Най-добрите коди сгради (актуализирано за февруари 2020 г.)

>

В тази статия ние съставяме най-добрите разработки на Kodi за FireStick, Android Mobiles, Windows, Mac и други Kodi съвместими устройства. Повечето от тези изграждания тук работят и върху двете Kodi 18,5 Leia и 17,6 Krypton. Изминаха няколко месеца от излизането на Kodi 18 и със сигурност може да се каже, че версията Leia сега е толкова стабилна, колкото и сега. Ще намерите някои ексклузивни ексклузивни за конкретна версия на Kodi. Скоро ще премахнем от Kodia 17.6 само коди изгражда от този списък. Ние ще запазим само конструкциите, които работят с Kodi 18 Leia. 

Тестваме тези компилации редовно и непрекъснато актуализираме този пост, винаги когато възникне нужда. Бихме искали също да чуем за вашето преживяване. Моля, не се колебайте да ни попълните чрез секцията за коментари по-долу.

Моля, кликнете тук, за да прочетете нашия Отказ от отговорност, преди да продължите.

Kodi Builds Помогнете в настройката на Kodi, като го превърнете в краен стрийминг център. Но какво е Коди? Технически, Kodi е безплатен софтуер за медиен център, до който можете да получите достъп в различни операционни системи. Приложението позволява на потребителите да консумират поточни медии като филми, телевизионни предавания, телевизия на живо и спорт. Е, тази техническа дефиниция на най-добрите Kodi изгражда справедливост само на техниците, които вече разбират пътя си чрез това страхотно приложение.

На език на миряните помислете за Коди като за недовършена къща. Има рамки, здрава основа и ферми, които държат покрива. Те са основата, която ще държи всичко останало във вашата къща. Ще използвате основата, за да съхранявате елементи, да използвате стените за интериорен дизайн, а покривът да поставите хубав таван. Kodi може да се определи по подобен начин. Приложението ще хоства компоненти и приложения, които ще използвате поточни медии.

най-добрите коди изгражда

Как можете да използвате Kodi?

Вече разбирате какво можете да получите от Kodi. Въпреки това, може би се чудите как да го получите. В момента. Kodi е наличен в тези операционни системи; Android, Windows, Linux, iOS и Mac OS X. Това означава, че можете да инсталирате Kodi на всеки персонален компютър и да предавате всички любими мултимедии. Освен това, това означава, че можете да инсталирате Kodi на вашия телефон, таблет или iPhone с Android и да се насладите на гледане на съдържание в него.

Това не свършва, тъй като повечето телевизионни стрийминг кутии използват Android в основната си ОС, можете да инсталирате Kodi в тях и да се насладите на стрийминг БЕЗПЛАТНО съдържание. Няма повече месечни абонаментни такси! Примери за такива телевизионни кутии включват Fire TV Stick и Amazon Fire TV. Бих ви препоръчал да получите Amazon Fire TV, тъй като е евтин, мощен и с по-добра мощност на обработка.

Проверка: Как да инсталирате Kodi на FireStick

Освен Builds, може да се нуждаете и от добавки и скинове на Kodi (Проверете най-добрите Kodi Addons 2020). Ако не знаете вече, добавките на Kodi са малки приложения, които разширяват функциите на основния софтуер на Kodi. Те ви помагат да превърнете софтуера в поточна електростанция. В зависимост от предвидената им функционалност на добавката, тя ще ви помогне да получите достъп до спорт на живо, безплатни филми, телевизионни предавания и заплащане на съдържание за гледане.

От друга страна, Kodi кожи ви помагат да персонализирате и променяте икони, менюта и преки пътища. Помислете за кожата на Kodi като за тапети на вашия смартфон. С тях в крайна сметка ще получите лично пригодена настройка на Kodi. Някои от популярните кожи включват Transparency, BOX, Mimic, Aeon Nox, Pellucid, Nebula, Amber и Confluence. Покажете повечеПокажете по-малко

Какво е Kodi Build?

A Kodi Build е приятен начин да се настрои всичко и да се работи в рамките на Kodi. Сглобката ще инсталира всичко, което трябва да стартирате Kodi с едно щракване. Това включва добавки, настройки, кожи и електронно ръководство за програмите. Обикновено, след като инсталирате Kodi на устройството си, ще отделите време да го персонализирате по ваше желание. Тоест, ще намерите добавки, кожи и настройки, които отговарят на предназначението ви

Въпреки това, builds ви предлага опция с едно кликване за инсталиране на всички тези добавки и кожи, които се доставят с много съдържание. Преминавайки пътя на Kodi Builds, ще спестите много време, което може би сте използвали иначе при търсенето и избора на конкретни добавки. Според мен използването на компилация е най-лесният начин за изтегляне и предаване на съдържание бързо и достатъчно.

Коя е най-добрата Kodi Build?

