потребителите на Kodi настоятелно се препоръчва винаги да свързват VPN, докато стриймират онлайн. Добрият KodN VPN крие вашата идентичност, заобикаля правителственото наблюдение, геоблокираното съдържание и дроселирането на ISP (което също помага при без буферно стрийминг).

Използвам ExpressVPN, който е най-бързият и сигурен VPN. Инсталирането е много лесно на всяко устройство, включително Amazon FireStick. Вие получавате 3 месеца безплатно и спестявате 49% от годишните си планове. Също така, той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако не сте доволни, винаги можете да поискате възстановяване на средства.

Кликнете ТУК, за да получите 3 месеца безплатно и спестите 49% от ExpressVPN

Прочетете: Как да инсталирате и използвате Kodi VPN

Моля, кликнете тук, за да прочетете нашия Отказ от отговорност, преди да продължите.

Contents

Най-добрите Kodi Addons 2020

След като използвах Kodi няколко години, разбрах, че не ти трябват стотици добавки, независимо от типа съдържание, което искаш да гледаш. Всичко, от което се нуждаете, е от 3 до 5 различни добавки за всяка категория съдържание. Но истински важното е, че добавките, които изберете, работят и трябва да доставят висококачествени потоци. Ето защо, аз давам своите 100%, за да съм сигурен, че списъкът ни „Най-добри Kodi Addons“ съдържа САМО работещите добавки на Kodi, които генерират потоци за игра.

Ето защо, тук са най-добрите добавки на Kodi, които в момента работят и са задължителни, ако искате да имате пълна доза филми, телевизионни предавания, музика, социални медии, спорт и други забавления:

Най-добрите коди добавки за филми & Телевизионни предавания

най-добрите коди добавки за филми

 1. Изход Редукс
 2. Вълшебният дракон
 3. GAIA
 4. Серен
 5. отрова
 6. FEN
 7. EXODUS V8
 8. Аз съм Его
 9. силна буря
 10. Nemesis AIO
 11. Уран
 12. ReleaseBB
 13. Меркурий Адон
 14. DejaVu Addon
 15. Greaved Lightning MTB
 16. USS Defiant
 17. Смърт от горе
 18. IT Addon от никой
 19. Алвин
 20. Yify Филми HD
 21. Истински дебрид ексклузивно филми
 22. Пиратският живот е за мен
 23. T2K 1 Щракнете върху Movie Addon
 24. Мъртва звезда
 25. шаман
 26. Scrubs
 27. ПЛЕЙЛИСТИ ЗА БЪЛГАРСКИ ТУРК
 28. Видео за пазачи
 29. ЗАВЕТ

Изход Редукс

Въведен през октомври 2018 г., Exodus Redux е може би най-новата добавка на Kodi при поискване. Въпреки че е нов, Exodus Redux влиза в началото на нашия списък с най-добрите добавки на Kodi. Нашите причини са прости.

Exodus Redux може също така да бъде клонинг на изключително популярния (и все още активен) Kodi addon Exodus. Но Изходът изглежда се е износвал през годините, докато Изходът Редукс е новата, ярка звезда на хоризонта.

И двата аддона споделят почти абсолютно едно и също оформление. Но Redux е оборудван с невероятно ефективен набор от отворени скрепери и това ясно очертава Exodus. Exodus Redux е бърз, предлага върховете на поточните линии и гарантира почти нулева буферизация в по-голямата част. Интегрирайте го с Real-Debrid и ще получите още по-качествени потоци с повече опции за възпроизвеждане на Full HD.

Как да използвате Kodi Addons безопасно

Преди да започнете да стриймирате с Kodi Addons / Builds, бих искал да ви предупредя, че всичко, което стриймирате в Kodi, е видимо за вашия интернет доставчик и правителството. Това означава, че поточното съдържание, защитено с авторски права, (безплатни филми, телевизионни предавания, спорт) може да ви изпадне в правни проблеми.

На потребителите на Kodi настоятелно се препоръчва да свързват VPN, докато стриймират. А VPN за Kodi ще заобикаля превключването на ISP, държавния надзор и гео ограничаването на популярни добавки. Винаги се свързвам ExpressVPN на всичките ми поточни устройства и ви предлагам да направите същото.

ExpressVPN е най-бързият и сигурен VPN. Той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че можете да го използвате свободно през първите 30 дни и ако не сте доволни от представянето (което е много малко вероятно), можете да поискате пълно възстановяване.

ЗАБЕЛЕЖКА: Ние не насърчаваме нарушаването на законите за авторското право. Но какво ще стане, ако неволно предавате съдържание от нелегитимен източник? Не винаги е лесно да се каже разликата между легитимен и незаконен източник.

И така, преди да започнете стрийминг на Kodi, ето как да получите VPN защита в 3 прости стъпки.

Етап 1: Вземете абонамента за ExpressVPN ТУК.

Стъпка 2: Кликнете ТУК за да изтеглите и инсталирате приложението ExpressVPN на вашето устройство.

Стъпка 3: Щракнете върху иконата Power, за да свържете VPN сървър. Това е всичко. Вашата връзка вече е защитена с най-бързата и най-добрата VPN за Kodi.

свържете expressvpn за kodi

След като сте защитени с VPN, можете да започнете да инсталирате Kodi Addons с увереност. За начало ето как да инсталирате Exodus Redux Kodi Addon.

Забележка:

 1. Kodi не показва субтитри по подразбиране. Ако гледате филми със субтитри, трябва също да прочетете как да добавите субтитри към Kodi.
 2. Ако по някаква причина се сблъскате с буфериране на някоя от добавките на тази страница, ето ръководството, което трябва да ви помогне да се погрижите за буферирането.