Често ме питат коя е най-добрата версия на Kodi, която трябва да използвам. Честно казано, няма лесен начин да се отговори на този въпрос. Този списък има някои големи предимства и избирането на една над друга може да бъде предизвикателство. Освен това, всеки потребител има свои собствени предпочитания, които определят техния избор.

Това каза, ако трябва да сложа пръст върху една конструкция, ще бъде Без ограничения Magic Build. Харесвам тази конструкция. Аз обаче правя обективен избор, базиран на популярността. No Limits Magic е най-използваната и най-изтеглената от всички изградени от Kodi.

Това е обмислено проектирана конструкция, която обслужва всички видове Kodi потребители. Независимо дали сте нов или стар потребител, тежък или случаен стример, имате устройство от висок клас или с нисък спектър, No Limits Magic build е за вас. Освен това той събира множество висококачествени добавки за видео за всички ваши нужди за стрийминг. Неговият сложен и течен интерфейс позволява лесно и удобно изживяване. С прости думи, това е задължително изпробвайте изграждането на Kodi.

Най-добрите Kodi Builds 2020

Внимание KODI Потребители: Прочетете, преди да продължите

Kodi Addons / builds предлага неограничен стрийминг на съдържание, но също така може да ви изпадне в правни проблеми, ако бъдете хванати за стрийминг на безплатни филми / телевизионни предавания / спорт. На потребителите на Kodi настоятелно се препоръчва винаги да свързват VPN, докато стриймират онлайн. Една добра Kodi VPN крие вашата идентичност, заобикаля правителственото наблюдение, геоблокираното съдържание и дроселирането на ISP (което също помага при без буфер стрийминг).

Използвам ExpressVPN, който е най-бързият и сигурен VPN. Инсталирането е много лесно на всяко устройство, включително Amazon FireStick. Вие получавате 3 месеца безплатно и спестявате 49% от годишните си планове. Също така, той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако не сте доволни, винаги можете да поискате възстановяване.

Кликнете ТУК, за да получите 3 месеца безплатно и спестите 49% от ExpressVPN

Прочетете: Как да инсталирате и използвате Kodi VPN

Следващият списък е най-добрият Kodi изгражда:

1. Титаниева конструкция

Титан изграждане

Titanium Build е оборудван с цял свят забавления, което го отличава сред топ Kodi Builds. С това изграждане ще се насладите на спортове на живо, телевизия на живо, филми, YouTube, детска зона, спортни реплики и акценти и телевизия на живо за основните канали на кабелна телевизия във Великобритания и САЩ.

За да ви предложи толкова широко поле за забавление, Titanium предлага множество добавки като DeathStar, Yoda, Gaia, SportsDevil и други. Потребителският му интерфейс е минималистичен и чист за по-добро потребителско изживяване.

Нещо повече, тази компилация получава постоянни актуализации, за да гарантира, че е в крак с настоящия онлайн стрийминг на медии. Ако сте испански потребител, който търси най-добрата Kodi Build, тогава Titanium Build напълно ще ви подхожда. Това не означава, че не може да обслужва интереса на други потребители. Всъщност той е направен така, че да побере английските потребители в движение!

Как да инсталирате Titanium Build на Kodi

2. Без ограничения Magic Build

Работи с Kodi 18.1 до Kodi 18.5 & Kodi 17.6

няма ограничения магическо изграждане на коди

Повечето потребители на Kodi са похвалили Magic Build No Limits за тона на неговите възможности, когато става въпрос за онлайн забавление. В момента той стои сред най-цялостните разработки за Kodi. Фактът, че разполага с Aeon Nox 5: Silvo Skin ви предлага футуристичен външен вид. Е, никога няма да разберете как коди от Kodi влияят на вашето поточно преживяване, докато не получите ръцете си върху тази Kodi Build.

За да гледате регионални телевизионни предавания с ограничен достъп, ще трябва да инвестирате в добра VPN. Вече говорих за полезността на VPN при използване на Kodi и продължих още дълго, за да препоръчам най-добрия VPN за максимална анонимност и лична безопасност. За да подобрите опита си за поточно съдържание, No Limits Magic Build получава чести актуализации, при които неработещите и старите добавки се заменят с нови.

Сред най-популярните добавки в този Build са Yoda, cCloud TV, Copy & Паста, фитнес на пулса, спортен дявол, вълшебният дракон и др. С тях ще се насладите на неограничена музика от Великобритания и САЩ като старата джаз песен. Освен това ще предавате филми, ще гледате телевизионни предавания, ще се наслаждавате на цял свят спорт и ще внесете безплатни телевизионни канали на живо в САЩ и Великобритания в къщата си!

Вижте как да инсталирате Kodi No Limits Magic build на компютър, както и Fire TV / Stick.

3. Misfit Mods Lite

Работи с Kodi 18.1 до Kodi 18.5 Leia Only

най-добрите коди изгражда

Повечето хора искат да инсталират Kodi на своите устройства, така че да могат да гледат безплатна музика, предавания от телевизионни сериали, филми, спортове и да предават спортове на живо. Misfit Mods Lite Kodi Build ще ви даде всичко това. Той носи широк спектър от видео потоци, които включват множество подкатегории във всеки от неговите раздели.

Misfit Mods Lite се предлага с прекрасни добавки като Deathstar, SportsDevil и The Magic Dragon. Какъв невероятен начин да се насладите на тон безплатно съдържание от цял ​​свят? Като потребител, ще получите всичко това в един пакет. 

Как да инсталирате Misfit Mods Lite Build

4. Рационализиране

Работи с Kodi 18.1 до Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

kodi изгражда

Актуализация: Ако не можете да инсталирате Streamline на Kodi 18.5, прочетете Как да коригирате не успя да инсталирате добавката от zip файл

Streamline е друга качествена конструкция, която работи безотказно на Kodi 18.5. Част от Whiz Kid Wizard, тази компилация ви носи прилично рали от видео добавки за всички видове поточни нужди. Можете да пускате любимите си филми и телевизионни предавания, телевизия на живо, спортни потоци и много повече чрез популярни добавки като Exodus Redux, The Magic и много други.

Най-голямата теглене на тази конструкция е нейният размер. Това е лека конструкция, която предлага страхотна производителност на всички Kodi устройства, включително тези с ниска оперативна памет и мощност на обработка, като FireStick. Това, което също харесвам в Streamline, е неговият опростен, чист и лесен за свикване дизайн. В него са изложени важните елементи за бърз достъп без суетене или излишъци. Дори и да сте потребител на първото изграждане, вие ще получите обекта на това за нула време. Разработчиците внимателно са избрали типа, стила и размера на шрифта, за да си позволят пълна четливост.

Въпреки малкия размер, Streamline не пропуска нито една важна функция. Както казах, можете да стриймвате почти всичко, което искате. Като цяло, Streamline е хубава версия на Kodi 18.5.

Как да инсталирате Streamline build на Kodi

5. Срамно

Работи с Kodi 18.1 до Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

зловещо изграждане

Slamious Kodi build е една от най-добрите конструкции, на които бихте се натъкнали днес. Тази умерено оразмерена конструкция работи перфектно на всички устройства, дори и тези с ниски характеристики.

The Slamious build също е в комплект с прилична колекция от видео-добавки, които ви позволяват да стриймвате почти всичко, което искате. Лесният за потребителя интерфейс ви позволява да започнете бързо чрез различни опции за стрийминг точно на началния екран. Като цяло, това е чудесно изграждане и трябва да го опитате. Уверен съм, че ще ви хареса.

Как да инсталирате Slamious Build

6. Ксанакс

Работи с Kodi 18.1 до Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

xanax build

Xanax Kodi build е предложението от същите разработчици, които са проектирали изграждането на Durex. Някога много популярната компилация вече не е функционална. Това обаче беше една страхотна конструкция и много потребители, които го използват, все още търсят алтернативата му. За щастие, сега има един - Xanax.

Конструкцията на Xanax има почти същия дизайн и оформление на интерфейса като Durex. Той също е почти със същия размер. Въпреки че не бих нарекъл Ксанакс клонинг на Durex, това е почти еднакво.

Със солидна библиотека от най-добрите добавки на Kodi като Yoda, Exodus Redux, The Magic Dragon и удобен за потребителя интерфейс, Xanax build го превръща в този списък.

Как да инсталирате Xanax build на Kodi

7. Xontech

Работи само с Kodi 18-18.5

xontech

Xontech build идва от популярните разработчици Team Falcon, които вече ни предоставиха доста прилични добавки и надстройки. Той има визуално приятен дизайн, но без суетене или усложнения. Навигацията е проста и ясна. Има много предварително инсталирани добавки, които са работещи, популярни и вече са в нашия списък с най-добрите Kodi Addons. Създаването също има много добавки на програмата за поддръжка и полезност. Имам чувството, че скоро ще бъде популярна конструкция. Опитах го. Може да искате да направите и това.

Как да инсталирате Xontech Kodi build

8. DaButcher

Работи с Kodi 18.1 до Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

dabutcher

DaButcher е една от най-добрите библиотеки на Kodi надстройки, на които попаднах наскоро. Този магьосник не може да се похвали с дълъг списък от надстройки. Както пиша, DaButcher има по-малко от 10 компилации в инвентара си. Въпреки че има само няколко варианта, те правят доста впечатление. Всичките му предимства са добри, въпреки че DaLight ме впечатлява най-много. Тази лека конструкция предлага изцяло ново изживяване Kodi чрез уникалния и свежо изглеждащ интерфейс. Препоръчвам ви да опитате DaButcher.