Вълшебният дракон

Тук идва още един невероятен добавка с невероятна библиотека от телевизионни епизоди и трептения за вашето безкрайно забавно изживяване. Magic Dragon addon бързо се превърна в любимец на много експерти и потребители на Kodi, подобно след излизането му. Този бърз и лесен за употреба аддон ви носи цялото ви желано съдържание, включително най-новите филми и предавания.

Захранван от набор от най-ефективни скрепери, The Magic Dragon изважда най-добрите потоци, които са там. Изглежда като клонинг на The Dogs Bollocks addon, но с по-добра опаковка и със сигурност с по-добри функции. Независимо дали обичате да гледате филми, предавания, документални филми, детски неща, видеоклипове, свързани със спорт или просто слушате музика, The Magic Dragon ви покри. Можете да инсталирате иконата Magic Dragon от Diamond Build Repo само за няколко минути.

Хранилище: Diamond Build Repo

Източник: http://repo.rubyjewelwizard.com

Как да инсталирате Magic Dragon Kodi Addon

GAIA

Gaia е добавка по заявка за любимите ви филми и телевизионни предавания. Поддържайки простотата на оформлението, добавката организира съдържанието в лесни категории на основния си екран, включително филми, предавания, документални филми, деца и др. Когато поискате възпроизвеждане на видео, Gaia ще изстърже десетки потоци от няколко сървъра. След като беше затворена за известно време, Гая отново работи и работи. Най-новата версия на добавката (Gaia 4) ви предлага няколко подобрения и подобрения спрямо своите предшественици. Той работи най-добре, когато го използвате с Real-Debrid.

Хранилище: Gaia

Източник: https://repo.gaiakodi.com/

Как да инсталирате Gaia addon на Kodi

Серен

Seren е едно възхитително допълнение към света на добавките на Kodi. Има стотици аддони навън и въпреки че е нова, Серен се забелязва. Изглежда, че екипът зад Серен все още развива пристрастяването. Но, това вече ми изглежда обещаващо.

Тази добавка не предлага никакви безплатни поточни връзки, докато пиша това парче. Трябва да го конфигурирате с един от двата премиум хостера: Real Debrid или Premiumize. Разбира се, Real Debrid ми е личен фаворит и не само защото е по-популярен, но и защото е по-добър.

Тъй като Seren използва премиум връзки, той предлага по-добро възпроизвеждане. Потоците се изтеглят бързо, те се възпроизвеждат бързо и има повече опции за HD стрийминг. Добавката все още се разработва и модифицира. Има вероятност той да започне да предлага безплатни потоци в бъдеще. Но това предстои да видим. Във всеки случай използвам този аддон и го харесвам добре. Не е нужно да пресявам лошите връзки, за да намеря този, който работи. Пробвам.

Как да инсталирате Seren Addon на Kodi

отрова

Докато пиша това, Venom е сравнително нов аддон. Въпреки това, той бързо се превърна в един от популярните избори, вероятно защото много от най-високо оценените и популярни добавки на Kodi имат затворени магазини. Venom предлага широка гама от възможности за стрийминг в категориите Филми и ТВ предавания. Не очаквайте никакви екстри или фантастични категории от Venom. Въпреки това, ако най-вече стриймвате популярни филми и предавания, Venom е чудесен вариант за опит. Той използва Lambda скрепери и е подкрепен от екип от активни разработчици. Библиотеката със съдържание на Venom е голяма. Тя дърпа най-добрите връзки за поточно предаване от различни източници. Опитай!

  Qu'est-ce que Kodi, comment cela fonctionne et tout le reste qui compte

Как да инсталирате Venom Kodi Addon

FEN

FEN е сравнително нов Kodi addon в сравнение с повечето добавки в този списък. Въпреки това, той се оказа достатъчно достоен, за да бъде част от нашата колекция от най-добрите добавки. Тази лека и гладка добавка ви позволява да стриймвате любимите си филми и предавания с невероятна лекота. Работи бързо на всички Kodi устройства, включително FireStick. Fen има огромна библиотека от съдържание и новите се добавят редовно. Пробвам!

Как да инсталирате FEN Kodi addon

EXODUS V8

Изходът някога е бил най-популярният и най-използваният Kodi addon. Да, този аддон все още работи. Обаче живее само мощите на миналата си слава. След дълго дълго бягане, Изходът беше изключен и по-късно съживен. Но вече не е това, което беше Въпреки че все още има огромна библиотека със съдържание, която се актуализира редовно, понякога е ненадеждна. Поддържам тази добавка в списъка, стига да се предава добре. Освен това Exodus все още е първото предпочитание за много потребители на Kodi. Ако сте един от тях и искате да го опитате, можете да инсталирате Exodus, като следвате връзката по-долу.

Как да инсталирате Exodus Kodi Addon

Аз съм Его

Аз съм Его аддон е за гледане на филми и телевизионни предавания. Въпреки това той също има категория Документални филми. Все пак основният фокус е все още върху филмите и сериалите. Тук ще намерите почти всеки популярен филм или шоу, което искате да гледате. Наскоро пуснатите филми и епизоди също се актуализират редовно. Addon използва най-новата технология за изстъргване, за да внесе потоци от високо качество. Качеството на разделителната способност достига 1080p. Ще намерите също изобилие от 720 и SD връзки.

Как да инсталирам Аз съм Его аддон

силна буря

Tempest е още една добавка, която работи чудесно на Kodi 18 и ви служи солидна библиотека от филми и телевизионни предавания. Този адон съдържа най-новите филми и излъчвани епизоди. Тук ще намерите и много старо съдържание. Tempest изглежда като вилица на Завета. Въпреки че заветът може да не се поддържа повече, Tempest е добре поддържан.

Активният аспект на Tempest Kodi addon е впечатляващ. Бързо се намират потоците, извличат се много от тях и почти всички играят. Работи още по-добре с Real Debrid. Tempest също поддържа интеграция на Trakt. Харесвам този аддон и не виждам причина, поради която не бихте.