Как да инсталирате DaButcher на Kodi

9. Grindhouse

Работи с Kodi 18.1 до Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

най-добрите коди изграждане

Grindhouse Wizard предлага свежа и впечатляваща библиотека от повече от три десетки конструкции. Независимо дали отдавна сте мигрирали към Kodi 18.5 или все още използвате Kodi 17.6, има много предимства, за да проучите и експериментирате. Ако имате устройство с ниски характеристики, има няколко леки конструкции, които работят безпроблемно при всяка конфигурация на системата. Ако търсите богата на функции, напълно заредена конструкция, отново има много опции. Поради разнообразната си колекция от качествени изграждания на Kodi, ние включихме Grindhouse в нашия списък.

Как да инсталирате Grindhouse Builds Wizard

10. Racoon City

Работи само с Kodi 18.1 до Kodi 18.5 Leia

racoon city

Racoon City не е само една компилация, а колекция от множество изграждания на Kodi, достъпни чрез съветника за Racoon City. По-рано компилациите тук бяха достъпни в множество магьосници. Разработчиците ги обединиха и създадоха изцяло нов съветник. 

Ще намерите богати на функции, тежки конструкции, както и леки такива за нискоспецифични поточни устройства. Дори малките и средни модели се предлагат с популярни предварително инсталирани добавки, за да сте сигурни, че имате много възможности за стрийминг. Интерфейсът използва персонализирана версия на някои от най-добрите коди кожи.

Как да инсталирате Racoon City Builds

11. Безсъние

Работи с Kodi 18.1 и Kodi 17.6

безсъние изгражда съветник

Insomniacs е друг склад за няколко построители на Kodi. Понастоящем Insomniacs Wizard има само две версии за Kodi 18 Leia и нито една за Kodi Krypton 17.6. Докато и двете му надстройки са добри, черното и златното изграждане ясно се открояват.

Въпреки че Team Insomniacs няма много възможности за предлагане, съществуващите са достатъчно добри за повечето потребители. Те са с умерен размер, за да сте сигурни, че се представят добре на нискоспецифични поточни устройства като FireStick и Android кутии. Въпреки това те все още са достатъчно големи, за да покрият всички основи, които очаквате от всяко сглобяване или дори малко повече.

Черното и златото е добро за начинаещи, но опитните потребители, които търсят проста и лека конструкция, също може да ви се сторят интересни.

Как да инсталирате Insomniacs Builds

12. Лабиринт

лабиринт изграждане за kodi

„Лабиринтът“ е една от най-новите разработки, а също и едно от най-новите записи в тази колекция от най-добрите Kodi строителства.

Maze Wizard разполага с множество компилации. Ако търсите леко и многофункционално решение, бих препоръчал Maze Family Build от списъка.

Тази конструкция работи чудесно на всички Kodi устройства. Дори ако имате устройство с ниски характеристики (като FireStick), няма да намерите проблеми с производителността.

Как да инсталирате Maze Build на Kodi

13. Съдбата

Работи с Kodi 18.1 до Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

doomzday

DoomzDay Builds Wizard е домакин на солиден каталог за всички видове Kodi съвместими устройства. Има леки конструкции, които работят безпроблемно на устройства с ниска RAM памет. Те са идеални за FireStick и Android TV Box. Освен това ще намерите някои тежки компилации, които са богати на функции, но работят по-добре на компютри или мобилни устройства със спецификации.

Въпреки това има много възможности за избор и съм сигурен, че ще намерите нещо, което ви подхожда най-добре. Тези компилации се предлагат с различни популярни добавки Kodi, които ви позволяват да предавате поточно цялото си любимо съдържание. Опитайте Doomzday, няма да останете разочаровани. 

Как да инсталирате Doomzday Kodi build

14. Две царства

Работи с Kodi 18.1 до Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

най-добрите компилации за kodi

Две царства не е едно изграждане, а съвкупност от множество надстройки. Инсталирах и използвах някои от тях и бях убеден, че те трябва да са част от нашия най-добър списък за изграждане на Kodi. Two Kingdom включва Fladnag Super Lite, T2K Simple, Last Kingdom Dynamiq, Fortnite Build и много други.

Two Kingdoms има надстройки за всякакви устройства. Например, компилацията на Fladnag Super Lite е само 72 MB и работи невероятно бързо на хардуер с ниски характеристики, като Amazon FireStick. Fladnag Super Lite има само куп пристрастия, но има достатъчно, за да ви позволи да стриймвате всичките си любими филми и предавания. Ако търсите опция с повече функции, има няколко от тях, от които бихте се интересували. Двете царства имат по нещо за всеки.

URL адрес на съветника - http://www.t2k-cloud.co.uk/Repo

Как да инсталирате две кралства Kodi Builds

15. Silvo

Работи с Kodi 18.1 до Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

Silvo

Този MutliBuild Wizard е сравнително нов и няма много надграждания. Всъщност той е домакин само на две конструкции за Kodi Krypton и Kodi Leia. Silvo build се предлага и за двете версии на Kodi. Това е всеобхватна, но лека конструкция, която се грижи за всичките ви нужди за поточно предаване. С много предварително заредени добавки можете незабавно да започнете да гледате съдържание по заявка като филми, предавания & документални филми, телевизия на живо & спорт, съдържание за деца и други.

Първоначално сглобката е тежала повече от 540 MB, когато е инсталирана, но е намалена до около 250 MB, за да предложи по-добра производителност на FireStick и други устройства с ниски характеристики. Silvo предлага чист, гладък интерфейс с обичайното оформление, с което сте запознати. Началният екран на сглобяването съставя представеното съдържание. Можете да копаете по-дълбоко, за да изследвате повече. Опитах Silvo и съм сигурен, че трябва да е част от този списък.

Как да инсталирате Silvo Kodi Build

16. Ксенон

Работи само с Kodi 18.1 до Kodi 18.5. Xenon Redbolt алтернативна версия на разположение за Kodi 17.6

ксенон

XENON Build е идеален за потребители, които биха искали да инсталират Kodi на Android TV кутии и Fire Stick устройства. Тази версия на Kodi идва с потребителски интерфейс, който разполага с раздел за популярни Android APK и Android устройства, които можете да използвате за поточно видео или играете игри с Android. Лесният за използване потребителски интерфейс гарантира, че не е нужно да излизате от пътя си, когато започвате с изграждането.

XENON се предлага с множество раздели, които ще обхванат всеки тип потребители. Разделът „Телевизионни предавания“ съдържа съдържание за всеки тип потребители. Ако обичате романтични предавания, ще получите съдържанието в тях. В случай, че сте наркоман от екшън сериали, има актуално съдържание за вашето преживяване при гледане. В случай че сте семейство, не забравяйте да получите малко подходящо за семейството съдържание.

Други раздели включват филми, спорт, музика и много други. Подобно на телевизионните предавания, тези раздели са разделени на подменюта. Например спортната секция има спортни категории като PPV & Събития, риболов и лов, спортни повторения, между другото. XENON разполага с популярни добавки като IT, Numbers, cCloud TV, DejaVu, Seren, VooDoo и други

URL адрес на съветника - http://diggzrepo.ddns.net/

Как да инсталирате Xenon Kodi Build

17. The Grind

Работи с Kodi 18.1 до Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

меленето

От разработчиците на невероятната Fire TV Guru Build (вече преустановена) идва още едно качествено изграждане - The Grind. Подобно на Fire TV Guru, конструкцията на Grind работи безпроблемно на Fire TV, както и на други платформи, включително компютри и мобилни телефони.

The Grind предлага няколко предварително заредени добавки, включително Limitless, 7 Of 9, Venom и други. Той предлага опции за стрийминг в различни категории медии като филми, предавания, телевизия на живо, спорт, деца и др.

Тази конструкция предлага гладка производителност и е лесна за използване. Следователно, той е добавен към този списък на най-добрите Kodi Builds.

Как да инсталирате изграждането на Grind Kodi

18. Плутоний

Работи с Kodi 18.1 до Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

плутоний

Сглобяването на плутоний е част от огромния арсенал от компилации от Wizard на EzzerMac. Този съветник има огромен набор от вътрешни конструкции и също така каталогизира строителства на трети страни от други разработчици. Плутоний е лесно един от най-добрите изграждания на Kodi в своята колекция.

Ако сте натрапчиви, живи теми, има голям шанс да ви хареса Плутоний. Но не става въпрос само за визуализациите. Както очаквате от всяка добра компилация, тя пакетира масив от популярни добавки на Kodi за телевизия на живо, спорт, филми, предавания и всякакъв вид видео съдържание. Вълшебният дракон, DeathStar, Yoda, SportsDevil са някои от неговите добавени добавки. Но, има и други.

Плутоний е лек с размер на изтегляне под 160 MB. Следователно, той предлага най-висока производителност на всички платформи, дори и FireStick, който се счита за медийно устройство с ниска спецификация. Тъй като е с малки размери, компилацията няма много функции. И все пак тя обхваща всички основни положения и гарантира, че никога не ви липсва съдържание за стрийминг.

Как да инсталирате Plutonium Kodi Build

19. Телевизор CellarDoor

Работи с Kodi 18.1 до Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

изграждане на изба телевизор

CellarDoor TV Wizard, част от едноименното хранилище, закръгля някои от най-добрите изграждания на Kodi, които ще намерите тези дни. Този съветник е дом на множество криптонови надстройки. Всяка компилация заслужава място в най-добрия ни каталог на Kodi builds поотделно. Но тъй като те са част от телевизионния арсенал на CellarDoor, аз взех свободата да ги сложа заедно под един покрив.