Как да инсталирате Tempest Kodi Addon

Nemesis AIO

Nemesis AIO е мулти-категория добавка, която ви обслужва съдържание по заявка. Ще намерите редовните категории филми и телевизионни предавания, както и специални категории като документални филми, уеб камера, видео игри, аниме, карикатури и други. Nemesis работи превъзходно, докато пиша. Надявам се сегашното му ниво на изпълнение да се поддържа в бъдещето. Ако имате акаунт Real Debrid, не забравяйте да го свържете с Nemesis AIO за по-невероятно поточно изживяване.

Как да инсталирате Nemesis AIO addon на Kodi

Уран

Съживен от популярното хранилище cy4Root, Uranus Kodi addon се завръща в играта. С целия нов комплект скрепери този аддон работи по-добре от всякога. Тя дърпа тонове качествени връзки. Той също предлага плавен поток. Обновената версия на Uranus включва много съдържание, включително филми, предавания и др. Ако преди сте използвали Уран и сте го пропуснали, можете да му се насладите отново. Ако сте нов за Kodi, може да опитате този addon сега.

Как да инсталирате Uranus Kodi Addon

ReleaseBB

ReleaseBB ви предлага богатство от филми и телевизионни предавания за вашите забавни удоволствия. Този добавка гарантира висококачествено стрийминг чрез премиум доставчици. Докато пиша, ReleaseBB не доставя никакви безплатни потоци. Трябва да влезете с първокласен хостер, за да се насладите на видеосъдържанието. Можете да използвате услугите за реално предаване на Real Debrid, All-Debrid или Premiumize. Въпреки че има много безплатни добавки, поточно с премиум връзки е съвсем различно изживяване. Опитайте този аддон веднъж!

Как да инсталирате ReleaseBB Kodi Addon

Меркурий Адон

Меркурий е невероятно предложение от хранилището на Kodi UK TV. Този добавка включва най-висок клас скрепери и ви осигурява най-качествените връзки за стрийминг. Можете да гледате филми, телевизионни сериали, документални филми и много повече чрез добавката на Mercury Kodi. Addon работи на повечето популярни стрийминг платформи като FireStick, Android TV Boxes, Компютри и други. В момента addon се актуализира редовно с най-новите филмови издания и телевизионни епизоди. Пробвам!

Как да инсталирате Mercury Addon

DejaVu Addon

DejaVu addon предлага прекрасна линия за поточно съдържание, включително вашите любими филми и сериали. Можете също така да предавате документални филми, свързано със спорт съдържание, съдържание за деца и много други. Лесните за използване категории в основния прозорец ви гарантират, че нямате абсолютно никакви затруднения при проучването и разглеждането на видеоклиповете. Използвайки и двете технологии за изтегляне и торене, добавката DejaVu Kodi извлича най-добрите потоци. Той работи чудесно, когато го сдвоите с Real Debrid. В този момент DejaVu е един от най-добрите коди адони, които има.

Как да инсталирате DejaVu Addon

Greaved Lightning MTB

: Addon вече е достъпен като Greased Lightning Movie Cinema

Разработчиците на популярните добавки за кинотеатър Preset Max пуснаха още един солиден добавка по поръчка, наречена Greased Lightning на MTB - Бързо AutoPlay. Автоматичната игра наистина е бърза. Отнема само няколко секунди, за да намерите и възпроизведете работния поток. Това обаче не е всичко. Greased Lightning също има огромна колекция от видео съдържание при поискване. Докато всичките ви любими филми и предавания са точно там, добавката ви предоставя изобилие от други възможности за стрийминг. Можете да гледате документални филми, да слушате подкасти и музика, да предавате класика и много други. Навигацията също е възхитително бърза. Добавката също позволява Real Debrid и Trakt влизане за по-добро поточно изживяване.

Как да инсталирате Greased Lightning Addon на MTB

USS Defiant

USS Defiant е нова добавка (както пиша това ръководство) за поточно предаване на филми при поискване & Шоута. Също така ще намерите различни специални поточни категории като Kings of Horror, Kung Fu, Urban и т.н..

Скреперите, използвани от този аддон, вършат прилична работа и теглят качествени потоци. Въпреки това, той работи най-добре с Real Debrid, който ви позволява да имате достъп до премиум връзки.

Addon е лесен за инсталиране, настройка, както и лесен за използване. Той предлага плавна работа на всички видове съвместими с Kodi устройства.

Как да инсталирате добавката USS Defiant

Смърт от горе

Death From Above е колекция от всички добавки от екипа разработчици, наречен Falcon. Тази добавка предлага огромна колекция от филми, шоу програми, документални филми, съдържание за деца и други.

Смъртта отгоре не е част от никое хранилище. Можете да го инсталирате директно от zip файл. Понастоящем този аддон има библиотека от осем добавки на Falcon. Всички добавки обаче може да не работят. Когато го проверявах последно, докато пишех това парче, четири добавки бяха функционални. Въпреки че някои добавки не работят, други предлагат много съдържание за часове забавление.

Смъртта отгоре също предлага Real-Debrid интеграция, като по този начин ви дава достъп до по-висококачествени и Full HD потоци. Оформлението е просто, което ви позволява бързо да получите достъп до любимия си аддон от колекцията. Тъй като Death From Above е колекция от куп добавки, за инсталирането са необходими няколко минути. Все пак си струва да опитате.

Repo Източник: http://ajbuilds.uk/secret

Как да инсталирате Death от Above Kodi Addon

IT Addon от никой

Ако търсите замяна на 13Clowns Kodi addon, IT Kodi addon by Nobody може просто да е подходящият избор за вас. Тази добавка по заявка може да се похвали с голяма колекция от филми и шоу програми. Той също е дом на разнообразие от други видове видео съдържание, включително документални филми, видеоклипове в YouTube, съдържание за деца и други. Този аддон получава много добри връзки, докато пиша това ръководство. Изглежда обещаващо и се надявам да продължи да предоставя качествено обслужване и в бъдеще. IT е частта от T2K Repo.