Всички тези надстройки идват с впечатляваща линия от най-новите и оперативни добавки за редица медийни избори, включително The Magic Dragon, DeathStar, SportsDevil, Seren, Numbers и много други. Имайки предвид скоростта, лекотата на навигацията, стабилността и събирането на добавките като параметри, ще поставя Доминус пред двете. Инфузия и сонар обаче не изостават твърде много. Това е моето мнение. Телевизионният съветник на избата също е добавил нови съименници, изграждащи „Изба врати“. Те обаче се предлагат само за Kodi 18 Leia.

Как да инсталирате CellarDoor TV Builds

20. Съветник на ДГ

Работи само с Kodi 18.1 - 18.5 Leia

sg съветник

Разработчиците на Ezzer Mac предлагат завладяващ набор от надстройки и добавки от няколко месеца. И сега те излязоха с изцяло нов магьосник, наречен SG Wizard, който е домакин на куп надстройки отделно от основния си EzzerMac Wizard.

SG Wizard има малка, но солидна колекция от компилации за Kodi Leia 18. В момента няма Kodi Krypton. Всички негови надстройки предлагат донякъде уникално оформление. Освен това те са достатъчно леки за работа безпроблемно на всички поддържани от Kodi платформи. С прилична библиотека от видео-добавки, компилациите също така гарантират, че никога няма да ви свършат опциите за стрийминг.

Как да инсталирате SG Wizard Builds на Kodi

21. Синя магия

Работи само с Kodi 18.1 до Kodi 18.5 Leia

синя магия изграждане

Blue Magic build е едно от най-новите попълнения в нашия каталог на най-добрите Kodi Builds. Той идва от Luxury Build Wizard, който също е домакин на шепа други компилации за Kodi 18 и Kodi 17.6. Blue Magic има елегантен интерфейс и прилична колекция от видео-добавки за различни опции за стрийминг.

Можете да започнете веднага от началния екран, като изследвате категориите като телевизия на живо, спорт, деца, филми, телевизионни предавания и други. Можете да копаете по-дълбоко и да прегледате пълния списък с добавки, където ще намерите популярни имена като Monster Munch, Yoda, DeathStar, cCloud TV, The Magic Dragon и други.

Как да инсталирате Blue Magic build на Kodi

22. Равноденствие

Съвместимост: Kodi 17.6 Само Krypton

коди равноденствие

Equinox го прави в нашия списък с най-добрите разработки за своето кокетно и безпроблемно оформление и минимален интерфейс. Това е голям размер, който ще отнеме близо 660 MB от пространството на устройството след инсталирането. Това е доста голямо за изграждане и не е подходящо за устройства с ниско съхранение като FireStick. Тя работи безпроблемно на моя компютър, но беше бавна на FireStick.

Equinox предлага само шепа добавки, включително Genie TV, Genie TV Sports, Yoda, SportsDevil и др. За съжаление, няма много възможности за избор на телевизия и спорт на живо. Разработчиците разполагат със собственото си приложение Genie TV, но то изисква първокласно членство, което може да ви струва близо 13 долара на месец. Създаването няма много добавки и не е точно това, което наричате „богато на функции“. Това ме кара да се чудя защо е толкова голям по размер. Не е лоша конструкция, но има по-добри в този списък.

URL адрес на съветника - http://genietv.co.uk/repo/

Как да инсталирате Equinox Kodi Build

23. Duff Light

Работи с Kodi 18.1 до Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

тъпа светлина

Duff Light е невероятно лека конструкция, която е идеална за телевизионни стрийминг устройства като Amazon FireStick и Android Boxes. Можете да го инсталирате и на вашия компютър, но не би било чудесно да си взаимодействате. Когато го инсталирате на вашия компютър, вместо курсора на мишката виждате малко знаме, което казва, че мишката не се поддържа. Все още можете да използвате мишката, но навигацията не би била лесна. Всъщност навигацията не е много гладка дори без мишката. Необходимо е да направите малко, за да стигнете до елементите, до които искате да получите достъп.

Duff Light е минимална и чиста конструкция. Разработчиците са премахнали всички несъществени, за да запазят надграждането. Следователно тук не бихте намерили голяма колекция от добавки Но има някои добри работещи добавки като Kratos Reborn и др. Те трябва да са достатъчни за повечето типове видеоклипове. Ако имате нужда от повече, винаги можете да инсталирате допълнителни добавки. Ако търсите лека, безшумна, проста и кокетна конструкция, може да искате да разгледате Duff Light.

Как да инсталирате Duff Light Kodi Build

24. Твърд Нокс

Работи с Kodi 18.1 до Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

Точно като „No Limits Magic Kodi Build“, Hard Nox използва Aeon Nox 5: Silvo Skin. Тази Kodi Skin ви предлага футуристичен външен вид. Подобно на всички останали компилации, тя се предлага със страхотни добавки като SportsDevil сред другите.

Менютата са разположени в долната част на екрана. Сред забележителните секции са телевизионни предавания, 24/7 съдържание, популярно съдържание, филми и детско съдържание. Всеки от секциите е допълнително занизан до подсекции в ход, който е пригоден да подобри потребителското изживяване.

Как да инсталирате Hard Nox Kodi build

25. EzzerMacs

Работи с Kodi 18.1 до Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

твърд нокс

EzzerMacs е склад за десетки изграждания от Kodi, както вътрешни, така и от трети страни. Независимо дали използвате най-новата Kodi 18 Leia или все още стриймирате на Kodi Krypton, има много възможности за избор.

Съветникът се предлага в два варианта - EzzerMacs & EzzerMac. Разграничението в името е толкова малко, че почти го пропуснах първия път, когато го погледнах. Но има много разлика по отношение на това, което предлагат.

EzzerMacs е вашият редовен магьосник с по-скоро текстови интерфейс. Той ви дава достъп само до вътрешните конструкции. EzzerMac, от друга страна, е по-графичен и интерактивен и освен вътрешно изградени, хоства десетки строителства на Kodi от трети разработчици.

Ако търсите източник с много работещи надстройки, EzzerMacs е това, което бихте искали да опитате.

Как да инсталирате Ezzermacs изгражда

26. Иновации

Работи с Kodi 18.1 до Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

най-добрите коди изгражда

Понастоящем съветникът за иновации изгражда две конструкции - Innovation Colours Adult и Innovation Colors Family. И двете тези версии предлагат много възможности за стрийминг. Версията за възрастни се предлага с допълнителна категория за съдържание за възрастни.

И двете конструкции са с доста голям размер, което позволява плавни операции на широк спектър от Kodi устройства. Ще намерите и малка, но ефективна библиотека от добавки на Kodi, включваща Numbers, The Magic Dragon и други.

Интерфейсът на изграждането е лесен за използване. Модерните филми и предавания са достъпни за стрийминг от началния прозорец. Можете да разгледате допълнително добавките за повече съдържание. Познатата комбинация от ленти с менюта и подменю в подредбата прави компилацията лесна за навигация и проучване.

Как да инсталирате Innovation Builds на Kodi

27. Жокерът

Жокерът

Конструкциите на Joker Kodi са ново допълнение към нашия каталог с най-добрите компилации за Kodi. The Joker Wizard има над дузина надграждания, включително The Bio-Hazard, The Crow и други. Има опции за всички видове Kodi устройства, дори и тези, които работят на ниски спецификации и RAM памет. Повечето компилации работят чудесно на FireStick и други телевизионни устройства, като Android TV. Като се имат предвид всички неща, The Joker Builds си струва да опитате.

Как да инсталирате Joker builds

Как да използвате Kodi Builds безопасно

Преди да започнете да стриймирате с Kodi Addons / Builds, бих искал да ви предупредя, че всичко, което стриймирате в Kodi, е видимо за вашия интернет доставчик и правителството. Това означава, че поточното съдържание, защитено с авторски права, (безплатни филми, телевизионни предавания, спорт) може да ви изпадне в правни проблеми.

На потребителите на Kodi настоятелно се препоръчва да свързват VPN, докато стриймират. А VPN за Kodi ще заобикаля превключването на ISP, държавния надзор и гео ограничаването на популярни добавки. Винаги се свързвам ExpressVPN на всичките ми поточни устройства и ви предлагам да направите същото.

ExpressVPN е най-бързият и сигурен VPN. Той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че можете да го използвате свободно през първите 30 дни и ако не сте доволни от представянето (което е много малко вероятно), можете да поискате пълно възстановяване.

ЗАБЕЛЕЖКА: Ние не насърчаваме нарушаването на законите за авторското право. Но какво ще стане, ако неволно предавате съдържание от нелегитимен източник? Не винаги е лесно да се каже разликата между легитимен и незаконен източник.

И така, преди да започнете стрийминг на Kodi, ето как да получите VPN защита в 3 прости стъпки.

Етап 1: Вземете абонамента за ExpressVPN ТУК.

Стъпка 2: Кликнете ТУК за да изтеглите и инсталирате приложението ExpressVPN на вашето устройство.

Стъпка 3: Щракнете върху иконата Power, за да свържете VPN сървър. Това е всичко. Вашата връзка вече е защитена с най-бързата и най-добрата VPN за Kodi.

свържете expressvpn за kodi

Какво друго може да направи Kodi?

Освен предаване на телевизия на живо, филми, телевизионни предавания и музика, има и други невероятни неща, които можете да направите с Kodi. Всичко, от което се нуждаете, е да получите правилните добавки и да следвате ръководствата на разработчиците за бързо изживяване. Те включват:

Изтегляйте, съхранявайте и възпроизвеждайте музика и подкасти

Освен да стриймвате и слушате страхотни музикални жанрове, можете да изтеглите музика с Kodi. Повечето хора мислят за Коди като просто за телевизор. Все пак е повече от това! Когато е оборудван с правилните добавки и функции, Kodi ще се трансформира в център за всички ваши нужди от дигитални медии. Сред блестящите функции, които предлага е възможността за изтегляне и съхраняване на музика, която можете да пускате след това. Всичко, от което се нуждаете, е да инсталирате правилните музикални добавки.