Как да инсталирате IT Addon

Алвин

Alvin Kodi addon е част от доста неизвестно хранилище Октопод (докато пиша това). Въпреки това съм някак благодарен, че се натъкнах на него. Този адон прилича на вилица на Exodus V8. И двете имат подобно - ако не и напълно едно и също оформление. Алвин дърпа много качествени връзки и много от тях в 1080p. Има и голяма библиотека със съдържание. Въпреки че няма да намерите много фантастични категории, ако търсите прост аддон, който ви улеснява да предавате филми и предавания с високо качество, определено трябва да помислите за Алвин аддон.

Как да инсталирате Alvin Addon на Kodi

Yify Филми HD

Този адон е едно невероятно предложение от едно изключително популярно име в света на торента - Yify. Честите потребители на торент трябва вече да са запознати с това име. Ако сте нови за него, Yify е голям източник на безплатни филми. Можете да изтеглите тези филми от няколко торент сайтове с помощта на P2P клиент.

Поради неотдавнашното репресиране на сайтове за торент, става все по-трудно да се намерят добри опции за изтегляне на филми. Но с новия добавка на Yify, наречен Yify Movies HD, можете да започнете да предавате филми от този източник през Kodi.

Точно като Seren addon, Yify Movies HD в момента се предава само чрез първокласни хостер услуги като Real Debrid и Premiumize. Адонът е нов и все още се развива. Безплатните връзки могат или не могат да се добавят към него в бъдеще. Макар че едно е сигурно. При премиум връзките изживяването в поточно предаване е драстично по-добро, отколкото без. Опитайте добавката с Real Debrid и ще видите разликата.

Как да инсталирате Yify Movies HD на Kodi

Истински дебрид ексклузивно филми

Както е видно от името, Real Debrid Exclusively Movies е проектиран за поточно предаване на филми. Също така, той работи само когато го сдвоите с Real Debrid.

Знаем, че Real Debrid е първокласен генератор на връзки. Следователно, очаквайте да намерите висококачествени потоци с този аддон.

Докато пиша, този аддон все още се разработва. Поради това може да не предлага най-доброто навигация или сърфиране. Надявам се скоро да бъде обновен с по-удобен за потребителя интерфейс.

Как да инсталирате Real Debrid Exclusively Movies

Пиратският живот е за мен

Актуализация: Този аддон вече може да не е най-надеждният избор. Моля, опитайте някоя от другите добавки в този списък. Ако не работи известно време, ще го премахна от списъка.

Pirate's Life for Me Addi Kodi ви предлага съдържание по заявка, включително филми & TV Показва новата, но бързо наваксваща технология, наречена кеширане на торент. Този добавка търси торентните връзки в цялата мрежа и ги обръща за възпроизвеждане. Въпреки че ще намерите някои безплатни опции за стрийминг, A Pirate’s Life for Me е по същество първокласна добавка. Трябва да използвате Real Debrid или Premiumize, за да извлечете най-доброто от него.

  Bagaimana Cara Pasang Penebusan Kodi Addon

Има голяма библиотека от филми и предавания, които чакат да бъдат проучени. С първоначалното кеширане на торенти можете да очаквате много по-качествено възпроизвеждане и по-добра производителност. В добавката има и IPTV раздел, но той не е много голям. Опциите за не-премиум също не работят много добре. Както казах, използвайте го с премиум услуга и ще му се насладите повече.

Как да инсталирате Pirates Life за мен на Kodi

T2K 1 Щракнете върху Movie Addon

T2K 1 Щракнете върху Movie Kodi addon, както името го дава, е услуга за възпроизвеждане на филм с едно щракване (почти). Просто изберете филма, който искате да гледате, и изберете една от предварително избраните връзки за стрийминг от списъка. Имате любимия си филм вече поточен. T2K 1 Click Movie е невероятно бърза добавка. Тя ви позволява бързо да се придвижите до списъка на филмите, незабавно изскача връзките и моментално възпроизвежда видеоклиповете.

Не съм доволен от филмовата му библиотека. Addon пропуска някои от най-търсените филмови заглавия, които са почти повсеместни във всички останали добавки при поискване. Подредбата на добавката също не е твърде добра. Има само една безплатна категория за избор. Има още една премиум категория за потребителите на Real-Debrid. Това е почти всичко.

Това каза, все още препоръчвам T2K 1 Click Movie, защото има някои добри филми. И е пълна наслада да ги видим да играят толкова бързо. Продължете и опитайте.

Източник: http://www.t2k-cloud.co.uk/Repo

Репо: T2K Repo

Как да инсталирате T2K 1 Щракнете върху Movie Kodi Addon

Мъртва звезда

DeathStar не е като вашите редовни добавки за забавление, на които се срещате често. Това е аддон с възхитителен обрат. DeathStar е комбинация от повече от 35 различни добавки на Kodi. Инсталирате един аддон и имате достъп до цяла библиотека от добавки за всичките ви нужди за стрийминг. Независимо дали обичате да гледате съдържание по заявка или телевизия на живо, спортно съдържание или детски филми и предавания, DeathStar разполага с всичко това.

DeathStar е резултатът от сътрудничеството на десет реномирани разработчици на Kodi. Тъй като се поддържа от множество разработчици, той винаги осигурява висококачествена производителност. Инсталирайте DeathStar за по-малко от 5 минути от хранилището Ezzer Macs и се пригответе за страхотно поточно изживяване.

Хранилище: Ezzer Macs

Източник: http://ezzer-mac.com/repo

Как да инсталирате DeathStar Kodi Addon

шаман

Вуду е добавка за гледане на филми и телевизионни предавания. Въпреки това, той ви предлага и много екстри под формата на телевизия на живо, видеоклипове за деца и аниме възрастни. Въпреки че разделът на телевизия на живо в този аддон работи добре, не бих разчитал на него твърде много. Потокът е малко бавен и понякога не възпроизвежда искания канал.

По филмите и предаванията отпред, Voodoo addon се справя добре и затова е част от нашия списък за най-добри добавки. Добавката ви позволява да влизате с вашия акаунт в Real-Debrid. Въпреки това, дори и без Real-Debrid, той ви осигурява изобилие от висококачествени връзки. Навигацията е малко бавна, но като цяло харесвам този аддон.

Как да инсталирате Voodoo Addon

Scrubs

Scrubs е друг добавка при поискване, който го прави в нашия списък с най-добрите добавки Kodi. Това е вилица Exodus, но предполагам, че няма нужда да споменаваме, че е по-добър от предшественика си. Въпреки че Exodus все още виси, макар и с тънка нишка, Scrubs ви носи няколко подобрения и подобрения. Скраб добавката поддържа оформлението едно и също с познати категории като Филми, ТВ предавания, Мои филми, Моите телевизионни предавания, Нови филми. Това улеснява навигацията ви.

Скрабите извличат много връзки и то доста бързо. Но не очаквайте да намерите много 1080 пълни HD потока. И забелязах, че много 720p и SD връзки също не играят. Това означава, че ще трябва да проверите няколко връзки, преди да можете да откриете работеща. Нещата стават по-добри, ако влезете с вашия акаунт в Real-Debrid.

Репо: евреин Репо

Източник: https://jewbmx.github.io/

Как да инсталирате Scrubs Addon на Kodi

ПЛЕЙЛИСТИ НА ТУРКАТА във Великобритания

UK Turk Playlists е много популярен и много изтеглян Kodi Addon за телевизия Amazon Fire. Той не само предлага невероятна библиотека от филми и телевизионни предавания, но също така е домакин на турски филми & Сериали, Карикатури, видеонаблюдение, телевизия на живо, стенд-комедия, документални филми, храна порно и много други. Потребителският интерфейс е доста чист и прост, а добавката работи безотказно, като по този начин оправдава появата си в този списък с най-добрите Kodi Addons. Можете да го изтеглите от Turk Repo -

Repo - UK Turk

Източник - https://addoncloud.org/ukturk/install

Как да инсталирате UK Turk плейлисти на Kodi

Видео за пазачи

Пазителите на Kodi addon бяха затворени през март 2019 г., когато хранилището на Hellhounds излезе офлайн. Обаче добавката вече е възродена и тя се завръща с всички излишъци и трепети. Вече се предлага от името Watchdogs Video и можете да изтеглите този добавка от хранилището на Goldengun.

За разлика от предишния аватар, Watchdogs Video не включва секцията телевизия на живо. Въпреки това, той има много страхотни видеоклипове по заявка за часове гледане на гуляй. Изглежда, че добавката се актуализира редовно и се поддържа добре. Казвам това, защото открих всички най-нови филмови издания и епизоди. Изглежда черапите вършат прилична работа, тъй като стражните кучета вървят добре. Реших да върна стражари в нашия списък с най-добрите добавки на Kodi.

Източник: https://goldengunrepo.github.io/install/me/

Как да инсталирате Adddogs addon на Kodi

ЗАВЕТ

Заветът Адон е наблюдавал много възходи и падения. Най-дълго време той остава изоставен от първоначалните си разработчици и не получава никакви актуализации. Въпреки това, този невероятно популярен аддиен Kodi вече е възроден и е достъпен чрез две хранилища - Cy4Root и Covenant. Адонът вече получава много работещи връзки. Освен това работи чудесно с Real Debrid. Можете да инсталирате Covenant на Kodi само за няколко минути.

Repo: Завет или Cy4Root

Източник: https://covenant01.github.io/zip или https://cy4root2.github.io/zip

НАЙ-ДОБРЕТО ЗА KODI: Вземете 3 месеца безплатно & спестете 49% от годишните планове на ExpressVPN

Най-добрите многофункционални добавки

Филми, предавания, телевизия на живо, спорт, документални филми, деца, музика, са едни от най-популярните видове съдържание, които търсим в Kodi. Обикновено има специални добавки за всяка категория. Например, в предишния раздел, ние говорихме за някои от най-популярните видеодобавки при поискване за филми и шоу програми. В следващия раздел ще обсъдим най-добрите добавки на TV Kodi на живо. След това има някои добавки, които ви обслужват всички тези категории на едно място. И затова те са Многоцелевите Добавки. Ето нашия малък, но солиден списък.

 1. неограничен
 2. 7 от 9
 3. Fladnag
 4. Екипажът
 5. слизане
 6. LaPlaza

неограничен

Безграничният Kodi addon ви предлага солидна гама от поточно съдържание чрез различни вълнуващи категории. Ако сте фенове на съдържанието по заявка, има многобройни опции, за да се насладите на няколко часа поточно предаване. Ако обичате да гледате канали за кабелна телевизия, докато те се излъчват, тя има надеждна секция на телевизия на живо и за вас. Освен това можете да гледате спортно съдържание, комедия, детско съдържание и много други.

Добавката е подкрепена от ефективен набор от скрепери, които загребват качествени безплатни връзки. Той също работи с Real Debrid и ви предоставя и премия връзки. След като използвах този аддон за известно време, уверен съм, че той е един от най-добрите Kodi addons, които има.