Всъщност с такива добавки за музика ще получавате същите услуги като някой, който е абониран за Spotify Premium или Apple Music. Не забравяйте, че ще получите тези страхотни музикални жанрове БЕЗПЛАТНО! Освен това можете да изтегляте и възпроизвеждате подкасти по същия начин. Ще ви е необходим подходящ аддон, който е специално разработен за подкасти.

Изтегляйте, инсталирайте и играйте видео игри

Кой тийнейджър не обича видеоигри в днешния свят? Е, много малък процент. Ако обаче сте окабелени като мен, предпочитате да прекарвате бавните си вечери и уикендите, играейки видео игри в мазето. С Kodi не е нужно да инвестирате в PlayStation. Всичко, от което се нуждаете, е хубава игрална платформа и правилните добавки. Видеоигрите се предлагат в различни жанрове и формати. От ретро видео игри до приложения за Android, ще получите приятно игрово изживяване от всяко Kodi устройство!

Качете видеоклипове и снимки в библиотека

Изминаха дните, в които нашите родители ще съхраняват на хартиен носител снимки в албуми с книжки. Спомням си, че бихме прекарали няколко часа, след като се срещнахме с роднините си, преглеждайки тези албуми, докато задаваме въпроси като къде бяхте в този ден? Днес се нуждаете само от смартфон и устройство за съхранение, за да вземете и съхраните незабравимите си моменти. По време на посещения, всичко, от което се нуждаете, е да предоставите на хората си библиотека от страхотни видеоклипове и снимки, които са географски маркирани.

С Kodi не е необходимо да плащате за услуга, която ще ви позволи да създадете картина или видео библиотека. Платформата ви предлага добавки, които ще ви помогнат да качвате, редактирате и запазвате снимки в слайдшоу библиотеки. Тези снимки могат да се използват и при създаването на Kodi фонове и кожи на поддържаното от вас Kodi устройство. Освен това можете също да запазите краткото си видео съдържание по подобен начин.

Вижте платформите на социалните медии

Не на последно място, можете да преглеждате приложения за времето и платформи за социални медии чрез устройства с активирани Kodi. В рамките на Kodi можете да изтеглите YouTube, Pinterest, Twitter и Facebook сред други социални медийни платформи. Подобен ход ще ви помогне да получавате известия и емисии на живо в рамките на приложението си Kodi.

Често задавани въпроси

Кое е най-популярното & най-добрите Kodi изграждане?

No Limits Magic е може би най-популярната сграда на Kodi в момента. Titanium Build от Supreme Builds Wizard също е изключително популярен.

И двете тези конструкции са добре проектирани и предлагат страхотно изживяване на Kodi. Те също така идват с няколко предварително инсталирани добавки Kodi, за да започнете веднага.

Какви са опасностите от използването на Kodi build?

Трябва да сте внимателни, когато избирате изграждане на Kodi. За някои е известно, че предават злонамерения софтуер на вашето устройство. Популярните конструкции обаче са като цяло безопасни. Все още не сме чували за каквито и да било злоупотреби за компилациите, които сме изброили тук.

Коди изгражда ли законно?

Биди от Kodi се предлага с предварително инсталирани добавки на трети страни. Ако предавате поточно съдържание, защитено с авторски права, винаги съществува опасност да се завлечете в законни затруднения. Съветваме нашите читатели да стриймират съдържанието без лиценз, достъпно в публичното пространство. Ние също така препоръчваме да използвате VPN, за да скриете вашия IP адрес, докато стриймирате.

Как мога да инсталирам допълнителни добавки в надстройки?

Можете лесно да инсталирате добавки върху всякакви Kodi версии. Можете да следвате стъпка по стъпка инструкциите, за да инсталирате Kodi добавки върху компилации.

Долната линия

Надявам се, че сте успели да се сдобиете с едни от най-добрите Kodi Builds, които плениха ума ви! Следващата стъпка е да следвате ръководствата на нашия сайт и безопасно да ги инсталирате. Не забравяйте, че ще трябва да получите добър Kodi VPN за вашата лична безопасност, криптиране и анонимност! В случай, че сте нов в света на Kodi и бихте искали да го изпробвате, бих ви посъветвал да получите Amazon Fire TV Stick. Можете лесно да затворите FireStick за стрийминг с Kodi builds и дори не е незаконно.

Свързани:

  • Как да инсталирате множество Kodi Builds
  • Най-добрата телевизия на живо Kodi Addons
  • Как да инсталирате cCloud Kodi Addon
  • Как да инсталирате BBC iPlayer на Firestick и Kodi
  • Как да инсталирате Crew Addon

Кликнете тук, за да получите секретни трикове за рязане на кабели директно във вашата пощенска кутия.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me