Как да инсталирате Limitless Kodi Addon

7 от 9

Това е поредният Addi Kodi, който трябваше да бъде част от нашия списък с най-добрите добавки за Kodi в момента, в който го видях. Той има повече от 30 поточни категории, от които да избирате. И разработчиците се уверяват, че повечето категории са онлайн за поточно предаване почти през цялото време. Не само, че ще намерите редовни опции, като филми, предавания и телевизия на живо, ще намерите и различни специални, както и любовници, Tubitv - True 1- Click, Reddit Movies, Podcasts, Бойни изкуства и други.

Всъщност 7 Of 9 Kodi addon съставя няколко популярни поджанра точно на началния екран за бърз избор. Той има и някои раздели, като например филми Classic (BNW), които не са много лесни за намиране в наши дни. 7 от 9 е солиден адон и ви препоръчвам да го опитате.  

Как да инсталирате 7 от 9 Kodi Addon

Fladnag

Fladnag не е само една добавка, а колекция от 6 добавки, които доставят набор от съдържание. Всеки добавка трябва да бъде инсталиран отделно. Колекцията включва Fladnag Kids Boxsets, Fladnag Cartoons, Faldnag Collection, Fild Faldnag, Fladnag Sports и Fladnag TV Shows. Както можете да видите, всеки аддон доставя уникален набор от съдържание. Можете да инсталирате тези добавки от репо T2K.

Репо: T2K

Източник: http://www.t2k-cloud.co.uk/Repo

Как да инсталирате Addons на Kodi

Екипажът

Екипажът е асортимент от разнообразна гама от поточни опции. Този мулти-скрепер Kodi addon излъчва филми и предавания заедно с телевизия на живо, спорт, детско съдържание и други. Crew Kodi addon се предлага със стотици часове съдържание, достойно за гуляй.

Това е лек аддон, който работи почти без грешки на всяко поддържано от Kodi устройство. Това е частта от вътрешното хранилище, също наречено The Crew. Addon е лесен за инсталиране, по-лесен за използване. Той също така поддържа услуги на трети страни като Trakt и Real Debrid, за да предоставят превъзходно излъчване. Добавката също редовно се актуализира с корекции на грешки и подобрения. Опитай!

Как да инсталирате добавката на Crew на Kodi

слизане

Добавката Descent Kodi е едно от по-новите записи в този списък с най-добрите добавки за Kodi. Той идва от Cy4Root Repository, който набира голяма популярност в наши дни.

С Descent можете да стриймвате много филми и предавания. Той е използвал OpenScrapers и се уверява, че ще Ви осигури връзките за качество. В същото време тя позволява лесна интеграция с Real Debrid, за да позволи достъп до премиум връзките.

Trakt също е доста лесно да се настрои с добавката Descent.

В допълнение към редовното съдържание, можете да разгледате категорията Descent, която включва много специални и екстри. В тази категория има и секцията IPTV за стрийминг на живо на живо. Като цяло Descent е чудесно допълнение.

Как да инсталирате Descent addon

LaPlaza

LaPlaza Kodi addon ви предлага цял набор от опции за стрийминг, включително филми, предавания, документални филми, детски кът, фитнес зона, музика, радио и др. Той дори включва категорията IPTV за поточно предаване на живо (макар и не напълно надеждна).

Този аддон се хоства от cy4Root Repository, едно от най-надеждните хранилища в момента.

Лаплаза дърпа тонове качествени поточни връзки. Той също така позволява интеграция на Real Debrid и Trakt. Като цяло, това е солидна поточна добавка, която трябва да има.

Как да инсталирате LaPlaza Kodi Addon

Топ добавки на телевизия на живо

Можете да разгледате бързо най-добрите Addons на живо на Kodi. Ако имате нужда от повече от тях, имам отделно ръководство, което обхваща специално за Коди Аддони на живо по телевизия.

 1. USTVNow
 2. Клубът на играчите
 3. Kodi Solutions IPTV
 4. cCloud TV
 5. Телевизия Робин Худ
 6. PVR IPTV прост клиент

USTVNow

Repo: хранилище за добавки Kodi

  Kodi Nasıl Kullanılır | Kodi için Ultimate Başlangıç ​​Kılavuzu (2020)

USTVNow е рентабилен начин да гледате любимите си американски кабелни телевизионни канали през Kodi. Въпреки че аддонът е предназначен предимно за военнослужещите и американците, пътуващи в чужбина, всеки може да се запише за услугата и да гледа каналите. Тази услуга също има уеб-базирана платформа, но едва може да съвпадне с изживяването на Kodi. Плановете му започват от $ 14,99 на месец и ви дават достъп до до 24 канала. Платените планове също включват поддръжка на DVR. Можете да инсталирате USTVNow от официалния хранилище за добавки Kodi. Предлага се като USTVNow Plus.

Клубът на играчите

Players Klub е друг отличен телевизор на живо Addon, който ви дава достъп до стотици телевизионни канали от Америка и от цял ​​свят. По-невероятното е, че месечният им план струва само 8 долара на месец. Играчите Клуб се предлага и на Android. С една регистрация можете да използвате услугата както на Kodi, така и на Android.

Как да инсталирате The Players Klub IPTV на Kodi / FireStick

Kodi Solutions IPTV

Ако търсите евтин начин да гледате висококачествена телевизия на живо на Kodi, добавката Kodi Solutions IPTV наистина е решението за вас. За 5 долара на месец тази услуга ви дава достъп до близо 4000 телевизионни канала на живо. Независимо дали искате да гледате филми или предавания, музикални канали или спортове на живо, лайфстайл канали или детско съдържание, добавката Kodi Solutions за Kodi ви предлага всички.

Kodi Solutions IPTV също има приложение за Android, което ви позволява да използвате услугата на FireStick и Android мобилни телефони. Този добавка на Kodi `обаче го прави мултиплатформена услуга. Това е така, защото Kodi се поддържа в Windows, Mac, iOS, Linux, Android Mobiles, FireStick и Raspberry Pi.

Този аддон включва десетки канали от САЩ. Ще намерите и международни телевизионни канали на живо от Обединеното кралство, Канада, Индия, Португалия, Мексико, Южна Америка, Близкия Изток и др. Kodi Solutions IPTV е един от най-добрите добавки за гледане на телевизия на живо. Пробвам.

Как да инсталирате Kodi Solutions IPTV на Kodi

cCloud TV

cCloud TV е друга добавка на телевизия на живо, която бихте искали да помислите, ако обичате да гледате сателитни канали на Kodi. Без много шум, този аддон доставя най-добрите телевизионни мрежи, без да се налага да плащате за обилната абонаментна такса. cCloud TV е сто процента безплатно. Има много категории, от които можете да избирате, включително Всички канали, FilmOn, Спорт, Новини, Документални и още няколко. И въпреки че cCloud TV е телевизия на живо, IPTV добавка, тя също има специални категории по заявка за филми и предавания.

cCloud TV предлага възпроизвеждане с едно кликване за повечето видеоклипове. Въпреки това, всички поискани видеоклипове може да не се възпроизвеждат през цялото време. Понякога определени потоци са офлайн. Независимо от това, това е добре добавяне на телевизия на живо, особено когато го сравнявате с други в същата категория. Този аддон заслужава място сред топ Kodi addons. Можете да изтеглите cCloud TV от хранилището Kodi Bae.

Репо: Kodi Bae

Източник: http :: //lazykodi.com

Как да инсталирате cCloud TV Kodi Addon

Телевизия Робин Худ

TV addon Robin Hood ви предлага опции за стрийминг на живо на живо от региона на Балканите, няколко европейски страни (включително Великобритания) и САЩ. Въпреки че добавката не предлага толкова многообразие, колкото много други в този списък с най-добрите добавки на Kodi, може да ви е интересно, ако искате да гледате безплатни телевизионни потоци на живо от регионите, които предлага. Addon покрива също широк спектър от канали от САЩ. Някои от най-търсените обаче може да не бъдат намерени. И все пак може да искате да го разберете поне веднъж.

Източник: http://kodibalkan.com/repo/

Как да инсталирате Robinhood TV на Kodi

PVR IPTV прост клиент

PVR IPTV Simple Client е добавка за IPTV, за да свържете съществуващия си IPTV абонамент към Kodi и да предавате телевизионни канали на живо. Въпреки че този аддон не предлага самостоятелно съдържание, той работи с широк спектър от IPTV услуги.

Можете да конфигурирате вашия IPTV абонамент с този добавка на Kodi с M3U Playlist URL или с XMLTV EPG URL. Не работи по друг начин. Можете да се свържете с доставчика на услуги за IPTV относно URL адресите. Можете също така да искате да проверите пощенската си поща, тъй като обикновено тези URL адреси се изпращат в имейла заедно с данните за вход.

Как да инсталирате PVR IPTV Simple Client

Най-добрите коди добавки за спорт

най-добрите коди добавки за спортове на живо

 1. SPORTSDEVIL
 2. Sportowa
 3. Fox Sports Go
 4. Издигащи се приливи и отливи

SPORTSDEVIL

Sportsdevil е най-популярната спортна добавка. Този аддон е от известно време и продължава да предоставя висококачествено съдържание. Това е задължителен аддон за всеки любител на спорта. Той предлага поточно предаване на редица спортни канали, така че можете да гледате мачове по крикет, футбол, тенис, футбол, хокей и др. Можете дори да гледате догонването на любимите си мачове, в случай че сте пропуснали действието на живо. По-рано беше наличен в репо-файла Fusion, но сега можете да го изтеглите от различни repos.

Този аддон е от известно време и все още работи. Може обаче да забележите, че много видеоклипове не се предават в почти всяка категория. Ако SportsDevil не предлага задоволителни резултати, може да искате да опитате други спортни добавки.

Репо: EzzerMacs

Източник: http://ezzer-mac.com/repo

Как да инсталирате Sportsdevil Kodi Addon

Sportowa

Изглежда, че Sportowa TV е добавка, вдъхновена от SportsDevil, въпреки че не разполага с много опции за стрийминг. И все пак може да искате да го направите, защото има няколко спортни категории, от които можете да стриймвате. Той също така обхваща различни спортове, включително футбол, тенис, крикет, тенис на маса, бейзбол, баскетбол и други. В добавката има и добра обобщена програма за спортни канали на живо. Има много мъртви потоци, но много от тях също живеят и работят.3

Източник: https://mbebe.github.io/blomqvist

Как да инсталирате Sportowa TV Kodi Addon

Fox Sports Go

Fox Sports е задължително условие за любителите на спорта. Тази добавка на Kodi се грижи за нуждите на всички любители на спорта навън. Можете дори да предавате на живо големи спортни събития, използвайки този превъзходен Kodi Sports addon. Това е официално предлагане на Fox, което се предлага в официалното хранилище за добавки Kodi. Моля, обърнете внимание, че тази добавка изисква абонамент за Fox Sports канал.

Repo: хранилище за добавки Kodi

Издигащи се приливи и отливи

Rising Tides е друг спортен добавка за Kodi. Тази добавка ви позволява да стриймвате футболни, PPV събития и дори различни спортни канали за кабелна телевизия. В добавката няма много опции за стрийминг, но има някои интересни категории. Може да искате да го опитате.

Източник: http://mullafabz.xyz/Repository/

Най-добрите коди добавки за деца, анимационни филми & Аниме

най-добрите коди добавки за карикатури

CTOON Kodi (Карикатури & Anime)

Безспорно CTOON е едно от най-добрите добавки на Kodi за анимирано и аниме съдържание. Този аддон носи масивна колекция. Той предлага възпроизвеждане с едно щракване и е невероятно бърз. Тествах десетки връзки и всички те работеха (да, всички те, а не „почти“). Има стотици видеоклипове, които да гледате с часове забавление. Основният екран на добавката ви позволява да започнете с множество категории за анимационни филми, анимационни филми и аниме. Всяка категория е сортирана по азбучен ред. Можете също да използвате функцията за търсене (появява се в прибиращото се меню на Kodi, когато навигирате вляво), за да намерите нещо конкретно, което търсите. Ако не сте опитвали CTOON KOdi, продължете напред и го направете сега!

Репо: Доко

Източник: https://doko-desuka.github.io/

FunimationNow

FunimationNow ви дава достъп до огромна библиотека от аниме видеоклипове за $ 5,99 на месец. Можете да закупите годишния план за $ 59,99, ако търсите някакви спестявания. FunimationNow също предлага безплатна услуга, но ограничава своята видео библиотека. Безплатните видеоклипове също са водени с реклами. Платеният абонамент предлага до два едновременни потока, докато безплатният го ограничава до един. С платения абонамент получавате и ранен достъп до домашните видеозаписи. Можете да инсталирате FunimationNow от официалния хранилище за добавки Kodi.

Repo: Официално хранилище за добавки Kodi

Най-добрите коди добавки за стрийминг на музика

най-добрите коди добавки за стрийминг на музика безплатно

MP3 СТРЕМИ

Това е чудесен Kodi addon за музикални ентусиасти. Това е популярна добавка, която съществува от доста време. Медийната библиотека е добре сортирана в различни категории като Топ 100 на Billboard, изпълнители на най-добрите албуми, рап, хип-хоп, джаз и т.н. Можете дори да създадете свой собствен любим плейлист тук.

Репо: Телевизионна врата

Източник: http://cellardoortv.com/repo/

YouTube

YouTube е най-големият уебсайт за видео споделяне в целия свят. Ако се чудите дали можете да стриймвате видеоклипове с YouTube на вашия FireStick или друго устройство, използвайки Kodi, отговорът е утвърдителен. Добавката за Kodi на YouTube върши доста прилична работа и няма да почувствате голяма разлика между използването на добавката или оригиналния уебсайт. Kodi добавката за YouTube също предлага някои готини функции, които са допълнителен бонус. Изпробвайте тази страхотна добавка.

Репо: Телевизионна врата

Източник: http://cellardoortv.com/repo/

Най-добрите драматични добавки KOREAN

ICDrama

Ето специална почерпка за тези, които искат да гледат корейски филми и предавания. ICDrama има голяма библиотека с корейско съдържание. Но има и много видеоклипове от други страни. Ще намерите също съдържание от Хонконг, Китай, Япония и Тайван. Разбира се, основният акцент на аддона е върху филмите и епизодите от Корея.

Въпреки че не разбирам корейски или друг език, в който този адон служи съдържание, намерих ICDrama за надеждна и бърза добавка. Той предлага възпроизвеждане с едно щракване и почти всички потоци, които опитах, работеха. Така че, ако искате да гледате съдържание от някоя от тези азиатски страни, вземете този добавка сега.

Репо: Aznhusband

Източник: https://aznhusband.github.io/repo/

Това беше нашият списък с най-добрите Kodi Addons, които работят в момента. Ако смятате, че някои други аддони заслужават място в този списък, моля, уведомете ни в полето за коментари по-долу.

Често задавани въпроси

Кое е най-популярното & най-добрият аддон?

Exodus Redux е най-популярният Addi Kodi в този момент. Този добавка предлага опции за стрийминг по заявка, включително филми и телевизионни предавания. Това е вилицата на добавката Exodus, която също беше изключително популярна навремето.

Освен това Venom и The Crew addon също са две много популярни добавки Kodi.

Какви са опасностите от използването на Kodi Addon?

Ако използвате добавка на трета страна за поточно съдържание, защитено с авторско право или лицензирано съдържание, може да изпаднете в правни проблеми. Ето защо ние съветваме нашите потребители винаги да предават поточно съдържание, достъпно в публичното пространство.

Ние също така препоръчваме да използвате VPN, докато стриймирате с добавки на Kodi, за да скриете вашия IP адрес и да имате сигурно изживяване.

Какво можете да гледате с добавки на Kodi?

Можете да гледате почти всичко, което искате с добавки на Kodi. Всичко е в намирането на подходящия добавка за съдържанието, което искате да предавате. В този списък ще намерите добавки на Kodi за филми, предавания, телевизия на живо, спорт, фитнес, аниме и други.

Законна и безопасна ли е за употреба Kodi??

Да, Kodi е законна и безопасна за използване, при условие че предавате поточно съдържание, достъпно в публичното пространство. Ще имате много по-безопасно изживяване, ако използвате поточно VPN с Kodi.

Kodi е официално достъпен в Microsoft Store и Google Play Store. Това ясно потвърждава неговата автентичност, безопасност и законност.

Как мога да инсталирам Kodi addons?

За да инсталирате добавка на Kodi, първо трябва да имате изходния URL адрес. От изходния URL адрес инсталирате хранилището Kodi, което хоства аддона. Накрая инсталирате добавката от хранилището.

Предоставихме връзката към ръководствата за инсталиране за всички добавки в този списък. Просто трябва да следвате инструкциите стъпка по стъпка, за да инсталирате добавката по ваш избор.

Моля, обърнете внимание, че тази статия за най-добрите Kodi добавки е само за образователни цели и никога не бихме предложили на нашите читатели да имат достъп до забранено или незаконно съдържание, използвайки някой от посочените по-горе Kodi Addons.. 

Свързани:

 • Как да Jailbreak FireStick
 • Как да инсталирате Cinema APK
 • Как да нулирате Kodi на FireStick
 • Как да актуализирате Kodi на FireStick
 • Как да инсталирате Kodi на FireStick

Кликнете тук, за да получите секретни трикове за рязане на кабели директно във вашата пощенска кутия.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me